Riri~
5. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +20/-0
Babamdan miras bu sevda!
|
 |
« : Mayıs 25, 2010, 05:08:43 ÖS » |
0
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 05, 2010, 09:58:58 ÖS Gönderen: RiRi_FeNTY »
|
|
Kalanlar bizim! Çubukların maphus olsun biz yatacağız En kara gününde destanlar yazacağız Sana kalkan ellere kalkan olacağız!
|
|
|
|
Orlando
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 25, 2010, 05:10:44 ÖS » |
0
|
Ginny mrs weasley e ne kadar çok benzemiş ya. Gerçekte bilmesem gerçek kızı derdim ya. Harry de epey yaşlanmış.  Saçları beyazlamış be. Bu arada paylaşım için saol. En merak ettiğim resimlerdi.
|
|
|
|
|
|
büyüyünce ronaldo olcam Orlando---------------Ronaldo soslu sarımsaklı yoğurtlu mantı prensi Bartın da Termik Santral İstemiyoruz
|
|
|
Romulus.
Cadı Gündemi Yazarı
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +38/-0
I'm a LUPINIST & Thewlisian & Rickmaniac.
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 25, 2010, 05:11:42 ÖS » |
0
|
Ginny süper olmuş ve Harry'i hiç böyle beklemiyordum.. Duygulandım şimdi..  Ben çocuklarınıda çok merak ediyorum ve Herm. ile Ron'da sızar inş.. 
|
|
|
|
|
|
Lupin: It's quality of one's convictions that determines one's succuess, not the number of followers. Kingsley: Who said that? Lupin: ME!
*Bu adam her şey. Her şeyim. Her bi şeyim.*~ 
Nobody said it was easy No one ever said it would be this hard Oh take me back to the start...
I'll ALWAYS love you. Remus Lupin ALWAYS lives in my heart.
|
|
|
ChAoSLoRD
Bölüm Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +94/-2
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 25, 2010, 05:11:55 ÖS » |
0
|
Ahahaha süper olmuş.  Makyaj nelere kadir. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MertJouK
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +7/-0
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 25, 2010, 05:14:11 ÖS » |
0
|
Çocukların resmini buldum ama adlarını bilmiyorum. Albus Severus Potter James Sirius Potter Edit:Clem Teşekkürler.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2010, 05:30:23 ÖS Gönderen: MertJouK »
|
|
I am the push that makes you move!!
|
|
|
|
Clem
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 25, 2010, 05:15:12 ÖS » |
0
|
Ben acayip duygulandım bu resimleri görünce. Ne bileyim, size de öyle gelmiyor mu? Hayatımın yarısını bu seriyle birlikte yaşadım. Kitap bittiğinde üzülmüştüm ama film umudum vardı. Şimdi de filmin son sahnesini görüyorum. ne bileyim. Ben şimdiden böyleysem, bittiğinde ne olurum kim bilir. Ben mi çok duygusalım acaba yoksa?
|
|
|
|
|
|
ÖSS'YE KADAR GİTTİ GELECEK!
|
|
|
Riri~

Babamdan miras bu sevda!
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 25, 2010, 05:16:37 ÖS » |
0
|
Çocukların resmini buldum ama adlarını bilmiyorum.   Birinci resimdeki Ginny'e benziyor sanki  bu arada Ginny çok tatlı görünüyor  Şaka maka seri bitiyor 
|
|
|
|
|
|
Kalanlar bizim! Çubukların maphus olsun biz yatacağız En kara gününde destanlar yazacağız Sana kalkan ellere kalkan olacağız!
|
|
|
|
Clem
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 25, 2010, 05:18:44 ÖS » |
0
|
MertJouk, ilk resimdeki çocuk Albus Severus Potter. Bir de gelecek postasındaki resimlerden birinde kızıl saçlı küçü kkız var, o da Lily Luna. İkinci resimdeki de James Sirius olmalı.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2010, 05:19:16 ÖS Gönderen: Clem »
|
|
|
|
|
ChAoSLoRD
Bölüm Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +94/-2
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 25, 2010, 05:23:20 ÖS » |
0
|
Koskoca Voldemort'u yenen koskoca Harry Potter evlenip çolukçocuk sahibi olup büyüyünce bayağı dağıtmış gibi kendini, gözümdeki karizmatikliği yerle bir oldu, göbek falan da mı var acaba diye düşünmüyor değilim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Riri~

Babamdan miras bu sevda!
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 25, 2010, 05:31:11 ÖS » |
0
|
Lily Luna ve James Sirius  Yalnız bu Harry'nin oğlu kime çekmiş böyle şu tatlılığa bak 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2010, 05:37:25 ÖS Gönderen: RiRi_FeNTY »
|
|
|
|
|
MertJouK

|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 25, 2010, 05:34:20 ÖS » |
0
|
Harry biraz fazla mı yaşlanmış ne. 
|
|
|
|
|
|
I am the push that makes you move!!
|
|
|
|
Clem
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 25, 2010, 05:37:54 ÖS » |
0
|
Eee yaşlanacak tabi  Bu arada Harry yan profilden Stanley Tucci'yi andırdı bana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orlando
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 25, 2010, 05:42:27 ÖS » |
0
|
Ahanda çocuklarıda görmeye başladık. İyice sona yaklaştık galiba ama belki 8 . kitap ümidimiz var aslında jk şu paralarını çabuk bitirsede 8. kitabı yazsa.  Jamesle albus tam beklediğim gibi ama lily beklediğim gibi çıkmadı. Şimdi diğer taraftan bakınca gerçekten harry i fazla yaşlandırmışlar gibi. Tamam ginny biraz olması gibi ama harry de makyaj fazla gitmiş gibi. 
|
|
|
|
|
|
büyüyünce ronaldo olcam Orlando---------------Ronaldo soslu sarımsaklı yoğurtlu mantı prensi Bartın da Termik Santral İstemiyoruz
|
|
|
Riri~

Babamdan miras bu sevda!
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 25, 2010, 05:44:03 ÖS » |
0
|
Ahanda çocuklarıda görmeye başladık. İyice sona yaklaştık galiba ama belki 8 . kitap ümidimiz var aslında jk şu paralarını çabuk bitirsede 8. kitabı yazsa.  Jamesle albus tam beklediğim gibi ama lily beklediğim gibi çıkmadı. Şimdi diğer taraftan bakınca gerçekten harry i fazla yaşlandırmışlar gibi. Tamam ginny biraz olması gibi ama harry de makyaj fazla gitmiş gibi.  Olsun o kadar ya çöktü tabi adam onca savaş falan derken 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MertJouK

|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 25, 2010, 05:44:15 ÖS » |
0
|
36 yaş için biraz fazla yaşlı.