|
Spidy1
|
 |
« : Kasým 22, 2007, 06:33:11 ÖS » |
0
|
Mutlaka Herkesin Kafasýný Kurcalayan Sorular, Anlamadýklarý Þeyler Vardýr.. Bu Baþlýk Altýnda "Harry Potter ve Ölüm Yadigârlarý" Çerçevesinde Merak Ettiðiniz Her Þeyi Bizlerle Paylaþabilirsiniz..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasým 22, 2007, 06:34:46 ÖS Gönderen: Spidy1 »
|
Kayýtlý
|
I shall pass through this world but once, If therefore, there be any kindness I can show on, Or any good thing I can do, let me do it now, For, I shall not pass this way again.
~E
deðiþmiþ buralar...
|
|
|
Öykü
3. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi

Kazan Pastasý Puaný +43/-8
Çevrimdýþý
..CrawLing..
|
 |
« Yanýtla #1 : Kasým 23, 2007, 04:27:06 ÖS » |
0
|
benim anlamadýðým... Hani madem JKR Remus'u öldürüyor...nie bunu ayrýntýsýyla anlatmamýþ...gýcýðý mý var Remus fanlarýna...hem nie Remus Tonks'la birlikte...nie ben diilde Tonks...nesi var o kadýnýn...tipi bile yok...  cevapla bakalým Spidy...(bak üsdün beni yine...)
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
...Remus and Sirius...
Because it just make sense...
|
|
|
|
Spidy1
|
 |
« Yanýtla #2 : Kasým 23, 2007, 04:34:51 ÖS » |
0
|
Hani madem JKR Remus'u öldürüyor...nie bunu ayrýntýsýyla anlatmamýþ...gýcýðý mý var Remus fanlarýna...hem nie Remus Tonks'la birlikte...nie ben diilde Tonks...nesi var o kadýnýn...tipi bile yok...  cevapla bakalým Spidy...(bak üsdün beni yine...) Senin gibi Remus hastasý kiþilerin olabileceðini düþün ememiþtir belki de =) Senin tipsiz bulduðuna baþkasý deli gibi aþýk olabilir  Misal= Hermione ile Krum bence yakýþmýyorlardý ancak onlarý yakýþtýranlar olabilir 
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
I shall pass through this world but once, If therefore, there be any kindness I can show on, Or any good thing I can do, let me do it now, For, I shall not pass this way again.
~E
deðiþmiþ buralar...
|
|
|
|
DarLy OpuS
|
 |
« Yanýtla #3 : Kasým 23, 2007, 07:34:29 ÖS » |
0
|
benim anlamadýðým... Hani madem JKR Remus'u öldürüyor...nie bunu ayrýntýsýyla anlatmamýþ...gýcýðý mý var Remus fanlarýna...hem nie Remus Tonks'la birlikte...nie ben diilde Tonks...nesi var o kadýnýn...tipi bile yok...  cevapla bakalým Spidy...(bak üsdün beni yine...) Sýký bir Tonks faný olarak, arkadaþý kýnýyorum. 
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
2006'dan beri... - y'opus
|
|
|
|
Spidy1
|
 |
« Yanýtla #4 : Kasým 23, 2007, 07:40:48 ÖS » |
0
|
Bence Tonks böyle aþýrý seksi olmasa da hiç fena deðil  yani tipsiz denecek kadar kötü olduðunu sanmýyorum.. ayrýca Remus iç güzelliðe bakýyor olabilir =)
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
~E
deðiþmiþ buralar...
|
|
|
Kebelek

Kazan Pastasý Puaný +23/-0
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #5 : Kasým 23, 2007, 08:24:42 ÖS » |
0
|
Tonks gayet kýlýklý bir kere:D Çok seviyorum ben..
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
mutlu son.
|
|
|
aberforth
1. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi
Kazan Pastasý Puaný +0/-0
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #6 : Kasým 25, 2007, 10:40:56 ÖÖ » |
0
|
sorum þu ki -yaklaþýk 3 gündür kafamý kurcalýyor- sonlara doðru voldemort seçmen þapkayý yakýyor tamam iyi güzel  de en son bölümde yani 19 yýl sonra seçimden bahsediyorlar:| benim bildiðim bu þapka essiz ve yapýlmasý imkansýz  nasýl yapýldý 
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
SÝHÝR DEMEK GÜÇ DEMEKTÝR....!!!!
|
|
|
|
Spidy1
|
 |
« Yanýtla #7 : Kasým 25, 2007, 11:52:40 ÖÖ » |
0
|
Voldemort seçmen þapkayý yakýyor mu?  Öyle bir olay hatýrlamýyorum; gözümden kaçmýþ olabilir.. 
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
~E
deðiþmiþ buralar...
|
|
|
Furnunculus

Kazan Pastasý Puaný +16/-3
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #8 : Kasým 25, 2007, 12:08:59 ÖS » |
0
|
Voldemort seçmen þapkayý yakýyor mu?  Öyle bir olay hatýrlamýyorum; gözümden kaçmýþ olabilir..  evet yakýyor sayfa da 666 hem de. sorum þu ki -yaklaþýk 3 gündür kafamý kurcalýyor- sonlara doðru voldemort seçmen þapkayý yakýyor tamam iyi güzel  de en son bölümde yani 19 yýl sonra seçimden bahsediyorlar:| benim bildiðim bu þapka essiz ve yapýlmasý imkansýz  nasýl yapýldý  bu soru benim de kafama takýlmýþtý aslýnda ...
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
Kebelek

Kazan Pastasý Puaný +23/-0
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #9 : Kasým 25, 2007, 12:41:43 ÖS » |
0
|
Mürver Asa'yý kullanmýþlardýr belki, týpký Harry'nin asasýný düzeltmesi gibi.. 
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
mutlu son.
|
|
|
psiko qerilim
5. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi

Kazan Pastasý Puaný +189/-2
Çevrimdýþý
Amélie Poulain
|
 |
« Yanýtla #10 : Kasým 25, 2007, 01:37:30 ÖS » |
0
|
sorum þu ki -yaklaþýk 3 gündür kafamý kurcalýyor- sonlara doðru voldemort seçmen þapkayý yakýyor tamam iyi güzel  de en son bölümde yani 19 yýl sonra seçimden bahsediyorlar:| benim bildiðim bu þapka essiz ve yapýlmasý imkansýz  nasýl yapýldý  orda voldemort tamamen yok etmiyordu ki þapkayý... sadece neville'in kafasýna qeçirip, neville'e iþkence etmek için yakýyordu; ama tamamen yok olmadý zaten... eqer tamamen yok olsaydý, neville gryffindor'un kýlýcýn þapkadan tekrar nasýl çýkaracaktý ki...
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
aberforth
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #11 : Kasým 25, 2007, 05:27:42 ÖS » |
0
|
saolun arkadaþlar ben cevabýmý aldým  gerçekten yakýlmamýþ olabilir evet.. ama bundan sonra seçim olmayacak demesine ne demeli
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasým 25, 2007, 05:30:04 ÖS Gönderen: aberforth »
|
Kayýtlý
|
SÝHÝR DEMEK GÜÇ DEMEKTÝR....!!!!
|
|
|
|
Spidy1
|
 |
« Yanýtla #12 : Kasým 25, 2007, 05:44:30 ÖS » |
0
|
sonuçta neville kýlýcý var olmayan bir neseneden çýkarmýþ olamazdý; dolayýsý ile tam olarak yok etmemiþ demek oluyor..
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
~E
deðiþmiþ buralar...
|
|
|
hermes
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #13 : Kasým 25, 2007, 10:32:40 ÖS » |
0
|
ben mürver asa'nýn dracoyu nasýl efendi olarak kabul ettiðini anlayamadým 6. kitapta dumbledore u öldürmesi gereken oydu yapamadý onun yerine snape yaptý. snape asanýn sahibi olamadý çünkü draconun adýna öldürdü draco da asanýn efendisi oldu çok mu yanlýþ anlamýþým? 
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
psiko qerilim
5. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi

Kazan Pastasý Puaný +189/-2
Çevrimdýþý
Amélie Poulain
|
 |
« Yanýtla #14 : Kasým 25, 2007, 11:12:58 ÖS » |
0
|
ben mürver asa'nýn dracoyu nasýl efendi olarak kabul ettiðini anlayamadým 6. kitapta dumbledore u öldürmesi gereken oydu yapamadý onun yerine snape yaptý. snape asanýn sahibi olamadý çünkü draconun adýna öldürdü draco da asanýn efendisi oldu çok mu yanlýþ anlamýþým?  doqru anlamýþsýn... saolun arkadaþlar ben cevabýmý aldým  gerçekten yakýlmamýþ olabilir evet.. ama bundan sonra seçim olmayacak demesine ne demeli bunun nedeni þu(tabi eqer ben yanlýþ anlamadýysam): hoqwarts'taki slytherin harici binalar kapatýlacak... bundan sonra -yani yönetim voldemort'un eline qeçseydi- alýnacak öqrenciler de zaten slytherin kriterlerine uyqun öqrenciler olacaqýndan (safkan, voldemort yanlýsý vs.) seçim diye bi' þey olmayacak... otomatik olarak her hoqwarts öqrencisi slytherin'li olacak... bunun için de seçim diye bir þey olmayacak... yanlýþ mýyým?!...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasým 25, 2007, 11:14:47 ÖS Gönderen: psiko qerilim »
|
Kayýtlý
|
|
|
|
|