Hermione*
Muggle
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #75 : Ağustos 22, 2010, 09:28:20 ÖS » |
0
|
Gecen gun Trabzon Liverpool macı vardı.Liverpool takımıı gorunce aklıma İngiltere ordanda Harry Potter geldi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
luNa hZl
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
|
 |
« Yanıtla #76 : Ağustos 28, 2010, 08:14:19 ÖS » |
0
|
bana cnbc-e deki merlin dizis harry potter ı çok hatırlatıyor oradada büyücüler var ama bu dizi daha çok yüzüklerin efendisiyle harry potter ın birleşim noktasıymış gibi geliyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
luNa hZl
|
 |
« Yanıtla #77 : Ağustos 28, 2010, 08:23:31 ÖS » |
0
|
:roll:bjavascript:void(0);azen büyük resim fırcalarının tüylü kısmını cıkkardığımda üstüne şekeiller çiziyorum aynı asa gibi oluyo gercek olmasada asamın olmsnı çok isterdim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dr.ALFA
Baktığın yer değil , orada ne gördüğün önemlidir..
|
 |
« Yanıtla #78 : Ağustos 30, 2010, 09:44:44 ÖS » |
0
|
GEÇEN GÜN AKŞAM GÖKYÜZÜNE BAKTIM AKLIMA HOGWARTS GELDİ:)
|
|
|
|
|
|
DR.ALFA
|
|
|
SorchaK.
Kofti
|
 |
« Yanıtla #79 : Eylül 02, 2010, 01:19:08 ÖS » |
0
|
Sıkıcı derslere girince derin iç çekişle Hogwarts-Slytherin'li bir öğrenci olmak aklıma geliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inferius840
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +1/-0
|
 |
« Yanıtla #80 : Eylül 02, 2010, 06:56:31 ÖS » |
0
|
Anka kuşu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CarpePortus
Kofti
|
 |
« Yanıtla #81 : Eylül 03, 2010, 01:59:08 ÖS » |
0
|
Hava soğuk ve kasvetli olduğunda ruh emici aramak adetimdir.  Direk onlar aklıma geliyor.  evet hava kapalı olunca aklıma birde ingiltere geliyor ve o kapalı bulutların arasından süpürgelerle gelseler ve hogwardsa kabul edildiğimi söyleseler diye bekliyorum gerçekten içimi acayip bir duygu kaplıyor
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 03, 2010, 02:00:33 ÖS Gönderen: CarpePortus »
|
|
Bize aslında kim olduğumuzu gösteren şey, yeteneklerimizden çok seçimlerimizdir
|
|
|
harry_hermione_ron785

Kazan Pastası Puanı +3/-0
Son yok edilecek düşman ölümdür.
|
 |
« Yanıtla #82 : Eylül 04, 2010, 04:41:18 ÖS » |
0
|
Bizim evdeki süpürgeler bana hep harry potterı hatırlatır  Birde Büyücünün Çırağı diye bir film varya işte o bana Harry Potteri çok hatırlatıyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellatrixLestrange

|
 |
« Yanıtla #83 : Eylül 04, 2010, 04:44:44 ÖS » |
0
|
Ben Hava kapalı olunca gökyüzüne bakıtığımda ölümyiyenler uçarak gelip beni aralarına alsınlar özellikle de Bellatrix bizzat kendi gelip beni götürse... Kapalı havalar hep bana Harry Potter'i hatırlatır. Birde resim fırçaları onları asaya çok benzetiyorum. 
|
|
|
|
|
|
 Sen bu ülkenin gördüğü en iyi ses ve yorumcusun. Sen gerçek bir Süperstar'sın Ajda Pekkan!
|
|
|
zynp_potter

Çok gençsin yanlış insanlar kalbinde.
|
 |
« Yanıtla #84 : Eylül 07, 2010, 02:42:02 ÖS » |
0
|
Siyah kapaklı olan bütün kitaplar bana Hermione'nin ders çalıştığı zamanlarda (yani her zaman  )taşıdığı kitapları anımsatır (: Gördüğüm her tren hogswarts ekspresini,her odun parçası bir asayı,ak sakallı dedelerde Dumbledor'u  hatırlatıyor bana 
|
|
|
|
|
|
Ve koşarsın koşarsın güneşi yakalamak için ama güneş batmakta ve dolanmakta tekrar sana görünmek için.
|
|
|
Emilie.
Naruto geri dön ehehe <3
|
 |
« Yanıtla #85 : Eylül 11, 2010, 12:00:50 ÖS » |
0
|
Benim gibi HP manyağı bir arkadaşım bana bir şekerden söz etmişti. http://www.jellybeanfactory.com/Bertie Botts'un Binbir Çeşit Fasulye Şekerlemesi Bakarsınız burdan acayip bir şey, 35 çeşidi var. Bütün bakkallarda yok. Kola, vanilya, mango, balonlu sakız, limon , kivi gibi tatları var. Maalesef cinli, karaciğerli, kusmuk tadında falan yok  Şu an bir tane attım ağzıma o da karpuz. Ve bana Bertie Botts'un Binbir Çeşit Fasulye Şekerlemesi'ni acayip hatırlatıyorlar. Ne zaman yesem kendimi Hogwarts Expresi'nde hissediyorum hayallere dalıyorum böyle  Çok güzel tavsiye ederim 
|
|
|
|
|
|
15 gün kadar yokum :/
|
|
|
zeze~lily
Kazan Pastası Puanı +2/-0
Something inside this heart has died..
|
 |
« Yanıtla #86 : Eylül 13, 2010, 06:27:45 ÖS » |
0
|
Ah ah,sıkıldıkça buraya yazıcam galiba.  Şimdi biz tatildeyiz.Kuzenimde HPci. İşte mahallede maç yapıyorlar,bizde izlemeye gitti.Tuttuğumuz grupta tanıdığımız var;Remzi.(Ron=Remzi.Noluyor yaa?)Kafa çocuktur,kahverengi saçlı ama böyle çilli,yaşına göre fazla gelişmiş bir insan evladı.Tabii ark. olduğu için oynadığı takımı boşverdik,direk Remzi'yi destekliyoruz.  Maç başladı.İlk bir kaç dakka sonra Remzi becerikliliğiyle(!) kafasına top yedi.Kuzen'in lafı da laf;"Bludger bile bu kadar pis toslamaz adama yaa."  Devre arası,Remzi'nin kafa yediği bludgerlardan,ay pardon futbol toplarından sulanmış.Biz taraftarlara "Kralımızsın Weasley"yi öğrettik.(Bizim ki de marifet.)Maç başlıyor,Remzi daha aktif olmuş tabii.Hatta 1 gol falan attı.Tabii taraftar tezahürata başladı. "Kralımızsın Remzi Kralımızsın Remzi Topu Almadı İçeri Kralımızsın Remzi
Her Şeyi Tutabilir Remzi Boş Bırakmaz Tek Bir Kaleyi Haydi Taraftar Söyle Şimdi Kralımızsın Remzi!
Karşı taraftar,takım falan dumur olmuş,alık alık bakıyor tabii.Biz hem kopuyoruz hem söylüyoruz. Maçı 3-2 kaybettik.Ama bizim sayemizde,Remzi ikinci yarıda kafasına hiç top yemedi. xP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ultimatepower
Kofti
|
 |
« Yanıtla #87 : Eylül 13, 2010, 08:53:17 ÖS » |
0
|
Disci Hermione'nin ailesi aklima geliyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selınpolat
Muggle
|
 |
« Yanıtla #88 : Eylül 24, 2010, 10:50:11 ÖS » |
0
|
yağmurlu,karanlık ve soğuk havalar:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Caty
Forum Genel Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +107/-11
Obliviate.
|
 |
« Yanıtla #89 : Eylül 24, 2010, 10:52:52 ÖS » |
0
|
Boş boş durmak.. Çünkü o an hayal kuruyorum. Direk aklıma Ema geliyor ve dolayısı ile HP geliyor. 
|
|
|
|
|
|
 Hayat Alışmayı Öğretir, Unutmayı Asla Özür dilemek, sizin haksız olduğunuz anlamına gelmez. Karşınızdaki insana verdiğiniz değerin, egonuzdan yüksek olduğunu gösterir.
|
|
|
|