ChAoSLoRD
Bölüm Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +94/-2
|
 |
« : Haziran 29, 2006, 10:54:28 ÖS » |
0
|
aranızda fr okuyan varmı bilmiyorum ama yine de sorayım...fr (unutulmuş diyarlar) daki en sevdiğiniz karakter nedir...
benim en sevdiğim jarlaxle...kaos tanrıçası tarafından diriltilmiş 750 yaşında hiçkimseye boyun eğmeyen kara elf....birinin onu öldürebileceğini sanmıyorum...ne fr dünyasında ne de başka bir dünyada...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 04, 2008, 10:07:25 ÖÖ Gönderen: DaRLy OpuS »
|
|
|
|
|
LaVioRtH_cL
Okan Çıtır
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +80/-1
Sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar.
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 29, 2006, 11:36:23 ÖS » |
0
|
Okumadim ama yakinda baslamayi dusunuyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarLy OpuS
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 02, 2006, 04:12:44 ÖS » |
0
|
Okumadim ama yakinda baslamayi dusunuyorum.. aynen ama önce tüm EM i bitirmem lasım yani seneye bu günler çoq yakında yani 
|
|
|
|
|
|
2006'dan beri... - y'opus
|
|
|
|
DarLy OpuS
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 02, 2006, 06:22:39 ÖS » |
0
|
Ya benim icimden nedense EM yi okumak gelmiyor bu ara neyse tatilde kaldigim yerden devam ederim. FR icin cok agir bir seri demislerdi ama nasildir merak ediyorum. boşver sen, EM den bi kaç kitap oku sonra istek gelir kendinden  :badgrin:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChAoSLoRD
Bölüm Sorumlusu
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 09, 2006, 09:01:01 ÖS » |
0
|
Ya benim icimden nedense EM yi okumak gelmiyor bu ara neyse tatilde kaldigim yerden devam ederim. FR icin cok agir bir seri demislerdi ama nasildir merak ediyorum. tabiiki istek gelmez çünkü artık em efsanesi sönüyor....tüm dünyada bu böyle...neden hala yeni kitapları çıkmıyor sanıyorsunuz...evet türkçeleri bol bol çıkıyor ama bunlar zaten eski serilerin türkçeye yeni çevrilmiş halleri...yani hikaye yeni değil....artık em dünyasının asıl yazarı fazla yazmıyor...o dünyaya başka yazarlar da yerleşti ve em dünyasının içine ettiler...bu kadar basit...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pottermania
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 09, 2006, 11:20:38 ÖS » |
0
|
yeni başladım bitirince yazıcam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarLy OpuS
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 10, 2006, 01:50:03 ÖS » |
0
|
tabiiki istek gelmez çünkü artık em efsanesi sönüyor....tüm dünyada bu böyle...neden hala yeni kitapları çıkmıyor sanıyorsunuz...evet türkçeleri bol bol çıkıyor ama bunlar zaten eski serilerin türkçeye yeni çevrilmiş halleri...yani hikaye yeni değil....artık em dünyasının asıl yazarı fazla yazmıyor...o dünyaya başka yazarlar da yerleşti ve em dünyasının içine ettiler...bu kadar basit... EM EFSANESİ SÖNMEZ, ayrıca okn abi 2. kitabı okuyor yani weis&hickman ın en iyi eserlerinden birisi yeni kitaplarını okusa üsteki söylediklerinde haklısın amaa o ztn eski ve mükemmel bir kitap okuyor!!!! ayrıca unutlmş diyrlarn hiç br zmn yükselememesi üsteki yazının temel nedeni midr?! yeni başladım bitirince yazıcam koca seriyi mi bitircen  ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChAoSLoRD
Bölüm Sorumlusu
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 10, 2006, 02:23:27 ÖS » |
0
|
unutulmuş diyarlarını yükselememisi mi ...cahil cahil konuşma...biraz yabancı siteleri takip et bakalım hangisi yükelişte...
em efsanesi sönmezmiş...sadece wies hickmannin eski kitaplarıyla bu iş gitmez...koskoca tolkien efsanesi söndü sen neden bahsediyorsun..unutulmuş diyarların her zaman kaliteli yazarlar tarafından devamlılığı var...bişi ortaya atcaksan araştır da at....fr nin 300 küsür kitabına karşın em nin 100 küsür kitabı var...hangisi yükselişte....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarLy OpuS
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 10, 2006, 02:59:32 ÖS » |
0
|
o yüz kitabın 80 i tüm fr kitaplarına bedel..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChAoSLoRD
Bölüm Sorumlusu
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 10, 2006, 03:01:26 ÖS » |
0
|
ben em de okudum fr de okudum gediksavaşlarını da okudum ölüm kapısını da okudum harry potter da okudum yüzüklerin efendisi ve orta dünyayla ilgili diğer kitapları da okudum ama fr ye bedel olanını ne yazıkki göremedim...peki sen hangi serileri okuduğunu varsayarak 80 kitabın hepsini fr ye bedel olarak görüyorsun...biraz araştırarak konuşsak iyi olcak yoksa bu tartışmayı kendi çapımda kapıyıcam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarLy OpuS
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 10, 2006, 03:05:25 ÖS » |
0
|
peki sen hangi serileri okuduğunu varsayarak HP, raveloft, kılıçların kitabı serisi, EM, Spiderwick günleri(böle bşydi) vs vs..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChAoSLoRD
Bölüm Sorumlusu
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 10, 2006, 03:08:11 ÖS » |
0
|
peki bu saydığın serilerin içinde fr varmı yok...o zaman okumadığın bir seri hakkında em ondan çok daha üstündür diye nasıl bir yorum yapabiliyosn...artık fr okuyup hala em ondan daha üstün desen bile inanmam sana çünkü sırf muhalefet olsun diye ve tükürdüğünü yalamamak içn öyle diyeceksin...yani kısacası bu konu burda kapanmıştır sana em nle başarılar bir gün "bu işin artık cılkı çıktı" dersen de hiç şaşırmam...bye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarLy OpuS
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 10, 2006, 03:23:53 ÖS » |
0
|
emin ol demem..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChAoSLoRD
Bölüm Sorumlusu
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 10, 2006, 03:51:40 ÖS » |
0
|
evet çok eminim zaten...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pottermania
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 10, 2006, 07:15:16 ÖS » |
0
|
tabiiki istek gelmez çünkü artık em efsanesi sönüyor....tüm dünyada bu böyle...neden hala yeni kitapları çıkmıyor sanıyorsunuz...evet türkçeleri bol bol çıkıyor ama bunlar zaten eski serilerin türkçeye yeni çevrilmiş halleri...yani hikaye yeni değil....artık em dünyasının asıl yazarı fazla yazmıyor...o dünyaya başka yazarlar da yerleşti ve em dünyasının içine ettiler...bu kadar basit... EM EFSANESİ SÖNMEZ, ayrıca okn abi 2. kitabı okuyor yani weis&hickman ın en iyi eserlerinden birisi yeni kitaplarını okusa üsteki söylediklerinde haklısın amaa o ztn eski ve mükemmel bir kitap okuyor!!!! ayrıca unutlmş diyrlarn hiç br zmn yükselememesi üsteki yazının temel nedeni midr?! yeni başladım bitirince yazıcam koca seriyi mi bitircen  ? ya arkadaşımdan aldım onu okucam o kadar kitabı okuyamam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|