Fluffy_drei
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +53/-0
fılafi lan işte :D
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 01, 2008, 10:07:24 ÖS » |
0
|
Bazılarının silinmesi çok doğru olmuş lakin çoğu silinmemiş olsaydı çok daha güzel bir LOTR izlemiş olacaktık..  Teşekkürler bu güzel paylaşımın için. +1.  vahşi kapitalizm işte  eğer silinmemiş olsaydı bu sahneler kralın dönüşü 4 saat 12 dakika olcaktı... ve hiç bi sinema salonu iki seanslık bi filmden tek seans parası almak istemez  ayrıca hiç bi koleksiyoner de normal filmle aynı görüntüleri içeren, bi tek yanında ufak eşantiyonlar ve güzel bi dvd kabı olan bi set için normal dvd nin 4 katı fiyat ödemez  extended lar normal dvd lerde olsaydı ve sinemada da gösterilseydi yine aynı tirajı yapıcaktı  ve ekstra gelir kaynakları yok olmuş olcaktı. içindeki 1 saat 5 dakikalık artı görüntü yok diye kimse sinema salonuna gitmemek gibi bişey yapmaz  elimde 3 filmin de extended dvd si var ve bi kez izledikten ve olan biteni öğrendikten sonra bi daha izlemek bişey kazandırmıyo... ama filmin geri kalanını defalarca izlesen yine bıkmıyosun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weliaht
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +187/-0
Hâla mavi..
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 17, 2008, 01:10:10 ÖS » |
0
|
Bu versiyonu TWT isimli internet sitesinin düzenlediği LOTR organizasyonunda gösterilmiş , gayet şık olmuştu  Sınıfta Dolanıyor da elime geçerse bir günümü ayırıp verebilirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GabrielSylar
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +1/-0
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 05, 2008, 06:16:11 ÖS » |
0
|
Bazılarının silinmesi çok doğru olmuş lakin çoğu silinmemiş olsaydı çok daha güzel bir LOTR izlemiş olacaktık..  Teşekkürler bu güzel paylaşımın için. +1.  vahşi kapitalizm işte  eğer silinmemiş olsaydı bu sahneler kralın dönüşü 4 saat 12 dakika olcaktı... ve hiç bi sinema salonu iki seanslık bi filmden tek seans parası almak istemez  ayrıca hiç bi koleksiyoner de normal filmle aynı görüntüleri içeren, bi tek yanında ufak eşantiyonlar ve güzel bi dvd kabı olan bi set için normal dvd nin 4 katı fiyat ödemez  extended lar normal dvd lerde olsaydı ve sinemada da gösterilseydi yine aynı tirajı yapıcaktı  ve ekstra gelir kaynakları yok olmuş olcaktı. içindeki 1 saat 5 dakikalık artı görüntü yok diye kimse sinema salonuna gitmemek gibi bişey yapmaz  elimde 3 filmin de extended dvd si var ve bi kez izledikten ve olan biteni öğrendikten sonra bi daha izlemek bişey kazandırmıyo... ama filmin geri kalanını defalarca izlesen yine bıkmıyosun  İyi söyledin... 
|
|
|
|
|
|
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
Ignotus Peverell
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +204/-0
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 24, 2008, 04:44:38 ÖS » |
0
|
filmi almıştım. İçinde ilk defa gördüğüm sahneler vardı acaip olmuştum. Sonradan öğrendimki bazı sahneler için çok fazla para harcanmış. Pelenor savaşında(minas tirith) mesela bi sahne vardı. Orcları taşıyan kuleleri geniş açıdan gösteren sahne arkada da savaş devam edio. O sahne için milyonlarca dolar harcandığını okuyunca kufretmedim değil  Hadi begenemdiler diyelim de witchkingle gandalf'ın karşılaşmasını hangi akla hizmet kestiler merak ediyorum. Gerçi olmuş bitmiş artık ama...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RiC RiCiaN
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +28/-4
0.000007
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 28, 2008, 10:02:01 ÖS » |
0
|
Bu versiyonu TWT isimli internet sitesinin düzenlediği LOTR organizasyonunda gösterilmiş , gayet şık olmuştu  Sınıfta Dolanıyor da elime geçerse bir günümü ayırıp verebilirim TWT'yi Darly Opus'tan sonra birini daha bildiğini bilmek güzel.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NothinG
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Dünya'nın İçine Girdim Yha!!!
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 15, 2009, 10:50:24 ÖÖ » |
0
|
keşke silinmeselermiş yha saol paylaşım için
|
|
|
|
|
|
Without you, I'm Nothing
|
|
|
fgweasley
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 15, 2009, 08:50:04 ÖÖ » |
0
|
keşke kesmeselermiş sahneleri paylaşım için saol
|
|
|
|
|
|
To be or not to be. That is the question
|
|
|
Gizemli Harry
Kazan Pastası Puanı +0/-1
AşK0M (: (L)
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 24, 2009, 10:45:41 ÖÖ » |
0
|
Benden daha çok "Yüzüklerin Efendisi" taraftarı yoktur.Her repliği her konuşmayı her hareketi ezbere biliyorum..Kitabını okudum..Filmini de izledim en az 500 kere..Çok seviyorum hele o Pippin yok mu (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papatya
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +2/-0
BoraBoraBoraaa*
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 07, 2009, 06:39:31 ÖS » |
0
|
Ben bunların hepsini filmi izlerken görmüştüm.  Aslında bir bakıma da iyi olmuş bu sahnelerin çıkarılması.Çünkü eğer çıkarılmasaydı 4 saat sürecekti.Yani ben film için 4 saatimi harcadım.Pişman değilim ama izleyen insanları sıkabilirdi.Bu yüzden doğru bir karar olduğunu düşünüyorum  Paylaşım için teşekkürler...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 07, 2009, 06:50:01 ÖS Gönderen: papatya »
|
|
Anla anla cansın seeeen !
|
|
|
Daredevil
|
 |
« Yanıtla #24 : Aralık 30, 2009, 03:42:21 ÖS » |
0
|
bazılarının silinmesi iyi olmuş 
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin On Para Etmez Bu Bendeki Aşk Olmasa!!! UZUN BİR SÜRE GİREMİYECEM ARKADAŞLAR HİKAYESİNİ TAKİP ETTİKLERİM KUSARA BAKMASIN  SONRA TOPTAN YORUM ATARIM 
|
|
|
gredd
Muggle
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 24, 2010, 03:30:15 ÖS » |
0
|
Bence silinmemeleri gerekiyormuş bide silinen sahnelerin tamamı burda varmı .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fall awake
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 25, 2010, 09:20:18 ÖÖ » |
0
|
Bence silinmemeleri gerekiyormuş bide silinen sahnelerin tamamı burda varmı .
Birkaç tane eksik. Şuan okuldayım. Eve gidince olmayanlarıda eklerim.
|
|
|
|
|
|
Şuan itibariyle dünya üzerinde 6,470,818,671 kişi yaşıyor. Kimisi korku içinde kaçıyor. Kimisi evine dönüyor. Kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor. Diğerleri gerçekle tam şuanda yüzleşiyor. Bazıları kötü insanlar, iyiyle savaş halinde. Kimileri iyi, kötüye karşı mücadele ediyor. Dünyada yaşıyan 6 milyar insan, 6 milyar ruh ve bazen tek ihtiyacımız olan içlerinden biri.Friend With Benefit
|
|
|
|
fall awake
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 27, 2010, 05:00:03 ÖS » |
0
|
Linkler güncellenip tüm çıkarılmış sahneler eklenmiştir.
|
|
|
|
|
|
Şuan itibariyle dünya üzerinde 6,470,818,671 kişi yaşıyor. Kimisi korku içinde kaçıyor. Kimisi evine dönüyor. Kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor. Diğerleri gerçekle tam şuanda yüzleşiyor. Bazıları kötü insanlar, iyiyle savaş halinde. Kimileri iyi, kötüye karşı mücadele ediyor. Dünyada yaşıyan 6 milyar insan, 6 milyar ruh ve bazen tek ihtiyacımız olan içlerinden biri.Friend With Benefit
|
|
|
gredd
Muggle
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 02, 2010, 10:58:14 ÖS » |
0
|
Ellerinize sağlık.