melisadeniz
1. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi
Kazan Pastasý Puaný +0/-0
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 103
|
 |
« Yanýtla #120 : Temmuz 25, 2009, 04:25:22 ÖS » |
0
|
teþekkürler beðendim kitabý almayý düþünüyorum
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
 Hermione and Ron
|
|
|
albus dumpledore
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 103
|
 |
« Yanýtla #121 : Aðustos 05, 2009, 10:48:14 ÖS » |
0
|
çok güzel olmuþ elinize saðlýk
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
_bellatrix_lestrange_
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #122 : Aðustos 08, 2009, 12:51:54 ÖS » |
0
|
çok komik yerler vardı hakkaten bir yerdede hermione ron ve harry tartışıyorlardı bakanlığpa gitmeden ben gideyim sen gitme hayır sadece ben gideyim falan sonunda harry: -iyi o zaman olurda voldemortu hallederseniz bana bi haber verirsiniz bari demişti ay çok gülmüştüm...
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
Anka teleði
Kofti
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #123 : Aðustos 15, 2009, 02:07:28 ÖS » |
0
|
Bu kitabý iki kere okudum ikisinde de hep bu yerlerde kopmuþtum xd
Saðol paylaþým için bir kes daha hatýrlayýp krize girdim. Özellikle fred george ve ron lu olan bölümler xd
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
 ..Çatalak..
|
|
|
Serpensortia_CmR
2. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi

Kazan Pastasý Puaný +8/-0
Çevrimdýþý
DRaco MaLfoY <3
|
 |
« Yanýtla #124 : Aðustos 15, 2009, 02:21:53 ÖS » |
0
|
Molly küfür edince yerlere yatmıştım puhahahahaaaaaa  Sonra merlinin sarkık donu aşkına var Hermione'nin ejdarhaya tavşan muamelesi yaptığı kısım var norbeta var  Imm...Xeno ve Herm'in tatlı küçük muhabbeti  Hermione'yi acayip kapak etmişti  Çok keyif almıştım anlatamam.''Olmadığını kanıtla!''  Sonra üçünün aynı anda farklı farklı yadigarın en iyisi olduğunu bağırması  Aklıma gelmişken Ginny ihtiyaç odasında kıskançlık yaptığında gülmüştüm onu Luna götütür demişti.Cho'ya kızdım ama allah allah gerek yok ben götürürüm dese kopardım orda  amma da pısırıkmış  Şimdilik aklıma bu kadarı geliyor
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
Tiptoe Through the Tulips with Me...
|
|
|
*HarryPotter*
Muggle
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 2
|
 |
« Yanýtla #125 : Aðustos 20, 2009, 02:51:45 ÖS » |
0
|
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
harward
4. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi

Kazan Pastasý Puaný +9/-0
Çevrimdýþý
MOVE YOUR BODY ♥
|
 |
« Yanýtla #126 : Aðustos 27, 2009, 09:05:08 ÖS » |
0
|
Sayfa 501(3'lü Gringotts'un altýný üstüne getirirler ve bir ejderha ile tüm büyücüler dünyasýný ayaða kaldýrarak ve bankanýn yarýsýný imha ederek kaçarlar.)
"Hagrid'e benzedin." dedi Ron. "O bir ejderha, Hermione, kendi baþýnýn çaresine bakabilir. Asýl endiþelenmemiz gereken kýsým, biziz." "Ne demek istiyorsun?" "Þey, size bu acý haberi nasýl vereceðimi bilemiyorum ama," dedi Ron, "Gringotts'a girdiðimizi bir ihtimal farketmiþ olabilirler." Üçü de kahkahalarla gülmeye baþladý; bir baþladýktan sonra da, durmakta zorlandýlar. Harry'nin kaburgalarý aðrýyor, açlýktan kendini bayýlacak gibi hissediyordu ama giderek kýzýllaþan gökyüzünün altýndaki çimenlerde sýrt üstü yattý ve gýrtlaðý acýyana kadar güldü... su "bir ihtimal" lafýna ben de cok gülmüþtüm yaa diðerleri de super saðol paylasým için  Evet çok komik olmuþ. Paylaþým için saðol.
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
I like to move it, move it He likes to move it, move it She likes to move it, move it We like to MOVE IT!!!
|
|
|
harryandginny
3. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi

Kazan Pastasý Puaný +4/-0
Çevrimdýþý
Love to the death
|
 |
« Yanýtla #127 : Aðustos 27, 2009, 09:17:34 ÖS » |
0
|
hepsi süper ama bence 7 Potter'ýn oluþum sahnesi de süperdi. Kimse Harry'nin mahremine takmýyor 
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
Kendi adýma aþký tek cümlede özetleyebilirim... <3 Tuðçe <3
|
|
|
ekrem_a21
Muggle
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 3
|
 |
« Yanýtla #128 : Eylül 03, 2009, 02:11:23 ÖÖ » |
0
|
Sayfa 376
(Hermione ölüm yadigarlarýnýn masalýný anlatýrken) "...Ve Ölüm, istemeye istemeye, 3. kardeþe kendi görünmezlik pelerinini vermiþ." "Ölümün görünmezlik pelerini mi varmýþ?" diye lafý gene kesti Harry. "Sinsice insanlara sokulabilsin diye" dedi Ron. "Bazen kollarýný savurp çýðlýklar atarak onlara doðru koþmaktan sýkýlýyor... Özür dilerim Hermione."
Sayfa 687
19 Yýl Sonra Bölümü
(Ron'un Malfoy'un oðlunu görmesinin sonrasý) "Demek küçük Scorpius bu," dedi Ron alçak sesle. "Onu her sýnavda mutlaka geç, olur mu, Rosie. Çok þükür ki zekaný annenden almýþsýn." "Ron Tanrý aþkýna," dedi Hermione, yarý azarlar, yarý eðlenir bir edayla. "Daha okula baþlamadan onlarý birbirine düþman etmeye çalýþma!" "Hakýlýsýn, özür dilerim," dedi Ron ama kendine engel olamadan ekledi: "Ama onunla çok iyi arkadaþ olma, Rosie. Büyükbaba Weasley, safkan biriyle evlenirsen seni asla affetmez."
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
burcuhenryrupert

Çevrimdýþý
Supernatural
|
 |
« Yanýtla #129 : Eylül 03, 2009, 11:08:33 ÖÖ » |
0
|
George'ın kulağı koptuğuktan sonra bir ara "evet,kulak verin,kulak verin" demesi  Harry ve Ron'un kafaları karışmış gibi bir halleri olduğunu gören Hermione,aceleyle devam etti."Bak, şimdi bir kılıç alsam ve sana saplasam,Ron,ruhuna hiçbir zararı olmaz." "Emin ol bu da içimi çok rahatlatır,"dedi Ron Harry güldü. Belki yazılmıştır. Sayfalrın hepsine bakamadım, benim hoşuma giden bunlar 
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
---Mazide kalmýþ izler nasýl bulunur yeniden? Nasýl devam edersiniz artýk yüreðinizde geri dönüþü olmadýðýný anlamaya baþlayýnca. Zamanýn merhem olamayacaðý yaralar vardýr. Hele bazýsý çok derindir, iz býraýr.---
|
|
|
saliha

Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #130 : Eylül 03, 2009, 12:16:33 ÖS » |
0
|
hepsi çok komik yaa
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
Ava*

Çevrimdýþý
snape <3
|
 |
« Yanýtla #131 : Eylül 20, 2009, 11:09:35 ÖS » |
0
|
SAyfa 351 ile 465... yarým saat gülmüþtüm ya 
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
Ve en doðru cevaptýr insanýn dilinden geçen, yüreði aðzýndaysa...
|
|
|
haydunyadabiryýl
3. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi

Kazan Pastasý Puaný +73/-1
Çevrimdýþý
Bilin bakalým yeni KSKS hocanýz kim? Acaba?? (:
|
 |
« Yanýtla #132 : Kasým 07, 2009, 01:51:26 ÖS » |
0
|
fred ve george'u cok seviyorum. ancak ron dogaldan komik yani cocugun kendi espri yirim onu ben. ayrýca hemen hemen herkesin bi espri anlayýsý var. snape gibi cidi bir adam bile espri yapýyor. yani sivri dilli ama objektif okuyun hakkat komik seyler soylediði oluyor. bir ornek de hemen mni yapayým yoksa bir iki dakika ister misin muhabbetidir. mundungus zaten bnm kucuk sekerimdir. ayrýca remus da bazen hayli komik olabiliyor. zaten bazý cumleler saka niyetine degil de ciddi soylendi mi komik oluyor mesela paylasýlmamýs ama su var: dramatik bi sahne hagrid yere dogru dusmektedir. harry ne yapacagýný bilemez ve asasýný sallar: 'accio, accio hagrid!' hahaha komik yani. accio hagrid ne harry? tüy mü çaðýrýyosun? hagrid lan o! ahah  napsýn cocuk caresizlikten ama buraya gülmekten sahnenin dramatikliðini kacýrmýstým.
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
 Ulan!!! Git git, hiç görmedin James'i çünkü... Gel de yolma, gel de tiftikleme saçlarýndan.. Snape'im hele þu son üç karede çok tatlý ya.. Herkesin Severus'tan nefret ettiðinin kanýtlarýný maddeler halinde sýraýyor. Ben yirim seni.... Not ekle, "istisnalar kaideyi bozmaz. Melodi her türlü hastasým" yaz oraya  Halene gurban 
|
|
|
S.a.u.R.o.N
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #133 : Kasým 17, 2009, 06:02:40 ÖS » |
0
|
Bence 7 Potter bölümünde ron falan Harry nin kýlýðýna girdiði zaman.Harry orda mahreh yerlerine saygý gösterilmesini istiyor.
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
symbol
Muggle
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 18
HOGWARTS! It's My Dream!
|
 |
« Yanýtla #134 : Ocak 21, 2010, 11:32:30 ÖÖ » |
0
|
"Ayný fikirdeyim" dedi Fred. "O yüzden millet biraz sakin olmaya çalýþalým. Biz birþeyler icat etmesek de durum zaten yeterince kötü. Mesela Kim-Olduðunu-Bilirsin-Sen'in gözlerinin tek bir bakýþýyla öldürebildiði þeklindeki þu yeni fikir. O Basilisk dinleyiciler. Basit bir test: size gözlerini dikmiþ bakanþeyin bacaklarý olup olmadýðýný kontrol edin Varsa gözlerine rahat rahat bakabilirsiniz demektir, ama tabi gerçekten Kim-Olduðunu-Bilirsin-Sen ise hayatta yapacaðýnýz son þey bu olacaktýr" ......sayfa 407..... haha çok gülmüþtüm 2 gün boyunca herkesin midesi bulanana kadar herkese anlatmýþtým 
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
|