Aklınıza Takılanlar/Sormak İstedikleriniz..

Sayfa: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Aklınıza Takılanlar/Sormak İstedikleriniz..  (Okunma Sayısı 13307 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Igor Karkaroff
Seyit Fidan
Lord
*

Kazan Pastası Puanı +55/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Buğulu camlara yazdık adını.

Site
« Yanıtla #165 : Eylül 16, 2009, 12:33:25 ÖS »
0

snape eskiden bth diye bi kızı öptü mü vikipedide böyle bi yer yazıyo ama olduğuna inanmıyorum büyük bir snape fanıyımmmmmmmmmmmmmmm
Florence (Snape'le öpüşürken Bertha Jorkins'e yakalanan öğrenci).         aynen böle yazıyo google dan harry potter karakteler die girerseniz vikipedi sitesine tıklayın sırayla bakın bulursunuzz bunu anlamadım lütfen yorum yapınnnn
Ya öpse ne olur öpmese ne olur? Tongue Bu kadar büyütmeye gerek yok. Snape onu öptü diye seride büyük bir yeri yok Florence'in. Tongue Hem bu kadar kıskançlığa da gerek yok. Sonuçta Snape'te bir roman karakteri. Smiley Tongue

Ayrıca yazım kurallarına bir kez daha göz at.
« Son Düzenleme: Eylül 16, 2009, 12:34:18 ÖS Gönderen: Igor Karkaroff » Kayıtlı
céline~
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +14/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #166 : Eylül 16, 2009, 12:44:37 ÖS »
0

Kitapta böle bir şey görmedim onun için merak ettim.

harryandginny

Kazan Pastası Puanı +4/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Love to the death

« Yanıtla #167 : Eylül 16, 2009, 01:11:14 ÖS »
0

xD Snape biriyle mi öpüşmüş ? Ortada çok önemli bir sorun var. Hayalgücüm bunu hayal etmeye yetmiyor.

Kendi adıma aşkı tek cümlede özetleyebilirim... <3 Tuğçe <3
ASNES
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
*

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

RONALD_HERMİONE

« Yanıtla #168 : Kasım 20, 2009, 07:42:36 ÖS »
0

YHA BÖLE SORU MU OLUR LÜTFEN BİRAZ DAHA DÜZGÜN SORALIM

KALBİNİ GÖRDÜM VE O BENİM.HAYALLERİNİ GÖRDÜM RONALD WEASLEY VE KORKULARINI GÖRDÜM.ARZULADIKLARININ HEPSİ MÜMKÜN AMA KORKTUKLARININ HEPSİ DE MÜMKÜN.HER ZAMAN EN AZ SEVİLEN BİR KIZ ARZULAYAN ANNE TARAFINDAN.....EN AZ SEVİLEN OLMAK  ŞİMDİ ARKADAŞINI TERCİH EDEN KIZ TARAFINDAN...HER ZAMAN 2. EN İYİ OLMAK..SONSUZA DEK GÖLGEDE KALMAK..

Hermione, " keşke ben de Böcürt'le karşı karşıya gelseydim-"
"Seninki ne olurdu?" dedi Ron, kıs kıs gülerek. "10
üzerinden 9 aldığın bir ev ödevi mi?"
haydunyadabiryıl

Kazan Pastası Puanı +73/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bilin bakalım yeni KSKS hocanız kim? Acaba?? (:

« Yanıtla #169 : Kasım 20, 2009, 09:05:22 ÖS »
0

SNAPE BİRİYLE Mİ ÖPÜŞMÜŞ?? Yani tabii ki Snape taş gibi de şanslı kızı merak ettim. Ayrıca kitapta geçmiyor böyle bir şey. Belki sonradan Rowling söylemiştir. Bir de dayanamayacağım söyleyeceğim. Arkadaşlar Snape vefat ettiğinde 38 yaşında, eli ayağı sağlam, kelle kulağı yerinde bir adamdı. Yani Lily'e aşıktı falan ama yapmayın bakir olma ihtimali yok. Yani sadece öpüşmeye tepki veriyorsanız diye söylüyorum. Kitapta bakir olan tek bir karakter olabilir, o da Sirius. Çünkü Rowling onun gençken asilik ve serserilikten kızlarla takılmaya imkanı olmadığını söylemişti. (yani 21 yaşına kadar bir halt etmemiş) Ondan sonra da azkaban, sonra da erken ölüm biliyorsunuz. Ancak Snape 15 yaşından sonra (Yani Lily'nin onunla bir daha konuşmayacağını anladıktan sonra yemiştir naneler) Lily öldükten sonra da ruhban hayatı yaşadığını sanmıyorum. Yani neden yapsın ki? Biri ile birlikte olmak onun Lily'i sevmesine engel değil.
« Son Düzenleme: Kasım 20, 2009, 09:07:55 ÖS Gönderen: haydunyadabiryıl » Kayıtlı

Ulan!!! Git git, hiç görmedin James'i çünkü... Gel de yolma, gel de tiftikleme saçlarından..
Snape'im hele şu son üç karede çok tatlı ya.. Herkesin Severus'tan nefret ettiğinin kanıtlarını maddeler halinde sıraıyor. Ben yirim seni.... Not ekle, "istisnalar kaideyi bozmaz. Melodi her türlü hastasım" yaz oraya Smiley Halene gurban Smiley
sezin
Cadı Gündemi Yazarı
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Kazan Pastası Puanı +7/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Eski sezin_harrypotter

Site
« Yanıtla #170 : Şubat 20, 2010, 08:23:28 ÖS »
0

Belki de acisini hafifletmek icin yapmistir... Ama dusunmesi cok zor ve korkunc gulucuk

Guzellik 'bu'dur.
İmzamı değiştirmek istiyorum ama üşeniyorum. gulucuk
Emm*

Kazan Pastası Puanı +12/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

barney stinson,legendary person

« Yanıtla #171 : Haziran 04, 2010, 04:42:47 ÖS »
0

Voldemort 7 tane hortkuluk yaptı ve 7. hortkuluğun harry olduğunu bilmiyordu .. Peki  o zaman 7. hortkuluk neydi ?

~~

S U I T  U P !
céline~

Kazan Pastası Puanı +14/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #172 : Haziran 04, 2010, 04:46:42 ÖS »
0

Voldemort 6 tane hortkuluk yaptığını biliyordu..Harry i ise isteyerek yapmadı..Ruhu dengesizleştiği için bunun farkınada varmadı...Hortkuluklar; diadem, yüzük, günce, nagini, madalyon, kupa, ve de Harry.

andrios kirke
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #173 : Haziran 23, 2010, 12:05:10 ÖS »
0

ben mürver asa'nın dracoyu nasıl efendi olarak kabul ettiğini anlayamadım
6. kitapta dumbledore u öldürmesi gereken oydu yapamadı onun yerine snape yaptı.
snape asanın sahibi olamadı çünkü draconun adına öldürdü draco da asanın efendisi oldu
çok mu yanlış anlamışım?  rolleyes
hayır snape dumbledore u öldürmeden önce draco  dumbledore a expeliarmus yapmıştı. asa o yüzden draco da.

THANKS ROWLİNG
FOR MAJORİTY'S GOODNESS
harry_hermione_ron785
**

Kazan Pastası Puanı +3/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Son yok edilecek düşman ölümdür.

« Yanıtla #174 : Temmuz 18, 2010, 05:47:54 ÖS »
0

Benim de saçma bulduğum bir yer var belki cevabını biliyorsunuzdur.Voldemort  madem güçlü bir büyücü nasıl olurda harry ölü numarısı yaparken onun numara yaptığını nasıl anlayamaz? Özellikle harryi ayağının dibine koydukları zamanda .

rupemdan_aynur
*

Kazan Pastası Puanı +2/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Miranda Dauglers&Melez-prenses

« Yanıtla #175 : Ağustos 22, 2010, 06:33:24 ÖS »
0

Ben şunu anlamadım 7.kitapta harry öldükten sonra dumbledorela konuşuyorya ordaki arkada ağlayan yaratık  nedir veya kimdir ?
birde  gerçekten dumbledore ile konuşuyormu :S

Mary Farell & Miranda Dauglers <3 <3
Best Friends

-öykü-
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #176 : Ağustos 28, 2010, 08:47:45 ÖS »
0

ben harry hermione ve ron'un  19 yıl sonra nerde çalıştıklarını merak ediyorum.
mesela harry seherbaz olabildimi?
foyuk
Kofti

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #177 : Eylül 01, 2010, 07:44:21 ÖS »
0

Voldemort 7 tane hortkuluk yaptı ve 7. hortkuluğun harry olduğunu bilmiyordu .. Peki  o zaman 7. hortkuluk neydi ?

6 hortkuluk yaptı.7. parça kendisindeydi.Harry de hortkuluk (Horcrux) oldu ve 8 parça olu ruhu.Paramparça Smiley

ben harry hermione ve ron'un  19 yıl sonra nerde çalıştıklarını merak ediyorum.
mesela harry seherbaz olabildimi?

Harry seherbaz ofisi başkanı.

Ron Seherbaz.

Hermione

ÖNCE Sihir Uygunsuz Kullanımında çalışmaya başladı ancak sonra Sihir Hukukuna geçti Smiley

Başka sorunuz varsa yanıtlamaya çalışacağım.Salladığı sanmayın aman sakın Smiley
« Son Düzenleme: Eylül 01, 2010, 07:46:22 ÖS Gönderen: foyuk » Kayıtlı

Hep HP Tam HP

http://www.facebook.com/buyudunyasi

Savaştan sonra kahramanlarımızın hayatını anlatıyoruz,gerçek olayları perde mahiyetinde olaylarla aktarıyoruz.

Later Life !

http://www.hortkulukavcisi.com/pano/index.php/topic,37660.0.html
foyuk
Kofti

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #178 : Eylül 01, 2010, 07:49:03 ÖS »
0

Benim de saçma bulduğum bir yer var belki cevabını biliyorsunuzdur.Voldemort  madem güçlü bir büyücü nasıl olurda harry ölü numarısı yaparken onun numara yaptığını nasıl anlayamaz? Özellikle harryi ayağının dibine koydukları zamanda .

Tabii mantıklı bir soru ve ben Rowling değilim AMA...

Bu Voldemort'un insanlığını gösterdi biraz.Narcissa ya güvendi.İnandı.Zihnefend kullanmayı gerek görmedi.Ayrıca onu en iyi tanmıyan Hagrid bile fark edemedi Smiley

Ben şunu anlamadım 7.kitapta harry öldükten sonra dumbledorela konuşuyorya ordaki arkada ağlayan yaratık  nedir veya kimdir ?
birde  gerçekten dumbledore ile konuşuyormu :S

Olaylar Harry'nin kafasında gerçekleştiği için büyük ihtimalle bir yaratıkla karşılacağını düşündü.

Hep HP Tam HP

http://www.facebook.com/buyudunyasi

Savaştan sonra kahramanlarımızın hayatını anlatıyoruz,gerçek olayları perde mahiyetinde olaylarla aktarıyoruz.

Later Life !

http://www.hortkulukavcisi.com/pano/index.php/topic,37660.0.html
EileenPrince
**

Kazan Pastası Puanı +35/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

" oracles always lie"

Site
« Yanıtla #179 : Eylül 04, 2010, 01:36:41 ÖÖ »
0

Florence (Snape'le öpüşürken Bertha Jorkins'e yakalanan öğrenci).         aynen böle yazıyo google dan harry potter karakteler die girerseniz vikipedi sitesine tıklayın sırayla bakın bulursunuzz bunu anlamadım lütfen yorum yapınnnn

Üşenmedim arıştırdım valla bu meselenin özü nedir ne değildir. Evet Florence gerçekten de Bertha'nın döneminden kimliği blinmeyen biriyle öpüşürken yakalandığı için okuldan atılıyor ama bu kimdir kim değildir belli değil. Bazılarının tahminine gör e bu kişi Snape imiş. Bilemiyoruz tabi (:

"Lo there do I see my father
Lo,there do I see my mother
And my sisters and my brothers
Lo,there do I see the line of my people
Back to the beginning
Lo,there do they call to me
And bid me to take my  place amongst them
In the Halls of Valhalla
Where the brave may live forever" 

Sayfa: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

(C) Hortkuluk Avcısı | harry potter | sitemap | BAKNUS Bedava Hosting Domain Hizmetleri

Tasarım: lynndelione & LaVioRtH_cL & Endar