B.E.C
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +16/-2
ⓑ๏ⓔ๏©
|
 |
« Yanıtla #135 : Mart 30, 2009, 12:57:05 ÖS » |
0
|
Yk hayal değilde hani ben gençliğimde emmaya aşıktım yalnız kitapta kendi senaryolarımla  o yüzden oldu bittiye getirmiş çakal  madalyondaki harry herm. öpüşmesi bile daha iyidi be Yalnız kitap iyidi snape i fln güzel bağlamış lucky number sleven filmi gibi olmuş 
|
|
|
|
|
|
 Kimse Bir Şey İma Etmesin ; Kininiz Varsa Yüzüme Kusun Ha Yok Kusmaya Yemiyorsa O Zaman SUSUN !
|
|
|
sea
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +69/-0
|
 |
« Yanıtla #136 : Mart 30, 2009, 01:38:50 ÖS » |
0
|
Valla beğenmedim diyen çok duydum ama yok arkadaşım yaaa  Kadın birinci kitapta belki de doğru düzgün temeli olmayan bir kitapla ve sadece orjinal ve yaratıcı bir teoriyle başladı. Orada detay bile demeyeceğimiz isimler okuduk ve bunlar 7. kitapta karşımıza çıktı, her şey yerinde her şey sistemli... Mantık desen o biçim... Bence ilk altı kitabıyla yarattığı fırtınayı 7. kitapla tsunami yaptı yani beni bir kere daha zekasına hayran bıraktı valla... J.K. 10 numarasın 10.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
melisadeniz
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #137 : Temmuz 25, 2009, 11:58:21 ÖS » |
0
|
ben yarın alcam 20 tl ye
|
|
|
|
|
|
 Hermione and Ron
|
|
|
Buckcherry.

Kazan Pastası Puanı +1/-0
.
|
 |
« Yanıtla #138 : Temmuz 28, 2009, 11:46:27 ÖÖ » |
0
|
Ahaha seneler oldu okuyalı ama geçenlerde tekrar okudum.  Çok güzel kitap ya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss.potter.15
Kazan Pastası Puanı +1/-0
hazinen neredeyse ,kalbin de orada olacak...
|
 |
« Yanıtla #139 : Eylül 10, 2009, 01:14:03 ÖS » |
0
|
ben bu kitapta hermionenn zekasına bir kez daha hayran kaldım sprde o küçük boncuklu çantayı akıl etmesi yaygaranın arasında hemencecik çorabının içine sokması gayet hoştu .  7 potter olayına bayıldım tabi georgenin kulağı kopmasaydı çok daha ii olcaktı ama o yerde ikizlern muzipliği bi kez daha bni güldürdü george:'Gedikliyim .gedik fred çaktın mı?' FRED:'İçler acısı !kulakla ilgli o koca engin mizah dünyası önünde dururken,sen bula bula gedik i mi buldun??'' bakanlıkdaki olaylar çok heyecanlıydı ronun septirmesi de bayağı kötü oldu  ama harry nin voldiyi öldürmeden önce söylediği sözler harikaydı layığını buldu voldi  sonunu daha ayrıntılı bekliodum ama nese  bu kitabı sewdim gerçekten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginny askitom
bellatrix lestarge ve ginny askittom
|
 |
« Yanıtla #140 : Eylül 24, 2009, 03:12:08 ÖS » |
0
|
bence süperdi özellikle harry ve ginny arasında olanlar =))
|
|
|
|
|
|
ginny senin layığın harry\\\\\\\\\\\\\\\'dir bebeyim kıskananlar çatlasın
|
|
|
harryandginny

Kazan Pastası Puanı +4/-0
Love to the death
|
 |
« Yanıtla #141 : Eylül 25, 2009, 04:17:28 ÖS » |
0
|
bence süperdi özellikle harry ve ginny arasında olanlar =))
Harry ile Ginny arasında birşey olmadı ki (sayfa 113 hariç) bu kitabın en kötü yönüydü. Belki Harry ölüme giderken Ginny'i düşünmesi de olabilir 
|
|
|
|
|
|
Kendi adıma aşkı tek cümlede özetleyebilirim... <3 Tuğçe <3
|
|
|
haydunyadabiryıl

Kazan Pastası Puanı +73/-1
Bilin bakalım yeni KSKS hocanız kim? Acaba?? (:
|
 |
« Yanıtla #142 : Kasım 07, 2009, 01:56:56 ÖS » |
0
|
snapemi uzen rowlinge ne diyim ben. yaratmıssın mis gibi her turlusunden marifetli karizmatik karakter ölene kadar üzmüş acı cektirmişsin kor ol emi? böhühühühhühü.. hala aklıma geldiklce aglıyorum. (bkz: severus snape sevgisinden geceleri gizlice aglamak) hatta yetinmiyor gunduz de aglıyorum soran olursa bi hikaye sallıyorum kapıoya carptım canım acıdı bile dedim ben. adım cıtkırıldıma cıktı snape of senin yuzunden. yaktın beni uleeen. snapem biricik askitom. ay snape'in karsısına cıkıp 'askitoom' desem napardı acaba? ahahahahah 
|
|
|
|
|
|
 Ulan!!! Git git, hiç görmedin James'i çünkü... Gel de yolma, gel de tiftikleme saçlarından.. Snape'im hele şu son üç karede çok tatlı ya.. Herkesin Severus'tan nefret ettiğinin kanıtlarını maddeler halinde sıraıyor. Ben yirim seni.... Not ekle, "istisnalar kaideyi bozmaz. Melodi her türlü hastasım" yaz oraya  Halene gurban 
|
|
|
MyLia
|
 |
« Yanıtla #143 : Kasım 10, 2009, 10:42:10 ÖS » |
0
|
Ömrüm boyunca okuduğum,okuyacağım en iyi fantastik kitaplardan birisi.  Çok sevdim vb. Öyle yani.  Hiç bir bölümünde sıkılmadım,bitsin artık diye düşünmedim. Bittiğinde de üzülmüştüm,yeni bir Hp kitabı olmayacak diye. Umarım filmi de kitabı gibi güzel olur.
|
|
|
|
|
|
Diş geçirdiğin bütün renklerin kalitesiz bir hüznü vardı ve en az kültür müzayedesinde yıldırım aşkına tutulmuş talihsiz antika gibi raflarda yerini almış tabloların vardı senin. Her fırça darbesine dokunuşun siktir olup gittiğinde anlıyordun, gri yaşamların ne demek olduğunu.
|
|
|
S.a.u.R.o.N
|
 |
« Yanıtla #144 : Kasım 16, 2009, 06:34:28 ÖS » |
0
|
Ölüm Yadigarları gibi kitap dünyaya herzaman gelmez ama kitapta beğenmediğim bi sahne var oda Voldemort un hemen ölmesi.Şahsen ben büyük bi düello bekliyodum.Bana göre J.K.Rowling Voldemortu çok çabuk harcadı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sley
Bölüm Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +17/-0
Çünkü iki kişiydik.
|
 |
« Yanıtla #145 : Temmuz 31, 2010, 10:14:09 ÖÖ » |
0
|
Şu anda 3. kez kitabı okuyorum. Aynı heyecan, aynı hüzün oluyor her defasında içimde. Çok çok ama çok güzel bir serinin son kitabı... Fred'in ölümü, beni en çok yaralayan oldu.Yaa ölmemeliydi  Lupinle Tonks'un ikisi birden ölmesi gerçekten kötü oldu.Birde en sonda Luna'nın bir yerlerde adının geçmesi iyi olabilirdi.Hatta çok iyi olurdu.Ama herşeyin birden bağlanıvermesi en güzeliydi.Sona kadar JKR gizemli kaldı.Ama herşey Ölüm Yadigarlar'ında ortaya çıktı...
|
|
|
|
|
|
"O eski heyecan ölür, an gelir, biter muhabbet.
|
|
|
Lal cullen
Muggle
|
 |
« Yanıtla #146 : Ağustos 22, 2010, 02:23:47 ÖS » |
0
|
bencede fred olmemelıydı ama snape ın olumu ıyı oldu cunku ne kadar ıyı oldugunu olumuyle ogrendık orası guzeldı.Mukemmel bı kıtaptı bence ılk kıtaptan berı suren olayları sacmalamadan hatta daha da guzellestırerek bıtırmıs.Bı tek son voldemortla harrynın duello sahnesı bıraz daha uzun surebılırdı cunku o kadar guclu bırını bı anda yenmesı bıraz sacma geldı ama ordakı,harrynın voldemorta dedıklerı superdı.Ben hermoineyle ronun ılıskılerını daha ıyı anlatmasını beklerdım ve 19 yıl sonrakı ayrıntıları ama herseye ragmen guzel bıttı ve serının en guzel kıtabıydı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry_hermione_ron785
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +3/-0
Son yok edilecek düşman ölümdür.
|
 |
« Yanıtla #147 : Ağustos 22, 2010, 02:47:05 ÖS » |
0
|
Bence kitap çok güzeldi. Tam benlikti. Aksiyon yüklüydü. Özelliklede bathildanın evinde yılanın saldırdığı o sahne süperdi. Ondan sonra Voldynin lily ve jamesi nasıl öldürüp harryi nasıl öldürmeye çalıştığını düşündüğü bölüm de süperdi. Ama ben en çok Snapein ölmesine üzüldüm.Her yerdede bunu vurguluyorum. Ron ve Hermione çok yakışıyorlar diyemem ama bence ikisinin birlikte olması ve sonunda evlenmeleri çok hoştu.. Harry ayrı bir harikaydi . Kim kendini düşünmeden ölüme atar söylermisiniz.Kim kendini değilde diğer insanları ,sevdiklerini düşünür. çok nadir kişiler. Harryde onlardan biri oldu ve kendini düşünmeden ölümün kollarına attı. Voldemorttan bir kez daha nefret ettim..Nalet herif nolcak. Herkesin ölmesinin nedeni oydu zaten. Remusun ölmesine ayrı bi üzüldüm çünkü o çapulcalarda sağ kalan tek kişiydi.Şimdi kimse yaşamıyor onlardan. Rowling harika bi iş çıkarmış . Kitabın her bir cümlesin ap ayrı sırlar var eğer fark ederseniz(etmişsinizdir) bu kitap daha çok diğer kitaplar için bir açıklama görevi görüyor.. Benim için seride çok beğendiğim (Hepsini beyeniyorum ama bunlar farklı) ZAY ve Ölümyadiğarları var.Ben bunlarda çok etkilenmiştim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-öykü-
|
 |
« Yanıtla #148 : Ağustos 28, 2010, 09:09:28 ÖS » |
0
|
okurken en çok zevk aldığım kitaptı.hiç bitmesin istedim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
melez-prens
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +2/-0
|
 |
« Yanıtla #149 : Kasım 12, 2010, 03:28:26 ÖS » |
0
|
Şu anda 3. kez kitabı okuyorum. Aynı heyecan, aynı hüzün oluyor her defasında içimde. Çok çok ama çok güzel bir serinin son kitabı... Fred'in ölümü, beni en çok yaralayan oldu.Yaa ölmemeliydi  Lupinle Tonks'un ikisi birden ölmesi gerçekten kötü oldu.Birde en sonda Luna'nın bir yerlerde adının geçmesi iyi olabilirdi.Hatta çok iyi olurdu.Ama herşeyin birden bağlanıvermesi en güzeliydi.Sona kadar JKR gizemli kaldı.Ama herşey Ölüm Yadigarlar'ında ortaya çıktı... Bende kitabı şuan 3.kez yeni baştan okuyorum  Her bölümde heyecanlanıyorum ve kitabı her okuyuşumda başka bir dünyadayım...Filmdede öyle olacak mı acaba? Bekleyip göreceğiz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|