Ginevra®
since 2007
4. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi

Kazan Pastasý Puaný +18/-0
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 2164
|
 |
« Yanýtla #15 : Aralýk 04, 2007, 04:43:59 ÖS » |
0
|
Tonks ve Lupin'in ölmesini engellerdim
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
beni istiyorsun, bahçeni sulayayým diye. sonra o tomurcuklar biraz ben.. sonra o çiçekler biraz ben.. sonra o yemiþler biraz ben.. ve bir öðle sýcaðýnda yapraklarýmýn gölgesinde avaz avaz sen.
|
|
|
sirus_black
2. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi

Kazan Pastasý Puaný +1/-0
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #16 : Aralýk 05, 2007, 11:13:36 ÖÖ » |
0
|
ben son bölümde voldemortla yaptýðý savaþý biraz uzatýrdým daha çok büyü yapmalarýný saðlardým 
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
*****Kurallarý sen koydun***** *****Yýkacak olan benim*****
|
|
|
|
evansece
|
 |
« Yanýtla #17 : Aralýk 08, 2007, 08:04:06 ÖS » |
0
|
19 yýlý daha uzatýrdým ve tonks lupin vedobby i öldürmezdim tonks ve lupinin bir çocuðu daha olurdu ama kurtadam deðil tabi
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
...anýlar gibi hüzünlü. Hüzünlü þarkýlar gibi güzel...
|
|
|
ea1989
Muggle
Kazan Pastasý Puaný +0/-0
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #18 : Aralýk 11, 2007, 11:18:40 ÖÖ » |
0
|
ben cocuklardan býrýnn adýný sýrýus yapardým vlla ne yalan solýým.. bzm harry , severus albus ve james koymus sýrýusa yer bulamams :p
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
kedi_cik

Kazan Pastasý Puaný +6/-1
Çevrimdýþý
Asla, asla deme!
|
 |
« Yanýtla #19 : Aralýk 16, 2007, 08:55:55 ÖS » |
0
|
ben olsam olaylarýn akýþýný deðiþtirmezdim...
bu gizemli hali onun daha çok hatýrlanmasýný saðlýyacak...
seri bitti,filmler bitince ne olacak unutulacak mý? -asla-
ama herkesinde dediði gibi 19 yýl sonrasýna ayrýntý koyardým yoksa gerisi... -muhteþem-
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
Dr.Thame Dummee
Site Sahibi
Kazan Pastasý Puaný +189/-0
Çevrimdýþý
Ne Gelir Elden?
|
 |
« Yanýtla #20 : Aralýk 18, 2007, 01:26:07 ÖS » |
0
|
Sanýrým Draco'yu daha iyi bir yere koyardým.
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
 Dr. Thame Dummee
Ne derler bilirsiniz, insan hep kendi için iyi olaný yapmaz. Bazen en kötüsünü de yapar, aklýndaki o tuhaf sesi dinler. Ve birden geç kaldýðýnýzý anlarsýnýz çünkü o yanlýþ sestir. Aþk size bunu yaptýrabilir.
|
|
|
darkkphonix
3. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi

Kazan Pastasý Puaný +50/-3
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #21 : Aralýk 18, 2007, 01:53:04 ÖS » |
0
|
Þimdi herkes benden Bellatrix i öldürmezdim dememi bekliyor ama çoqu þaþýracak 
Bellatrix in ölüm sahnesini daha deqiþik ve can alýcý yapardým daha kötü bir ölüm beklerdi önce kýzlarla düello yapýyor ya sonra bayan Weasle qeliyor iþte oradan sonra iþler
daha bi heyecanlý olurdu....Düelloyu biraz uzatýrdým ve en sonunda bellatrix in asasý fýrlar...Weasle Bellatrix e okadar kin duymakda ve okadar öfkelenmektedir ki ona Cruciatus
Laneti yapacak kadar sinirlenmiþtir...Ve bu lanetide yapar ona acý çektirerek bu laneti yapar ama bellatrix asilliðinden ödün vermez acý çekse bile o kadar baðýrmaz en
sonunda oðlunun öldüðünü görür,Tüm oölüm yiyenleri ve Voldemort u öldürmek ister iþte tam bu sýrada Çýðlýk çýðlýða asasýnýnucundan yeþil ýþýk huzmeleri saçýlrý ve
AVADA KEDAVRA diye haykýrýr....
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
ADIM KALIR GERÝYE..
|
|
|
|
evansece
|
 |
« Yanýtla #22 : Aralýk 20, 2007, 12:10:00 ÖS » |
0
|
Þimdi herkes benden Bellatrix i öldürmezdim dememi bekliyor ama çoqu þaþýracak 
Bellatrix in ölüm sahnesini daha deqiþik ve can alýcý yapardým daha kötü bir ölüm beklerdi önce kýzlarla düello yapýyor ya sonra bayan Weasle qeliyor iþte oradan sonra iþler
daha bi heyecanlý olurdu....Düelloyu biraz uzatýrdým ve en sonunda bellatrix in asasý fýrlar...Weasle Bellatrix e okadar kin duymakda ve okadar öfkelenmektedir ki ona Cruciatus
Laneti yapacak kadar sinirlenmiþtir...Ve bu lanetide yapar ona acý çektirerek bu laneti yapar ama bellatrix asilliðinden ödün vermez acý çekse bile o kadar baðýrmaz en
sonunda oðlunun öldüðünü görür,Tüm oölüm yiyenleri ve Voldemort u öldürmek ister iþte tam bu sýrada Çýðlýk çýðlýða asasýnýnucundan yeþil ýþýk huzmeleri saçýlrý ve
AVADA KEDAVRA diye haykýrýr.... katýlýyorum benden de acýmazsýzlarý varmýþ lupini öldürmezdim
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
...anýlar gibi hüzünlü. Hüzünlü þarkýlar gibi güzel...
|
|
|
cathy_black

Kazan Pastasý Puaný +1/-0
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #23 : Aralýk 22, 2007, 12:41:58 ÖÖ » |
0
|
O ölüm sahnesine daha çok aksyon koyardým. Neville Bella bi gzl düello eder Neville kazanýr intikamýný alýrdý. Remus-Dora çftinden birini sað býrakýrdým. Fred'i öldürmezdim öldürsem bile George'da ölürdü(Harry'le bir öldüren lanet arasýna atlayarak mesela) Ginny'e daha çok yer verirdim kesinlikle. 19 yýl sonrada daha çok ayrýntý olurdu. Kitap çok daha uzun olurdu.
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
SuSkUnLuÐuM aSaLeTiMdÝr...
odessa bizi hastanede karýþtýrmýþlar sen benim ikizim olcakmýþýN:d
|
|
|
pee-wee
1. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 97
|
 |
« Yanýtla #24 : Aralýk 23, 2007, 07:11:41 ÖS » |
0
|
Kitap çok güzel,deðiþtirmek istemezdim, tek biryer haricinde ;
19 Yýl sonrasýný çok basit yapmýþ J.K.R Daha fazla bilgi verebilirdi.
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
"Panzehir kanýtlanmadýkca tamzehirdir." "Dökülen iksirin arkasýndan aðlanmaz." 
|
|
|
dan_07_138_139
1. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #25 : Aralýk 29, 2007, 09:32:39 ÖS » |
0
|
ben hepinize katlýyorum arkadaþlar harry voldiyi çok kolay bir þekilde öldürmemeliydi j.k.r kýsa kesmiþ ayýca 19 yýl sonrasýnýda azda olsa devam eetirebilirdi 
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
metin_99
Muggle
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 5
|
 |
« Yanýtla #26 : Ocak 02, 2008, 09:24:29 ÖS » |
0
|
bence en sonda harry "expellialmius" voldi de "avada kedavra" derken orda ikisinede avada kedavra dedirttiririm...sonra harry nin büyü voldiye gider voldi nin büyü de voldiye gider voldi kendi büyüsüyle ölür...harry de kendi büyüsüyle voldi nin leþini ortadan kaldýrýr...  :D
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
Fa MaJöR

Çevrimdýþý
---•°o.O ѕαтαηιѕт кєѕєη ριѕкσραт кє∂ι O.o°•---
|
 |
« Yanýtla #27 : Ocak 06, 2008, 01:19:09 ÖÖ » |
0
|
Ben olsam Harry'yi öldürürdüm  hemide yanlýþlýkla  tam Neville kýlýcý Nagini'ye batýrcaken yanlýþlýkla eli sürçüp :Harry'ye batýrýýýýýr  Tamam biliom çooook saçma oldu vazgeçtim zaten þu anda kendimden nefret ediorum Birleþtirilmiþ Mesajýn Gönderilme zamaný: Ocak 06, 2008, 12:16:33 ÖÖ
Ben olsam 19 yýl sonra olmadan 7 yýl sýnra deyip önce bi kahramanlarýmýzýn düðünlerini yapardým 
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
   !..Weasley is Our King..! <-~Đΰ$ ρ€$!∂ЭYSξŅ,,, Đΰ$ ρ€$!мє~-> Bir Zamanlarýn ReBeL*AnGeL\\\'ý... O artýk <-Fa MaJöR-> 
|
|
|
|
barty jr.
|
 |
« Yanýtla #28 : Ocak 07, 2008, 06:06:46 ÖS » |
0
|
Ben Ginny 'yi diðer üçlünün yanýnda götürürdüm.. Daha heyecanlý ve romantik olurdu  ve 19 Yýl sonrayý geniþletirdim.. Çok sadeydi.
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
Ben bir hýrsýzým.
|
|
|
damla_alihan_gizem_emre
Muggle
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 3
|
 |
« Yanýtla #29 : Ocak 20, 2008, 08:25:18 ÖS » |
0
|
ben kesinlikle ginny'i 3'lüye koyardým (en azýndan son kitabýnda) ve kýza çok rol verirdim. ve ortak salonda ginny'i voldemortla karþýlaþtýrý ve þöyle bi konuþma yapardým. Voldemort ___vayy sen ginny olmalýsýn. Görüþmeyeli ne kadar oldu. (hani sýrlar odasýnda ginny'yi kullanýyorduya.) Ginny ise nefretle voldemorta bakarak __daha büyümüþ ve daha çok büyü biliyorum. der. voldemortsa bir kahkah atar ve duðello baþalr 
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
|