Snape bi Animagus mu?

Sayfa: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Snape bi Animagus mu?  (Okunma Sayısı 12295 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dramione_ejem
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

my love is vengeance

« Yanıtla #75 : Ocak 08, 2009, 04:18:17 ÖS »
0

olabilir.. ama snapein animagus olmaya ihtiyacı yoktu bence...

en güzel imzam LINKIN PARK !!!!!
voldemort_eren
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #76 : Şubat 07, 2009, 05:36:47 ÖS »
0

Bence animagustur snape eğer böle bişi olursada hiç şaşmam
fire_bold_93
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #77 : Şubat 21, 2009, 01:03:15 ÖS »
0

gerçekten de bayaa mantıklı
Lord Vega
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #78 : Mayıs 15, 2009, 07:25:58 ÖS »
0

hyr mantıksız büyük bi ayrıntı gözden kaçıo dumbi tam olarak bilen diodu ve ztn snape sadece ilk bölümüne tanık oldu.teori çürüdü(nokta).
nil_13_08
*

Kazan Pastası Puanı +0/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #79 : Temmuz 08, 2009, 12:00:32 ÖS »
0

bencede mantıksız çünkü snape kehanetin sadece bir kısmını duymuştu çocuğun harry olduğunu anlamamıştı unuttunuz mu kitabların birindede snape voldemeotun lilyi öldüreceğini daha doğrusu onun oğlunu öldüreceğini duyunca ona yalvarıyo ya sonrada voldemortta yalan söylüyo başka bi kadına aşık olduğunu söylüyo
Acceptus
**

Kazan Pastası Puanı +21/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Toastieeeeeee!! :P

« Yanıtla #80 : Temmuz 08, 2009, 08:20:01 ÖS »
0

JKR bir açıklamasında böyle bir şeyin olmadığını söyledi ama bence hala gayet mantıklı.
Sonuçta Harry, Privet Drive'da yaşayan küçücük bir çocuk evin koruması olsa da hatırlarsanız 1. kitapta  hayvanat bahçesine falan gidiyorlardı orada birinin görüp öldürmesi o kadar mı zor?
Üstelik Harry'nin kaldığı süpürge dolabının tasvirinde bir sürü örümcek geçiyordu, Dumbledore da Harry güvenliğinden her şüphe ettiğinde evinin güvenli olduğunu söylüyordu....
Ben bunlardan yola çıkarak bunu daha önce de düşünmüştüm, senin açıklamalarını da okuyunca emin oldum gibi. Ama JK değil dediyse değildir heralde...
Of çok karışık Tongue
Paylaştığın için teşekkürler (=

hyr mantıksız büyük bi ayrıntı gözden kaçıo dumbi tam olarak bilen diodu ve ztn snape sadece ilk bölümüne tanık oldu.teori çürüdü(nokta).

Üstelik Snape ilk başlarda kehanetin sadece 1. kısmını duymuş olabilir, ama sonra Dumbledore'un en sadık adamlarından oldu....
Dumbledore'a neden işlemediğini sorarsa bence Albus cevap verirdi, üsteik Severus çok da zeki bi adam kendi çözüp, Albus'a kanıtlattırmış da olabilir. Ama olmayabilir de....

« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2009, 08:23:20 ÖS Gönderen: Acceptus » Kayıtlı

Rest in Peace
Yokum....

harryptt
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +16/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ne yapsam acaba?

« Yanıtla #81 : Temmuz 20, 2009, 10:40:02 ÖS »
0

Teori gerçekten mantıklı ve bahsettiğimiz Snape sonuçta, ne yapsa yeri misali. Ancak ben de JK'nın bu yalanladığını okudum, sanırım ********(adını vermeyilim, zaten hatırlamıyorum da gulucuk Tongue) Neyse ama olsa güzel olurdu. Ve kurduğun mantığı Jk kursaydı, kesinlike animagus olduğunu söylerdi gulucuk angel Afro

LUMOS MAXİMA!

Kapanacak Gibi...

İleri dönüş; NİHAYET!...

Dipçik: Astoria[a]cağızım, yeni gördüm profildekini, kusura bakma. rolleyes
harryandginny

Kazan Pastası Puanı +4/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Love to the death

« Yanıtla #82 : Ağustos 11, 2009, 11:14:11 ÖÖ »
0

bence de olabilir ama casusluk için ihtiyacı olmazdı

Kendi adıma aşkı tek cümlede özetleyebilirim... <3 Tuğçe <3
selahattin01
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +8/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BağımsızYorumcularBirliği-Yazar/YorumcuÜye (BYB)

Site
« Yanıtla #83 : Ağustos 11, 2009, 11:18:01 ÖÖ »
0

Mantıklı bir fikir.Snape bir örümcek olabilir Smiley

"Harry POTTER & Azkaban'dan Sonrası "
                                                                                                     Tanrı kapatır attığım her adımda önümü...!

Gel gel berû ki savm u salâtın kazası var

Sensiz geçen zamân–ı hayatın kazası yok
(Nesimî)

Kafamı Dağıtmak İstesem Kurşun Sıkardım... !!
Nuri'yi Çin'e gömelim, Nuri Çin'de yatsın gulucuk
“Sen..
Pardon "Siz" demeliydim..
Siz kaç yüzlüydünüz?
Ben yanlışlıkla hanginizi sevdim?...”
potteryan
Kofti

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #84 : Ağustos 11, 2009, 08:44:07 ÖS »
0

iyi ama snape animagus olsa ne yazar zaten ölüm yiyenler arasında olarak voldemorttan bilgi topluyo bunları
 dumbledore anlatıyor böylece casusluk kolaylaşıyo
Ava*
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

snape <3

« Yanıtla #85 : Eylül 03, 2009, 10:35:26 ÖS »
0

Evet tabii ama snape'in bir animagus olduğunu bilmek de bir ek bilgi olur değil mi?Bence gayet mantıklı bir ara benim de aklımdan geçmişti ama sona baktım 7 kitapta da onun animagus olduğuna dair bir bilgi yok; olmayabilir dedim.

Ve en doğru cevaptır insanın dilinden geçen, yüreği ağzındaysa...
céline~

Kazan Pastası Puanı +14/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #86 : Eylül 14, 2009, 01:33:49 ÖS »
0

bnece diil çok saçama bi teori snape animagus ha gülerim be, kanıtlasın biri bana....Huh

Gholeman
*

Kazan Pastası Puanı +3/-2
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #87 : Ekim 31, 2009, 10:59:58 ÖS »
0

eski mailime girmem gerekti. baktım ha'dan mailler de gelmiş. sonra sitede dolaşmaya başladım. ne güzel günler geçirmişim bu sitede.

şimdi bu konuya girdim de neredeyse 3 sene önce yazdığım teori hala tartışılıyormuş. tamam arkadaşlar açıklıyorum. teori fos çıktı. hem rowling'in açıklamaları hem de son kitap buna açık bir sonuç getirdi.

(bi aralar bi hayran hikayesini okuyordum. noldu acaba o?)
haydunyadabiryıl

Kazan Pastası Puanı +73/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bilin bakalım yeni KSKS hocanız kim? Acaba?? (:

« Yanıtla #88 : Kasım 12, 2009, 07:59:54 ÖS »
0

ihtiyacı yok kji? kutadamlarla dolasmaya cıkmadıgına gore, gizlenmek içinse guzlu bir hayalbozanla maasallah gorunmeslik pelerini altında gibi saklanabilirsiniz. snape yeteneklidir gercekten ihtiyacı yoktu hiç, kasmamıstır.
ayrıca jamese ozenmiştir diyen arkadası bulursam oldurebilirim. ya arkadas lakabı melez prens ah jamese ozenmiştir. animagus mu jamese ozenmiştir. jamesi sadece lilyi tavlarsa diye kıskanıyordu ki aynı james için de gecerli lily snapele takılıyo diye diş bilemedi möi bu cocuga şimdi o lilyle evlendi diye onun kıskanclıgı haklı mı cıkıcak?
snape jamesten buyu konusunda katmer katmer daha yetenekliydi. lan du ben de bi animagus oliim demez durduk yere. ayrıca lakabını jamesin de lakabı var bnm de olsun diye aldıgını dusunmek tam bi salaklık. snape meles prens lakabını coook eskiden beri kullanıyodu anne ve babasından dolayı. okula basladıgından beri vardı bu ama kimseye soylememişti cunku möeles oldugunun bilinmesini istemiyordu sadece lily biliyordu.
jameslerse tee 5. senelerinde animagus olabildiler ve bilmeyenler için soyluyorum animaguslar neye donustuklerini kendileri secemezler. donustukten sonra anlarlar. yani lakaplarını 5.. senelerinde almıslardır anca. yani ozenti varsa onlar snape'e ozenmiştir cunku snape'in daha oncesinden bi lakabı vardı. ama bu da sacma melez prensin kim oldugunu bilmiyorlardı bu gizli bir şeydi
bilinmesi gereken su. snape sır tutmayı gizemli bi adam olayı severdi. capulcularınsa her seyi ortadaydı, var olan tum yetenekleriyle hava atarlardı. snape jamese ozense 'hey miller bana melez prens deyin bundan sonra taam mı?' derdi. ıyh!!

Ulan!!! Git git, hiç görmedin James'i çünkü... Gel de yolma, gel de tiftikleme saçlarından..
Snape'im hele şu son üç karede çok tatlı ya.. Herkesin Severus'tan nefret ettiğinin kanıtlarını maddeler halinde sıraıyor. Ben yirim seni.... Not ekle, "istisnalar kaideyi bozmaz. Melodi her türlü hastasım" yaz oraya Smiley Halene gurban Smiley
eko556
Kofti

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #89 : Kasım 13, 2009, 06:08:01 ÖS »
0

bence bir animagus
Sayfa: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

(C) Hortkuluk Avcısı | harry potter | sitemap | BAKNUS Bedava Hosting Domain Hizmetleri

Tasarım: lynndelione & LaVioRtH_cL & Endar