Riri~
5. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +20/-0
Babamdan miras bu sevda!
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 25, 2010, 06:14:05 ÖS » |
0
|
Ginny ve Lily  Ginny ve Albus  James ,Albus ve Ginny 
|
|
|
|
|
|
Kalanlar bizim! Çubukların maphus olsun biz yatacağız En kara gününde destanlar yazacağız Sana kalkan ellere kalkan olacağız!
|
|
|
|
|
İsis
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +172/-0
~
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 25, 2010, 06:56:56 ÖS » |
0
|
Duygulanacağım tuttu. 
|
|
|
|
|
|
Hayat garip.. Bazen ulaşamayacağın kadar yüksekte sandığın kişiler, Aslında eğilemeyeceğin kadar alçakta olabiliyor..
|
|
|
|
Orlando
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 25, 2010, 06:59:15 ÖS » |
0
|
Ahanda yeni resimle akmaya devam ediyor acaba ilk mesajda toplanamaz mı bu resimler çünkü ne zaman resim geldiğini ve ne resim geldiğini yorumlarla filan karışıyor. Aslında albusta biraz daha harry havası bekliyordum ama çok tatlı bir çocuk olcakmış demekki. Ve ginny de ne güzel olmuş böyle bakınca anlaşılıyor gerçekten süper olmuş. Ve hermiyi merak ediyorum ya emmam ne hale geldi acaba ama onun her hali güzel. Tabi yaşlanınca nasıl olcağı merak konusu ve ron u da merak etmiyorum değil hani.  Şu makyaj nelere kadir ya. Tabu sadece birinin makyajı için 10 larca saat uğraşmışlardı. Çünkü greyback için sadece 20 saat mi ne uğraşılmıştı makyajı için. Bİ de filmde kısacık rolü vardı.Bunun için makyaj ekibi epey çalışmıştır onları da tebrik etmek lazım.
|
|
|
|
|
|
büyüyünce ronaldo olcam Orlando---------------Ronaldo soslu sarımsaklı yoğurtlu mantı prensi Bartın da Termik Santral İstemiyoruz
|
|
|
Bad*Jasper ~
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +21/-1
B*J~
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 25, 2010, 06:59:52 ÖS » |
0
|
Harry bayaa yaşlanmış yaw.
|
|
|
|
|
|
~   Last Friday Night! Yeah we danced on tabletops, And we took too many shots, Think we kissed but i forget, Last Friday Night!  ~
|
|
|
Serenay~
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +6/-0
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 25, 2010, 07:19:15 ÖS » |
0
|
Harry'nin makyajı yapılırken biraz fazla kaçmış sanırım. Bana pek 30'lu yaşları hatırlatmadı çünkü. Ama Ginny güzel olmuş. Çocukların hepsi çok tatlı. Şimdi bir de Ron Hermione'yi görelim. Onları daha çok merak ediyorum şimdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Riri~

Babamdan miras bu sevda!
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 25, 2010, 07:20:55 ÖS » |
0
|
Ya bence Harry gayet iyi belki fotolarda öyle gözüküyodur 
|
|
|
|
|
|
Kalanlar bizim! Çubukların maphus olsun biz yatacağız En kara gününde destanlar yazacağız Sana kalkan ellere kalkan olacağız!
|
|
|
Romulus.
Cadı Gündemi Yazarı

Kazan Pastası Puanı +38/-0
I'm a LUPINIST & Thewlisian & Rickmaniac.
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 25, 2010, 09:15:36 ÖS » |
0
|
Albus'u daha sevimli anakuzusu bir tipleme olarak bekliyordum hayallerim yıkıldı.. Harbiden Ginny aynı Molly olmuş.. 
|
|
|
|
|
|
Lupin: It's quality of one's convictions that determines one's succuess, not the number of followers. Kingsley: Who said that? Lupin: ME!
*Bu adam her şey. Her şeyim. Her bi şeyim.*~ 
Nobody said it was easy No one ever said it would be this hard Oh take me back to the start...
I'll ALWAYS love you. Remus Lupin ALWAYS lives in my heart.
|
|
|
Ginevra®
since 2007

Kazan Pastası Puanı +18/-0
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 26, 2010, 10:26:26 ÖÖ » |
0
|
Harry'i harbiden fazla yaslandirmislar. Neyse vardir bi bildikleri. Ginny ise pek olmamis. Kadinsi hatlar falan yok ondan hala cocuksu duruyor. Bu yüzden Harry'i yanina koyunca Harry cok daha yasli duruyor olabilir. Daha net resimler ulasirsa elimize daha detayli yorumlar yapabiliriz kanimca. Su cocuklardan Albus olani uyuz birseye benziyor ya her resimde tip tip hareketleri var  + Ginny'nin sol parmaktaki yüzük her ne kadar basit olsada unutulmamis  Resimler icin tesekkürler^^
|
|
|
|
|
|
beni istiyorsun, bahçeni sulayayım diye. sonra o tomurcuklar biraz ben.. sonra o çiçekler biraz ben.. sonra o yemişler biraz ben.. ve bir öğle sıcağında yapraklarımın gölgesinde avaz avaz sen.
|
|
|
Romulus.
Cadı Gündemi Yazarı

Kazan Pastası Puanı +38/-0
I'm a LUPINIST & Thewlisian & Rickmaniac.
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 26, 2010, 10:30:48 ÖÖ » |
0
|
Ben acayip duygulandım bu resimleri görünce. Ne bileyim, size de öyle gelmiyor mu? Hayatımın yarısını bu seriyle birlikte yaşadım. Kitap bittiğinde üzülmüştüm ama film umudum vardı. Şimdi de filmin son sahnesini görüyorum. ne bileyim. Ben şimdiden böyleysem, bittiğinde ne olurum kim bilir. Ben mi çok duygusalım acaba yoksa?
Bence de çok kötü oldum bir an bende.. Yılların efsane serisi tam anlamıyla bitiyor demektir bu .. Çok üzücü.. 
|
|
|
|
|
|
Lupin: It's quality of one's convictions that determines one's succuess, not the number of followers. Kingsley: Who said that? Lupin: ME!
*Bu adam her şey. Her şeyim. Her bi şeyim.*~ 
Nobody said it was easy No one ever said it would be this hard Oh take me back to the start...
I'll ALWAYS love you. Remus Lupin ALWAYS lives in my heart.
|
|
|
kimi34
Muggle
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 26, 2010, 10:44:07 ÖÖ » |
0
|
bencede makyajı abartmışlar sanki  ama güzel olmuş. bunları görünce serinin bittiği bi kere daha aklıma geliyo ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daphne

Kazan Pastası Puanı +43/-0
Killing me softly
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 26, 2010, 10:46:54 ÖÖ » |
0
|
Eee yaşlanacak tabi  Bu arada Harry yan profilden Stanley Tucci'yi andırdı bana  Benimde aklıma ne hikmete Robin Williams geldi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GilthoniéL

Kazan Pastası Puanı +30/-1
Ayakların kirlenmedikçe gökyüzüne ulaşamazsın'
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 26, 2010, 12:51:00 ÖS » |
0
|
Oyy çok tatlılar =)
|
|
|
|
|
|
Bize akıl ermez gelen, gerçekte var. Doğanın sırlarının ardında, anlaşılmaz, soyut ve açıklanamaz bir şey duruyor. Anlayabileceğimiz her şeyin ötesindeki bu güce hürmet etmek benim dinimdir.
|
|
|
Riri~

Babamdan miras bu sevda!
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 26, 2010, 06:59:41 ÖS » |
0
|
Ben James'e bayıldım ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HarryBuki
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 26, 2010, 07:01:52 ÖS » |
0
|
Gerçekten de burnum sızladı.. Çok üzülüyorum... Düşündükçe inci inci göz yaşı döküyorum... 
|
|
|
|
|
|
Sadece Masum Bir Duygu ♥Just A Innocent Emotion ♥
|
|
|
|