Hortkulukavcýsý Orkestrasý

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 16   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: Hortkulukavcýsý Orkestrasý  (Okunma Sayýsý 13524 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CruciatuS
4. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi

Kazan Pastasý Puaný +57/-2
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 3388

Freedom Do Not Changed.

« : Nisan 03, 2007, 09:14:49 ÖÖ »
0

-Müzik aleti çalýyor musunuz ? Çalýyorsanýz ne çalýyorsunuz ?

-Ben keman smiley

Sitemizin üyelerinin çalabildikleri enstrümanlara göre bir Hortkulukavcýsý Orkestrasý oluþturduk. Eðer siz de herhangi bir enstrüman çalabiliyorsanýz, konuya mesaj atmanýz yeterli.

Hortkulukavcýsý Orkestrasý

Lyrics: DaRLy Opus

Keman: CruciatuS, minerva*, respect_to_me, samara, Spidy1, _raco M, nymphadora7, Neasess , yunusseptember, RsyL, RiRi_FeNTY , Phosphorescence~ , Draco***m , _astrotin_ ,

Bateri: kont_voldy, 4.TekiLSahiS, FuRnUnCuLuS, soullord, --veronica--, 4kasha, hayko berker, hükümlü, marygold, Hp_Mls, ..Cx.. ,HarryBuki, mystical331

Klasik Gitar- Akustik Gitar: psiko qerilim, respect_to_me, roxy and other animals, FuRnUnCuLuS, FundaRadcliffe, Sylar, disi-kartal, Spidy1,  *-*-*ceyzi*-*-*-, iluvatarr, 4kasha, ballý, Zynemm, scorpion325, Kafasýz-Nick, Angélique, rup_ejeee, hükümlü, sirius_lemon, sirius_harry, ..Cx.., hermes, lily evans potter, barty jr., Bora, gizemlihermione, cjs_kbr_, rCkmTL__4yL4k ,RsyL, RiRi_FeNTY , Shamanking , HJ-LautneR , Ýsis , ceLLin , harryptt , Alohomora , EmO_EmMy , mystical331

Elektro Gitar: soullord, volbarvol,  FuRnUnCuLuS, iluvatarr, regulus, Sylar, Bora, spartaix ,Can_Black , MissScofield* ,EmO_EmMy , Kaifrimeth ,

Bass Gitar: seboist , Hp_Mls , Kaifrimeth , mystical331

Piyano: öykü, usually_love, sizofreni, --veronica--, Spidy1, TOM MARVOLDO RÝDDLE,  4kasha, hükümlü, hermes, nymphadora7,MissScofield* ,vampirella95 , RsyL , Justin Bieber , HarryBuki , betül herry , Reneesme Cullen , HJ-LautneR , ceLLin , Alohomora ,

Blok Flüt: psiko qerilim, respect_to_me, usually_love, FundaRadcliffe, --veronica--, gonnja, Spidy1, DaRLy DaRKboY, darkkphonix, fawkes, lily evans potter, miss grencer, gizemlihermione , 007ibrahim, diriltme taþý , ceren_süngerbob ,

Klavye: AliceBlack

Saksafon: FuRnUnCuLuS

Trompet: FuRnUnCuLuS, *-*-*ceyzi*-*-*-

Baðlama: ozan_bordobereli, iluvatarr, ballý , HJ-LautneR

Yan Flüt: soullord , HJ-LautneR

Org: --veronica--, 4kasha

Tambur: pnrd

Ud: ValarAlp

Mýzýka: rup-n-twins

Solist:ceLLin , --veronica--

Ney:007ibrahim

Saz:harryptt

« Son Düzenleme: Temmuz 03, 2010, 09:42:34 ÖS Gönderen: --veronica-- » Kayýtlý

O Artýk SÝVÝL (:
Balýkesir
kont_voldy

Kazan Pastasý Puaný +55/-0
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 3181

Łę сοęųя đę łą мęя

Site
« Yanýtla #1 : Nisan 03, 2007, 03:09:02 ÖS »
+1

ben bateri  çalýyom smiley
Kayýtlý

Karþýyaka'lý olmak ayrýcalýktýr...
minerva*
Özge Yardýmsever
Site Sahibi
*

Kazan Pastasý Puaný +137/-0
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 6466

trajikomik hayat aldýn bizi bizden!

« Yanýtla #2 : Nisan 03, 2007, 03:53:50 ÖS »
0

Müzik aleti çalýyomusunuz...Çalýyorsanýz ne çalýyorsunuz...

ben keman smiley

kardeþim yaa, iþte budur süper bi seçim yaptýn!  angel

bende keman çalýyorum ve bu aralar çok zorlanýyorum  huh ama yinede zafer bizim olacak  angel
Kayýtlý

.. bu son senfonim ..

Sayfamdan haberin var mý ..

Limon Þerbeti*
psiko qerilim
5. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi

Kazan Pastasý Puaný +189/-2
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 3707

Amélie Poulain

« Yanýtla #3 : Nisan 03, 2007, 04:22:58 ÖS »
0

phen de qitar çalýom rolleyes
Kayýtlý

4.TekiLSaHiS
2. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi
**

Kazan Pastasý Puaný +21/-1
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 354

SeSsizLik anLayana çOk þey anLatýR..

« Yanýtla #4 : Nisan 09, 2007, 01:16:13 ÖÖ »
0

Ben bateri çalýyor(d)um.. Ama her daim keman çalan bir sevgilim olsun istedim.Nedenini sormayýn anlatmasý 6 ay  sürer..
Kayýtlý

Konuþtuklarýmdan Çok Konuþmadýklarýmda Gizliyim; Bu Yüzden SöyLediklerimden Çok Sustuklarýma Kulak Verin!!!
respect_to_me

Kazan Pastasý Puaný +37/-1
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 2556

_Roxanne_

« Yanýtla #5 : Nisan 10, 2007, 05:51:46 ÖS »
0

ben keman calýordum gulucuk ama sonra kemanýmý satýp gitar aldým þimdi gitar calýom smiley
Kayýtlý
Öykü
3. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi

Kazan Pastasý Puaný +43/-8
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 1648

..CrawLing..

Site
« Yanýtla #6 : Nisan 14, 2007, 06:18:06 ÖS »
0

piyano çalýyorum  cheesy
Kayýtlý

...Remus and Sirius...

Because it just make sense...
respect_to_me

Kazan Pastasý Puaný +37/-1
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 2556

_Roxanne_

« Yanýtla #7 : Nisan 14, 2007, 06:22:37 ÖS »
0

ben bide blok flüt calýorum  Afro 
Kayýtlý
usually_love
Site Sahibi
*

Kazan Pastasý Puaný +3/-1
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 2442

« Yanýtla #8 : Nisan 17, 2007, 04:34:57 ÖS »
0

Blok flüt bende süper çalarým=)
Gitara baþladm keman sevdama raðmen babam þimdiki rock sevdamý daha önceden anlamýþ olacakki illa gitar diye tutturmuþtu..bir sene klasik çaldm artýk yeter dayanamýýcam bu ne böyle diyip býraktým..
Sonra electro istedim alýcakken vazgeçtim bas çalýyým dedim..Ondanda vazgeçtim tabi maymun iþtahlý insan ben=)
Þu anda piyano çalýyorum baþlayalý çok olmadý gerçi ama harika birþey bence beni iyi yansýttýðýný düþünüorm en azýndan..
Kayýtlý
psiko qerilim

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Amélie Poulain

« Yanýtla #9 : Nisan 19, 2007, 09:31:04 ÖS »
0

efet phende blok flüt çalýom baya

bu arada piyanocular size sesleniom.yaf ben piyanou çaoq sefiom ama qözümü korkutan bi enstrüman.biras anlatsanýs...
Kayýtlý

Gaia
Site Sahibi
*

Kazan Pastasý Puaný +109/-0
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 5497

... Sus Deyip Adýnla Baþlýyorum ...

« Yanýtla #10 : Nisan 19, 2007, 09:39:17 ÖS »
0

ben konuþuorum yetmezmi.... xD
Kayýtlý

Kurabiye Canavarý, Kurabiyesini Çok Seviyor...
Judicious
3. Sýnýf Hogwarts Öðrencisi

Kazan Pastasý Puaný +223/-0
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 1921

« Yanýtla #11 : Nisan 20, 2007, 12:54:24 ÖS »
0

ben konuþuorum yetmezmi.... xD
GüLmen Yeter..
Ben CaLmiyorum Ama Bateri CaLmak Ýsterim..
Kayýtlý
usually_love
Site Sahibi
*

Kazan Pastasý Puaný +3/-1
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 2442

« Yanýtla #12 : Nisan 22, 2007, 12:09:13 ÖS »
0

bu arada piyanocular size sesleniom.yaf ben piyanou çaoq sefiom ama qözümü korkutan bi enstrüman.biras anlatsanýs...
Piyanoda temel olan tutuþtur.Yani bilmiyorum elimi düzeltene kadar çok uðraþtým birde benim kulaðým iyi her parçayý çalabiliyorum diye düþünüyordumki deðilmiþ o yüzden müzik öðretmeniyle çok sorun yaþadým iki eli birden kullanmayý öðrenmeden çalamazmýþýmki ilk baþta o çok zor gelmiþti bana matematiksel hesap gibi çalmak ama sonra alýþýyor elin kendiliðinden çalabiliyorsun refleks oluyor bir nevi ama gitar kadar zorlanmadým ben yani=)Seviyorsan eðer piyanoyu azýcýk gayretle çok zorlanmana gerek kalmaz ama bono fln yapmak gerekiyor iþte notalarý ayný ritmle basmak gerekiyor acele etmemek gerekiyor fln filan çok ayrýntýsý var yani=)
Kayýtlý
AliceBlack
Muggle

Kazan Pastasý Puaný +0/-0
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 18

« Yanýtla #13 : Nisan 23, 2007, 09:04:14 ÖÖ »
0

ben klavye çalabiliyodum ama sonra býraktým ama biraz çalýþsam yine güzel çalabilirim
Kayýtlý
psiko qerilim

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Amélie Poulain

« Yanýtla #14 : Nisan 23, 2007, 11:03:29 ÖÖ »
0

Piyanoda temel olan tutuþtur.Yani bilmiyorum elimi düzeltene kadar çok uðraþtým birde benim kulaðým iyi her parçayý çalabiliyorum diye düþünüyordumki deðilmiþ o yüzden müzik öðretmeniyle çok sorun yaþadým iki eli birden kullanmayý öðrenmeden çalamazmýþýmki ilk baþta o çok zor gelmiþti bana matematiksel hesap gibi çalmak ama sonra alýþýyor elin kendiliðinden çalabiliyorsun refleks oluyor bir nevi ama gitar kadar zorlanmadým ben yani=)Seviyorsan eðer piyanoyu azýcýk gayretle çok zorlanmana gerek kalmaz ama bono fln yapmak gerekiyor iþte notalarý ayný ritmle basmak gerekiyor acele etmemek gerekiyor fln filan çok ayrýntýsý var yani=)

ne yani sence piyano qitardan daa mý kolay??!!...
Kayýtlý

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 16   Yukarý git
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer:  

(C) Hortkuluk Avcýsý | harry potter | sitemap | BAKNUS Bedava Hosting Domain Hizmetleri

Tasarým: lynndelione & LaVioRtH_cL & Endar