Unutulmuş Diyarlar Okuma Rehberi | Güncellendi!

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Unutulmuş Diyarlar Okuma Rehberi | Güncellendi!  (Okunma Sayısı 9467 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ChAoSLoRD
Bölüm Sorumlusu
*

Kazan Pastası Puanı +94/-2
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Eylül 11, 2006, 04:20:47 ÖS »
0

yaw madem bu kadar güzel bu seriler hem de bu kdar okuyanı var nie görmüyorm bn yaa :? ulan en çok vakit geçirdiim yerler kitapçılar ama bu serileri ilk kez burda duyuyorm  tongue

fantastik kurgu serilerini türkiyede her yerde bulamazsın da o yüzden görmemişsindir...
Jack Dawson
Site Sahibi
*

Kazan Pastası Puanı +31/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yine de bir şey yapabildim diyemem hatırana..

Site
« Yanıtla #16 : Eylül 11, 2006, 06:38:35 ÖS »
0

yaw madem bu kadar güzel bu seriler hem de bu kdar okuyanı var nie görmüyorm bn yaa :? ulan en çok vakit geçirdiim yerler kitapçılar ama bu serileri ilk kez burda duyuyorm  tongue

fantastik kurgu serilerini türkiyede her yerde bulamazsın da o yüzden görmemişsindir...

ztn bnde sürekli aynı noktada dolaşmıyorum. gezip dolaştığım halde bulamadığıma şaşırıyorum wink

ChAoSLoRD
Bölüm Sorumlusu
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Eylül 12, 2006, 10:57:26 ÖÖ »
0

gezip dolaşıyosunda şehir şehir mi dolaşıyosun...hayır...her şehirde bulamayabilirsin...
Jack Dawson
Site Sahibi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #18 : Eylül 12, 2006, 01:30:18 ÖS »
0

gezip dolaşıyosunda şehir şehir mi dolaşıyosun...hayır...her şehirde bulamayabilirsin...

ya sn hep ters olmak zorunda mısın? hem konuya dalıyosun bi de bilgiçlik taslıyosun angry

ChAoSLoRD
Bölüm Sorumlusu
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : Eylül 12, 2006, 01:36:49 ÖS »
0

ya sn hep ters olmak zorunda mısın? hem konuya dalıyosun bi de bilgiçlik taslıyosun angry

ben sana ters davranmadım..davransam sonuna hoşnutsuzluğu belirten bi smiley koyardım...yeter artık bu saçmalık..kimseye ters davrandığım falan yok..
Jack Dawson
Site Sahibi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #20 : Eylül 13, 2006, 01:48:25 ÖS »
0

ters davranmıyosun ama önce darly yle sora bnle, sora da nightcrawler la tartışıyosun  angry nedense her online oluşunda biriyle polemiğe giriyosun. blmm dier üyelerde dikkat ettimi rolleyes

DarLy OpuS
Hogwarts Mezunu

Kazan Pastası Puanı +300/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu oyunda yokum.

Site
« Yanıtla #21 : Eylül 13, 2006, 04:41:02 ÖS »
0

bak abi(yaaz sana diom leyn gulucuk ) forumların genel amacı eğlenci bilgi paylaşımı ve tartışma platformudur, eğer konuları birbirinizi kırmadan tartışılırsa yani objektif bir şekilde hem eğlenir hemde konu hakkında daha fazla şey öğreniriz, benim söylediğim bir şeye kaos lord katılmıyorsa bunu belirtir nedenini söyler sonra ben de hayır öyle olamaz fln filn böle dğeilmiydi diyerektene geniş bir alanda tartışma platformu oluşturmuş oluruz gulucuk sonuç: herkes senin düşündüğünü düşünmek zorunda değil, birbirimizi kırmadan bunu belirtip nedenlerini öne sürerek kardeş kardeş tartışmamız gerekir wink hadeyy devam edios gulucuk

2006'dan beri... - y'opus
Jack Dawson
Site Sahibi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #22 : Eylül 13, 2006, 04:48:31 ÖS »
0

hadeyy devam edios

bn yokum...

respect_to_me
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +37/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

_Roxanne_

« Yanıtla #23 : Eylül 13, 2006, 04:51:31 ÖS »
0

ya ben bu serileri hiç duymadım kitap en cok sevdigim seydir ama bunları hiç görmedim galiba bende acaiplik var :S
Jack Dawson
Site Sahibi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #24 : Eylül 13, 2006, 04:52:57 ÖS »
0

ya ben bu serileri hiç duymadım kitap en cok sevdigim seydir ama bunları hiç görmedim galiba bende acaiplik var :S

aman öle bişi söleme sora chaoslord ortaya çıkıo ve sana bi böcek gibi tuhaf bakıyo. ayrıca bu çok anormal bişiymiş gibi bi de bilgiçlik taslıyo

respect_to_me

Çevrimdışı Çevrimdışı

_Roxanne_

« Yanıtla #25 : Eylül 13, 2006, 04:55:12 ÖS »
0

ehuehuehu gulucuk yok yaw ne bu canavar fln mı Huh? walla bunda hiçte bi acaiplik yok görmemiş olabilirim bişi söliycegini sanmıorum çünkü laf söylencek bişi yok Wink
Jack Dawson
Site Sahibi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #26 : Eylül 13, 2006, 04:58:44 ÖS »
0

bnde öle diorum ama anlatamıyorum  rolleyes

ChAoSLoRD
Bölüm Sorumlusu
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #27 : Eylül 13, 2006, 07:07:41 ÖS »
0

ya ben bu serileri hiç duymadım kitap en cok sevdigim seydir ama bunları hiç görmedim galiba bende acaiplik var :S demiş respect to me (alıntı tuşu çalışmıyo :S )

türkiye de bulmak biraz zor... kocaelide bile bi yerde bulabildim ama büyük kitapçılarda var genelde benim msn den arklar hep buldu..biraz aramak gerek..
respect_to_me

Çevrimdışı Çevrimdışı

_Roxanne_

« Yanıtla #28 : Eylül 14, 2006, 11:58:53 ÖÖ »
0

ya ben
ya ben bu serileri hiç duymadım kitap en cok sevdigim seydir ama bunları hiç görmedim galiba bende acaiplik var :S demiş respect to me (alıntı tuşu çalışmıyo :S )

türkiye de bulmak biraz zor... kocaelide bile bi yerde bulabildim ama büyük kitapçılarda var genelde benim msn den arklar hep buldu..biraz aramak gerek..

ya ben bu yaz izmitteydim 2 ay kaldım orda butun kitapçıları gezdim ama duymadım galiba iyi arastırmadım gulucuk gulucuk gulucuk
ChAoSLoRD
Bölüm Sorumlusu
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #29 : Eylül 14, 2006, 01:51:56 ÖS »
0

ya ben

ya ben bu yaz izmitteydim 2 ay kaldım orda butun kitapçıları gezdim ama duymadım galiba iyi arastırmadım gulucuk gulucuk gulucuk

aaaa büyük şanssızlık..gereken yere bakmamışsındır dur sana bulacağın yeri söylyim...bi daha izmite gelirsen belsa plazanın ikinci katındaki kitapçıya bak..adını unuttm şimdi ama orda nerdeyse tüm frp ve ud kitapları bulunur.... belsa plazanın ikinci katında...
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

(C) Hortkuluk Avcısı | harry potter | sitemap | BAKNUS Bedava Hosting Domain Hizmetleri

Tasarım: lynndelione & LaVioRtH_cL & Endar