Shawn
Kofti
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« : Temmuz 09, 2006, 11:33:41 ÖÖ » |
0
|
Sw serisi boyunca seriyi bozan veya nefret ettiğiniz karekter var mı varsa hangisi?
Benim Palpatine,Mace Windu :badgrin:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pottermania
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 09, 2006, 01:26:53 ÖS » |
0
|
palpatine we darth maul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChAoSLoRD
Bölüm Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +94/-2
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 09, 2006, 11:34:47 ÖS » |
0
|
şu her elinde ışın kılıcı olan robotun adı neydi...o işte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shawn
Kofti
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 10, 2006, 09:33:03 ÖÖ » |
0
|
şu her elinde ışın kılıcı olan robotun adı neydi...o işte  General Grevious --- Darth Maul'dan nefret mi ediyorsun? Aksine ben çok seviyorum ama daha birinci bölümde öldü  :p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pottermania
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 10, 2006, 10:24:45 ÖÖ » |
0
|
şu her elinde ışın kılıcı olan robotun adı neydi...o işte  General Grevious --- Darth Maul'dan nefret mi ediyorsun? Aksine ben çok seviyorum ama daha birinci bölümde öldü  :p eet iğrenç bi suratı wardı we quin i öldürdü mikrop obi wan işte ben ona orda hayran oldum zaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shawn
Kofti
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 10, 2006, 05:03:50 ÖS » |
0
|
Evet Qui-Gonn Jinn 'i öldürdü , çov severdim  , Obi-wan'ın onu ikiye ayırmasınada cok sevinmiştim fakat ben onu karekter olarak seviordum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pottermania
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 10, 2006, 11:20:29 ÖS » |
0
|
Evet Qui-Gonn Jinn 'i öldürdü , çov severdim  , Obi-wan'ın onu ikiye ayırmasınada cok sevinmiştim fakat ben onu karekter olarak seviordum  tmm o zaman bende şunu sorim sen neden mace winduyu sewmiosun peki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChAoSLoRD
Bölüm Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +94/-2
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 10, 2006, 11:39:17 ÖS » |
0
|
ben bu jedi konseyini pek sevmiyorum...insanı fazla sıkıyolar....anakin belki bu yüzden darth vader oldu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarLy OpuS
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 11, 2006, 01:20:52 ÖS » |
0
|
ben bu jedi konseyini pek sevmiyorum...insanı fazla sıkıyolar....anakin belki bu yüzden darth vader oldu... evet sıkı yönetim 
|
|
|
|
|
|
2006'dan beri... - y'opus
|
|
|
Eranod
Muggle
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 22, 2006, 02:43:08 ÖÖ » |
0
|
slm lar öncelikle bu ilk msj ım olucak, iyi bi hp fanıyım ama sw ye hayranıyım bu yüzden ilk mesajımı burda sw le ilgili bi topicte atmak istedim. Neyse konuya dönersek nefret ettiğim karakter, pek önemli bi karakter değil belki ama tarkin den nefret ediyorum, sırf gezegeni yok ettiği için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fluffy_drei
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +53/-0
fılafi lan işte :D
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 08, 2006, 12:38:18 ÖS » |
0
|
bence olayların sorumlusu qui - gon (yanlış yazmış olabilirim...) usta yoda ve obi wan ın tepkilerine rağmen anakin i jedi eğitimine aldı...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 13, 2009, 11:54:30 ÖÖ Gönderen: Fluffy_drei »
|
|
|
|
|
Shawn
Kofti
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 09, 2006, 11:43:08 ÖÖ » |
0
|
Evet Qui-Gonn Jinn 'i öldürdü , çov severdim  , Obi-wan'ın onu ikiye ayırmasınada cok sevinmiştim fakat ben onu karekter olarak seviordum  tmm o zaman bende şunu sorim sen neden mace winduyu sewmiosun peki Bilmem sevmedim işte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fluffy_drei
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +53/-0
fılafi lan işte :D
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 09, 2006, 11:57:09 ÖÖ » |
0
|
ya hep popüler olanı seviyo insanlar... bi de iyileri... neden bilmem ama ?... mesela anakin darth vader olduğunda herkes nefret etti ama kimse jedi konseyinin yaptıklarını dikkate almadı... adamlar anakini konseye aldılar ama usta yapmadılar... hakarete bak. halbuki olayı anakine açıklayıp hiç almamaları veya alıp usta yapmaları lazımdı... bence hiç almamaları lazımdı ama... güçü olması bi ustanın bilgeliğine sahip olduğu anlamına gelmez ne de olsa... (millet obi wan ı neredeyse yeniyodu... konseydeki jedi lar kadar güçlü falan diodu da... bizim okuldan arkadaşlarla bu konuda çok tartıştık...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jack Dawson
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +31/-0
Yine de bir şey yapabildim diyemem hatırana..
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 15, 2006, 05:44:48 ÖS » |
0
|
ya hep popüler olanı seviyo insanlar... bi de iyileri... neden bilmem ama ?... mesela anakin darth vader olduğunda herkes nefret etti ama kimse jedi konseyinin yaptıklarını dikkate almadı... adamlar anakini konseye aldılar ama usta yapmadılar... hakarete bak. halbuki olayı anakine açıklayıp hiç almamaları veya alıp usta yapmaları lazımdı... bence hiç almamaları lazımdı ama... güçü olması bi ustanın bilgeliğine sahip olduğu anlamına gelmez ne de olsa... (millet obi wan ı neredeyse yeniyodu... konseydeki jedi lar kadar güçlü falan diodu da... bizim okuldan arkadaşlarla bu konuda çok tartıştık...)
popülerlik diil önemli olan  kötüleri hep gıcık tipler oynuyoda ondan böle oluyo. star wars dan şimdi aklıma gelmedi ama örneğin Harry Potter da fred ve george ana kahraman diiller ve popüler de diiller ama sempatik ve komikler die seviliolar  yani kötülere sevgi beslemek pek mümkün olmuyo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lanetlilersokağı
Kofti
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 06, 2008, 11:53:12 ÖÖ » |
0
|
anakin önceleri pek olmasada seviodum ama darth vader olunca hepten sinir oldum. 
|
|
|
|
|
|
ACCİO EĞLENCE
|
|
|
|