|
Spidy1
|
 |
« : Ağustos 23, 2007, 04:54:58 ÖS » |
0
|
Harry Potter'ı az kalsın öldürüyordum! Harry Potter serisinin ünlü yazarı J.K. Rowling, yeni kitabı 'Harry Potter ve Ölüm Yadigarları'nda neredeyse Harry Potter'i öldüreceğini söyledi. "Serinin bu son kitabında Harry'yi öldürmeyi düşündüm ama sonra suçluluk duygusu hissetmeye başladım ve buna cesaret edemedim" diyen ünlü yazar, "Birgün okurlarımdan küçük bir okur bana 'Ne olur Hagrid veya Sirius'u öldürmeyin' diye yalvardı. Oysa ben yeni kitabımda çoktan Sirius'u öldürmüştüm. Aynı şeyi Harry'e yapmak istemedim" dedi.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 23, 2007, 06:04:06 ÖS Gönderen: fawkes »
|
Moderatöre Bildir
|
I shall pass through this world but once, If therefore, there be any kindness I can show on, Or any good thing I can do, let me do it now, For, I shall not pass this way again.
~E
değişmiş buralar...
|
|
|
|
DarLy OpuS
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 23, 2007, 05:11:59 ÖS » |
0
|
Yalvarılacak dereceye gelmedi o iş. 
|
2006'dan beri... - y'opus
|
|
|
Dr.Thame Dummee
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +189/-0
Ne Gelir Elden?
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 23, 2007, 06:05:07 ÖS » |
0
|
Eh kitabı sadece bizim istediklerimize göre şekillendirecekse:(
|
 Dr. Thame Dummee
Ne derler bilirsiniz, insan hep kendi için iyi olanı yapmaz. Bazen en kötüsünü de yapar, aklındaki o tuhaf sesi dinler. Ve birden geç kaldığınızı anlarsınız çünkü o yanlış sestir. Aşk size bunu yaptırabilir.
|
|
|
regulus
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +33/-0
<K & M>
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 23, 2007, 06:13:50 ÖS » |
0
|
öldürse en azından Türk filmi gibi bitmezdi.Açıkçası Harry için bir son düşünemiyorum ölsede bir ölmesede
|
|
|
|
|
|
Spidy1
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 23, 2007, 06:19:03 ÖS » |
0
|
Türk Filmi konusunda haklısın regulus
|
I shall pass through this world but once, If therefore, there be any kindness I can show on, Or any good thing I can do, let me do it now, For, I shall not pass this way again.
~E
değişmiş buralar...
|
|
|
|
pottermania
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 23, 2007, 06:23:13 ÖS » |
0
|
tühh keşke şu çocuk zümrüdüankayı yazmadan önce söleseymiş belkim siriuscuum ölmesmiş 
|
|
|
|
|
|
Spidy1
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 23, 2007, 06:27:56 ÖS » |
0
|
evet, belki etkisi olurdu
|
~E
değişmiş buralar...
|
|
|
Furnunculus
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +16/-3
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 24, 2007, 11:30:27 ÖÖ » |
0
|
fawkes ın dediği gibi bizim isteğimize göre yazcaksa kotu yaw ona bakılırsa oole ben de yazarım 
|
|
|
|
pnrd
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 24, 2007, 12:03:50 ÖS » |
0
|
|
beklemek ve ummak kadınlığa verilmiş iki cezadır.kadınları mahveden erkekler değil ayrıntılardır...
|
|
|
|
Spidy1
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 24, 2007, 01:19:42 ÖS » |
0
|
bella 'nın çocuğu olmıcak bence(anladınız siz onu  )
|
~E
değişmiş buralar...
|
|
|
HeRmİoNeLL

Kazan Pastası Puanı +8/-0
***∂єαтнℓу gαzєвσ***
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 24, 2007, 03:11:23 ÖS » |
0
|
oley oley oley oley şampiyon JKR  öldürmediği iyi olmuş ama bu haber yanlış cıkmaz inş. cıkcagını dusunmuyorum ama bı ıhtımal yani. neyse eger öldürseydi harry i ayaklanma bile cıkardı 
|
Gala o Wyrda brunhvitr/Abr Berundal vandr - fődhr/ Burthro laufsblädar ekar undir/ Eom kona dauthleirkr.... 
|
|
|
snm_HP

Kazan Pastası Puanı +20/-1
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 24, 2007, 05:59:11 ÖS » |
0
|
bence iyi bi karar almış harry o kadar mücadeleyi boşuna mı verdi?
|
raytraytleftraytleftleftleft...   Möğliin :p Deyviis Bluum  sen kısaca doomsday ama ben sana uzun uzun seni seviyorum desem?  )
|
|
|
|
Spidy1
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 24, 2007, 06:10:16 ÖS » |
0
|
8. kitapta öldürür bence sonuçta kadının içinde kaldı Harry'yi öldürmek cani karı 
|
~E
değişmiş buralar...
|
|
|
zümrüdüanka prensi
Kofti
Kazan Pastası Puanı +0/-3
SERSEMLET
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 25, 2007, 12:14:09 ÖS » |
0
|
|
Bazen mutlu anılar sizi korur,güçlendirir,bir kalkan olur.EXPECTO PATRONUM bunun kanıtıdır.
|
|
|
sirus_black
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +1/-0
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 25, 2007, 06:36:16 ÖS » |
0
|
valla harry ölseydi bu filmin anlamı kalmazdı bi kere. zaten sirius'u öldürdü bari bırakta harry yaşasın:D 
|
*****Kuralları sen koydun***** *****Yıkacak olan benim*****
|
|
|
|