|
Spidy1
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 27, 2007, 11:58:58 ÖÖ » |
0
|
Anlamsız...8.Kitap bence iyi olmaz...Yani sıkılırız.Ve bazı haber kaynakları bazı şeylerı uyduruyo...Yazacağını sanmam...
farkettiysen haberin altında kaynak haber de verdim.. siteye girersen anlarsın ki öyle yalan haber yayınlayacak gibi baştan savma ve gayri ciddi bir site değil. yalan haber olma şansı çok düşük
|
I shall pass through this world but once, If therefore, there be any kindness I can show on, Or any good thing I can do, let me do it now, For, I shall not pass this way again.
~E
değişmiş buralar...
|
|
|
Imaginary_Lily
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +5/-0
♥ --- Lily Evans --- ♥
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 29, 2007, 06:25:10 ÖS » |
0
|
yeni bi seri yazmasın hiçbir seri Harry Potter'ın yerini tutamaz bence 8.kitabı da yazsın ama yani Harry'nin çocuklarını falan anlatmasın ya yani ne bilim geri dönüş yapsın Harry yine 17 yaşında olsun ben napim Harry'nin çocuklarını  yani tamam güzel de ben Harry Hermione ve Ron'un maceralarını okumayı seviyorum =)
|
In my field of paper flowers.. And candy clouds of lullaby.. I lie inside myself for hour.. And watch my purple sky fly over me.. ~ ~ Bir süre yokum..
|
|
|
-_-bellatrix
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +30/-0
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 06, 2007, 05:48:05 ÖS » |
0
|
8. kitap bence çok sıkcı olur en fazla ne yazabilir ki..
|
 ~ I shot for the sky I’m stuck on the ground So why do I try, I know I’m going to fall down I thought I could fly, so why did I drown? Never know why it’s coming down, down, down.
|
|
|
hcemre
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 08, 2007, 12:19:01 ÖS » |
0
|
ya hpden kopmak zor ya ins çıkar
|
|
|
|
|
albus_severus_potter
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Biri varlığını sürdürürken diğeri yaşayamaz!!!
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 10, 2007, 11:52:00 ÖÖ » |
0
|
bencede yazılmalı fakat büyücülüğe yeni şeyler gelmeli örneğin avada kedavra büyüsüyle ölenlerin çok zorda olsa geri gelmesi 
|
Dwyane Tyrone WADE
I love this game
Harry James POTTER
|
|
|
|
pottermania
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 10, 2007, 11:56:24 ÖÖ » |
0
|
bence hogwarts:bir tarih kitabını yazsın bizde hermione gibi millete bunu hogwartsın tarihinde okumuştum die ukalalık edelim zuha 
|
|
|
|
|
gerçekdüşünseli
Muggle
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 21, 2007, 11:03:50 ÖS » |
0
|
yaw bu kadın benim omrumu yedi omrumu 8 senedir be  yaz be 8 ide yaz 9uda yaz anasını satiim opkurum ben sen yaz yeterki 
|
the scar had not pained harry for nıneteen years-all was well-(last words/7/)
|
|
|
tubaa
Kofti
bellatix bellatix
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 23, 2007, 07:44:17 ÖS » |
0
|
 bence rowling in yazacağı her kitap güzel olur
|
JUSTİN TİMBERLAKE I LOVE YOU
|
|
|
|
|
zümrüdüanka prensi
Kofti
Kazan Pastası Puanı +0/-3
SERSEMLET
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 27, 2007, 03:37:37 ÖS » |
0
|
bence böyle bir şey olmayacak çünkü sonuncu kitapta harry potter EVLENİ...az daha söylüyordum Birleştirilmiş Mesajın Gönderilme zamanı: Kasım 24, 2007, 11:34:56 ÖS
bence harry evlenmişken voldi geri dönecek ve ginnyi öldürecek harry'de bir kez daha ron ve hermionenin yardımıyla onun peşine düşecek(volde...pardon adı_anılmaması_gereken  kişi geri dönemez demeyin adı_anılmaması_gereken kişi 7.kitapta daha güçlendi) Birleştirilmiş Mesajın Gönderilme zamanı: Kasım 27, 2007, 02:29:33 ÖS
yazsın bence ama yeni karakter eklemesi lazım çünkü 7.kitapta bütün karakterlerin yarısı öldü.Ama yani yaz yaz bir yere kadar gözlerim yoruldu oku oku  #Gecersiz YouTube Linki#
|
Bazen mutlu anılar sizi korur,güçlendirir,bir kalkan olur.EXPECTO PATRONUM bunun kanıtıdır.
|
|
|
(x)wizard(x)

Kazan Pastası Puanı +1/-0
(''DrAcO MaLfOy'')--!!
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 27, 2007, 05:50:16 ÖS » |
0
|
yya aslinda butun hp serisini okudumm ama su anda icimde cook buyuk bir bosluk var kitabba eyer rowling devam ederse nasil olcak bilmiyorum cunku olum yadigarlarinin sonunda 19 yil sonra deyodu vee harry nin cocuklari fln oluyoodduu aslinda yazssada guzel olur
|
  >>>>DraCoO maLFoOy<<<< >>>> SLYTHERİN <<<<<
|
|
|
NympLedo..
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +30/-1
bkz: şapşaaal
|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım 27, 2007, 07:19:53 ÖS » |
0
|
Harry Potter üzerine daha ne yazcakki...hreşey yerli yerine oturdu...ama gsl bişey yazacksa yazsn isterm...bu dünyayı sewiyorm ayrılmak zor haber için teşekkrler  bencede ya sonu geldi diye o kadar çok üzülüyorum ki
|
|
|
|
ayna

Kazan Pastası Puanı +1/-0
şukela
|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım 30, 2007, 11:23:26 ÖS » |
0
|
ya bence yazmalı kafamda soru şareti avr çok örneğn liliy sirius fred tonk unlar neden hayalet olmadı yani hayalet nasıl olunuyor cevaplarını vermedi
|
Son filmi izledim . ÇOCUKLUĞUM OFFİCİAL OLARAK BİTTİ 
|
|
|
omen
Kofti
|
 |
« Yanıtla #28 : Aralık 07, 2007, 09:33:33 ÖS » |
0
|
bence güzel olurda 8. kitabı ama 7. kitabında herşeye son nokta kondu bence herşeyi tadında bırakmaları lazım fazla olursa tadı kaçar
|
|
|
|
|
ginny96
Muggle
|
 |
« Yanıtla #29 : Aralık 13, 2007, 07:26:27 ÖS » |
0