Emma Watson Life! Singapore'a yeni saç kesimi, Harry Potter ve Ölüm Yadigarları'nı çekimi, yapabileceği olası projeler ve Brown Üniversite'nde geçireceği 3 yıl hakkında konuştu.
Londra'daki homoseksüel Berkley Hotel'de, Life! dergisi ile yaptığı röportajda "Saçlarımı 16 yaşındayken kestirmek istiyordum." dedi.
"Fakat filmler yüzünden yapamazdım. Çünkü benim yaşımdaki birinin peruk takması doğal gözükmezdi." diyerek cümlesini bitirdi.
"Saçlarım kesilirken, çok sakindim." diyerek devam etti.
Bu yeni görünüm, Butch'ın bir parçası mı ? (Butch = Erkeksi kadın)
"Butch?!" bir anda şaşkına fakat birazda kızgına döndü.
"Benim düşündüğüm, bu oldukça kadınsı." dedi ve devam etti "Asla seksi hissetmedim, çok sevdim, yeni saçlarımı."
"Filmlerde sonuna kadar gitmek çok mantıklı." dedi ve devam etti " Bitti, aslında tam olarak Hermione için hayal ettiğim buydu - Ron ile birlikte, çocuklar, istekleri ve nedenleri, herşeyi."
Ölüm Yadigarları konuşmasında:"Bazenleri sesssiz olmamız gerekliydi. Ve makyaj her zaman iyiydi." dedi "Her zaman kendim olmaya çalışıyordum."
Emma, Brown'daki kolej hayatında kendini "normal" e ayarlamaya çalışmasından bahsetti:"Sınıftaki herkezin, sınıflarında sadece normal Emma'nın bulunduğu fikrini kavramaları 2 hafta sürdü, sonra sadece Emma, normal Emma."
"Oh hayır, benim dışımda bütün sınıftakiler beni Amerika aksanlı zanlediyorlar, ama hayır hala içimde biraz İngiliz var."
Wizarding World of Harry Potter tema parkının Orlanda'daki açılışında kendisi ile tanışmak - "Gerçekten kendimin bir hayaletini, hologramını, tüm boyutta, gerçek hayatta görmek çok zor birşey."
Daniel Radcliffe ve Rupert Grint ile filmlerde geçen 10 yıllık bağdan sonra- "Hep birlikte olursak, hiçbir şey bizi ayıramaycak."
Kaynak =
SnitchSeeker