Igor Karkaroff
Seyit Fidan
Lord
Kazan Pastası Puanı +55/-0
Buğulu camlara yazdık adını.
|
 |
« Yanıtla #165 : Eylül 16, 2009, 12:33:25 ÖS » |
0
|
snape eskiden bth diye bi kızı öptü mü vikipedide böyle bi yer yazıyo ama olduğuna inanmıyorum büyük bir snape fanıyımmmmmmmmmmmmmmm
Florence (Snape'le öpüşürken Bertha Jorkins'e yakalanan öğrenci). aynen böle yazıyo google dan harry potter karakteler die girerseniz vikipedi sitesine tıklayın sırayla bakın bulursunuzz bunu anlamadım lütfen yorum yapınnnn
Ya öpse ne olur öpmese ne olur?  Bu kadar büyütmeye gerek yok. Snape onu öptü diye seride büyük bir yeri yok Florence'in.  Hem bu kadar kıskançlığa da gerek yok. Sonuçta Snape'te bir roman karakteri. Ayrıca yazım kurallarına bir kez daha göz at.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 16, 2009, 12:34:18 ÖS Gönderen: Igor Karkaroff »
|
|
|
|
|
céline~
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +14/-0
|
 |
« Yanıtla #166 : Eylül 16, 2009, 12:44:37 ÖS » |
0
|
Kitapta böle bir şey görmedim onun için merak ettim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harryandginny

Kazan Pastası Puanı +4/-0
Love to the death
|
 |
« Yanıtla #167 : Eylül 16, 2009, 01:11:14 ÖS » |
0
|
 Snape biriyle mi öpüşmüş ? Ortada çok önemli bir sorun var. Hayalgücüm bunu hayal etmeye yetmiyor.
|
|
|
|
|
|
Kendi adıma aşkı tek cümlede özetleyebilirim... <3 Tuğçe <3
|
|
|
ASNES
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-0
RONALD_HERMİONE
|
 |
« Yanıtla #168 : Kasım 20, 2009, 07:42:36 ÖS » |
0
|
YHA BÖLE SORU MU OLUR LÜTFEN BİRAZ DAHA DÜZGÜN SORALIM
|
|
|
|
|
|
KALBİNİ GÖRDÜM VE O BENİM.HAYALLERİNİ GÖRDÜM RONALD WEASLEY VE KORKULARINI GÖRDÜM.ARZULADIKLARININ HEPSİ MÜMKÜN AMA KORKTUKLARININ HEPSİ DE MÜMKÜN.HER ZAMAN EN AZ SEVİLEN BİR KIZ ARZULAYAN ANNE TARAFINDAN.....EN AZ SEVİLEN OLMAK ŞİMDİ ARKADAŞINI TERCİH EDEN KIZ TARAFINDAN...HER ZAMAN 2. EN İYİ OLMAK..SONSUZA DEK GÖLGEDE KALMAK..
Hermione, " keşke ben de Böcürt'le karşı karşıya gelseydim-" "Seninki ne olurdu?" dedi Ron, kıs kıs gülerek. "10 üzerinden 9 aldığın bir ev ödevi mi?"
|
|
|
haydunyadabiryıl

Kazan Pastası Puanı +73/-1
Bilin bakalım yeni KSKS hocanız kim? Acaba?? (:
|
 |
« Yanıtla #169 : Kasım 20, 2009, 09:05:22 ÖS » |
0
|
SNAPE BİRİYLE Mİ ÖPÜŞMÜŞ?? Yani tabii ki Snape taş gibi de şanslı kızı merak ettim. Ayrıca kitapta geçmiyor böyle bir şey. Belki sonradan Rowling söylemiştir. Bir de dayanamayacağım söyleyeceğim. Arkadaşlar Snape vefat ettiğinde 38 yaşında, eli ayağı sağlam, kelle kulağı yerinde bir adamdı. Yani Lily'e aşıktı falan ama yapmayın bakir olma ihtimali yok. Yani sadece öpüşmeye tepki veriyorsanız diye söylüyorum. Kitapta bakir olan tek bir karakter olabilir, o da Sirius. Çünkü Rowling onun gençken asilik ve serserilikten kızlarla takılmaya imkanı olmadığını söylemişti. (yani 21 yaşına kadar bir halt etmemiş) Ondan sonra da azkaban, sonra da erken ölüm biliyorsunuz. Ancak Snape 15 yaşından sonra (Yani Lily'nin onunla bir daha konuşmayacağını anladıktan sonra yemiştir naneler) Lily öldükten sonra da ruhban hayatı yaşadığını sanmıyorum. Yani neden yapsın ki? Biri ile birlikte olmak onun Lily'i sevmesine engel değil.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 20, 2009, 09:07:55 ÖS Gönderen: haydunyadabiryıl »
|
|
 Ulan!!! Git git, hiç görmedin James'i çünkü... Gel de yolma, gel de tiftikleme saçlarından.. Snape'im hele şu son üç karede çok tatlı ya.. Herkesin Severus'tan nefret ettiğinin kanıtlarını maddeler halinde sıraıyor. Ben yirim seni.... Not ekle, "istisnalar kaideyi bozmaz. Melodi her türlü hastasım" yaz oraya  Halene gurban 
|
|
|
sezin
Cadı Gündemi Yazarı
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +7/-0
Eski sezin_harrypotter
|
 |
« Yanıtla #170 : Şubat 20, 2010, 08:23:28 ÖS » |
0
|
Belki de acisini hafifletmek icin yapmistir... Ama dusunmesi cok zor ve korkunc 
|
|
|
|
|
|
Guzellik 'bu'dur.İmzamı değiştirmek istiyorum ama üşeniyorum. 
|
|
|
Emm*

Kazan Pastası Puanı +12/-0
barney stinson,legendary person
|
 |
« Yanıtla #171 : Haziran 04, 2010, 04:42:47 ÖS » |
0
|
Voldemort 7 tane hortkuluk yaptı ve 7. hortkuluğun harry olduğunu bilmiyordu .. Peki o zaman 7. hortkuluk neydi ?
|
|
|
|
|
|
~~ S U I T U P !
|
|
|
céline~

Kazan Pastası Puanı +14/-0
|
 |
« Yanıtla #172 : Haziran 04, 2010, 04:46:42 ÖS » |
0
|
Voldemort 6 tane hortkuluk yaptığını biliyordu..Harry i ise isteyerek yapmadı..Ruhu dengesizleştiği için bunun farkınada varmadı...Hortkuluklar; diadem, yüzük, günce, nagini, madalyon, kupa, ve de Harry.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andrios kirke
|
 |
« Yanıtla #173 : Haziran 23, 2010, 12:05:10 ÖS » |
0
|
ben mürver asa'nın dracoyu nasıl efendi olarak kabul ettiğini anlayamadım 6. kitapta dumbledore u öldürmesi gereken oydu yapamadı onun yerine snape yaptı. snape asanın sahibi olamadı çünkü draconun adına öldürdü draco da asanın efendisi oldu çok mu yanlış anlamışım?  hayır snape dumbledore u öldürmeden önce draco dumbledore a expeliarmus yapmıştı. asa o yüzden draco da.
|
|
|
|
|
|
THANKS ROWLİNG FOR MAJORİTY'S GOODNESS
|
|
|
harry_hermione_ron785

Kazan Pastası Puanı +3/-0
Son yok edilecek düşman ölümdür.
|
 |
« Yanıtla #174 : Temmuz 18, 2010, 05:47:54 ÖS » |
0
|
Benim de saçma bulduğum bir yer var belki cevabını biliyorsunuzdur.Voldemort madem güçlü bir büyücü nasıl olurda harry ölü numarısı yaparken onun numara yaptığını nasıl anlayamaz? Özellikle harryi ayağının dibine koydukları zamanda .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rupemdan_aynur
Kazan Pastası Puanı +2/-0
Miranda Dauglers&Melez-prenses
|
 |
« Yanıtla #175 : Ağustos 22, 2010, 06:33:24 ÖS » |
0
|
Ben şunu anlamadım 7.kitapta harry öldükten sonra dumbledorela konuşuyorya ordaki arkada ağlayan yaratık nedir veya kimdir ? birde gerçekten dumbledore ile konuşuyormu :S
|
|
|
|
|
|
Mary Farell & Miranda Dauglers <3 <3 Best Friends
|
|
|
-öykü-
|
 |
« Yanıtla #176 : Ağustos 28, 2010, 08:47:45 ÖS » |
0
|
ben harry hermione ve ron'un 19 yıl sonra nerde çalıştıklarını merak ediyorum. mesela harry seherbaz olabildimi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
foyuk
Kofti
|
 |
« Yanıtla #177 : Eylül 01, 2010, 07:44:21 ÖS » |
0
|
Voldemort 7 tane hortkuluk yaptı ve 7. hortkuluğun harry olduğunu bilmiyordu .. Peki o zaman 7. hortkuluk neydi ? 6 hortkuluk yaptı.7. parça kendisindeydi.Harry de hortkuluk (Horcrux) oldu ve 8 parça olu ruhu.Paramparça  ben harry hermione ve ron'un 19 yıl sonra nerde çalıştıklarını merak ediyorum. mesela harry seherbaz olabildimi?
Harry seherbaz ofisi başkanı. Ron Seherbaz. Hermione ÖNCE Sihir Uygunsuz Kullanımında çalışmaya başladı ancak sonra Sihir Hukukuna geçti  Başka sorunuz varsa yanıtlamaya çalışacağım.Salladığı sanmayın aman sakın 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 01, 2010, 07:46:22 ÖS Gönderen: foyuk »
|
|
|
|
|
foyuk
Kofti
|
 |
« Yanıtla #178 : Eylül 01, 2010, 07:49:03 ÖS » |
0
|
Benim de saçma bulduğum bir yer var belki cevabını biliyorsunuzdur.Voldemort madem güçlü bir büyücü nasıl olurda harry ölü numarısı yaparken onun numara yaptığını nasıl anlayamaz? Özellikle harryi ayağının dibine koydukları zamanda .
Tabii mantıklı bir soru ve ben Rowling değilim AMA... Bu Voldemort'un insanlığını gösterdi biraz.Narcissa ya güvendi.İnandı.Zihnefend kullanmayı gerek görmedi.Ayrıca onu en iyi tanmıyan Hagrid bile fark edemedi  Ben şunu anlamadım 7.kitapta harry öldükten sonra dumbledorela konuşuyorya ordaki arkada ağlayan yaratık nedir veya kimdir ? birde gerçekten dumbledore ile konuşuyormu :S
Olaylar Harry'nin kafasında gerçekleştiği için büyük ihtimalle bir yaratıkla karşılacağını düşündü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EileenPrince

Kazan Pastası Puanı +35/-0
" oracles always lie"
|
 |
« Yanıtla #179 : Eylül 04, 2010, 01:36:41 ÖÖ » |
0
|
Florence (Snape'le öpüşürken Bertha Jorkins'e yakalanan öğrenci). aynen böle yazıyo google dan harry potter karakteler die girerseniz vikipedi sitesine tıklayın sırayla bakın bulursunuzz bunu anlamadım lütfen yorum yapınnnn
Üşenmedim arıştırdım valla bu meselenin özü nedir ne değildir. Evet Florence gerçekten de Bertha'nın döneminden kimliği blinmeyen biriyle öpüşürken yakalandığı için okuldan atılıyor ama bu kimdir kim değildir belli değil. Bazılarının tahminine gör e bu kişi Snape imiş. Bilemiyoruz tabi (:
|
|
|
|
|
|
"Lo there do I see my father Lo,there do I see my mother And my sisters and my brothers Lo,there do I see the line of my people Back to the beginning Lo,there do they call to me And bid me to take my place amongst them In the Halls of Valhalla Where the brave may live forever"
|
|
|
|