|
|
Faith
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +37/-0
" YAZAR - GRAFİKER - " Namıdiğer Emma4eveR
|
 |
« Yanıtla #46 : Temmuz 15, 2010, 01:24:12 ÖS » |
0
|
Sağol Yardımcım güzel "Avatar, imaza" lar ama takılınca çok kötü gözüküyor... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2010, 02:02:13 ÖS Gönderen: Emma4eveR »
|
|
|
|
|
Helios
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +11/-0
Başarı yolunda sürat, isteğin şiddeti kadardır.
|
 |
« Yanıtla #47 : Temmuz 15, 2010, 01:27:42 ÖS » |
0
|
Uzunmuş baya ama okudum yorumunu, senden eleştirmen olur  Harbi mi, diyosun  Evet yani iyi yorumlamışsın, olumlu olumsuz belirtmişsin her yönünü derginin. Fena bir yorum olmamış. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
potter-94

Kazan Pastası Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #48 : Temmuz 15, 2010, 01:28:39 ÖS » |
0
|
Elif paylaşımlarını beğendim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faith

|
 |
« Yanıtla #49 : Temmuz 15, 2010, 01:39:24 ÖS » |
0
|
Uzunmuş baya ama okudum yorumunu, senden eleştirmen olur  Harbi mi, diyosun  Evet yani iyi yorumlamışsın, olumlu olumsuz belirtmişsin her yönünü derginin. Fena bir yorum olmamış.  Bence de yani dimi ama hiç eleştiri almadı ilk sen  Bide herkesten rica etsem imzasına koyabilirmisiniz sayfanın linkini 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2010, 01:43:11 ÖS Gönderen: Emma4eveR »
|
|
|
|
|
|
HarryBuki
|
 |
« Yanıtla #50 : Temmuz 15, 2010, 01:47:10 ÖS » |
0
|
Beni de ekle... 
|
|
|
|
|
|
Sadece Masum Bir Duygu ♥Just A Innocent Emotion ♥
|
|
|
Igor Karkaroff
Seyit Fidan
Lord
Kazan Pastası Puanı +55/-0
Buğulu camlara yazdık adını.
|
 |
« Yanıtla #51 : Temmuz 15, 2010, 01:57:40 ÖS » |
0
|
Arkadaşlar kulüp haricindeki konuları lütfen bu başlıkta tartışmayın.  Ayrıca 'Yazım Kuralları'na tekrar göz atarsanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faith

|
 |
« Yanıtla #52 : Temmuz 15, 2010, 02:03:35 ÖS » |
0
|
Arkadaşlar kulüp haricindeki konuları lütfen bu başlıkta tartışmayın.  Ayrıca 'Yazım Kuralları'na tekrar göz atarsanız sevinirim. Çok özür diliyorum gerçekten kendim ve klüp adına galiba ben yaptım hatayı gözümden kaçtı. Bir daha olmayacak İnşallah bu sayfada öyle bir hata ben şahsen dikkat edicem... Beni de ekle...  Siz de eklendiniz efendim...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2010, 02:05:40 ÖS Gönderen: Emma4eveR »
|
|
|
|
|
|
|
Faith

|
 |
« Yanıtla #54 : Temmuz 15, 2010, 02:29:14 ÖS » |
0
|
1. VE 3. sıra mükemmel sağolasın... Yeni üyelerimizinde paylaşımlarını bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helios

Kazan Pastası Puanı +11/-0
Başarı yolunda sürat, isteğin şiddeti kadardır.
|
 |
« Yanıtla #56 : Temmuz 15, 2010, 02:50:12 ÖS » |
0
|
Son sıradakiler süpermiş Elif. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Romulus.
Cadı Gündemi Yazarı

Kazan Pastası Puanı +38/-0
I'm a LUPINIST & Thewlisian & Rickmaniac.
|
 |
« Yanıtla #57 : Temmuz 15, 2010, 02:54:49 ÖS » |
0
|
Benide ekleyin lütfen..  Altın üçlüün en sevdiğim üyesidir kendisi ve benim gibi kitap kurdu ve inek olduğu için onu kendime çok yakın hissetmişimdir hep. Güzelliğine ve saçlarına her zaman hayran kaldığım çok güzel biri.. Onun arkadaşım olması için neler vermezdim. Onun gibi bir dosta ihtiyacı var herkesin.  Ayrıca şunu söylemeliyim ki kendisni Rona hiç yakştıramıyorum ve yakıştıramamaya devam edeceğim Ron gibi saf biri Hermione gibi akılla bir kızla nasl oldu hala aklım almıyor.. Neyse bunun yeri burası değil.. Alışmak zorundayım zaten filmdede bu gerçekle yüzleşeceğim. Ama bence Herm Harry ile evlenmeliydi ben hep böyle hayal etmiştim..
|
|
|
|
|
|
Lupin: It's quality of one's convictions that determines one's succuess, not the number of followers. Kingsley: Who said that? Lupin: ME!
*Bu adam her şey. Her şeyim. Her bi şeyim.*~ 
Nobody said it was easy No one ever said it would be this hard Oh take me back to the start...
I'll ALWAYS love you. Remus Lupin ALWAYS lives in my heart.
|
|
|
Faith

|
 |
« Yanıtla #58 : Temmuz 15, 2010, 03:09:42 ÖS » |
0
|
Benide ekleyin lütfen..  Altın üçlüün en sevdiğim üyesidir kendisi ve benim gibi kitap kurdu ve inek olduğu için onu kendime çok yakın hissetmişimdir hep. Güzelliğine ve saçlarına her zaman hayran kaldığım çok güzel biri.. Onun arkadaşım olması için neler vermezdim. Onun gibi bir dosta ihtiyacı var herkesin.  Ayrıca şunu söylemeliyim ki kendisni Rona hiç yakştıramıyorum ve yakıştıramamaya devam edeceğim Ron gibi saf biri Hermione gibi akılla bir kızla nasl oldu hala aklım almıyor.. Neyse bunun yeri burası değil.. Alışmak zorundayım zaten filmdede bu gerçekle yüzleşeceğim. Ama bence Herm Harry ile evlenmeliydi ben hep böyle hayal etmiştim.. Evet sana katııyorum aynen... Üyemizsin artık ...  Elif iilk ve son mükemmel sağol...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2010, 03:12:48 ÖS Gönderen: Emma4eveR »
|
|
|
|
|
|
Calypso
|
 |
« Yanıtla #59 : Temmuz 15, 2010, 03:15:24 ÖS » |
0
|
Benide ekleyin lütfen..  Altın üçlüün en sevdiğim üyesidir kendisi ve benim gibi kitap kurdu ve inek olduğu için onu kendime çok yakın hissetmişimdir hep. Güzelliğine ve saçlarına her zaman hayran kaldığım çok güzel biri.. Onun arkadaşım olması için neler vermezdim. Onun gibi bir dosta ihtiyacı var herkesin.  Ayrıca şunu söylemeliyim ki kendisni Rona hiç yakştıramıyorum ve yakıştıramamaya devam edeceğim Ron gibi saf biri Hermione gibi akılla bir kızla nasl oldu hala aklım almıyor.. Neyse bunun yeri burası değil.. Alışmak zorundayım zaten filmdede bu gerçekle yüzleşeceğim. Ama bence Herm Harry ile evlenmeliydi ben hep böyle hayal etmiştim.. Harmione diyenlerdensin demek.  O zaman bunlar senin için.   Edit: Bugünlük benden bu kadar.  Biraz abarttım galiba.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2010, 03:18:37 ÖS Gönderen: Calypso »
|
|
 Malfoy Family
|
|
|
|