Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları - Genel Yorumlar

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları - Genel Yorumlar  (Okunma Sayısı 11808 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selahattin01
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +8/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BağımsızYorumcularBirliği-Yazar/YorumcuÜye (BYB)

Site
« Yanıtla #120 : Ağustos 06, 2008, 10:59:29 ÖÖ »
0

bence Tom Riddle ve Potter'ın karşılaşması cok basit olmuş...son düello'yu ben 3-4 sayfa bekliodum....ki Potter'danda ''Avada Kedavra'' bekliyodum..son dülleoda hayal kırıklığına uğradım ve kitap sayfa sayısını görünce de hayal kırıklığına uğradım....2000 bekliodum ben ama olsun kitap çok akıcı ve güzel...gulucuk
tamamen katılıyorum.kitabın başında lüpin harryi  uyarmıştı.bu büyünün imzan olmasına izin verme diye.buna rağmen.....
bence en azından cricuio olmalıydı...

"Harry POTTER & Azkaban'dan Sonrası "
                                                                                                     Tanrı kapatır attığım her adımda önümü...!

Gel gel berû ki savm u salâtın kazası var

Sensiz geçen zamân–ı hayatın kazası yok
(Nesimî)

Kafamı Dağıtmak İstesem Kurşun Sıkardım... !!
Nuri'yi Çin'e gömelim, Nuri Çin'de yatsın gulucuk
“Sen..
Pardon "Siz" demeliydim..
Siz kaç yüzlüydünüz?
Ben yanlışlıkla hanginizi sevdim?...”
capulcu-hp.hg.rw
Kofti

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #121 : Ağustos 13, 2008, 09:15:24 ÖS »
0

ya ben hala okumadım kitabı ve meraktan çatlıyorum

huh

bnde okumadım ama çok merak ediorm bide serinin bitmesini istemediğim için okumuorm filmin çıkmasına yakın okucam nasıl dayancam bilmiorm kitap kitaplığımda duruo hala:S
Birleştirilmiş Mesajın Gönderilme zamanı: Ağustos 13, 2008, 09:56:47 ÖS

JKR'nin ne kadar sadist olduğunu anladım..Kadın kesti,biçti,ölmeyen kalmadı..Ama tabii yanlış düşünüyorda olabilirim..Sounçta savaşta insanlar ölmez mi?Beklentilerimi karşılamadı açıkçası,ben çok daha farklı şeyler bekliyordum..Ölmemesi -kesinlikle ölmemesi gereken kişiler vardı.Eğer çocuk okuyucu kitlesini,bizim için dahil değil bu, iyi bir hayat yaşamamış,iyi insanların sonunda mutlu olacağına inandırmak istiyorsan,Snape'i öldürmeyecektin.Çocuklar belki Snpae'e gıcıktırlar ama en azından Fred'i öldürmeyecektin..Falan filan..yorumum çokta,yazmak istemiyorum fazla XD

biraz abartmış olabilir ama sonuçta polat alemdar fln değil hiçbiri gulucuk
^AlonsoNano^
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +6/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #122 : Ağustos 14, 2008, 07:24:53 ÖÖ »
0

Evet bence de.. Bazıları ölmeseydi gerçekten Polat gibi olucaktı.Bazılarının ölmesi gerekiyordu.

gnc_harry
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +2/-5
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #123 : Ağustos 17, 2008, 05:57:44 ÖS »
0

JKR'nin ne kadar sadist olduğunu anladım..Kadın kesti,biçti,ölmeyen kalmadı..Ama tabii yanlış düşünüyorda olabilirim..Sounçta savaşta insanlar ölmez mi?Beklentilerimi karşılamadı açıkçası,ben çok daha farklı şeyler bekliyordum..Ölmemesi -kesinlikle ölmemesi gereken kişiler vardı.Eğer çocuk okuyucu kitlesini,bizim için dahil değil bu, iyi bir hayat yaşamamış,iyi insanların sonunda mutlu olacağına inandırmak istiyorsan,Snape'i öldürmeyecektin.Çocuklar belki Snpae'e gıcıktırlar ama en azından Fred'i öldürmeyecektin..Falan filan..yorumum çokta,yazmak istemiyorum fazla XD

evet yaa hadi snape in ölümüde beni çoook üzdü ama ağlatmadı ama fred... ikizlerden birinin ölmesini aklıma bile getirmemeye çalışıyodum ama jkr düşüncelerimi okumuş gibi bana gıcığı varmış gibi öldürdü fred'i dediğim gibi snape'de çook üzüldüm ama ağlmadım ama fred'de tutamadım ağladım belki abarttığımı düşünceksiniz ama ilgilenmiyorum:'( george angelina'yla evlendiklerinde bi çocuklarının adını fred koymuşlar yh hele bunu duyunca kendimi hiiiiiç tutamadım belki sulu göz diceksiniz Smiley) ama benim sulugözlülüğüm sadece harry potter a özgü başka hiiçbir filmde ağlamadım harry potter için sulugöz diğer (en en en duygusal film için bile) duygusuz robot sayılabilirim Smiley)))))))))

center]
Jack Dawson
Site Sahibi
*

Kazan Pastası Puanı +31/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yine de bir şey yapabildim diyemem hatırana..

Site
« Yanıtla #124 : Ağustos 17, 2008, 06:13:45 ÖS »
0

ya ben hala okumadım kitabı ve meraktan çatlıyorum

huh

bnde okumadım ama çok merak ediorm bide serinin bitmesini istemediğim için okumuorm filmin çıkmasına yakın okucam nasıl dayancam bilmiorm kitap kitaplığımda duruo hala:S
Birleştirilmiş Mesajın Gönderilme zamanı: Ağustos 13, 2008, 09:56:47 ÖS

biraz abartmış olabilir ama sonuçta polat alemdar fln değil hiçbiri gulucuk

Kitabı okumamış biri için çok tehlikeli bir bölümdesin. Spoiler kaynıyan bir ortam ve eğer buna karşıysan burası spoiler konusunda mahşer yeri durumunda xD

r.lupin
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #125 : Ağustos 23, 2008, 12:12:47 ÖS »
0

Tabi ki ölenler olacak. Okuduğumuz çocuklara yatmadan önce okunacak bir masal kitabı değil. Birinci savaşta da çok kişi ölmüştü, şimdi ölüm yiyenler daha güçlülerdi. Snape ve Dumbledore olmasa kesinlikle Ölüm Yiyenler kazanacaktı. Kayıplar normal hatta Voldemort asa arama zahmetine katlanmasa-tabii ki katlanması gerek- daha fazla kişi ölürdü.
burcuhenryrupert
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Supernatural

« Yanıtla #126 : Ekim 22, 2008, 09:07:25 ÖS »
0

kitap 4 gün içinde bitti ama çok çabuk geçti yha zaman en sonu daha güsel olabilirdi bence

---Mazide kalmış izler nasıl bulunur yeniden? Nasıl devam edersiniz artık yüreğinizde geri dönüşü olmadığını anlamaya başlayınca. Zamanın merhem olamayacağı yaralar vardır. Hele bazısı çok derindir, iz bıraır.---
SedNa*

Çevrimdışı Çevrimdışı

nymphadora7 --> SedNa*

« Yanıtla #127 : Kasım 21, 2008, 02:24:28 ÖS »
0

bu kitabı bana arkadaşlarım doğumgünü hediyesi olarak almışlardı Smiley

bi solukta okudum resmen. herkeste olduğu gibi bendede bir sürü soru işaretleri kaldı. 19 yıl sonrası çok kısa ve eksik olmuştu ama onun dışında yaşanan bütün maceralar çok güzel anlatılmış.. çok beğenerek okudum gerçekten

Elma dersem çık
 güzel çocuk
  bomba dersem çıkma
   Oyun bozanlık yaptı sevdiklerin
    ansızın saklandılar,
     Sobelemek cennete kaldı
  Elma dersem çık
   Gazze dersem çıkma
    Sen gömül suskunluğuna siyah adam
     Adının önündeki Hüseyn’den utanmadan
      Çocuklarının başını okşa
   Ve,
    İnsan dersem çık
     Masum dersem çıkma ey dünya..
gHost_Wizard
Kofti

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #128 : Şubat 04, 2009, 02:07:13 ÖÖ »
0

JKR kazandığı paranın hakkını vermiş bence .
Sükut
Muggle

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #129 : Mart 08, 2009, 07:03:53 ÖS »
0

Daha 17. bölüme yeni geçtim şimdiye kadar gayet süperdi işte en son Ron Harry'le kavga etti gitti gulucuk Çok süperdi şimdilik sonuda öyle olur heralde.

EmmyW.
**

Kazan Pastası Puanı +22/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Riri <3

« Yanıtla #130 : Mart 23, 2009, 04:26:25 ÖS »
0

kitabı çok beğendim ...
serinin en iyi kitabı:)
herşey açıklığa kavuşmuş...
tek kötü yanı woldemortumun ölmesi:(

Dr.Bieber  smiley
DSE
**

Kazan Pastası Puanı +3/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BağımsızYorumcularBirliği-YorumcuÜye (BYB)

« Yanıtla #131 : Mart 25, 2009, 09:01:51 ÖS »
0

harika bir kitap okuduklarımın en iyisi
ama Tonks Lupin  ve Snape nin ölümü beni çok üzdü
ama 19 yıl sonrasını değilde Ginny ve Harry nin nasıl evlendiğini anlatmalıydı bence
hem Harry nin baba olmuş yaşlanmış olmasını düşünemiyorum
Harry yaşlandı ve macera bitti fikrini kaldıramıyorum bide bu kitapta woldemort bana..nası desem çok saf geldi son kısımlarda
bu kadar insanı öldüren ve korkutan woldemort bu mu dedim

Now hes gone, I dont know why
Şimdi o gitti, bilmiyorum neden

And till this day, sometimes I cry
Ve bugün bile, ağlıyorum bazen

He didnt even say goodbye
Hoşça kal bile demedi

He didnt take the time to lie.
Yalan söylemek için bile beklemedi
Gaia
Site Sahibi
*

Kazan Pastası Puanı +109/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

... Sus Deyip Adınla Başlıyorum ...

« Yanıtla #132 : Mart 28, 2009, 12:07:48 ÖS »
0

tatmin olmadığım ve seride en gıcık olduğum kitap ölüm yadigaları ..bunu hep sölicem.. yeri gelse JKR`nin kendisine dahi söylerim..Smiley

Kurabiye Canavarı, Kurabiyesini Çok Seviyor...
B.E.C

Kazan Pastası Puanı +16/-2
Çevrimdışı Çevrimdışı

ⓑ๏ⓔ๏©

Site
« Yanıtla #133 : Mart 29, 2009, 10:38:01 ÖS »
0

tatmin olmadığım ve seride en gıcık olduğum kitap ölüm yadigaları ..bunu hep sölicem.. yeri gelse JKR`nin kendisine dahi söylerim..Smiley

Aynen :/

Ya arkdaş bu kadar basit miydi kaç kitaptır beklediğim ron herm. öpüşmesi.... :/ tam bir hayal kırıklığı Smiley JKR gel öğretem Smiley

Kimse Bir Şey İma Etmesin ; Kininiz Varsa Yüzüme Kusun Ha Yok Kusmaya Yemiyorsa O Zaman SUSUN !
Deadman107

Kazan Pastası Puanı +11/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #134 : Mart 30, 2009, 12:08:22 ÖS »
0

Aynen :/

Ya arkdaş bu kadar basit miydi kaç kitaptır beklediğim ron herm. öpüşmesi.... :/ tam bir hayal kırıklığı Smiley JKR gel öğretem Smiley
okadar çok hayal ettin yani gulucuk
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

(C) Hortkuluk Avcısı | harry potter | sitemap | BAKNUS Bedava Hosting Domain Hizmetleri

Tasarım: lynndelione & LaVioRtH_cL & Endar