Kitabın Yazarı Sizlersiniz.. Hadi BakaLım..

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kitabın Yazarı Sizlersiniz.. Hadi BakaLım..  (Okunma Sayısı 9209 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Clem
Cadı Gündemi Editörü
5. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +150/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #105 : Temmuz 03, 2009, 08:18:10 ÖS »
+1

Kendimi tutamayıp hikayemde yaptığım gibi Sirius'la Bella'yı birbirine aşık ederdi gulucuk
Arada onlar için o kadar boşluk var ki şaşar kalırsınız Wink

Tanımasam bile acayip bir sempati besliyorum sana şu an gulucuk

Neyse... Klasik olacak ama Ron veya Hermonie'den birini öldürürdüm. Neville ile Luna'yı evlendirirdim. Ve Lily'nin aslında James'i sevmediğini hep Snape'e aşık olduğunu yazardım. Bella ve Sirius arasında bir şey yazardım gulucuk Şu Longbottom'lar için bir büyü bulup düzeltirdim çok acıyorum onlara. Ve madem Bella ölecek Neville'e vahiy inseydi (başka türlü öldüremez Bella'yı çünkü gulucuk)

Daha çok şey var ama aklıma bunlar geldi.

ÖSS'YE KADAR GİTTİ GELECEK!
Zeysena
Muggle

Kazan Pastası Puanı +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #106 : Ağustos 09, 2009, 10:30:07 ÖS »
+1

Siriusla Bella akraba olmayıp belli etmeyen aşık olsalardı.Bella,Voldi'ye ihanet edemeyeceğini bilerek üzgünüm demeliydi.Herkes buna şaşırmalıydı.Lupin ve Tonks ölmemeliydi.Lupin Fenrir'i öldürmeliydi.Tonks gerçi ölse de olurdu.Fred ölmemeliydi.Clem'e katılıyorum,Lily aslında Severus'u sevmiş,karanlık büyücülere geçtiği için,James'ı seçmeliydi.

Saçma olacak ama Deli-Göz Moody de birini sevmeliydi mesela Mrs. Figg olabilirdi,arada romantikliğe karışabilirdi.Severus ölümünde Harry'ye birkaç şey daha fısıldasaydı.

Neville Crucio yapsaydı Bella'ya.Ama öldürmeye yanaşmasaydı.Herkes Hadi Neville diye bağırsaydı.Bella'm o kötücül kahkasını atsaydı. O anda Mrs. Weasley öldürseydi onu veya Neville bu gülmeye karşılık bi avadalayıp kadavralasaydı onu.

Ginny ölseydi,Harry Luna ile olmalıydı.Ayrıca bütün çocuklarına sanki Harry'nin istediği isimler verilmiş Lily,James Sirius,Albus Severus yahu Ginny bunların hepsini mi istedi kendi istedikleri yok muydu?Harry seherbaz oldu ama karanlık büyücü kaldı mı ki?Bazı sırların arkada kaldığı iyi olmuş.Belki devam ettirmek isterse diye herhalde.
Bazılarının ölmesi yerli yerinde olmuş hiç istemezdim ama bir arkadaşımızın dediği gibi hayat toz pembe mi?Ölüm yiyenler ölecekte,bizim taraftan olanlar Tongue  ölmeyecek mi? Bizim dediğim Harry gulucuk

oguzkahan
Kofti

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #107 : Ağustos 30, 2009, 02:12:43 ÖÖ »
0

Siriusla Bella akraba olmayıp belli etmeyen aşık olsalardı.Bella,Voldi'ye ihanet edemeyeceğini bilerek üzgünüm demeliydi.

Bu söylediklerine katılıyorum ama bunu zümrüdüankadan beri ele alınması lazım. Onlar arasında ki o elektriği fazla hissettirmeden yapmak lazım. Mesela, Sirius  Harry e soy ağacını gösterirken Bella yı geçiştirebilir. Bella Sirius su öldürünce alay etmek yerine hiç bişey söylemeden yüzünde hafif bir sıkıntıyla gidebilir ve Bella ölürken Sirius un ismini hafifçe gülümseyerek ve mırıldanarak söyleyebilir.         

Ron Ve Hermione nin öpüşme sahnesi biraz aceleye getirilmiş. Bence onlar için ölümle yaşam arasında bir an getirilerek daha şiirsel şairane bir öpüşme sahnesi yapılabilirdiki ben olsam önce bir veya iki defa onlara normal şartlarda aniden yalnız kalarak birbirlrine sevgilerini göstermekte ikilemde kaldıkları ortamlar hazılardım. Örneğin bunlardan ikinci olanı Hermione nin Ron u yumruklaması sahnesi olabilir. Hermione Ron a 3-4 Yumruk salladıktan sonra ona sarılıp gözlerinin içine bakar ve gözleri hafif ağlamaklı halde bi daha sakın bunu yapma der. hatta daha sonra Ron Hafif gülümseyerek yokluğumda beni çok aradın galiba der.Buna karşılık Hemione de "Bu ne küstahlık ben sadece senin için biraz endişelendim o kadar sen kendini ne sanıyorsun ..." gibi söylenerek dışarı çıkar ve Harry ile Ron birbirlerine bakarak hiç fena değildi derler
esqqi
Muggle

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #108 : Ağustos 30, 2009, 04:19:34 ÖS »
0

ben olsam önce harryi biraz zor durumda bırakırdım ee sonuçta voldi o kadar yıllık ün yapmış biraz dişli bir rakip olsun dimi harry bir kaç küçük yara aldıktan sonra voldemortu mürver asayla öldürürdüm ama expelliarmusla mı onu bilemem gulucuk

hayatta herşeyi çözebilirsin ama beni asla
oguzkahan
Kofti

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #109 : Eylül 18, 2009, 02:48:22 ÖÖ »
0

Siriusla Bella akraba olmayıp belli etmeyen aşık olsalardı.Bella,Voldi'ye ihanet edemeyeceğini bilerek üzgünüm demeliydi.

Bu söylediklerine katılıyorum ama bunu zümrüdüankadan beri ele alınması lazım. Onlar arasında ki o elektriği fazla hissettirmeden yapmak lazım. Mesela, Sirius  Harry e soy ağacını gösterirken Bella yı geçiştirebilir. Bella Sirius su öldürünce alay etmek yerine hiç bişey söylemeden yüzünde hafif bir sıkıntıyla gidebilir ve Bella ölürken Sirius un ismini hafifçe gülümseyerek ve mırıldanarak söyleyebilir.         

Ron Ve Hermione nin öpüşme sahnesi biraz aceleye getirilmiş. Bence onlar için ölümle yaşam arasında bir an getirilerek daha şiirsel şairane bir öpüşme sahnesi yapılabilirdiki ben olsam önce bir veya iki defa onlara normal şartlarda aniden yalnız kalarak birbirlrine sevgilerini göstermekte ikilemde kaldıkları ortamlar hazılardım. Örneğin bunlardan ikinci olanı Hermione nin Ron u yumruklaması sahnesi olabilir. Hermione Ron a 3-4 Yumruk salladıktan sonra ona sarılıp gözlerinin içine bakar ve gözleri hafif ağlamaklı halde bi daha sakın bunu yapma der. hatta daha sonra Ron Hafif gülümseyerek yokluğumda beni çok aradın galiba der.Buna karşılık Hemione de "Bu ne küstahlık ben sadece senin için biraz endişelendim o kadar sen kendini ne sanıyorsun ..." gibi söylenerek dışarı çıkar ve Harry ile Ron birbirlerine bakarak hiç fena değildi derler
Artemis Ψ
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Kazan Pastası Puanı +2/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Be safe :(

« Yanıtla #110 : Haziran 05, 2010, 11:43:52 ÖÖ »
0

ben sev i öldürmezdim tatlım sadece yaralansın sonra cici çocuk olduğu ortaya çıkınca iyilessin  gulucuk

Be could have had it all
Rolling in the deep
You had my heart and soul
And you played it
To the beat...      "Adele"
PckopaT
Muggle

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #111 : Haziran 06, 2010, 06:16:39 ÖS »
0

Savaş sahnesini biraz daha uzatırdım Harry hiç kimseyle düollo etmiyo sadece yoldan geçerken lanetler yolluyo undecided gulucuk

Uploaded with ImageShack.us
ekooQ
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #112 : Haziran 10, 2010, 12:21:46 ÖS »
0

Voldemortun Gİnny İ Esir Alıp Öldürmseinin Ve Harrynin Gözleri Önünde Ve Kadavra Laneti ile Sonrada Harry nin Voldemortu Öldürmesi Tongue  xD xD xD

RiddleEylül
Bölüm Sorumlusu
*

Kazan Pastası Puanı +17/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Harry(Edi)&Snape(Büdü) :-P

Site
« Yanıtla #113 : Haziran 13, 2010, 12:40:23 ÖÖ »
0

Allah'ım bu tam benlik bir konu.. Şimdi gelelim değiştirmek isteyeceklerime. Bir kere en başta Snape'in ölmesine izin vermezdim. Adam ömrü boyunca rahat bir yaşam süremedi. Küçükken aile içindeki kavgalar, ergenlikte karşılıksız aşk ve alay edilme, yetişkinlikte sevdiğin kadını kaybetme ve ömrün boyunca ( hatta ölümüne) sevdiğin kadının, nefret ettiğin adamdan olma oğlunu koruma ve acıklı bir ölüm, bir de öğretmenlik hayatın boyunca hiç sevilmeme.. Hayır, adam böyle bir hayatı yaşasın, o çok övdüğünüz sümüklünün bile yapamayacağı fedakarlığı yapsın, sadakati göstersin, sonra da nerde bir olay olsa suçlusu kesin Snape'tir.. Sümüklü bunla kafayı bozdu, arada tek mantıklısı Hermione'ydi. Adam benim uzayan dişlerimi görüp de ''Ben hiçbir fark göremiyorum.'' deseydi, o adamı asla savunmazdım; ama bu kız harbi kız valla, zaten koca kitap boyunca tek akıllı kişi oydu. Kız o kadar işin içinde cincücelerin hakkını savundu, kimse anlamadı, hatta alay ettiler. İdealist kızdı,yazık valla nan kıza..

Snape' e bu kadar acı çektirmek olmaz bizim yazdığımız kitapta. Adamın kitap boyunca bir kere bile gülmemesinin bir sebebi var yahu, anlayın biraz. Adam acı çekiyor, bu yüzden gülemiyor tabii hayata, canım benim, sonra da kötü adammış, besili yarasaymış, bilmem neymiş.. Bir an bile düşündünüz mü bu adam niye böyle asık suratlı, nedir derdi falan diye? Yok. O zaman niye bu kadar sert ve acımasız diye eleştirmeyin bu adamı..

Voldemort'un ölümü de saçmaydı şimdi, çoğumuz bunda hemfikiriz. Adam son kitapta yılan gibi derisini değiştirir gibi kişilik değiştirmiş. Gelmiş geçmiş en karanlık büyücü, çaresizlik içinde, şok, bir bakıyorsun bizim sümüklüyü kulağını dört açmış hocayı dinleyen öğrenci gibi dinliyor, vur eline al ekmeğini.. Bu nedir yavrum böyle? Lord diyorsun sen buna, kimse korkusundan adını ağzına alamıyor.  Ben böyle Lord görsem korkmam yemin ediyorum, hiç de içimde o  sinsi, en uç boyutlarda tehlikeli, acımasız, hiçbir şeyden korkmayan bir Karanlık Lord imajı oluşmuyor. Sonra da bir bakmışsın, bir expelliarmusa ölüyor zaten. Adam yerde.. Gel de ağlama şimdi. Koskoca Lord sümüklü ellerde telef oldu, diye ağıt yakma şimdi, gel de sinirlenme.. Ben yazsam bu kitabı, son kısımda bu ikisni güzelce kapıştırıdım, öyle bir dakikada şipşak bir ölüm, öyle 'Ey Riddle' diye hitap etmeler falan yok. Ortalık elli altıya gidecek böyle, bizim sümüklünün kolu bacağı falan kopacak, ucuz kurtulmak yok koskoca Lord nan karşındaki simitçi mi, ölen ölene böyle, acayip bir ekşın, acayip bir gerilim, ne olcağaı belli değil, ölüm ve kan her yerde, sonu da ben yazarsam belli zaten. Sümüklüye ölüm, Voldi'ye ihtişam ve zafer dolu bir yaşam.. Bella'yla da evlendirdim mi tam olur. Al sana muhteşem bir Ölüm Yadigarları kitabı.. Pardon, kitabın adı da değişirdi. Lord'un Zaferi.. Her yerinden karanlık akan bir kitap..

Bu arada Dumby babayı unutmadım tabii ki.. Lord'un zaferi sonrası kendisine idam emri çıkan Dumby, ülkeyi terk etmekte bulur çareyi.. Peki nereye gider? Tabii ki Hollanda'ya.. gulucuk evil
« Son Düzenleme: Haziran 13, 2010, 12:46:38 ÖÖ Gönderen: RiddleEylül » Kayıtlı

Always..

Hayata karşı tutumum genel olarak bu (Brian Molko'nun eline sağlık):

dokunan_yanar.pdf

DÜNYANIN EN GÜZEL KEDİSİ CİN
Romulus.
Cadı Gündemi Yazarı
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +38/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

I'm a LUPINIST & Thewlisian & Rickmaniac.

« Yanıtla #114 : Haziran 13, 2010, 07:10:08 ÖS »
0

Bir kere kesinlikle Lupin'i öldürmezdim. tonks ölürdü ama Lupin ölmezdi ve Teddy'e Andromeda ile birlikte bakarlardı.. 19 yıl sonra Lupin Harry'nin çocuklarının vaftiz babası olurdu..
Böylece Lupin çocuğunu tanırdı onunla beraber olurdu..

Lupin: It's quality of one's convictions that determines one's succuess, not the number of followers.
Kingsley: Who said that?
Lupin: ME!

*Bu adam her şey. Her şeyim. Her bi şeyim.*

~

Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard
Oh take me back to the start...

I'll ALWAYS love you.
Remus Lupin ALWAYS lives in my heart.

busura
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +5/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Beyaz marallı prens :) :) :)

« Yanıtla #115 : Haziran 18, 2010, 12:09:43 ÖÖ »
0

snape i öldürmezdim ve harry ile voldemort savaşırken snape i orda çıkartığ herşeyi onun ağzından anlattırırdım voldiyi nasıl sattığını gulucuk

harry_hermione_ron785
**

Kazan Pastası Puanı +3/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Son yok edilecek düşman ölümdür.

« Yanıtla #116 : Temmuz 18, 2010, 04:50:30 ÖS »
0

RiddleEylül'e snape hakkındaki yorumuna kesinlikle katılıyorum.Snape ölmemeliydi.Kesinlikle sonu bu şekilde olmamalı.
 Ama voldemort hakkındaki yorumuna katılmıyorum.Evet çoğu kişi onun gibi düşünebilir ama ne kadar güçlü olursa olsun o 16 yıl önce harry 1 yaşındayken zaten ruhunu harrye vermiş ,bazı özelliklerini yanlışklada olsa harry'e vermişken artık ona pek güçlü diyemeyiz çünkü harrynin elinde bir sürü koz var. Mürver asa , ne kadar voldemort inanmasada harryi seven insanlar var, ve yanlışlıkla voldemortun
verdikleri ve saflığı.VE voldemort  bunların karşısında dik duramaz zaten.Hele birde en iyi ölüm yiyenlerini kaybetmişken.
  Neyse konudan çok uzaklaştım.Yinede  fredin ölmesinede çok üzüldüm , ve rowling neden onun ölmesini
istedi anlamıyorum da. Birde hermionenin sonlara doğru daha fazla etkin olmasını beklerdim .Ve Snape
konusunda  hala kararlı ve kızgınım, böyle olmamalıydı .

« Son Düzenleme: Temmuz 18, 2010, 04:52:24 ÖS Gönderen: harry_hermione_ron785 » Kayıtlı

Dead_Hedwig
Muggle

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #117 : Kasım 25, 2010, 11:59:00 ÖS »
0

bence Voldemort u bööle Griffindorun kılıcıyla falan öldürselerdi daha iyi olurdu
en azından mantıklı(!) olurdu .....birazcıkkk

melez-prens
**

Kazan Pastası Puanı +2/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #118 : Kasım 29, 2010, 10:18:03 ÖS »
0

Lupin,Tonks ve Fred'in ölümü yerinde olmuş bence.Bunların dışında Zümrüdüanka Yoldaşlığı'ndan birkaç kişi daha öldürürdüm.Voldemort'un ölüm şekli ise çok saçma.Voldemort,Yoldaşlık üyelerinin birkaçıyla düello yaparken Harry Gryffindor'un Kılıcı ile arkadan saldırıp öldürse fena olmazdı.Olaya Felsefe Taşı'nı falanda dahil ederdim.Ölüm Yadigarları'nın dışında hikayeye Felsefe Taşı'nıda eklerdim.

Ve daha aklıma gelmeyen nice şeyler olduğundan eminim ama şimdilik bu kadar Smiley

Crucio!!
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #119 : Ocak 06, 2011, 08:26:36 ÖS »
0

Eh be Harry . Karşında Karanlık Lord Voldi var. Expelliarmus mu yapılır be koçum. Basacaksın Avada Kedavra'yı. Vuracaksın Sectumsemprayı. Hadi diyelim Expelliarmus ile asasını düşürdün. Ne yapacaksın.
Harry'nin bu sahnede acımasız olması gerekirdi.

Hey millet! Ben döndüm. Ulaley Ulaley gulucuk
EXPECTO PATRONUM !!!!

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

(C) Hortkuluk Avcısı | harry potter | sitemap | BAKNUS Bedava Hosting Domain Hizmetleri

Tasarım: lynndelione & LaVioRtH_cL & Endar