SecretHero
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +5/-0
:)
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 13, 2010, 10:36:17 ÖS » |
0
|
Bende filmiyle başladım.. Ayrıca herhangi bir Yüzüklerin Efendisi filmini izlemeyeli 1-2 hafta oluyo . En yakın zamanda oturup izleyeceğim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elwing
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +4/-0
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 14, 2010, 09:22:54 ÖÖ » |
0
|
İnat etmiştim okumayacağım diye... Ama sonra kitabın arkasındaki yazıyı gördüm: "Dünya ikiye ayrılır Tolkien'in yapıtı söz konusu olduğunda, Yüzüklerin Efendisi'ni okuyacak olanlar ve okumuş olanlar." ve okumaya karar verdim 
|
|
|
|
|
|
Beleg,sonradan Gurthang olarak anılacak olan,yıldız demirinden dövülmüş Anglachel'i seçti.Bu kılıç,ülkesinde kalmasına izin vermesi için,Kara Elf Eöl'ün Kral Thingol'e ödediği bedeldi.Kral kılıcı Beleg'e uzatırken,Kraliçe şöyle dedi:"Bu kılıçta şer var;demircinin kara yüreği hâlâ içinde.Hizmet ettiği eli sevmeyecek ve sana uzun süre tahammül etmeyecek." "Yine de onu kullanacağım."dedi Beleg ve Kral'ın evlatlığı Túrin'i aramak üzere ayrıldı. ... Túrin kılıcını çekti: "Selam Gurthang,ölüm demiri,artık yalnızca sen kalacaksın!Ama seni kullanan elden başka ne bey,ne sadakat bilirsin!Sen hiçbir kandan kaçınmazsın.Túrin Turambar'ı alır mısın?Beni çabuk öldürür müsün?"
|
|
|
Hayley J.S

Kazan Pastası Puanı +9/-1
_Hayley James Scoot_
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 14, 2010, 06:00:59 ÖS » |
0
|
Filmle başladım. Ablam sağolsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bbanub
Kazan Pastası Puanı +0/-0
Her yer karanlık; ama her yer gece değil daha.
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 14, 2010, 08:14:28 ÖS » |
0
|
2003 de reklemanı gördüm  Sonra en az 100 kere seyretmişimdir filmini  Daha sonrada kitabına geçtim işte 
|
|
|
|
|
|
YÜZÜKLERİN EFENDİSİ Heyhat! Her zaman, tam manasıyla iyileştirilemeyen yaralar olmuştur. (Gandalf) Lakin hem Gölge’yi hem Yüzük’ü reddettikten sonra son sınavda yıkılmayalım. Hüzünle gitmeliyiz; ama yeisle değil. Bak! Sonsuza kadar Dünya’nın döngülerine bağlı değiliz ve ötesinde hatıradan fazlası var. Elveda!
|
|
|
Aquila
Kazan Pastası Puanı +1/-0
Everybody Lies
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 18, 2010, 01:46:38 ÖÖ » |
0
|
Miço sayesinde  Küçücük, bıdık bi çocuktum daha 1. film çıktığında. Öyle ki altyazılara yetişemiyordum. Babamla gitmiştim ve bütün film boyunca altyazıları ona okutturmuştum  Geçen sene de kitaba geçtim işte. Ayrıca Miço beni Harry Potter'a da başlatmıştı. Ne güzel şeymiş bu Miço ya 
|
|
|
|
|
|
Yok edilmesi gereken son düşman, ölümdür.
|
|
|
papatya

Kazan Pastası Puanı +2/-0
BoraBoraBoraaa*
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 18, 2010, 08:19:10 ÖS » |
0
|
Dayım sayesinde aslında.. O izletmişti bana ilk filmini.. Hatta 2. ve 3. filmini de..  Tüm filmlerini dayım sayesinde izledim.. 
|
|
|
|
|
|
Anla anla cansın seeeen !
|
|
|
İnferius
Kofti
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 22, 2010, 11:25:49 ÖS » |
0
|
Ben 3-4 yaşlarındayken televizyonda fragmanını görmüştüm.(Küçükken en çok ilgimi çeken korku ve fantastik filmler olmuş.)Sonra hemen babamın yanına gidip o filmi izlemek istediğimi söylemiştim.Sonra hep beraber İzmire kadar gidip Yüzüklerin Efendisi'ni sinemada izlemiştik.(Yalan söylemiyorum-Abartmıyorum)  Gerçekten süper bir başyapıt.
|
|
|
|
|
|
 Uploaded with Evden 
|
|
|
Snape*
Kofti
Kazan Pastası Puanı +1/-0
I love you Emma
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 30, 2010, 02:58:07 ÖS » |
0
|
ben filmleriyle başladım.Kitapları filmlerine göre biraz sıkıcı ama mükemmel
|
|
|
|
|
|
SNAPE,Sana Güvenmişti!!.Kolla Kendini,Seni korkak,Kolla Kendini.SECTUM SENMPRA.Kendi büyülerimi bana karşı kullanmaya mı cüret ediyorsun Potter.Evet ben o'yum MELEZ PRENS
|
|
|
cankutpotter
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +3/-1
Ben bir byb yazarıyım!
|
 |
« Yanıtla #23 : Eylül 01, 2010, 06:11:22 ÖS » |
0
|
|
|
|
|
|
|
Harry artık altıncı yılına başlayacaktır. bu senede Ölüm Yiyenlerle savaşmak zorundadır. Fakat bu sene kendisiyle ilgili bir sırrı öğrenecektir. Sizce bu sır ne? Harry, bu sırrı öğrenince neler yapacak? Bunların cevabını öğrenmek için buraya tıklayın! "Harry'yi bırak, Harry'yi bırak, lütfen Harry'yi bırak!" merhamet... merhamet... Lütfen ne istersen yaparım "(Lily Evans Potter) Bu sevg, düşündüğünüzden daha da büyü
|
|
|
Nuwanda
Değerli değersizler,değersiz değerliler..
|
 |
« Yanıtla #24 : Eylül 01, 2010, 08:15:51 ÖS » |
0
|
Sinemada ilk filmini izlemiştim.. Galiba 4.sınıftaydım,çok şey anlamamıştım ama tüylerim diken diken olmuştu 
|
|
|
|
|
|
Ne mutludur suçsuz bakirenin dostları. Unutulan dünyadan, dünya unuturken.. Lekesiz zihnin sonsuz günışığını...
Her dua kabul olunmuş, ve her istek bırakılmış.
|
|
|
Caty
Forum Genel Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +107/-11
Obliviate.
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 01, 2010, 08:20:33 ÖS » |
0
|
Ben de filmi ile başladım. İlk filmi dügün için birkaç gün önceden gittigimiz akrabamızda vcd sayesinde izlemiştim. Sonra bizde aldık tüm serisini ve öylece fanı oldum yani. 
|
|
|
|
|
|
 Hayat Alışmayı Öğretir, Unutmayı Asla Özür dilemek, sizin haksız olduğunuz anlamına gelmez. Karşınızdaki insana verdiğiniz değerin, egonuzdan yüksek olduğunu gösterir.
|
|
|
ezgül

Kazan Pastası Puanı +17/-0
Alex/Elizabeth * Destansı Bir Aşk *
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 03, 2010, 08:17:42 ÖS » |
0
|
İlk filmiyle başladım. Ondan sonra da kitapları geldi zaten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wirus

Kazan Pastası Puanı +4/-0
Gryffindor ♥
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 03, 2010, 08:20:52 ÖS » |
0
|
Ben filmlerle başladım .. Ama kitapları okumayı çok istiyorum. Kesinlikle okuyacağım! Harika bir seri. Harry Potter gibi bir efsane oda 
|
|
|
|
|
|
Gençligine güvenip 'vakit çok erken' dersen, Belki 'elveda' bile edemezsin giderken. ~ Ian Somerhalder ♥  Üçü de aynı anda konuştu : Hermione "Pelerin" Ron "Asa" Harry "Taş" Deathly Hallows
|
|
|
Nesturion
Muggle
|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 04, 2010, 05:44:50 ÖS » |
0
|
Tesadüfen televizyonda film fragmanına rastlamıştım ve bayağı ilgimi çekmişti. Kısacası filmlerini izleyerek başladım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
headbang

Kazan Pastası Puanı +24/-0
- Headbang Today -
|
 |
« Yanıtla #29 : Kasım 18, 2010, 07:32:16 ÖS » |
0
|
Filmlerini falan abim izlerken yarım yamalak göz değdirmiştim. Sonra 3'ünü de okudum, ardından da Hobbit'i. Ama açıkçası, çok hızlı kitap okuyan biri olduğum için kısa sürede unuttum. Hurin'in Çocukları'nı da aldık, bütün kitapları aldıktan sonra yazın oturup uzuuun uzun sindire sindire okuyacağım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 20, 2010, 08:22:17 ÖS Gönderen: headbang »
|
|
|
|
|
|