jackal.123
Kofti
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« : Temmuz 17, 2006, 02:17:29 ÖS » |
0
|
hagrid in okuldan atılmasının nedeni sırlar odasını açtığına inanılması ve dumbledor bunu tom un yaptığını biliyordu ama bu engellenebilinirdi nasıl mı çok basit veritaserum u herkesin önünde(bakanlık dahil) hagrid ve tom a içirirlerdi bunu dumbledor sağlardı ve kimse veritaserum verilmesini engelliyemezdi kim doğru söylüyo öğrenirlerdi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 23, 2008, 11:32:02 ÖÖ Gönderen: minerva* »
|
|
|
|
|
minerva*
Özge Yardımsever
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +137/-0
trajikomik hayat aldın bizi bizden!
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 10, 2006, 12:45:58 ÖÖ » |
0
|
kimse bişey dememiş ama bi yorum yapalım herşeyi veritaserumla halletmeye kalkışırsak nerde kalır bu işin heyecanı! demekki hagrid in okuldan ayrılması gerekiyormuş,zaten eninde sonunda bu vahşi hayvanlara karşı merakı yüzünden başına bişey gelecektir..bak; hagrid okuldan atılmasaydı,örümcekler-günce sonucuna nasıl ulaşılıcaktı..günce ona gerçeği gösterdi ve sonrasında bi hortkulukta yok olmuş oldu.. 
|
|
|
|
|
|
.. bu son senfonim .. 
|
|
|
Onur Kahveci
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +126/-0
Aptalların tatili tembelliktir, bitmez. A.Einstein
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 10, 2006, 01:14:46 ÖÖ » |
0
|
ya bu teorileri seviyorum yavs  bi de bunun neden siriusu, dumbledoreu, james'i ......... time turner mıdır nedir türkçesi ne ben de bilmiorum  hermionenin kullandığı kolyeye benzeyen şey onu kullanıp hepsini kurtarmıyorlar tarzında olanları var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva*
Özge Yardımsever
Site Sahibi
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 10, 2006, 01:26:34 ÖÖ » |
0
|
zaman döndürücü  hermione'deki kolye..
|
|
|
|
|
|
.. bu son senfonim .. 
|
|
|
illuminati
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +10/-1
Life is incoherent unless we give it form..
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 16, 2006, 07:16:17 ÖS » |
0
|
bence çoq saçma zaten bu veritaserum meselesi ya...çoğu şeyi batırıyor
|
|
|
|
|
|
 ^^^Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yoktur^^^
|
|
|
Jack Dawson
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +31/-0
Yine de bir şey yapabildim diyemem hatırana..
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 16, 2006, 09:10:26 ÖS » |
0
|
kimse bişey dememiş ama bi yorum yapalım herşeyi veritaserumla halletmeye kalkışırsak nerde kalır bu işin heyecanı! demekki hagrid in okuldan ayrılması gerekiyormuş,zaten eninde sonunda bu vahşi hayvanlara karşı merakı yüzünden başına bişey gelecektir..bak; hagrid okuldan atılmasaydı,örümcekler-günce sonucuna nasıl ulaşılıcaktı..günce ona gerçeği gösterdi ve sonrasında bi hortkulukta yok olmuş oldu..  Sana inanamıycaan şekilde katılıyorum minerva  takmışlar veritaserum a sanki babalarının veritaserum fabrikası var  önüne gelene içiriyolar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozy

Kazan Pastası Puanı +23/-0
...
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 28, 2006, 05:42:24 ÖS » |
0
|
kimse bişey dememiş ama bi yorum yapalım herşeyi veritaserumla halletmeye kalkışırsak nerde kalır bu işin heyecanı! demekki hagrid in okuldan ayrılması gerekiyormuş,zaten eninde sonunda bu vahşi hayvanlara karşı merakı yüzünden başına bişey gelecektir..bak; hagrid okuldan atılmasaydı,örümcekler-günce sonucuna nasıl ulaşılıcaktı..günce ona gerçeği gösterdi ve sonrasında bi hortkulukta yok olmuş oldu..  Sana inanamıycaan şekilde katılıyorum minerva  takmışlar veritaserum a sanki babalarının veritaserum fabrikası var  önüne gelene içiriyolar  zuahaha
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
slimpia
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 20, 2007, 10:13:52 ÖS » |
0
|
belki büyücü yeterince güçlüyse veritaserumun etkisi de azalıyordur, onu kontrol edebiliyordur. Mümkün olamaz mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva*
Özge Yardımsever
Site Sahibi
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 11, 2007, 04:15:30 ÖS » |
0
|
aslında mantıklı ama snape veritaserum'dan hep çok güçlü olarak bahsetti. öyle bişey olsa söylerdi gibi geliyo .. 
|
|
|
|
|
|
.. bu son senfonim .. 
|
|
|
Dr.Thame Dummee
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +189/-0
Ne Gelir Elden?
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 12, 2007, 05:31:49 ÖS » |
0
|
Katılıyorum bence kime içirirsen içir etkili olur.Ama bu ıksırın kullanımı ıcın prosedur gerektını dusunuyorum Her aklına gelen ıcın kullanamayacın bısey
|
|
|
|
|
|
 Dr. Thame Dummee
Ne derler bilirsiniz, insan hep kendi için iyi olanı yapmaz. Bazen en kötüsünü de yapar, aklındaki o tuhaf sesi dinler. Ve birden geç kaldığınızı anlarsınız çünkü o yanlış sestir. Aşk size bunu yaptırabilir.
|
|
|
sinsioskop_23
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +8/-7
ateş kadehi
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 12, 2007, 10:15:12 ÖS » |
0
|
o zaman müdür dippet i ve oda toma inanıyordu. 
|
|
|
|
|
|
OKS felsefemin yeni penceresi bana ÖSS verin dişleri sökülecek her öğretmenin bu sınıfa olacaktır son seferim söyle yeni sistem çok mu mutlu sence çok konuşma rezil oldun dörtgöz hepsi mutsuz bence sayısal olmuş her bakışta karapara pençe kazık saplanmış bu sisteme ancak fayda etmez dershane doğru yoldan çıktınsa ecel kolay toslar bana bi baksın beni bi görsün beni bi duysun hüso MEB te başkan olsun sokakta boktan olsun ister sistem işte bitmez insan hep yer ister
made in yusuf
|
|
|
|
Spidy1
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 13, 2007, 08:33:40 ÖS » |
0
|
bence de ....JK bacının gözünden kaçan epeyi şey var..
|
|
|
|
|
|
I shall pass through this world but once, If therefore, there be any kindness I can show on, Or any good thing I can do, let me do it now, For, I shall not pass this way again.
~E
değişmiş buralar...
|
|
|
Tom Marvolo Riddle
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +9/-4
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 17, 2007, 08:31:35 ÖÖ » |
0
|
çok haklısın
|
|
|
|
|
|
TOM MARVOLO RİDDLE (I AM LORD VOLDEMORT)
|
|
|
DaMlaa

Kazan Pastası Puanı +31/-1
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 02, 2007, 01:35:34 ÖS » |
0
|
bence her $üphe çeken ki$i için veritaserum kullanılamıodur...yasaları bilmemnesi wardır bu i$in de yhaa... belki yapımı çok zordur ya da çok uzundur...sadece Snape gibi çok yetenekli olanlar yapabiliodur...wardır i$in içinde bi$i...yoksa da JK en ykın zamnda uydurur bi kılıff 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozan_bordobereli
Çevirmen
Kazan Pastası Puanı +4/-2