Lyra BeLacque
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +23/-0
Excellent :)
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 10, 2007, 11:52:56 ÖÖ » |
0
|
Dumbledore kitapta Hortkuluk olmasının çok kötü birşey olduğunu söylüyordu.E sonuçta cinayet söz konusu burda. Dumbledore'un kesinlikle hortkuluğu yoktur.
|
|
|
|
|
|
 'How happy is the blameless vestal's lot, The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd.'
|
|
|
Dr.Thame Dummee
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +189/-0
Ne Gelir Elden?
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 10, 2007, 01:06:51 ÖS » |
0
|
Dumbledore kitapta Hortkuluk olmasının çok kötü birşey olduğunu söylüyordu.E sonuçta cinayet söz konusu burda. Dumbledore'un kesinlikle hortkuluğu yoktur.
Bılemıyorum bana olabılır gıbı gelıyo olmasa bıle dumbledoreun hortkuluk yapabılecek bırısı oldugunu dusunuyorum
|
|
|
|
|
|
 Dr. Thame Dummee
Ne derler bilirsiniz, insan hep kendi için iyi olanı yapmaz. Bazen en kötüsünü de yapar, aklındaki o tuhaf sesi dinler. Ve birden geç kaldığınızı anlarsınız çünkü o yanlış sestir. Aşk size bunu yaptırabilir.
|
|
|
phoenix00
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +5/-6
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 14, 2007, 08:07:19 ÖS » |
0
|
bence herzaman olduğu gbi hiçkimse ksks öğretmeni olmak istemedi.bir ksks öğretmeni bulmaktansa iksir öğretmeni bulmak elbetteki daha kolaydı.hem dumbledore'un horace'a ihtiyacı vardı onun anısını ele geçirmek istiyordu ve karşı tarafa geçmesini ya da ölümyiyenler tarafından öldürülmmesini istemiyordu.bu haklı nedenlerden ötürü snape'in ksks öğretmeni olmasını kabul etmek zorunda kaldı.dumbledore asla hortkuluk yapabilecek türden birisi değil.onun böyle bşii yapacağına asla ama aslaaa ihtimal vemiyorum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 17, 2007, 06:33:02 ÖS Gönderen: phoenix00 »
|
|
|
|
|
!MAIDENFAN!
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +6/-4
Where do we go where do we go now...
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 17, 2007, 05:53:20 ÖS » |
0
|
Dumb öl-dü!Adamı bırakın mezarında rahat uyusun. :-(Maalesef öldü.
|
|
|
|
|
|
Beni sayanı hayatıma sokarım,beni saymayanın hayatına sokarım!
|
|
|
Tom Marvolo Riddle
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +9/-4
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 06, 2007, 05:42:10 ÖS » |
0
|
doğru söylüyon dumblodore öldü zaten rowling açıklamalarındada sölüyo harry artık yalnız  ayrıca benim aklıma takılan bişide dumblodore çok iyi bir zihinbendar snapte öyle ama onun hain olduğunu nasıl anlamıyo acaba çok merak ediyom birde 3.kitapta harry ruh emicileryüzünden süpürgeden düşerken asasız büyü yaptıda 6.kitapta nasıl malfoya büyü yapmadı şaşıyorum yani sizce ne olabilir.......
|
|
|
|
|
|
TOM MARVOLO RİDDLE (I AM LORD VOLDEMORT)
|
|
|
|
|
Sunshin3

Kazan Pastası Puanı +38/-11
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 07, 2007, 04:20:28 ÖS » |
0
|
Birde su malfoya büyü yapma konusu var tabi... Tuvalette beynini ucuruyordu az kalsın... Tabi snape hemen yetişip kendi lanetini ondan silinceye kadar zaten sectumsempra lanetini hemen kaldırmasından belliydi melez prens in kim oldugu ey allahım ya....  ahh dumby ahh.... 
|
|
|
|
|
|
-Soldu Gözlerim ve Bitti Sözlerim...- Seni Hala Seviyorum -
|
|
|
Lyra BeLacque

|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 09, 2007, 08:51:59 ÖS » |
0
|
Ark.lar konu dışına çıkıyorum biraz uçuk kaçık olabilir ama Snape'le ilgili birşey buldum. Yha bence Snape iyi tarafta Ateş Kadehi'nde Voldemort'la Ölüm Yiyenlerin diyaloğunda: "...Ve burada 6 Ölüm Yiyen eksik...üçü hizmetimde öldü.Biri, dönemeyecek kadar ödlek çıktı...bunu ödeyecek.Bir tanesi,sanırım beni ebediyen terketti...öldürülecek elbette...ve biri hala benim en sadık hizemetkarım, yeniden hizmetime girdi bile." "Bir tanesi,sanırım beni ebediyen terketti..." derken Snape'i kastediyordu çünkü diğer Ölüm Yiyenlerin hepsini saymıştı.Yani orda Harry'nin öleceğini düşünüyordu, Voldi Snape'le ilgili herhangi birşey söylese Harry gidip Dumbledore'a yetişteremeyecekti.Açıkçası şunu diyorum Snape kötü tarafta olsaydı Voldemort o anda söylerdi diğer müritlerine Snape'le ilgili açıklamada da bulunurdu ama o da Snape'in onu terkettiğini kabullenmiş görünüyordu. Ayrıca belki de Dumbledore, Snape'e kendisini öldürmesini söledi Harry'nin yalnız savaşması gerektiğini düşünüyordu 
|
|
|
|
|
|
 'How happy is the blameless vestal's lot, The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd.'
|
|
|
Dr.Thame Dummee
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +189/-0
Ne Gelir Elden?
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 10, 2007, 07:01:01 ÖÖ » |
0
|
orada kımı dusundugunu bılmek zor Rab bıle olabılır. Veya baska bırısı Karkaroff
|
|
|
|
|
|
 Dr. Thame Dummee
Ne derler bilirsiniz, insan hep kendi için iyi olanı yapmaz. Bazen en kötüsünü de yapar, aklındaki o tuhaf sesi dinler. Ve birden geç kaldığınızı anlarsınız çünkü o yanlış sestir. Aşk size bunu yaptırabilir.
|
|
|
Lyra BeLacque

|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 10, 2007, 01:23:45 ÖS » |
0
|
Karkaroff olamas çünkü "Biri, dönemeyecek kadar ödlek çıktı..." derken Karkaroff'tan bahsediodu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sunshin3

|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 10, 2007, 06:16:51 ÖS » |
0
|
Doğru ama ben ondan nefret ediorum serefsiz benim adamımı öldürdü... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Spidy1
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 13, 2007, 10:11:17 ÖÖ » |
0
|
Dum. birilerinin inadına Snapei KSKS öğretmeni yaptı buna eminim.
|
|
|
|
|
|
I shall pass through this world but once, If therefore, there be any kindness I can show on, Or any good thing I can do, let me do it now, For, I shall not pass this way again.
~E
değişmiş buralar...
|
|
|
Sunshin3

|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 19, 2007, 04:48:29 ÖS » |
0
|
Olmayacak sey degil bunca seyden sonra hele hele.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozan_bordobereli
Çevirmen