Aklýnýza Takýlanlar/Sormak Ýstedikleriniz..

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 15   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: Aklýnýza Takýlanlar/Sormak Ýstedikleriniz..  (Okunma Sayýsý 13303 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aberforth
1. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi
*

Kazan Pastasý Puaný +0/-0
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 179

« Yanýtla #15 : Kasým 25, 2007, 11:16:28 ÖS »
0

e bu durumda þapkaya gerek kalmýyodu o zaman herneyse .. zaten neville þapkadan cýkarýyo kýlýcý o yuzden cevap geldi ...
Kayýtlý

SÝHÝR DEMEK GÜÇ DEMEKTÝR....!!!!
Kunt
4. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi

Kazan Pastasý Puaný +128/-4
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 2673

'Adil Akça'

« Yanýtla #16 : Kasým 25, 2007, 11:17:37 ÖS »
0

ben mürver asa'nýn dracoyu nasýl efendi olarak kabul ettiðini anlayamadým
6. kitapta dumbledore u öldürmesi gereken oydu yapamadý onun yerine snape yaptý.
snape asanýn sahibi olamadý çünkü draconun adýna öldürdü draco da asanýn efendisi oldu
çok mu yanlýþ anlamýþým?  rolleyes

doqru anlamýþsýn...

saolun arkadaþlar ben cevabýmý aldým  smiley gerçekten yakýlmamýþ olabilir evet.. ama bundan sonra seçim olmayacak demesine ne demeli

bunun nedeni þu(tabi eqer ben yanlýþ anlamadýysam): hoqwarts'taki slytherin harici binalar kapatýlacak... bundan sonra -yani yönetim voldemort'un eline qeçseydi- alýnacak öqrenciler de zaten slytherin kriterlerine uyqun öqrenciler olacaqýndan (safkan, voldemort yanlýsý vs.) seçim diye bi' þey olmayacak... otomatik olarak her hoqwarts öqrencisi slytherin'li olacak... bunun için de seçim diye bir þey olmayacak...

yanlýþ mýyým?!...

Evet Voldemort bu sözleri yönetime hakim olacaðýný sandýðý için söledi.Seçim olmayacak herkez Slytherin li olucaktý..

Doðru anlamýþsýn xD

Kayýtlý

''Bize aslýnda kim olduðumuzu gösteren þey, yeteneklerimizden çok seçimlerimizdir.'''

Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore

Spidy1
5. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi

Kazan Pastasý Puaný +5/-1
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 4303

« Yanýtla #17 : Kasým 26, 2007, 03:26:11 ÖS »
0

6. kitapta dumbledore u öldürmesi gereken oydu yapamadý onun yerine snape yaptý.
snape asanýn sahibi olamadý çünkü draconun adýna öldürdü draco da asanýn efendisi oldu

doqru anlamýþsýn...

yanlýþ anlamýþsýn(ýz).
Asanýn efendisi Draco olmuþtu çünkü Dumbledore Snape'in kendisini öldürmesini planlamýþtý. (Snape ile)
Draco Snape'ten önce Dumbledore üzerinde liderlik saðladýðýndan(öldürme þansý vardý ve Dumbledore savunmasýzdý) asanýn efendisi Dumbledore'u öldürmese de o olmuþtu. Snape zaten Draco'dan önce öldürseydi bile asanýn efendisi olamazdý çünkü Dumbledore'u zorla yenmeyecekti, planlý olarak öldürecekti; Dumbledore'un haberi vardý yani...

Asanýn efendisinin sonradan Harry olmasýnýn nedeni ise Ýhtiyaç Odasýnda Draco'nun hayatýný kurtarmýþ olmasýydý. Yani aynen Draco ile Dumbledore arasýnda olduðu gibi o da Draco'nun üzerinde liderlik saðlamýþtý.
Kayýtlý

I shall pass through this world but once,
If therefore, there be any kindness I can show on,
Or any good thing I can do, let me do it now,
For, I shall not pass this way again.

~E

deðiþmiþ buralar...
Kunt

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

'Adil Akça'

« Yanýtla #18 : Kasým 26, 2007, 04:42:22 ÖS »
0

Malfoy asanýn efendisi oldu çünkü Dumbuldore silahsýz býraktý.Ýstese Dumbuldore öldürebilirdi...
Kayýtlý

''Bize aslýnda kim olduðumuzu gösteren þey, yeteneklerimizden çok seçimlerimizdir.'''

Gaia
Site Sahibi
*

Kazan Pastasý Puaný +109/-0
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 5497

... Sus Deyip Adýnla Baþlýyorum ...

« Yanýtla #19 : Kasým 26, 2007, 06:54:29 ÖS »
0

benim sorularýma sýra gelince....

1... o kadar þey oldu aradan 19 yýl bile geçti ama Dursleylere nolduðu söylenmedi? Onlara noldu?
2... Harry`nin mesleði ne?
3... Hermoni gibi bir zeka küpü ev hanýmý mý oldu olmadýysa ne?
4... Son sayfalarda(19 yýl sonra) James in "teddy Victoria ile öpüþüp koklaþýo" dediði Victoria kim?
5... George`a noldu? herþeyi ikizi olan birinin ikizinin ölümünden sonra ki yaþamýna dair bir cümle olsun söylenebilirdi
6... Kreacher a noldu en önemlisi Black Malikanesine noldu?
7... Bakan kim, Hogwarts müdürü kim?
8... Luna ya noldu(kesin lak lak moderatör olmuþtur)

ohooo daha çok var....þimdilik bunlarý bi cevaplayýn bakalým?
Kayýtlý

Kurabiye Canavarý, Kurabiyesini Çok Seviyor...
psiko qerilim

Kazan Pastasý Puaný +189/-2
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 3707

Amélie Poulain

« Yanýtla #20 : Kasým 26, 2007, 06:57:43 ÖS »
0

benim sorularýma sýra gelince....

1... o kadar þey oldu aradan 19 yýl bile geçti ama Dursleylere nolduðu söylenmedi? Onlara noldu?
2... Harry`nin mesleði ne?
3... Hermoni gibi bir zeka küpü ev hanýmý mý oldu olmadýysa ne?
4... Son sayfalarda(19 yýl sonra) James in "teddy Victoria ile öpüþüp koklaþýo" dediði Victoria kim?
5... George`a noldu? herþeyi ikizi olan birinin ikizinin ölümünden sonra ki yaþamýna dair bir cümle olsun söylenebilirdi
6... Kreacher a noldu en önemlisi Black Malikanesine noldu?
7... Bakan kim, Hogwarts müdürü kim?
8... Luna ya noldu(kesin lak lak moderatör olmuþtur)

ohooo daha çok var....þimdilik bunlarý bi cevaplayýn bakalým?

ablacým bunlarýn hepsini biz de çok merak ediyoruz; ama JK bizi kabýz etmek maksadýyla hiçbirinin cevabýný vermemiþ...

yalnýz bu hoqwarts savaþý'ndan sonra kinqsley qeçici sihir bakaný olmuþtu, belki öyle devam etmiþtir...
« Son Düzenleme: Kasým 26, 2007, 06:59:00 ÖS Gönderen: psiko qerilim » Kayýtlý

DarLy OpuS
Hogwarts Mezunu

Kazan Pastasý Puaný +300/-0
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 10106

Bu oyunda yokum.

Site
« Yanýtla #21 : Kasým 26, 2007, 06:58:03 ÖS »
0

8. kitapta sanýrým bazýlarý açýklanacaktýr. Rowling hala yazmayý düþünüyorsa tabii.. Ayrýca bazý haberler için Rowling'in orjinal sitesini takip edebilirsin, sanýrým böyle sorulara cevap verdiði oluyormuþ. (Bakýnýz: S.S.S)
Kayýtlý

2006'dan beri... - y'opus
fred_weasley

Kazan Pastasý Puaný +218/-0
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 2698

Living is easy with eyes closed.

« Yanýtla #22 : Kasým 26, 2007, 07:01:21 ÖS »
0

Þunun dýþýndakilere cevap veremem: Victoria kim diye sormuþsun ablacým..

Victoria Bill ve Fleur'un kýzý sanýrým.. Ron'un çocuðunun kuzeni çünkü..
Kayýtlý

You may say i'm a dreamer...

Carpe Diem

Kolpa Hikayem için týklamak gibi bir þeyler yapýn...

Loren_Summers
3. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi

Kazan Pastasý Puaný +42/-0
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 1479

.::In the end I'll win::.

« Yanýtla #23 : Kasým 26, 2007, 07:02:32 ÖS »
0

Harry bildiðim kadarýyla Seherbaz oluyordu ama yine de kesin bir þey söylemeyeyim.
Kayýtlý

Hayaller ve Kabuslar
"Kýrmýzý gözleri hem korkutucu, hem de büyüleyiciydi..."
Gaia
Site Sahibi
*

Kazan Pastasý Puaný +109/-0
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 5497

... Sus Deyip Adýnla Baþlýyorum ...

« Yanýtla #24 : Kasým 26, 2007, 07:07:18 ÖS »
0

Harry bildiðim kadarýyla Seherbaz oluyordu ama yine de kesin bir þey söylemeyeyim.

olmak istiyordu.....ama sonunda ne olduðunu yazmamýþ jkr....Sad
Kayýtlý

Kurabiye Canavarý, Kurabiyesini Çok Seviyor...
Kunt

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

'Adil Akça'

« Yanýtla #25 : Kasým 26, 2007, 07:10:34 ÖS »
0

Valla o sorularý bilsem bütün hp kitapalrý senin olsun smiley

JK bununla ilgili bir açýklama yapmalý !!
Kayýtlý

hermes
1. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi
*

Kazan Pastasý Puaný +0/-0
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 58

« Yanýtla #26 : Kasým 26, 2007, 07:44:10 ÖS »
0

doqru anlamýþsýn...

yanlýþ anlamýþsýn(ýz).
Asanýn efendisi Draco olmuþtu çünkü Dumbledore Snape'in kendisini öldürmesini planlamýþtý. (Snape ile)
Draco Snape'ten önce Dumbledore üzerinde liderlik saðladýðýndan(öldürme þansý vardý ve Dumbledore savunmasýzdý) asanýn efendisi Dumbledore'u öldürmese de o olmuþtu. Snape zaten Draco'dan önce öldürseydi bile asanýn efendisi olamazdý çünkü Dumbledore'u zorla yenmeyecekti, planlý olarak öldürecekti; Dumbledore'un haberi vardý yani...

Asanýn efendisinin sonradan Harry olmasýnýn nedeni ise Ýhtiyaç Odasýnda Draco'nun hayatýný kurtarmýþ olmasýydý. Yani aynen Draco ile Dumbledore arasýnda olduðu gibi o da Draco'nun üzerinde liderlik saðlamýþtý.

malfoy un asanýn efendisi olmasýný anladým ama harry malfoy malikanesnde draconun asasýnýaldýðý için mürver asanýn efendisi oluyor sanmýþtým ben?    huh
« Son Düzenleme: Kasým 26, 2007, 08:35:26 ÖS Gönderen: hermes » Kayýtlý

Spidy1

Kazan Pastasý Puaný +5/-1
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 4303

« Yanýtla #27 : Kasým 26, 2007, 10:57:50 ÖS »
0

Alýntý
malfoy un asanýn efendisi olmasýný anladým ama harry malfoy malikanesnde draconun asasýnýaldýðý için mürver asanýn efendisi oluyor sanmýþtým ben?
Olay asayý almada deðil üstünlük saðlamada..

--

Alýntý
J.K.R'nin kitap çýkmadan çok önce kendsine yöneltilen sorulardan birine cevabý:
"Harry seherbaz oldu",
olmuþtu.

--

Alýntý
Þunun dýþýndakilere cevap veremem: Victoria kim diye sormuþsun ablacým..

Victoria Bill ve Fleur'un kýzý sanýrým.. Ron'un çocuðunun kuzeni çünkü..
Bundan emin olamayýz, J.K'ye bu konu hakkýnda ne bir soru yöneltildi, ne de kitapta bahsedildi.
Ayrýca FLeur hiç hamile kaldý mý, çocuðu oldu mu onu bile bilmiyoruz; bunu söylemek için bence J.K bilgi verene kadar erken.

--

Alýntý
Hermoni gibi bir zeka küpü ev hanýmý mý oldu olmadýysa ne?

Bakan miraslarýný verirken ona Sihir Bakanlýðý'nda çalýþmayý düþünüp düþünmediðini sorduðunda; Muggle'lara yönelik, onlara yakýn olabileceði bir iþ yapmak istediðini söylemiþti.
Evhanýmý olmuþ olma ihtimali çok düþük bence.
Kayýtlý

I shall pass through this world but once,
If therefore, there be any kindness I can show on,
Or any good thing I can do, let me do it now,
For, I shall not pass this way again.

~E

deðiþmiþ buralar...
snm_HP
3. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi

Kazan Pastasý Puaný +20/-1
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 1013

« Yanýtla #28 : Aralýk 02, 2007, 01:00:52 ÖS »
0

Ben de þeyi soracaðým voldemort niye bütün hortkuluklara çok iyi korumalar saðlamadý sadece madalyona, sonradan yýlana falan koruma saðladý diðerlerini bulmak çok da zor olmadý hani daha iyi koruyabilirdi(her ne kadar hortkulularý kimsenin bilmediðini sansada)  öyle deðil mi ben mi yanlýþ anladým açýklamýþmýydý kitapta;??
Kayýtlý

raytraytleftraytleftleftleft... Tongue

Möðliin :p

Deyviis Bluum Tongue sen kýsaca doomsday ama ben sana uzun uzun seni seviyorum desem? Smiley)
fred_weasley

Kazan Pastasý Puaný +218/-0
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 2698

Living is easy with eyes closed.

« Yanýtla #29 : Aralýk 02, 2007, 02:15:35 ÖS »
0

Alýntý
Bundan emin olamayýz, J.K'ye bu konu hakkýnda ne bir soru yöneltildi, ne de kitapta bahsedildi.
Ayrýca FLeur hiç hamile kaldý mý, çocuðu oldu mu onu bile bilmiyoruz; bunu söylemek için bence J.K bilgi verene kadar erken.

Yabancý bir sitede birçok kiþi benim gibi Fleur ve Bill'in kýzý olduðu konusunda hem fikir.. Ama tabi senin dediðin de doðru kanka.. J.K açýklama yapmadan emin olamayýz..

Ben de þeyi soracaðým voldemort niye bütün hortkuluklara çok iyi korumalar saðlamadý sadece madalyona, sonradan yýlana falan koruma saðladý diðerlerini bulmak çok da zor olmadý hani daha iyi koruyabilirdi(her ne kadar hortkulularý kimsenin bilmediðini sansada)  öyle deðil mi ben mi yanlýþ anladým açýklamýþmýydý kitapta;??

Aslýnda sadece madalyon deðil neredeyse hepsi güvendeydi.. Voldemort zaten kendisinden baþka kimsenin hortkuluklarýný bilmediðine emindi., Bunu son kitapta hortkuluklarýnýn çoðunun yok olduðunu anladýðýndaki þaþkýnlýk ve sinirinden anlayabiliyoruz..

Yüzük kimsenin aklýna gelmeyeceðini düþündüðü eski kulübede..

Ravenclaw tacý sýrrýný Dumbledore'un bile tam olarak bilmediði ihtiyaç odasýnda.. Kendisinden baþkasýnýn ulaþmasýnýn imkansýz olduðunu düþünmüþ olmalý..

Hufflepuff kupasý Hogwarts'tan sonra en güvenli yer olarak bilinen Gringotts'ta.. Buraya girip birþey çalmak neredeyse imkansýz.. Ayrýca hatýrlarsýn ki kupaya bir takým efsun ve büyüler yapýlmýþtý.. Dokunduðunda çoðalýyor ve ýsýnýyordu.. Almak için Harry ve arkadaþlarýna ejderhanýn yardýmý gerekti üstelik..

Yýlan zaten kendi yanýnda.. Onun gibi bir büyücünün yanýndaki bir hortkuluðun yokedilmesinin imkansýz olduðunu düþündüðüne eminim..

Madalyon dediðin gibi zaten çok büyük koruma altýnda..

Günce diðerlerine göre biraz az güvendeydi.. Ama birinin eline geçtüðünde ona neler yapabileceðini Ginny'nin üzerinde gördük..

Bir hortkuluk da Harry'nin içinde..

Yani hiçbir hortkuluk güvensiz ya da kolay ulaþýlabilir deðildi..
Kayýtlý

You may say i'm a dreamer...

Carpe Diem

Kolpa Hikayem için týklamak gibi bir þeyler yapýn...

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 15   Yukarý git
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer:  

(C) Hortkuluk Avcýsý | harry potter | sitemap | BAKNUS Bedava Hosting Domain Hizmetleri

Tasarým: lynndelione & LaVioRtH_cL & Endar