E-Kitap: "Yemin ve Öç"

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: E-Kitap: "Yemin ve Öç"  (Okunma Sayısı 1128 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DarLy OpuS
Hogwarts Mezunu

Kazan Pastası Puanı +300/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu oyunda yokum.

Site
« : Mayıs 28, 2010, 05:05:19 ÖS »
+1

Nihayet oldu!

Kayıp Rıhtım sizlere ilk kitabını büyük bir mutlulukla sunar!

M. İhsan Tatari'nin kaleminden, ilk olarak sadece Aylık Öykü Seçkisi için yazılan ve daha sonra da gelen devam bölümleri ile kitaba dönüşen bu eseri sizlere gurula sunuyoruz…

Yemin ve Öç, sizleri Unutulmuş Diyarlar evrenin farklı bir dilimine götürecek ve bir barbar ile inatçı bir cücenin dostluklarını gözler önüne serecek.

Alıntı
    Özgürlüğünü yitiren genç bir barbar… Sert görünümüne rağmen altın gibi bir kalbe sahip bir cüce… Ve edilen bir intikam yemini.

Yemin ve Öç sizi Unutulmaz Diyarlar evreninde geçen eşsiz bir maceraya davet ediyor. Buzyeli Vadisi’nden Kılıçlar Denizi’ne, Uzunsemer’den Athkatla’ya kadar uzanan, orclar, korsanlar, devler hatta ejderhalarla dolu bir macera…

“Kılıçlarınızı kuşanın!”

M. İhsan Tatari’den unutulmayacak bir hikaye.

Okuyun ve siz de o eşsiz dünyanın bir parçası olun!

Editörlüğünü Onur SELAMET'in, kapak resmini A. Gökhan GÜLTEKİN'in, iç sayfa çizimlerini Celalettin CEYLAN'ın ve sayfa düzenini Hakan TUNÇ'un üstlendiği bu eser ile olağanüstü bir maceraya sizler de dahil olun!

Umuyoruz sizler de bu kitabı bizler kadar sevecek ve okurken büyük keyif alacaksınız.

Şimdi de sizleri, kitabın künye bilgilerinin yer aldığı ve indirebileceğiniz adresi veren sayfamıza buyuruyor, buraya tıklamanızı rica ediyoruz.

Şimdiden keyifli okumalar!

2006'dan beri... - y'opus
ChAoSLoRD
Bölüm Sorumlusu
*

Kazan Pastası Puanı +94/-2
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Haziran 02, 2010, 02:51:22 ÖS »
0

Vaaaay süper bir haber bu, artık biz de UD evrenine girdik, mükemmel, mükemmel.  xD
Mat Cauthin
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Kazan Pastası Puanı +2/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Zarları atma zamanı.

« Yanıtla #2 : Haziran 02, 2010, 09:32:42 ÖS »
0

Mükemmel bir haber.
gulucuk
iyi bir kurguya benziyor kitabın kurgusu.
Hadi bakalım hayırlısı...
The D L
Muggle

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Eylül 16, 2010, 02:59:39 ÖS »
0

Şimdi bu kitap türklerdenmi
DarLy OpuS
Hogwarts Mezunu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu oyunda yokum.

Site
« Yanıtla #4 : Ekim 05, 2010, 05:48:07 ÖS »
0

Şimdi bu kitap türklerdenmi

Evet. Hatta basılı olarak da çıktı. Ayrıntılı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Nesy
Bölüm Sorumlusu
*

Kazan Pastası Puanı +43/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Music' s my life!

Site
« Yanıtla #5 : Ekim 23, 2010, 07:46:31 ÖS »
0

Bu kaçmaz ama =) Kaleminize sağlık =) Hemen almam gereken bir kitap =)

Müziğe insanlardan çok değer veriyor olmam benim suçum değil.

Aaaaa bakın Burda, evet tam burda ne varmıış Tongue Bi tıklayıverin bakem Tongue
DarLy OpuS
Hogwarts Mezunu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu oyunda yokum.

Site
« Yanıtla #6 : Haziran 16, 2011, 07:14:02 ÖS »
+1

Türkiye’nin en önemli ve eğlenceli oyun dergilerinden Oyungezer'in bu ayki sayısında, kitabımız Yemin ve Öç'ün tanıtımı yapıldı!

Oyungezer
ailesinin en önemli isimlerinden editör Sinan Akkol tarafından Ekran Dışı bölümünde M. İhsan Tatari'nin yazdığı Yemin ve Öç'le ilgili çok hoş bir tanıtım yazısı yayımlandı. Dilerseniz sözü fazla uzatmadan Sinan Akkol'un kitap hakkındaki düşüncelerini sizlere aktaralım:

Bazı "mit"ler bizden çıkar

Yemin ve Öç yaklaşık 2 aydır masamın bir köşesinde, çeşitli kağıtların arasında duruyordu. Bir Türk fantastik roman yazarından geldiğini biliyordum, ama bir türlü zaman bulup okuyamamıştım. Bir hafta önce, yattığım yerden elime alıp da yazan kişinin ismini gördüğümde hoş bir sürprizle karşılaştım: M. İhsan Tatari, neredeyse 10 yıldır iletişimde olduğum bir okurumdu. Yıllardır "yahu, şöyle bir kitap mı yazsam, böyle bir kitap mı yazsam" diye diye daha tek satır yazamamışken, bir okurumun beni aşıp ortaya fiziksel bir sonuç çıkartması çok hoşuma gitti.

Kitaba gelecek olursak: Unutulmuş Diyarlar'da (Forgotten Realms) geçen 3 adet hikayeden oluşuyor Yemin ve Öç. İlk iki hikaye www.kayiprihtim.org sitesinde yayınlanmış barbar Brann ve cüce Korban'ın hikayeleriyken, üçüncü ve tam bir macera uzunluğunda olan hikaye bu ikisini bağlamış. Ne yalan söyleyeyim, çok yüksek bir beklenti ile okumaya başlamamıştım kitabı. Ama okudukça inanılmaz bir şekilde sardı. Yalın ama etkileyici anlatımıyla, fantastik bir film seyrediyormuşçasına gözümde sahneleri canlandırmayı başarıyordu kitap. Unutulmuş Diyarlar’da sırıtmayacak şekilde araya serpiştirilmiş Türkvari esprilerin hepsine gülümsediğimi fark ettim. 200 küsur sayfayı bir solukta bitirdim, hem de büyük bir keyifle. Ve izninizle yazara buradan seslenmek istiyorum: İhsan, eğer Korban ve Brann'ın hikayelerine devam etmezsen, ben de sana oyun incelemesi yazmam bundan sonra Smiley

- Sinan

Kendisine ve bu güzel tanıtımı dergilerine taşıdıkları için Oyungezer ekibine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Eh, ne diyelim; darısı okumayanların başına!

Sley
Bölüm Sorumlusu
*

Kazan Pastası Puanı +17/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Çünkü iki kişiydik.

« Yanıtla #7 : Haziran 16, 2011, 07:21:17 ÖS »
0

İlk alacaklarım arasında. gulucuk
Bi' heyecan oldum, Türkiyeli fantastik bir roman okuyacağım. Kısa hikayeler okuyorum ama ilk kez bir kitap olacak. =)
Emeği geçen herkese teşekkürler. Smiley
« Son Düzenleme: Haziran 16, 2011, 08:01:17 ÖS Gönderen: Sley » Kayıtlı

"O eski heyecan ölür,
an gelir, biter muhabbet.

DarLy OpuS
Hogwarts Mezunu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu oyunda yokum.

Site
« Yanıtla #8 : Haziran 16, 2011, 08:14:03 ÖS »
0

Bi' heyecan oldum, Türkiyeli fantastik bir roman okuyacağım. Kısa hikayeler okuyorum ama ilk kez bir kitap olacak. =)

Arkası gelir umarım. Alper Canıgüz, Murat Menteş, Sezgin Kaymaz, Sadık Yemni gibi isimleri de öneririm. Madem daha evvel bir Türk fantazyasıyla tanışmadın. Smiley

Sley
Bölüm Sorumlusu
*

Kazan Pastası Puanı +17/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Çünkü iki kişiydik.

« Yanıtla #9 : Haziran 16, 2011, 08:24:01 ÖS »
+1

Arkası gelir umarım. Alper Canıgüz, Murat Menteş, Sezgin Kaymaz, Sadık Yemni gibi isimleri de öneririm. Madem daha evvel bir Türk fantazyasıyla tanışmadın. Smiley

Teşekkür ederim. Sınav dolayısıyla okuma fırsatım olmamıştı. Hatta yarın çıkıp, adını çok duyduğum, Alper Canıgüz'ün Oğullar ve Rencide Ruhları'nı alacağım.Tabii bulabilirsem(!). Bir yerden başlamak lazım değil mi? Smiley
Tabii önerdiğin diğer yazarları da not ettim.

"O eski heyecan ölür,
an gelir, biter muhabbet.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

(C) Hortkuluk Avcısı | harry potter | sitemap | BAKNUS Bedava Hosting Domain Hizmetleri

Tasarım: lynndelione & LaVioRtH_cL & Endar