papatya
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +2/-0
BoraBoraBoraaa*
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 02, 2008, 03:20:31 ÖS » |
0
|
ben IKINMAK NEYMİÃ GÖRÜRSÜN SEN'i melez prens'te diye hatırlıyorum
|
|
|
|
|
|
Anla anla cansın seeeen !
|
|
|
|
barty jr.
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 03, 2008, 04:32:35 ÖS » |
0
|
evt MP de..
|
|
|
|
|
|
Ben bir hırsızım.
|
|
|
Harry_P0TTeR
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-1
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 01, 2008, 07:11:52 ÖS » |
0
|
fred ve george nin konuştuğu her yeri seviyorum ... birde 'Ikınmak Neymiş Görürsün Sen' olan yer MP de mi? ZAY damı?
o Melez prenste fred miydi george miydi bilmiyom Tezek ye Umbridge!! dedigi anda kopmuştum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amy Black
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +2/-0
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 03, 2008, 09:51:00 ÖS » |
0
|
Yaa Fred ve George'un kaçma sahneleri ve onların olduğu her sahneye kopmuştuu mmm 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 21, 2008, 03:28:13 ÖS Gönderen: Amy Black »
|
|
|
|
|
ozistan
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 08, 2008, 05:05:12 ÖS » |
0
|
snapenin düşünselinde ki hali
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lily james
Tokio Hotellllllllllllllllllll___Bill Kaulitz
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 12, 2008, 04:04:28 ÖS » |
0
|
tabi ki snape nin en kötü anısı cnm james yaaaaa  boşu boşuna sirius la ikisi fred ve george un öncüsü değil 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MiNToN

Kazan Pastası Puanı +4/-2
Fantastik Öykü Grubu
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 11, 2008, 08:45:53 ÖS » |
0
|
Snape'in en kötü anısı ve Esrar dairesinde Lucius Harry'Den Kehaneti alıyordu.Sonra da Sirius geliyor. -Vaftiz oğlumdan uzak Dur Lucius.Diyor ve yumruğu yapğıştırıyor ya orada kopmuştum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*bellatriX*

|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 25, 2008, 10:20:48 ÖS » |
0
|
en komik yerler snape in en kötü anısı ve fredle george un konuşmaları
kesinlikle
|
|
|
|
|
|
CrY!!!!
|
|
|
Yopparai.

Kazan Pastası Puanı +1/-0
Yetersiz dinlemede..
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 14, 2008, 11:06:40 ÖÖ » |
0
|
ferd ve george un diyalogları ve onlarla geçen tüm diyaloglar benim için her zaman tüm kitaplarda komik :lol:ama 5. kitabın başında ruh emiciler saldırmadan önce dudley ve harry nin konuşmaları da komikti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AftieL
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +31/-0
Yaşıyorum, ama tadım yok...
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 25, 2008, 03:18:23 ÖS » |
0
|
Fred ve George'un her konuşması.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hysteria
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 29, 2008, 05:56:23 ÖS » |
0
|
tabiki Fred ve George!! ama en çok bunlar Quddich antrenmanından önce çıbanları hakkında bi konuşma yapıodu. Galiba Ron bn hiç çıban göremiyorum gbisinden bişi diodu. Onlarda çünkü genelde insanlara gösterdiğimiz bir yerde deiller diodular orda kopmuştum .  antrenmandan sonrada bnmkilerden bikaçı patladı galiba diodu ikizlerden biri.. yani en çok çıban muhabbetine güldüm bn:D 
|
|
|
|
|
|
The woodpecker
|
|
|
Guard_15

Kazan Pastası Puanı +22/-3
Mekanizma değil, organizma
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 03, 2008, 11:56:45 ÖÖ » |
0
|
kitapta varmıydı hatırlamıyorum ama luna nın harry e sende benim kadar normalsin demesi süperdi bi de ronun öpüşme olayından sonra "o kadar kötümüsün" lafı
|
|
|
|
|
|
Her şey zorunlu olarak en iyi amaç içindir. Bakın, burun gözlük taşımak için yapılmıştır; Bunun için gözlüklerimiz vardır. Bacaklar, çorap ve pantolon giymek için yaratılmıştır; O yüzden çorap ve pantolon giyeriz.
|
|
|
Scent
Muggle
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 31, 2008, 06:29:57 ÖS » |
0
|
5. kitapta, Zümrüdüanka Yoldaşlığı yararına Mrs. Weasley, Harry, Ron ve Hermione'ye karargah olan evin temizlik işlerini yaptırırken Ron, ''Kendimi ev cini gibi hissediyorum.'' der. Hermione, ''Ãimdi onların ne korkunç bir hayat sürdüğünü anladığına göre E.R.I.T.'te biraz aktif olabilirsin! Sponsor desteğiyle Gryffindor'daki ortak salonu sileriz, bütün gelirler E.R.I.T.'e gider; hem bilinç yükselir hem fon artar.
Artık tepesi atmış olan Ron; ''Ben sana sponsor olayım da artık şu E.R.I.T. muhabbetini kes.'' 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrduran12

Kazan Pastası Puanı +3/-0
Son 4 Gün :)
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 31, 2008, 06:34:14 ÖS » |
0
|
5. kitapta, Zümrüdüanka Yoldaşlığı yararına Mrs. Weasley, Harry, Ron ve Hermione'ye karargah olan evin temizlik işlerini yaptırırken Ron, ''Kendimi ev cini gibi hissediyorum.'' der. Hermione, ''Ãimdi onların ne korkunç bir hayat sürdüğünü anladığına göre E.R.I.T.'te biraz aktif olabilirsin! Sponsor desteğiyle Gryffindor'daki ortak salonu sileriz, bütün gelirler E.R.I.T.'e gider; hem bilinç yükselir hem fon artar.
Artık tepesi atmış olan Ron; ''Ben sana sponsor olayım da artık şu E.R.I.T. muhabbetini kes.''  Katılıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scent
Muggle
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 06, 2008, 06:47:21 ÖS » |
0
|
Cho'yu sevenler için D.O. toplantılarının en heycan vericisinin, onun Harry'le öpüştüğü toplantının, ardından Harry, Gryffindor ortak saloluna gider. Bizim üf kafadarlar olanı biteni aralarında konuşur. Tabi Hermione her zmanki gibi bilmiş bilmiş Cho'nun ne hissettiğini özetleyen ve her ne kadar açıklayıcı olsun diye söylenmişse de bir o kadar kafa karıştıran açıklamasını yapar : Cho'nun Cedric'ten hoşlandığını, Harry'le öpüştüğü için suçluluk duyduğunu, ailesinin onay vermediği bir iş yaprğını, her gün sürekli ağladığını... Ron, bir insanın tüm bunları aynı anda hissedemeyeceğini söyleyince Hermione ::
''Sırf sen BİR ÇAY KAÃIÃININ duygusal zenginliğine sahipsin diye sanma ki hepimiz de öyleyiz.'' Çay kaşığı nedir ya nerden geldi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|