Gri
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +19/-0
Düşmanın hata yaparken onu rahatsız etme...
|
 |
« : Mayıs 23, 2010, 11:41:11 ÖÖ » |
0
|
Arkadaşlar yüzüklerin efendisine nasıl başladınız?
Ben filmiyle başladım.
Peki siz?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 18, 2010, 03:51:34 ÖS Gönderen: By.Potter »
|
|
By.Potter >>> SeSsiZ_gEce >>> Gri
|
|
|
Daphne
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +43/-0
Killing me softly
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 23, 2010, 11:51:23 ÖÖ » |
0
|
Hmm.. Ben Filmlerini duydum ilk.. Kitabı olduğunu duyunca filmi izlemedim.. İkinci film çıktı onu da izlemedim .. 3.Film vizyona girdiğinde gidip 3 kitabı aldım.. Hemen okuyup bitirdim.. somra ilk 2 filmi izledim.. En sonda 3. yü  İyikide öyle yapmışım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İvam
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +11/-0
mavi.
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 23, 2010, 10:37:34 ÖS » |
0
|
Ben adını çok duymuştum.. Bir gün bizim evdeki şanı değer kocaman kitaplığı seçici gözüyle bir incaleyince dikkatimi çekti. Bende madem dilden dile dolaşıyor belki güzeldir dedim başladım.. Abilerimden kalma sanırım.. =P| Çevrem zevkliymiş.. =]|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 23, 2010, 10:38:26 ÖS Gönderen: RsyL »
|
|
|
|
|
|
fall awake
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 23, 2010, 10:40:33 ÖS » |
0
|
Teyzemler Yüzük Kardeşliğini izlerken Shire manzarasına hayran olup filmi sonuna kadar izleyerek başladım serüvene ve şuan her sahnesini vurgusuna kadar ezberlemiş durumdayım. 
|
|
|
|
|
|
Şuan itibariyle dünya üzerinde 6,470,818,671 kişi yaşıyor. Kimisi korku içinde kaçıyor. Kimisi evine dönüyor. Kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor. Diğerleri gerçekle tam şuanda yüzleşiyor. Bazıları kötü insanlar, iyiyle savaş halinde. Kimileri iyi, kötüye karşı mücadele ediyor. Dünyada yaşıyan 6 milyar insan, 6 milyar ruh ve bazen tek ihtiyacımız olan içlerinden biri.Friend With Benefit
|
|
|
DeaTacita
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 27, 2010, 04:05:38 ÖS » |
0
|
İlk filmlerini izledim, hatta yanlış hatırlamıyorsam Hp ile aynı anda (hemen hemen) çıkmıştı ilk filmi. Bir iki sene önce ilk Hobbit'i okudum, sonra da Silmarillion'u. Geçen sene Kayıp Öyküleri'i, geçtiğimiz kış da Yüzüklerin Efendisi'ni okudum. 
|
|
|
|
|
|
These smouldering thoughts strengthen my distress, As I grow up, the memories of those days fade... 一 ! Someone please ニ ! Put out my fire 三 ! And let me fly free.四 ! Ie ie!
|
|
|
|
HarryBuki
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 27, 2010, 04:10:03 ÖS » |
0
|
İlk filmini izledim ve o sıralarda olsa gerek pc oyununu çok oynuyorduk 3 arkadaş. Ordaki karakterlerden bazılarını benimsemiştik. Ben Faramir'i çok sevmiştim. Oyunu filmleri derken alıştım gittim. H.P ye başlamadan önce her yerde nick'im Faramir idi. Zaten ben H.P. ye de 2007 yıllında başladım... 
|
|
|
|
|
|
Sadece Masum Bir Duygu ♥Just A Innocent Emotion ♥
|
|
|
GilthoniéL
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +30/-1
Ayakların kirlenmedikçe gökyüzüne ulaşamazsın'
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 27, 2010, 07:03:34 ÖS » |
0
|
Filmleri çıktığında izlemiştim ama özel bi ilgi duymamıştım, çocuktuk zaten o zamanlar Sihirli Annem filanla geçiniyorduk .. 7. sınıfın yazında filmleri tekrar bi izliyim dedim .. İzledim. Kitabı olduğunu biliyordum bi arkadaştan ödünç aldım ilk kitabı okudum. Değişik geldi, daha derini varmış bu olayın meğersem gibilerinden düşündüm .. Sonra 2. ve 3. kitabı aldım .. Okudum, hakkında araştırma yaptım, nerde ne yazı gördüysem okudum. Filmleri onlarca kere izledim .. Hala genişletilmiş versiyonunu izleyemedim o ayrı bi konu  Bu dünyaya girdikçe, orta dünya denen yer beni öyle bi içine çekti ki .. Kendimi elf zannettiğim zamanlar oldu Yüzüklerin Efendisi aşkım her an depreşmeye hazırdır. Bi fotoğraf, bi yazı göriyim yeter.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 27, 2010, 07:04:25 ÖS Gönderen: GilthoniéL »
|
|
Bize akıl ermez gelen, gerçekte var. Doğanın sırlarının ardında, anlaşılmaz, soyut ve açıklanamaz bir şey duruyor. Anlayabileceğimiz her şeyin ötesindeki bu güce hürmet etmek benim dinimdir.
|
|
|
céline~

Kazan Pastası Puanı +14/-0
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 27, 2010, 07:10:54 ÖS » |
0
|
Samimi olmakgerekirse, daha başlamadım...! Ama üç filmide izledim...! SBS bitsin okmaya niyetliyim....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mat Cauthin

Kazan Pastası Puanı +2/-0
Zarları atma zamanı.
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 02, 2010, 11:38:21 ÖS » |
0
|
Arkadaşlar tavsiye etti. Bende neymiş bu Yüzüklerin efendisi diye okumaya başladım ve okumaya bir başlayınca bir daha bırakamadım. Seriyi iki kere okudum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NigarcaN ~
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +1/-0
AzuLee ♥
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 07, 2010, 03:35:59 ÖS » |
0
|
İlk filmlerini izlemiştim. Ailecek çok beğenerek izlediğimiz bir filmdi. Sonra da kitaplarıyla tanıştım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AvengeR VendeTTa

Kazan Pastası Puanı +7/-3
Sinirlendirirseniz, giderimizi yaparız gideriz de
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 17, 2010, 02:40:13 ÖS » |
0
|
Ben de 11 yaşımda Tv'den 1. bölümü izledim ama küçüktük Boramir'in ölümünden sonra uyumuştum. 
|
|
|
|
|
|
'O' benim herşeyimm♥ 'O' benim bitanem ♥ 'O' benim hayatım ♥ 'O' benim nefesimm♥ 'O' benim kalbimm♥ 'O' benim canımm ♥ 'O' benim kanımm ♥ 'O' benim dünyam ♥ 'O' benim varımm ~ yoğumm .♥ 'O' benim ömrümm ♥ 'O' benim gerçeğim..♥ 'O' Camenta. ♥ ♥ ♥
Birkan♥~♥Irmak
|
|
|
Emm*

Kazan Pastası Puanı +12/-0
barney stinson,legendary person
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 05, 2010, 10:31:50 ÖÖ » |
0
|
Herkes çok övüyodu bende izledim (:
|
|
|
|
|
|
~~ S U I T U P !
|
|
|
Glorfindel
Muggle
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 05, 2010, 11:21:28 ÖÖ » |
0
|
Bfme-2 sayesinde.
|
|
|
|
|
|
  ----- No hope.No cure.No problem.
|
|
|
Kevin Gryffindor

Hogwarts Forever...
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 04, 2010, 12:14:18 ÖS » |
0
|
Bende ilk filmlerini izledim.(Kitaplara başlamadan önce ilk iki filmi zaten izlemiştim, üçüncü filmi kitaplardan sonra izledim.) Sonra kitaplarını okumaya başladım. (İlk okuduğum kitap Hobbit'tir.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|