wsymw
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-0
I don't want to be anything other than me...
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 06, 2010, 09:24:28 ÖS » |
|
Off ya üzülmezmi insan  Kitap bitince içime öküz oturmuştu zaten. Film bitince ne oturcak bilmiyorum x( katılmamak içten değil 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aleynaay
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +22/-0
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 06, 2010, 09:44:17 ÖS » |
|
Üzülmekte haklı..Bizler herşeyi dışarıdan izlememize rağmen bizler dahi çok üzülüyoruz oysa o herşeyin içindeydi o kadar anı yaşadı.. Bu arada çeviri için emeğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harward
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +9/-0
İnan Ki Teksin ~ GOKHAN SEMIZ ♥ ♥ ♥
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 07, 2010, 12:49:18 ÖS » |
|
Çok haklı ya. Resmen bu filmlerle gözümüzün önünde büyüdü. Çok bağlanmış olmalı. Ben de kitap bittiğinde ağlamıştım. Filmler bittiğinde de çok üzülücem kesin. Ama Harry'nin yerini kimse dolduramaz. Hep beraber üzülüyoruz Dan, merak etme.  Çeviri için sağol.
|
|
|
|
|
|
Gittiğin yerler nasıl, bilinmez güzelim İstanbul'da sular akmıyor Mutlu musun oralarda? Bilinmez güzelim Bana buralarda kimse bakmıyor Uçaklar rötar yapmış Trafik sıkışık Çöpler yine birikti arka bahçeye Yağmurun elleri, gitarın telleri yok Sen de yoksun yanımda Özlemişim çok Bu sabah yine her sabah ki gibi sıkıldım İstanbuldan Moralim bozuk, cereyan kesik, hele bir de sen yoksun ya, çok yazık.
|
|
|
pelin ekin

Dean <3 :D
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 07, 2010, 07:53:43 ÖS » |
|
uzun zamandır hp haytımda hep yeni kitabını filmini filen bekliom bitince nolcak bilmiorum  öksüz kalcam herhalde 
|
|
|
|
|
|
Ζήσουν για πάντα στα αστέρια, όπως η Orion Άρτεμις "Sonsuza dek yıldızlarda yaşa,Avcım." Artemis
|
|
|
~BuRocK~

Kazan Pastası Puanı +6/-0
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 10, 2010, 11:50:34 ÖS » |
|
Dan, çekimleri bitirdi mi? Saçmalık!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minyora
Moderatör
Kazan Pastası Puanı +17/-0
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 11, 2010, 09:33:08 ÖS » |
|
O kadar sene çalış çalış sonra bir gün son gün olduğunu anla. Cidden ben de üzülürdüm seri bitince biz ne yapacağız asıl. :/
|
|
|
|
|
|
Bazen bana her şey bitmiş gibi geliyor.
Büyük apartmanlar, yüzme havuzları ve yemyeşil bahçeler.. Yukarıdan bakınca hayat daha güzel görünüyor. Ama bazen de çok uzak görünüyor.
Cutthroat Bitches ~CleMinyora~
* adın sanın neydi senin biz sana fransız kaldık sokağın semtin neydi senin biz sana fransız kaldık güzeldi günler biterdi düşler inanmadık yüzüne koyduk lafı g*tüne adın sanın neydi senin biz sana fransız kaldık padamm padamm padamm
Clem & Astoria & Minyora & Minerva*
|
|
|
sCreeT~person
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +1/-0
"Bryan Adams"
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 12, 2010, 09:13:55 ÖS » |
|
Gerçekten insanın zoruna gidiyor.Biz Harry Potter'ı hayatımızın büyük bölümüne ayırmışken onlar için daha kötüdür hem de çok kötü. Cidden son kitapta içimde bir boşluk kalmıştı ve cidden bunu doldurabilcek bir seri asla da olamayacak...İleride de işte bugünlerimizi hatırlayıp,ne kadar sevdiğimizi daha iyi anlayabileceğimize inanıyorum. 
|
|
|
|
|
|
for Lupin(us) .Pink // Lupinus - sCreeT~person // Beyonce. Sen ve senin olduğun her şeyde,seninleyim.  "Shadow of The Day." En büyük hayalimdin,hiç gerçekleşmeyeceğine inanarak kurduğum... İspanya ile Latin ezgileri...  Rumda de Barcelona. 
|
|
|
ss_angel

Kazan Pastası Puanı +17/-0
Yemin olsun duyan kulaklar,Dırdırlardan bıktılar..
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 12, 2010, 09:20:06 ÖS » |
|
Ciddi anlam da üzücü. Neredeyse o sette büyüdü. Yokluğunu fazlasıyla hisseder bence...
|
|
|
|
|
|
Burası Türkiye, konuşamıyorum özgürce! Buna şükretsin Keke, ölürdü yoksa olmadan Nine! Laf anlatmaktansa O'na, devemle giderim hendeğe, Sen oyna kendi okuyucularınla, yüzün leke..
Elif, ne bir şeytan ne de saf duru bir melekti ♥ ♥
Daphne&ss_A_ngel Tüm sorular
|
|
|
|
HarryBuki
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 13, 2010, 10:28:06 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reneesme Cullen

Kazan Pastası Puanı +19/-5
BYB Okuyucu
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 14, 2010, 04:36:32 ÖS » |
|
Filim bitince sıkı ağlayacağıma inanıyorum. Çok kötü ya. Kaç yıldır hayatım oldu o filimler.
|
|
|
|
|
|
Got a secret,can you keep it?
|
|
|
La Reine

Kazan Pastası Puanı +3/-0
Marion♥
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 19, 2010, 05:27:54 ÖS » |
|
Benim ne kadar üzüldüğümü düşününce onunkini hayal bile edemiyorum...
|
|
|
|
|
|
I got some troubles but they won't last I'm gonna lay right down here in the grass And pretty soon all my troubles will pass 'cause I'm in shoo-shoo-shoo, shoo-shoo-shoo Shoo-shoo, shoo-shoo, shoo-shoo Sugar TownMarionCotillard♥
|
|
|
CrepuscuLum

Kazan Pastası Puanı +9/-0
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 22, 2010, 04:04:41 ÖS » |
|
Cok duygulandim. Ben duygulandiysam oyuncular napsin. Keske hayranlar hakkinda da iki birsey söyleseydin biz de üzülüyoruz burda  Hem sizi biz ünlendirdik.... Bir seri ne kadar güzel olursa olsun, mutlaka sona ermek zorunda (alinti degil  ) 11 yasimdaydim sanirim ilk filmine gittigimde. Hey gidi günler! HP serisi bitince hayatimda kocaman bir bosluk olacak eminim....Bu Daniel büyüdükce cirkinlesti yalniz (alakasiz  )
|
|
|
|
|
|
Kazımak ulu ağaç gövdelerine adımızı Yazmak her şeyi bir bir kumların üstüne O her işkenceye mahkum olmuşluğumuz O çok sevmek, daha çok sevmek günden güne.
|
|
|
Jasmine

Kazan Pastası Puanı +2/-0
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 18, 2010, 04:24:28 ÖS » |
|
Eh , herkes gibi o da üzgündür.Doğal bir şey aslında.Şuan bende çok üzgünüm serinin biteceği için ya of.
|
|
|
|
|
|
 İmza için Emma4eveR ' e teşekkürler.
|
|
|
Eccmm

İstersen buda burada saklı kalabilir (:
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 18, 2010, 04:29:43 ÖS » |
|
Ay kıyamam 
|
|
|
|
|
|
~~ Death is not the worst that can happen to men.
|
|
|
ÖzgürKemalist

|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 18, 2010, 04:33:39 ÖS » |
|
Hala inanmak istemiyorum biteceğine hala bir umut var içimde 
|
|
|
|
|
|
 Dumby: Uslan len artık. Bak geliyor beş kardeş   Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey, bilinmezliktir başka bir şey değil. By Professor Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore
|
|
|
|