Aklınıza Takılanlar/Sormak İstedikleriniz..

Sayfa: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Aklınıza Takılanlar/Sormak İstedikleriniz..  (Okunma Sayısı 13308 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neases
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +112/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Neysis ~

« Yanıtla #180 : Eylül 05, 2010, 06:16:21 ÖS »
0

Ben şunu anlamadım 7.kitapta harry öldükten sonra dumbledorela konuşuyorya ordaki arkada ağlayan yaratık  nedir veya kimdir ?
birde  gerçekten dumbledore ile konuşuyormu :S

Bildiğin üzre, Harry 7. hortkuluktu ve Voldemort onu öldürmeye kalkıştığında, aslında içinde varettiği hortkuluğu yok etti, Harry sonrasında hayata geri döndü. Benim fikrim, arkada kıvranan ayratığımsı şeyin Harry'nin içinde olan ve ölen Hortkuluk olduğundan yana (:

-öykü-
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
*

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #181 : Ekim 01, 2010, 11:38:14 ÖS »
0

Voldemort 7 tane hortkuluk yaptı ve 7. hortkuluğun harry olduğunu bilmiyordu .. Peki  o zaman 7. hortkuluk neydi ?

6 hortkuluk yaptı.7. parça kendisindeydi.Harry de hortkuluk (Horcrux) oldu ve 8 parça olu ruhu.Paramparça Smiley

ben harry hermione ve ron'un  19 yıl sonra nerde çalıştıklarını merak ediyorum.
mesela harry seherbaz olabildimi?

Harry seherbaz ofisi başkanı.

Ron Seherbaz.

Hermione

ÖNCE Sihir Uygunsuz Kullanımında çalışmaya başladı ancak sonra Sihir Hukukuna geçti Smiley

Başka sorunuz varsa yanıtlamaya çalışacağım.Salladığı sanmayın aman sakın Smiley

cevap için teşekkür  ederim:)
Pesnap
Bölüm Sorumlusu
*

Kazan Pastası Puanı +76/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Seni unutmayacağız, Prens...

Site
« Yanıtla #182 : Ekim 02, 2010, 11:25:26 ÖÖ »
0

Ben soracağım ama sorumun cevabı yok biliyorum Tongue Harry, diriltme taşını kullanırken Snape'i de çağırsaydı. En azından bir teşekkür etmek onun boynunun borcuydu. Ama işte Potter bu, aynı babası Tongue

Severus Snape.

Twitter
NymphadoraJr
Cadı Gündemi Baş Yazarı
Bölüm Sorumlusu
*

Kazan Pastası Puanı +56/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

MarilynMonroe.

« Yanıtla #183 : Kasım 02, 2010, 09:47:20 ÖS »
0

Bu sorunu pesnap'tan duymuştum sanırım.
Sırlar Odası'nda Basilisk dişi Harry2nin koluna batıyor. Madem bu zehir hortkuluğu öldürüyor -ki günce oldu- neden Harry'nin içindeki hortkuluk yok olmadı. gulucuk ?
-Hortkulukla ilgili olduğu için "Ölüm Yadigarları" bölümüne paylaşmak istedim.-

O N L Y Q U E E N I N T H E W O R L D
Sometimes I think it would be easier to avoid old age, to die, young,
 but then you'd never complete your life,would you?
You’d never wholly know yourself.
Dead_Hedwig
Muggle

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #184 : Kasım 25, 2010, 11:53:51 ÖS »
0

haklısın ama tamamen öldürmedi sadece kolunu deldi geçti gulucuk
sonra da anka kuşu iyileştirdi zaten

LOVEHARRY
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Daniel ♥

« Yanıtla #185 : Şubat 14, 2011, 10:13:01 ÖS »
0

arkadaşlar ben tam bu patronus işini anlamadım bir patronusunun illa bir hayvan mı olması mı gerekiyor bir insan olabilir mi ve birde patronuslar neye göre belirleniyo mesela harrynin patronusu neden çatalboynuzlu geyik??

Dan'in yakışıklı olmadığını düşünenin gözlerinde bir sorun olduğunu dusunur insan. ♥
Igor Karkaroff
Seyit Fidan
Lord
*

Kazan Pastası Puanı +55/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Buğulu camlara yazdık adını.

Site
« Yanıtla #186 : Şubat 15, 2011, 02:21:08 ÖS »
0

Bununla ilgili net bir bilgi yok. Yani patronuslar çeşitli hayvan şekillerine bürünür bildiğimiz kadarıyla.

Alıntı
Her büyücü veya cadının Patronusu farklı hayvan şekillerine bürünür.Bunu en güzel 5. filmde, Harry Potter, Dumbledore'un ordusuna öğretirken görebiliriz.

Harry'nin Patronus'unun çatal boynuzlu geyik olmasının nedeni ise babasının çatal boynuzlu geyiğe dönüşebiliyor olması. Bununla ilgili başka bilgi yok.
LOVEHARRY
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Daniel ♥

« Yanıtla #187 : Şubat 15, 2011, 05:48:03 ÖS »
0

Teşekkür ederim Igor Karkaroff Smiley

Dan'in yakışıklı olmadığını düşünenin gözlerinde bir sorun olduğunu dusunur insan. ♥
LOVEHARRY
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Daniel ♥

« Yanıtla #188 : Şubat 16, 2011, 07:41:30 ÖS »
0

j k rowling draco ve hermione ilişkisi hakkında hiç bişi söyledimi??

Meltem|Peverell
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Kazan Pastası Puanı +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

She's in love with Voldemort.

« Yanıtla #189 : Şubat 16, 2011, 07:55:49 ÖS »
0

Draco ve hermione ne alaka ?

♥ Real  L  O  V  E  ♥
LOVEHARRY
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Daniel ♥

« Yanıtla #190 : Şubat 17, 2011, 06:21:07 ÖS »
0

Sevgili Meltem-Peverell siteyi gezdiysen bunu biliyo olman gerekir harry potter ve kitaplara girip kristal küreye bakarsan orada Draco ve Hermione diye bir bölüm var ve bnde onun gerçek olup olmadığını mrk ediyorum o yüzden de j.k rowling in bu konu hakkında bir şey söyleyip söylemediğini mrk ettim. Smiley

LOVEHARRY
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Daniel ♥

« Yanıtla #191 : Mart 07, 2011, 08:26:07 ÖS »
0

Arkadaşlar bildiğimiz gibi (Ölüm Yadigarları'nı okuyanlar biliyoralrdır) . En sonda 19 yıl sonra bölümünde harry çocuklarını trene bırakırken trendeki herkes harry'e bakıyo oradan Albus;
- Herkes neden gözünü dikmiş bakıyor? diyor ve Ronda bana bakıyorlar acayip meşhurumdurda diyor
bu nedenle Harry çocuklarına bunları anlattmamış ki çocuklar ndn baktığını bilmiyorlar haksız mıyım

Meltem|Peverell
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Kazan Pastası Puanı +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

She's in love with Voldemort.

« Yanıtla #192 : Mart 07, 2011, 10:59:37 ÖS »
0

Sevgili Meltem-Peverell siteyi gezdiysen bunu biliyo olman gerekir harry potter ve kitaplara girip kristal küreye bakarsan orada Draco ve Hermione diye bir bölüm var ve bnde onun gerçek olup olmadığını mrk ediyorum o yüzden de j.k rowling in bu konu hakkında bir şey söyleyip söylemediğini mrk ettim. Smiley

İyi de kitap bitti artık ve hepimiz onların arasında hiçbir şekilde ilişki olamıycağını öğrendik zaten.19 yıl sonrası bölümünü okuduysan zaten sende görmüşsündür.Ama ben onların aşk yaşamasını çok isterdim o ayrı konu. Açıkçası Ron ve Hermione yi hiç yakıştırmıyorum.

♥ Real  L  O  V  E  ♥
RiddleEylül
Bölüm Sorumlusu
*

Kazan Pastası Puanı +17/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Harry(Edi)&Snape(Büdü) :-P

Site
« Yanıtla #193 : Mart 08, 2011, 07:07:13 ÖÖ »
0

Ben de bir soru sormak istiyorum. Uzun zamandır  'Okudum; ama içimde eksik bir şeyler kaldı.' diyordum. Tekrar bir okuyunca o eksikliğin ne olduğunu kavradım.

Şimdi Gümüş Maral bölümünde Harry kılıcı almak için o buz gibi soğukta, üstelik bir de anadan üryan bir şekilde göle atlıyor. Ron da aynı şekilde onu kurtarmak için buz gibi suya giriyor. Ama bir bakıyoruz, gayet iyiler, hasta falan olmamışlar. Çok teessüf ediyorum. Ben burda anadan üryan soyunup buz gibi bir havada buz gibi suya atlamadığım halde hasta oluyorsam, onlar nasıl olmuyorlar? Hayır, kıskançlık değil bu. Anlamıyorum sadece, soruyorum. No kıskançlık. Do you understand me? Çok sinir oldum buna. Yataklarda yatıp ateşlerden kırılmalıydılar halbuki.

Evet, neden hasta olmadılar? Sorum bu. Kafama takılan bu tongue Aydınlatılabilirsem, haksızlığa uğramadığıma inandırılabilirsem ne mutlu bana.
« Son Düzenleme: Mart 08, 2011, 07:07:53 ÖÖ Gönderen: RiddleEylül » Kayıtlı

Always..

Hayata karşı tutumum genel olarak bu (Brian Molko'nun eline sağlık):

dokunan_yanar.pdf

DÜNYANIN EN GÜZEL KEDİSİ CİN
harryandginny
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +4/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Love to the death

« Yanıtla #194 : Mart 08, 2011, 07:47:12 ÖÖ »
0

Virüs bulaşıp vücutlarını çökertme ihtimali büyük değildi. Zaten hijyenik bir ortamda yaşıyorlardı, doğanın içinde

Kendi adıma aşkı tek cümlede özetleyebilirim... <3 Tuğçe <3
Sayfa: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

(C) Hortkuluk Avcısı | harry potter | sitemap | BAKNUS Bedava Hosting Domain Hizmetleri

Tasarım: lynndelione & LaVioRtH_cL & Endar