Savunmayın bana Harry'i, atladı gitti Bakanlık'a. Artıııı vakt-ü zamanında Snape'le güzel güzel derslerine devam edip, o lanet zihnini kapayaydı bunların hiçbiri olmazdı. Ama beyimiz naaptı? Snape'in ilk boş anında düşünseline daldı, ortalığı karıştırdı!
Len manyak, Allah tependen baksın, teyzenin evinde de düşünsellerinde geziyordun demii? Adam bişe biliyo da saklıyo senden ne saklıyosa, neyi kurcalıyon? O adam geri dönmeyecek mi? Seni oymayacak mı? Sanki tatile çıktı Snape, iki dakka gitti gelecek da...
Bi de yani Snape'in düşünseli bre akılsız! Snape nan! İnsan biraz tırsar! Sanki bizim sosyalcinin bavulunu karıştırıyo! Deli! Hakettin olm sen! Öyle ağlarsın sonra, vah benim vaftiz babacuğuuum diye, akılsız başın cezası durumları.. Hatta yediğin hurmaların kapına dayanması durumu... Yaa yaa...
Bi de Snape'i suçladı utanmaz! Dumbledore'un odasını yıkıp, Snape'i suçladı! Yuh! İnsan pısar oturur, kabahatini bilir, boynunu büker, halıdaki desenleri inceler falan... Bu çemkiriyo! Bihter bile bu kadar yüzsüz değil! Surat surat değil hela duvarı olmuş! Tuu irezil!
-Akşam akşam doldum da... Yoksa severim keratayı, valla bak-