ginny_harry_
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +1/-0
Hüznün yüzü bastırılıyor ,Makyaj makyaj üstüne **
|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 06, 2008, 07:15:27 ÖS » |
0
|
fred ve george un olduğu sahneler zaten hepsi komik ki
|
|
|
|
|
|
 "sanki aşk sustu '' dedim. -''aşk hiç susar mı? '' dedi.. -''sen susuyorsun ya'' dedim. -''ben aşk mıyım'' dedi.. -"aşksın '' dedim.. sustu.. *
|
|
|
gred_forge
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 07, 2008, 11:52:34 ÖÖ » |
0
|
fred ve george nedediyse hepsi komik zaten  sonuna kadar katılıom sana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amortentia**
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

WildScarlet158
|
 |
« Yanıtla #32 : Ağustos 11, 2008, 02:48:04 ÖS » |
0
|
james harry gibi sıkıcı ve ezik değilmiş kime çekmiş bu çocuk anlayamadım
napsın zawallıcık ezik büyümüş ezik olmuş   harika bu yaa bayıldım 
|
|
|
|
|
|
Well, open up your mind and see like me Open up your plans and damn you're free Look into your heart and you'll find love love love... ♥
|
|
|
eDwarDicle

Kazan Pastası Puanı +2/-0
|
 |
« Yanıtla #33 : Ekim 24, 2008, 09:40:42 ÖS » |
0
|
Fred ve George'un esprilerine bayağı güldüğümü anımsıyorum....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Roche
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Paul McCartney
|
 |
« Yanıtla #34 : Şubat 15, 2009, 09:43:23 ÖS » |
0
|
kralımızsın weasley falan güzeldi ama esprileri hatırlayamıyorum  edit: haa.. "öpüşme nasıldı?" "ıslaktı" orası 
|
|
|
|
|
|
-Ben sadece ben olmamalıyım şimdi. Sanki bana baktığında kendi hayatından bi an yakalamalısın. Bir hikaye olmalı. Sevdiğin herkes, her şey ,o an ben olmalıyım.
|
|
|
96damla
|
 |
« Yanıtla #35 : Mart 12, 2009, 11:28:13 ÖS » |
0
|
''kürsü, bakanlık müsteşarı dolores jane embridge'e söz hakkı tanıyor'' dedi fugge. cadı küçük kız sesi gibi titrek ve tiz bir sesle konuşunca harry şaşırdı kaldı;vıraklamasını bekliyordu. ben burayı çok sevdim 
|
|
|
|
|
|
D@ML@
|
|
|
sparss
Kofti
|
 |
« Yanıtla #36 : Nisan 25, 2009, 10:48:09 ÖÖ » |
0
|
ben de fred ve george'yi çok seviyorum ama 5.filmde en çok komik olan şey harry cho ile öpüştükten sonra hermione ile ron a anlattığında ron:eeeee nasıldı? diyordu harry de:ağlıyo gibiydi.dediğinde ron cevap olarak ''O KADAR KÖTÜ MÜSÜN???'' demişti o bölüme gerçekten çok güldüm
super otesi bişi ama ben yinede weasley ikizlerinden şaşmam 
|
|
|
|
|
|
sıryüzzz dam-bli-dor hör-mayn-ovn-ni \'arry von von lak lak lovegood 
|
|
|
Pome Surprise

Kazan Pastası Puanı +3/-0
|
 |
« Yanıtla #37 : Mayıs 10, 2009, 09:37:03 ÖÖ » |
0
|
"Bir insan bu kadar şey hissedemez, yoksa patlar" demişti Ron.  Hermione de "herkes senin gibi bir çaykaşığının duygularına sahip değil" mi ne öyle birşeyler demişti tam hatırlamıyorum ama süperdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buckcherry.

.
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 06, 2009, 02:03:09 ÖS » |
0
|
sanırsam 5. kitaptaydı prof.Snape harry 'e potter efendimmi ne diyordu oda bana efendi denemenize gerek yok diyordu.Tabi gerisi de war burada espri ne kadar anlaşılır  Yok o 6. kitaptaydı  Bu arada, Harry Grimmauld Meydanı 12 Numara'ya ilk gittiğinde Ron ve Hermione'ye bas bas bağırdıktan sonra, Fred ve George odaya cisimleniyorlar. George: -''Selam Harry. Senin kulak okşayıcı sesini duyduk gibi geldi de.'' diyor. Fred ise: -''Öfkeni böyle içine atmamalısın Harry, elli mil ötede seni duymamış bir-iki kişi kalmış olabilir.'' diyor. Burayı çok sevmiştim  Eheh evet orası çok komikti  Fred ve george a bayılıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Clem
|
 |
« Yanıtla #39 : Temmuz 06, 2009, 06:55:51 ÖS » |
0
|
Fred ve George zaten vazgeçilmezler. Hermonie'nin "Çay kaşığı" lafı da çok güzeldi. Bir de Bellatrix'in "Neville Longbottom değil mi? Annenle baban nasıllar?" demesi 
|
|
|
|
|
|
ÖSS'YE KADAR GİTTİ GELECEK!
|
|
|
harryandginny

Kazan Pastası Puanı +4/-0
Love to the death
|
 |
« Yanıtla #40 : Ağustos 19, 2009, 11:28:43 ÖÖ » |
0
|
Ron:'Ee,nasıldı?' Harry:'Islaktı.' Ron:'Gerçekten o kadar kötü mü öpüşüyorsun?' 
|
|
|
|
|
|
Kendi adıma aşkı tek cümlede özetleyebilirim... <3 Tuğçe <3
|
|
|
---Animagus---
|
 |
« Yanıtla #41 : Ağustos 26, 2009, 09:02:16 ÖS » |
0
|
Ron:'Ee,nasıldı?' Harry:'Islaktı.' Ron:'Gerçekten o kadar kötü mü öpüşüyorsun?'  haha katılıyorum en iyi esprilerden biriydi tabi bir de snapein anısı bölümleri ve fred-george diyalogları 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harward
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +9/-0
MOVE YOUR BODY ♥
|
 |
« Yanıtla #42 : Ağustos 27, 2009, 09:18:50 ÖS » |
0
|
Harry Cho ile öpüştükten sonra Hermy-Ron-Harry arasında geçen muhabbette çok gülmüştüm. Ron mürekkep şişesini falan deviriyor Bide o bölümün en güldüğüm yeri kahkayı bastım yani:
'Haa' dedi Ron 'O kadar kötü mü öpüşüyorsun.' 'Bilmem' dedi Harry.Bu hiç aklına gelmemişti. Anında içini bir endişe kapladı. 'Belkide öyledir'. 'Tabiki değil' dedi Hermione,başını yazdığı mektuptan kaldırmadan. 'Nereden biliyorsun ki' dedi Ron çok sert bir sesle
|
|
|
|
|
|
I like to move it, move it He likes to move it, move it She likes to move it, move it We like to MOVE IT!!!
|
|
|
haydunyadabiryıl

Kazan Pastası Puanı +73/-1
Bilin bakalım yeni KSKS hocanız kim? Acaba?? (:
|
 |
« Yanıtla #43 : Kasım 19, 2009, 04:07:14 ÖS » |
0
|
Snape'in En Kötü Anısı bölümü rezaletti. James'e ve Sirius'a karşı içimdeki bütün iyi duyguları öldürdü. Arkadan 4 kişi bir çocuğa saldırmak hem de asasız bir çocuğa. Bayağı ödlekmiş pislikler!! Ama komik bir yer arıyorsak: 'Beyin çok karmaşık ve katmanlı bir nesnedir Potter' Harry'e bakıp pis pis sırıttı. 'Yani çoğu beyin öyledir.' Ve elbette iksir dersleri. bayılıyorum, o kazanların arasından cüppesini savuraraktan geçip de, Harry'nin kazanı Evanesco'lamasına! 'Potter bu nedir şimdi sence?' Ahahahah çok tatlısın Snape 
|
|
|
|
|
|
 Ulan!!! Git git, hiç görmedin James'i çünkü... Gel de yolma, gel de tiftikleme saçlarından.. Snape'im hele şu son üç karede çok tatlı ya.. Herkesin Severus'tan nefret ettiğinin kanıtlarını maddeler halinde sıraıyor. Ben yirim seni.... Not ekle, "istisnalar kaideyi bozmaz. Melodi her türlü hastasım" yaz oraya  Halene gurban 
|
|
|
betül herry

Kazan Pastası Puanı +6/-3
Лист!
|
 |
« Yanıtla #44 : Şubat 03, 2010, 12:20:45 ÖÖ » |
0
|
Espri sayılmaz ama...Harry potronus büyüsü yaptıktan sonra onu götürüyorlar ya işte orada Sirius'la falan tanışıyor.İşte orda Fred, george kardeşler kapı dinlemek için kulak sarkıtıyorlar.O kulağı Hermione'nin kedisi mideye indiriyor işte orası... Çok komikti Hermione sessiz sessiz kedisine kızıyordu bide...Hihihihi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|