sea
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +69/-0
|
 |
« Yanıtla #90 : Mart 30, 2009, 01:52:28 ÖS » |
0
|
Kendimi tutamayıp hikayemde yaptığım gibi Sirius'la Bella'yı birbirine aşık ederdi  Arada onlar için o kadar boşluk var ki şaşar kalırsınız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vihrea
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-0
JQuan.
|
 |
« Yanıtla #91 : Nisan 02, 2009, 07:08:45 ÖS » |
0
|
Kreacher aynen kalırdı. Onu o ev kedisi tavırlarında görünce bir şok yaşadım resmen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarenas
Muggle
|
 |
« Yanıtla #92 : Nisan 04, 2009, 08:48:01 ÖS » |
0
|
harry hermione ron üçlüsünden biri ölmeliydi
kesinlikle katılıyorum.bence harry voldemort ona avada kedavra yaptığında ölmeli, yılanı neville voldemortun içinde kalan son parçayı ron ve hermonie öldürmeliydi.biraz göz yaşından kimseye birşey olmaz.di mi???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Igor Karkaroff
Seyit Fidan
Lord
Kazan Pastası Puanı +55/-0
Buğulu camlara yazdık adını.
|
 |
« Yanıtla #93 : Nisan 21, 2009, 02:35:38 ÖS » |
0
|
Voldemort'u bukadar kolay öldürmezdim ve Ron-Hermione ikilisinden birini Voldemort tarafından öldürüp Harry'e de "Kedavra" laneti yaptırırdım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rosier
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +3/-2
"You will lose everything"
|
 |
« Yanıtla #94 : Nisan 21, 2009, 03:57:39 ÖS » |
0
|
nevill i karanlık tarafa geçirirdim.
Snape ide harry kurtarırken öldürürdüm.
|
|
|
|
|
|
iyilik veya kötülük yoktur sadece güç ve onu elde edemeyecek kadar zayıf olanlar vardır... KARANLIK LORD....
hiç kimsenin bilmediği bir yeri bulmak için önce kaybolmak gerekir..... Cpt:BARBOSSA.....
|
|
|
-Aysin-
Kazan Pastası Puanı +1/-0
Emre Aydın (L) Biriciğim!
|
 |
« Yanıtla #95 : Nisan 22, 2009, 12:23:06 ÖS » |
0
|
harry hermione ron üçlüsünden biri ölmeliydi
Bence de  Ama o Harry olmamalı. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 22, 2009, 12:24:38 ÖS Gönderen: -Aysin- »
|
|
|
|
|
magic bender
|
 |
« Yanıtla #96 : Nisan 25, 2009, 12:41:10 ÖS » |
0
|
Ben DO dan kimsenin ölmesini istdmezdim.
|
|
|
|
|
|
I am the punishment of the God. If you had not committed great sins, God would not have sent a punishment like me upon you.
|
|
|
sparss
Kofti
|
 |
« Yanıtla #97 : Nisan 26, 2009, 08:57:38 ÖÖ » |
0
|
ya bencede voldinin öldüğü sahne daa uzun olmalıydı 19 yıl snrası daa ayrıntılı olmalıydı ve bence 19 yıl sonrasına kadar olan 600 sayfalık bile olsa bi kitap yazılmalıydı ve harry nin nasıl öldüğünğde solemeliydi ve harry nin oğlu albus severus a slytherin e gidersem korkusuna verdiği cevap superdi 
|
|
|
|
|
|
sıryüzzz dam-bli-dor hör-mayn-ovn-ni \'arry von von lak lak lovegood 
|
|
|
odessa
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +1/-0
bende bir byb üyesiyim!!!
|
 |
« Yanıtla #98 : Nisan 26, 2009, 09:53:43 ÖÖ » |
0
|
hedvig'i öldürmezdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNGeSiZ~
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +28/-2
|
 |
« Yanıtla #99 : Nisan 27, 2009, 05:01:26 ÖS » |
0
|
Fred ölmezdi bi kere. Hayatımda okuduğum en saçma ölüm sahnesiydi. Bir de ölene bakınca, ne alaka diyor insan. Ginny'le Harry de evlenmezdi. Bilmiyorum yakıştırmıyorum ben onları 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alp95
Muggle
|
 |
« Yanıtla #100 : Mayıs 01, 2009, 11:21:28 ÖÖ » |
0
|
Harry'nin Voldemort'u öldürmesi kadar saçma bi sahne yoktu 7 kitaptır!.. Bu kadar basit olmamalıydı, o süreç o kadar kısa sürdüki.. Noluyoruz? dedim... Bu sahneyi kesinlikle dahada aksiyonitel yapardım:p
kesinlikle katılıyorum 7 kitaplık seri 1 cümle ile bitmemeliydi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayl@k
Kofti
|
 |
« Yanıtla #101 : Mayıs 02, 2009, 02:33:54 ÖS » |
0
|
kesinlikle 19 yıl sonrayı daha uzun yapardm.. harrye de bi kez olsn kedavra laneti yaptırırdm karşısna voldi çıkıyr o Expelliarmus yapyr çok sinir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erenharry
Muggle
|
 |
« Yanıtla #102 : Mayıs 10, 2009, 08:25:08 ÖÖ » |
0
|
bence kitaplar güzel ama bazı yerlerde çevirenlerin hataları var bide j.k.rowling ten 8. kitabı beklerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kristen
Muggle
|
 |
« Yanıtla #103 : Mayıs 12, 2009, 04:25:58 ÖS » |
0
|
ben ginny'nin ölmesini sağlardım(kim-olduğunu-bilirsin-sen öldürecekti acı içinde)harry de o zaman tüm ölüm yiyenlere ve vol-voldemorta ölümcül büyüleri salmasını sağlardım ve harry hermione ve ronun birlikte yaşamalarını isterdim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buffy
what a happiness who says i am turkish xD
|
 |
« Yanıtla #104 : Mayıs 20, 2009, 12:24:16 ÖS » |
0
|
bellatrix'in kesinlikle çok sevdiği lordunun ölümünü görmesini isterdim ilk başta voldy öleydi sonra bella karısı ölseydi.onun o korkmuş,acı çeken dolu dolu gözlerini görmek isterdim ve ardından nevillenin bellayı öldürmesini anasının babasının intikamını almasını isterdim,remusun babasının düşmanı,kendisini kurtadam yapan greyback denen herifi öldürmesini isterdim,draco'yu hogwarts savaşında harrynin hayatını kurtarmasını ve tamamen iyi bir insan olmasını hatta 19 yıl sonraki halindede bir muggle ile evlenmiş olmasını isterdim,voldynin hortkuluk yok olurken canının yanmasını,acı çekmesini isterdim şöyle ki aslında bunun harry için zararı olabilirdi çünkü eğer voldemort hissetseydi anlar ve harryi tüm hortkuluklar yok olmadan öldürürdü bu yüzden harrynin şöyle bir plan yapmasını isterdim tüm hortkulukları eline toplayıp (daha yok etmeden) en sonunda yok etmesini isterdim ki voldy ömrümde tatmadığı bir süper işkence çeksin! umbridge ve yaxley denen psikopat ölümyiyienlerinde ölülerinin ayrıntılı anlatılmasını ,ve mümkünse umbridgenin bir muggle tarafından öldürülmesini,muggle işkencesi görmesini isterdim. veeeeeeeee en önemlisi okuyucuları şaşırtmak olduğu için insanların en beklemediği şeyler yapardım mesela hermione harry'i satardı,RAB daha şaşırtıcı biri olurdu kimsenin beklmeyeceği çok psikopat bir ölümyiyen yapardım.voldynin geçmişini değiştirirdim.daha bir ajansı bir dizi olurdu daha macera daha kanlı daha şaşırtıcı ve aşk sahnesi olrkta daha açık seçik yapardım kısacası çokta çocuk kitabı olacağını sanmıyorum (= aklıma gelen çok şey var ama şimdi yazmaya üşendim bu kadar yeter  :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|