dumby
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +0/-1
Sihir Bakanı :D
|
 |
« : Aralık 22, 2011, 02:47:30 ÖS » |
0
|
Evet Aralık 2012 de çıkacak olan,J.R.R Tolkien in ölümsüz eseri,Yüzüklerin Efendisi Serisinin kitaplarından Hobbit Bölüm 1 in fragmanı çıktı.  Yüzüklerin Efendisi nin 3 filminide izledim,ama kitaplarını okumadım, Hobbit i çok merak ediyorum, kitabını alıcam . 
|
|
|
|
|
|
 Ölüm Varmış, Korku Varmış, Bu Dünyanın Sonu Varmış, Bizim İçin Yoktur Tasa Kalbimizde Sen Yaşadıkça. Başarılar Gelir Geçer, Asaletin Bize Yeter, Deplasmanda Samiyende UltrAslan Hep Seninle.  Mutluluk,her an vardır,yeterki en karanlık zamanlarınızda bile,ışığı ışığı açmayı unutmayın. 
|
|
|
Potter55

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Draco Dormiens Nunquam Titiliandus
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 22, 2011, 03:16:10 ÖS » |
0
|
Heyecanla bekliyorum filmi.Uzun zaman sonra Tolkien'in bir yapiti beyazperdede olacak.Silmarillion'da cekilir umarim,Melkor'u gormek Lotr hayranlarini sevindirir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eärendil
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +1/-0
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 22, 2011, 03:48:35 ÖS » |
0
|
O nasıl bi müziktir yahu. Dün fragman yayınlandıgından beri dinliyorum. O kadar zaman beklediğimize değecek bir fragman olmuş bayıldım!=) Cağğnım Gandalf'cığımı görmek bile yetti. 1 yıl beklemek zorunda olmak çok kötü, çook.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaishakunin

|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 22, 2011, 11:47:00 ÖS » |
0
|
O nasıl bi müziktir yahu. Dün fragman yayınlandıgından beri dinliyorum. O kadar zaman beklediğimize değecek bir fragman olmuş bayıldım!=) Cağğnım Gandalf'cığımı görmek bile yetti. 1 yıl beklemek zorunda olmak çok kötü, çook.
Katılıyorum sana müzik muhteşem.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 22, 2011, 11:51:07 ÖS Gönderen: Kaishakunin »
|
|
|
|
|
dumby

|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 25, 2011, 11:46:45 ÖÖ » |
0
|
Katılıyorum sana müzik muhteşem. Evet bende müziğe çok bayıldım,o cücelerin dediği müziği kastediyorum. Ve evet dediğiniz gibi,bir yıl daha bekleyeceğiz,ikinci bölümü için ise iki yıl daha bekleyeceğiz
|
|
|
|
|
|
 Ölüm Varmış, Korku Varmış, Bu Dünyanın Sonu Varmış, Bizim İçin Yoktur Tasa Kalbimizde Sen Yaşadıkça. Başarılar Gelir Geçer, Asaletin Bize Yeter, Deplasmanda Samiyende UltrAslan Hep Seninle.  Mutluluk,her an vardır,yeterki en karanlık zamanlarınızda bile,ışığı ışığı açmayı unutmayın. 
|
|
|
waddiwasii
Muggle
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 29, 2011, 10:53:55 ÖS » |
0
|
Misty mountains çok iyi bir ağıt olmuş bence internette buldum ama indiremedim. En büyük sorun önümüzdeki yıl geliyor. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumby

|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 30, 2011, 07:18:51 ÖS » |
0
|
Evet,şarkının adı Over The Misty Mountains Cold . Süper,bir şarkı fragmanı izliyorum,izleme nedenlerimden biriside,bu şarkı . 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.agglot

|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 30, 2011, 07:51:18 ÖS » |
0
|
Sonu güzelmiş yüzükler efendisini anımsatıyo 
|
|
|
|
|
|
Alan Rickman: 80 yaşıma geldiğimde sallanan sandalyemde oturup Harry Potter okuyacağım. Ailem şöyle diyecek : ''Bunca zaman sonra, öyle mi ? '' ve ben de şöyle diyeceğim :''Her zaman. Galatasaray
|
|
|
|