Bundan emin olamayýz, J.K'ye bu konu hakkýnda ne bir soru yöneltildi, ne de kitapta bahsedildi.
Ayrýca FLeur hiç hamile kaldý mý, çocuðu oldu mu onu bile bilmiyoruz; bunu söylemek için bence J.K bilgi verene kadar erken.
Yabancý bir sitede birçok kiþi benim gibi Fleur ve Bill'in kýzý olduðu konusunda hem fikir.. Ama tabi senin dediðin de doðru kanka.. J.K açýklama yapmadan emin olamayýz..
Ben de þeyi soracaðým voldemort niye bütün hortkuluklara çok iyi korumalar saðlamadý sadece madalyona, sonradan yýlana falan koruma saðladý diðerlerini bulmak çok da zor olmadý hani daha iyi koruyabilirdi(her ne kadar hortkulularý kimsenin bilmediðini sansada) öyle deðil mi ben mi yanlýþ anladým açýklamýþmýydý kitapta;??
Aslýnda sadece madalyon deðil neredeyse hepsi güvendeydi.. Voldemort zaten kendisinden baþka kimsenin hortkuluklarýný bilmediðine emindi., Bunu son kitapta hortkuluklarýnýn çoðunun yok olduðunu anladýðýndaki þaþkýnlýk ve sinirinden anlayabiliyoruz..
Yüzük kimsenin aklýna gelmeyeceðini düþündüðü eski kulübede..
Ravenclaw tacý sýrrýný Dumbledore'un bile tam olarak bilmediði ihtiyaç odasýnda.. Kendisinden baþkasýnýn ulaþmasýnýn imkansýz olduðunu düþünmüþ olmalý..
Hufflepuff kupasý Hogwarts'tan sonra en güvenli yer olarak bilinen Gringotts'ta.. Buraya girip birþey çalmak neredeyse imkansýz.. Ayrýca hatýrlarsýn ki kupaya bir takým efsun ve büyüler yapýlmýþtý.. Dokunduðunda çoðalýyor ve ýsýnýyordu.. Almak için Harry ve arkadaþlarýna ejderhanýn yardýmý gerekti üstelik..
Yýlan zaten kendi yanýnda.. Onun gibi bir büyücünün yanýndaki bir hortkuluðun yokedilmesinin imkansýz olduðunu düþündüðüne eminim..
Madalyon dediðin gibi zaten çok büyük koruma altýnda..
Günce diðerlerine göre biraz az güvendeydi.. Ama birinin eline geçtüðünde ona neler yapabileceðini Ginny'nin üzerinde gördük..
Bir hortkuluk da Harry'nin içinde..
Yani hiçbir hortkuluk güvensiz ya da kolay ulaþýlabilir deðildi..