Silinen Sahneler (LOTR extended editions) Tüm Çıkarılan Sahneler Eklenmiştir

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Silinen Sahneler (LOTR extended editions) Tüm Çıkarılan Sahneler Eklenmiştir  (Okunma Sayısı 7920 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fluffy_drei
Site Sahibi
*

Kazan Pastası Puanı +53/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

fılafi lan işte :D

« Yanıtla #15 : Mayıs 01, 2008, 10:07:24 ÖS »
0

Bazılarının silinmesi çok doğru olmuş lakin çoğu silinmemiş olsaydı çok daha güzel bir LOTR izlemiş olacaktık..  undecided

Teşekkürler bu güzel paylaşımın için. +1. Wink

vahşi kapitalizm işte Smiley eğer silinmemiş olsaydı bu sahneler kralın dönüşü 4 saat 12 dakika olcaktı... ve hiç bi sinema salonu iki seanslık bi filmden tek seans parası almak istemez gulucuk ayrıca hiç bi koleksiyoner de normal filmle aynı görüntüleri içeren, bi tek yanında ufak eşantiyonlar ve güzel bi dvd kabı olan bi set için normal dvd nin 4 katı fiyat ödemez gulucuk extended lar normal dvd lerde olsaydı ve sinemada da gösterilseydi yine aynı tirajı yapıcaktı gulucuk ve ekstra gelir kaynakları yok olmuş olcaktı. içindeki 1 saat 5 dakikalık artı görüntü yok diye kimse sinema salonuna gitmemek gibi bişey yapmaz gulucuk elimde 3 filmin de extended dvd si var ve bi kez izledikten ve olan biteni öğrendikten sonra bi daha izlemek bişey kazandırmıyo... ama filmin geri kalanını defalarca izlesen yine bıkmıyosun Smiley
Weliaht
Site Sahibi
*

Kazan Pastası Puanı +187/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hâla mavi..

Site
« Yanıtla #16 : Haziran 17, 2008, 01:10:10 ÖS »
0

Bu versiyonu TWT isimli internet sitesinin düzenlediği LOTR organizasyonunda gösterilmiş , gayet şık olmuştu police

Sınıfta Dolanıyor da elime geçerse bir günümü ayırıp verebilirim

finally I'm free.
GabrielSylar
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Kazan Pastası Puanı +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Ağustos 05, 2008, 06:16:11 ÖS »
0

Bazılarının silinmesi çok doğru olmuş lakin çoğu silinmemiş olsaydı çok daha güzel bir LOTR izlemiş olacaktık..  undecided

Teşekkürler bu güzel paylaşımın için. +1. Wink

vahşi kapitalizm işte Smiley eğer silinmemiş olsaydı bu sahneler kralın dönüşü 4 saat 12 dakika olcaktı... ve hiç bi sinema salonu iki seanslık bi filmden tek seans parası almak istemez gulucuk ayrıca hiç bi koleksiyoner de normal filmle aynı görüntüleri içeren, bi tek yanında ufak eşantiyonlar ve güzel bi dvd kabı olan bi set için normal dvd nin 4 katı fiyat ödemez gulucuk extended lar normal dvd lerde olsaydı ve sinemada da gösterilseydi yine aynı tirajı yapıcaktı gulucuk ve ekstra gelir kaynakları yok olmuş olcaktı. içindeki 1 saat 5 dakikalık artı görüntü yok diye kimse sinema salonuna gitmemek gibi bişey yapmaz gulucuk elimde 3 filmin de extended dvd si var ve bi kez izledikten ve olan biteni öğrendikten sonra bi daha izlemek bişey kazandırmıyo... ama filmin geri kalanını defalarca izlesen yine bıkmıyosun Smiley

İyi söyledin... smiley

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ignotus Peverell
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +204/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : Eylül 24, 2008, 04:44:38 ÖS »
0

filmi almıştım. İçinde ilk defa gördüğüm sahneler vardı acaip olmuştum. Sonradan öğrendimki bazı sahneler için çok fazla para harcanmış. Pelenor savaşında(minas tirith) mesela bi sahne vardı. Orcları taşıyan kuleleri geniş açıdan gösteren sahne arkada da savaş devam edio. O sahne için milyonlarca dolar harcandığını okuyunca kufretmedim değil gulucuk Hadi begenemdiler diyelim de witchkingle gandalf'ın karşılaşmasını hangi akla hizmet kestiler merak ediyorum. Gerçi olmuş bitmiş artık ama...

RiC RiCiaN
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +28/-4
Çevrimdışı Çevrimdışı

0.000007

Site
« Yanıtla #19 : Ekim 28, 2008, 10:02:01 ÖS »
0

Bu versiyonu TWT isimli internet sitesinin düzenlediği LOTR organizasyonunda gösterilmiş , gayet şık olmuştu police

Sınıfta Dolanıyor da elime geçerse bir günümü ayırıp verebilirim
TWT'yi Darly Opus'tan sonra birini daha bildiğini bilmek güzel.

´k C  p´
NothinG
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Dünya'nın İçine Girdim Yha!!!

« Yanıtla #20 : Şubat 15, 2009, 10:50:24 ÖÖ »
0

keşke silinmeselermiş yha
saol paylaşım için

Without you, I'm Nothing
fgweasley
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #21 : Mart 15, 2009, 08:50:04 ÖÖ »
0

keşke kesmeselermiş sahneleri
paylaşım için saol

To be or not to be. That is the question
Gizemli Harry
*

Kazan Pastası Puanı +0/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

AşK0M (: (L)

Site
« Yanıtla #22 : Nisan 24, 2009, 10:45:41 ÖÖ »
0

Benden daha çok "Yüzüklerin Efendisi" taraftarı yoktur.Her repliği her konuşmayı her hareketi ezbere biliyorum..Kitabını okudum..Filmini de izledim en az 500 kere..Çok seviyorum hele o Pippin yok mu (:
papatya
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +2/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BoraBoraBoraaa*

« Yanıtla #23 : Ağustos 07, 2009, 06:39:31 ÖS »
0

Ben bunların hepsini filmi izlerken görmüştüm. Smiley Aslında bir bakıma da iyi olmuş bu sahnelerin çıkarılması.Çünkü eğer çıkarılmasaydı 4 saat sürecekti.Yani ben film için 4 saatimi harcadım.Pişman değilim ama izleyen insanları sıkabilirdi.Bu yüzden doğru bir karar olduğunu düşünüyorum Wink Paylaşım için teşekkürler...
« Son Düzenleme: Ağustos 07, 2009, 06:50:01 ÖS Gönderen: papatya » Kayıtlı

Anla anla cansın seeeen !

Daredevil
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #24 : Aralık 30, 2009, 03:42:21 ÖS »
0

bazılarının silinmesi iyi olmuş Smiley

Güzelliğin  On  Para Etmez
               Bu Bendeki Aşk Olmasa!!!

UZUN BİR SÜRE GİREMİYECEM ARKADAŞLAR  HİKAYESİNİ TAKİP ETTİKLERİM KUSARA BAKMASIN gulucuk SONRA TOPTAN YORUM ATARIM gulucuk
gredd
Muggle

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #25 : Şubat 24, 2010, 03:30:15 ÖS »
0

Bence silinmemeleri gerekiyormuş bide silinen sahnelerin tamamı burda varmı .
fall awake

Kazan Pastası Puanı +27/-3
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #26 : Şubat 25, 2010, 09:20:18 ÖÖ »
0

Bence silinmemeleri gerekiyormuş bide silinen sahnelerin tamamı burda varmı .
Birkaç tane eksik. Şuan okuldayım. Eve gidince olmayanlarıda eklerim.

Şuan itibariyle dünya üzerinde 6,470,818,671 kişi yaşıyor. Kimisi korku içinde kaçıyor. Kimisi evine dönüyor. Kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor. Diğerleri gerçekle tam şuanda yüzleşiyor. Bazıları kötü insanlar, iyiyle savaş halinde. Kimileri iyi, kötüye karşı mücadele ediyor. Dünyada yaşıyan 6 milyar insan, 6 milyar ruh ve bazen tek ihtiyacımız olan içlerinden biri.

Friend With Benefit
fall awake

Kazan Pastası Puanı +27/-3
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #27 : Şubat 27, 2010, 05:00:03 ÖS »
0

Linkler güncellenip tüm çıkarılmış sahneler eklenmiştir.

Şuan itibariyle dünya üzerinde 6,470,818,671 kişi yaşıyor. Kimisi korku içinde kaçıyor. Kimisi evine dönüyor. Kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor. Diğerleri gerçekle tam şuanda yüzleşiyor. Bazıları kötü insanlar, iyiyle savaş halinde. Kimileri iyi, kötüye karşı mücadele ediyor. Dünyada yaşıyan 6 milyar insan, 6 milyar ruh ve bazen tek ihtiyacımız olan içlerinden biri.

Friend With Benefit
gredd
Muggle

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #28 : Mart 02, 2010, 10:58:14 ÖS »
0

Ellerinize sağlık.
ShamanKing
Bölüm Sorumlusu
*

Kazan Pastası Puanı +24/-2
Çevrimdışı Çevrimdışı

You Think You Know Me...

Site
« Yanıtla #29 : Nisan 17, 2010, 03:09:09 ÖÖ »
0

cidden çok iyi paylaşım olmuş eline sağlık

The Rated-R Superstar
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

(C) Hortkuluk Avcısı | harry potter | sitemap | BAKNUS Bedava Hosting Domain Hizmetleri

Tasarım: lynndelione & LaVioRtH_cL & Endar