La Reine
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +3/-0
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 29, 2010, 01:34:22 ÖS » |
|
Deavmından çok geçmişi merak ediyorum. Snape, Dumby, Voldi.. Bunların geçmişleri hakkında bir şeyler yazsa daha şükela olurdu be  Katılıyorum. 
|
Anne Hathaway♥
|
|
|
busura

Kazan Pastası Puanı +5/-0
Beyaz marallı prens :) :) :)
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 29, 2010, 08:30:28 ÖS » |
|
snape i öldürdükten sonra okumam  :D:D
|
|
|
|
SecretHero

Kazan Pastası Puanı +5/-0
:)
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 29, 2010, 08:32:58 ÖS » |
|
Bence Dumbledore un ölmeden önce ama yaşlı haliyle son günlerinde hatta son yıllarında yaşadıklarını anlatan bir film olsa süper olurdu. Yada aynı şekilde Voldemortun..
|
|
|
|
Neases

Kazan Pastası Puanı +112/-0
Neysis ~
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 29, 2010, 08:49:00 ÖS » |
|
Sevgili Joanna Çapulcuları anlat nolursun canım, lütfen bak çok rica ediyorum  Bizi yeni karakterlerle uğraştırma ve en geçmişe götür. Zaten merak edileni ver. Ve yalvarıyorum batırma, her tutan eser gibi bununda sonu muaf olmasın.
|
|
|
|
Poseidon.S3b
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-0
1881 - 193~
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 29, 2010, 10:08:48 ÖS » |
|
Geçmişle ilgili şeyler yazaabilir diye düşünmüştüm zaten hep. Yada Fantastik Canavarlar Nedir Nerede bulurnurlagibi bişiy vardı o tip bişeyde olabilir. Ama ticari düşünüyosa .... diyorum kendisine? o yüzd ilk korsanını alırım 
|
. ● Benim Türk milletine, Türk cemiyetine, Türklüğün istikbaline ait ödevlerim bitmemiştir, siz onları tamamlayacaksınız. Siz de, sizden sonrakilere benim sözümü tekrar ediniz.
|
|
|
bbanub
Her yer karanlık; ama her yer gece değil daha.
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 30, 2010, 05:25:19 ÖS » |
|
Bence devamının gelmesi iyi olmayacak. Geçmişe dönerse daha keyifli olacağını düşünüyorum
|
YÜZÜKLERİN EFENDİSİ Heyhat! Her zaman, tam manasıyla iyileştirilemeyen yaralar olmuştur. (Gandalf) Lakin hem Gölge’yi hem Yüzük’ü reddettikten sonra son sınavda yıkılmayalım. Hüzünle gitmeliyiz; ama yeisle değil. Bak! Sonsuza kadar Dünya’nın döngülerine bağlı değiliz ve ötesinde hatıradan fazlası var. Elveda!
|
|
|
Romulus.
Cadı Gündemi Yazarı
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +38/-0
I'm a LUPINIST & Thewlisian & Rickmaniac.
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 30, 2010, 05:27:37 ÖS » |
|
Deavmından çok geçmişi merak ediyorum. Snape, Dumby, Voldi.. Bunların geçmişleri hakkında bir şeyler yazsa daha şükela olurdu be  Katılıyorum kesinlikle geçmişlerini anlatsın.. Snape ve Dumby ve Remus'un tam detaylı geçmişlerini isterim! 
|
Lupin: It's quality of one's convictions that determines one's succuess, not the number of followers. Kingsley: Who said that? Lupin: ME!
*Bu adam her şey. Her şeyim. Her bi şeyim.*~ 
Nobody said it was easy No one ever said it would be this hard Oh take me back to the start...
I'll ALWAYS love you. Remus Lupin ALWAYS lives in my heart.
|
|
|
HelgaHufflepuff
Kazan Pastası Puanı +1/-0
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 31, 2010, 08:06:14 ÖS » |
|
yazsın yaa daha yeni bitirdim ölüm yadigarlarını içimde boşluk oldu  o boşluğun dolması lazım 
|
Bütün ciddiyetimle yemin ederim ki, hayırlı bir şey düşünmüyorum Mösyöler Aylak,Kılkuyruk,Patiayak ve Çatalak Sihirli muziplik Sanatçılarının Yardakçıları gururla sunar: ÇAPULCU HARİTASI Muziplik Tamamlandı… 
|
|
|
Kunt

Kazan Pastası Puanı +128/-4
'Adil Akça'
|
 |
« Yanıtla #23 : Eylül 01, 2010, 07:00:03 ÖS » |
|
Gerçekten ilginç.
|
''Bize aslında kim olduğumuzu gösteren şey, yeteneklerimizden çok seçimlerimizdir.'''
Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore
₪
|
|
|
snm_HP

Kazan Pastası Puanı +20/-1
|
 |
« Yanıtla #24 : Eylül 01, 2010, 07:03:54 ÖS » |
|
Ben başından beri yazmasın diyorum. Yani Harry'nin çocukları falan beni Harry ve arkadaşları kadar heyecanlandırmıyor açıkçası. Efsane iyilerin kazanması, Voldemort'un ölmesiyle bitti, orada kalsın. Ama geçmişi yazarsa fena olmaz bak 
|
raytraytleftraytleftleftleft...   Möğliin :p Deyviis Bluum  sen kısaca doomsday ama ben sana uzun uzun seni seviyorum desem?  )
|
|
|
Lynne

Kazan Pastası Puanı +1/-0
Çok pis anlaşılamaz hissetmek ~
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 01, 2010, 07:09:10 ÖS » |
|
Bi kac ay öncesine kadar yazmıycak diyordu. Noluyo da değisti fikrin  Memnun değilmisim gibi oldu biraz  Yazarsa mütesekkir oluruz  Daha yasancak cok olay varmıs. Hadi bakalım hayırlısı. Nasıl olsa okuruz 
|
|
|
|
Cerito

Kazan Pastası Puanı +19/-1
*|Hey geri döndüüm.
|
 |
« Yanıtla #26 : Eylül 01, 2010, 07:15:41 ÖS » |
|
Umarım yazar . Yazarsa cok sevinirim 
|
|
|
|
|
Clem
|
 |
« Yanıtla #27 : Eylül 01, 2010, 07:56:35 ÖS » |
|
Rowling'in artık paraya ihtiyacı yok, bunun için yapacağını düşünmüyorum. Çapulcular, Voldemort, Snape vb karakterlerin geçmişlerine yoğunlaşması süper olur bence. Hatta her karakterin geçmişiyle ilgili şeyler yazsa daha da süper olur.
|
ÖSS'YE KADAR GİTTİ GELECEK!
|
|
|
Nuwanda
Değerli değersizler,değersiz değerliler..
|
 |
« Yanıtla #28 : Eylül 01, 2010, 08:02:23 ÖS » |
|
7 kitap olmuş zaten,1o'la yuvarlasın 
|
Ne mutludur suçsuz bakirenin dostları. Unutulan dünyadan, dünya unuturken.. Lekesiz zihnin sonsuz günışığını...
Her dua kabul olunmuş, ve her istek bırakılmış.
|
|
|
dream_s_

Kazan Pastası Puanı +12/-0
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur
|
 |
« Yanıtla #29 : Eylül 02, 2010, 08:30:49 ÖÖ » |
|
Devam ederse şahsen ben çok sevinirim ve Rowling'in sıkıcı olabileceği ihtimalide komik geliyor açıkcası bana. Bu kadın ne yazsa okurum ben.
|
Onu düşünüyorum; Kimseden saklanacak gibi değil.
Bekleyenler var duraklarda, Sıraya girmek için Yitirmek yarışını Bitirmek için.
|
|
|
|