Branwen
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +11/-0
Geri dönmek güzel şey. Mitoloji candır.
|
 |
« Yanıtla #45 : Ağustos 07, 2010, 07:25:38 ÖÖ » |
0
|
Okudum ama beni pek sarmadı doğrusu. Harry Potter'ın maceraları doğru bir yerde bitti. James'te ben şunu gördüm babası gibi olmadığını başka şeyler yapabileceğini göstermeye çalışıyor ama bu çaba kitapta doğru işlenmemiş yada ben rahatsız oldum bilemiyorum. Açıkçası pek beğenmedim ben.
|
|
|
|
|
|
Evet ben The Beatles ve The Simpsons severim çok.
|
|
|
//Alone//
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +14/-0
Suits <3
|
 |
« Yanıtla #46 : Ağustos 18, 2010, 02:39:22 ÖS » |
0
|
İlginç bir kitaba benziyor.Merak ettim şimdi ya.Harry ' nin yerine onun oğlu.İlginç gerçekten ya.
|
|
|
|
|
|
Mike: If I hit this button right here I call Michael Jordan? Harvey: That’s kinda how a phone works. Speed dial 23. Mike: I’m doing it. Harvey: Go for it. Mike: I’m gonna ask him about baseball. Harvey: Do not ask him about baseball. Mike: asdfkjhg!! wro wrong numer. (hangs up) You’re kidding me! Oh my God. Who are you?
|
|
|
cankutpotter

Kazan Pastası Puanı +3/-1
Ben bir byb yazarıyım!
|
 |
« Yanıtla #47 : Ağustos 28, 2010, 08:58:45 ÖS » |
0
|
Rowling'in kendisi yazsa daha iyi olurdu. Ama Rowling'in izni olup olmadığını bilmiyoruz ki bence yok!
|
|
|
|
|
|
Harry artık altıncı yılına başlayacaktır. bu senede Ölüm Yiyenlerle savaşmak zorundadır. Fakat bu sene kendisiyle ilgili bir sırrı öğrenecektir. Sizce bu sır ne? Harry, bu sırrı öğrenince neler yapacak? Bunların cevabını öğrenmek için buraya tıklayın! "Harry'yi bırak, Harry'yi bırak, lütfen Harry'yi bırak!" merhamet... merhamet... Lütfen ne istersen yaparım "(Lily Evans Potter) Bu sevg, düşündüğünüzden daha da büyü
|
|
|
Pesnap
Bölüm Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +76/-1
Seni unutmayacağız, Prens...
|
 |
« Yanıtla #48 : Ağustos 30, 2010, 01:11:31 ÖS » |
0
|
Bunu duymustum. Hmm indirip okuyacagim sanirim  ilk kitapta kac bolum var acaba? Ayrica bana UU'yu hatirlatti nedense  Sanki onunla rekabet ediliyor gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gümüşmaral
Kofti
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #49 : Ağustos 31, 2010, 11:53:04 ÖÖ » |
0
|
Ah bir hayranın büyük bir ilgiyle bu kitabı yazmasını takdir ediyorum ama James'i neden seçtiğini bile anlamıyorum. Yani ben olsam Albus'u seçerdim. Yne de herkesin kendi düşüncesi. Okuyacağımı pek sanmıyorum *-*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HarryBuki
|
 |
« Yanıtla #50 : Ağustos 31, 2010, 11:57:30 ÖÖ » |
0
|
Ya bu kitap gerçekte var mı yok mu?.  İnternet üzerinden indiriliyormuş galiba. 
|
|
|
|
|
|
Sadece Masum Bir Duygu ♥Just A Innocent Emotion ♥
|
|
|
Celebrindal
Kategori Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +26/-0
DS*
|
 |
« Yanıtla #51 : Ağustos 31, 2010, 03:37:01 ÖS » |
0
|
Ya bu kitap gerçekte var mı yok mu?.  İnternet üzerinden indiriliyormuş galiba.  Bildiğim kadarıyla Türkiye'de henüz basılmadılar ama var. İnternet üzerinden indirilebiliyor evet. : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harryptt
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +16/-0
Ne yapsam acaba?
|
 |
« Yanıtla #52 : Eylül 04, 2010, 12:22:07 ÖÖ » |
0
|
Ya bu kitap gerçekte var mı yok mu?.  İnternet üzerinden indiriliyormuş galiba.  Evet, var. Ancak ingilizce olarak. Türkçe'ye çevriliyor. Ve henüz 7 bölüm kadarı çevrildi. Ki ona rağmen heyecan bastı diye bilirim. Tabi, HP kadar ahım şahım değil. Ancak, bizim hayran hikayeleri gibi heyecan verici.  Kişisel fikrim; ilk bölüm çok karışık gelmişti. Başta alamadığımı düşündüm. Türkçesini de okudum sonra. Dedim kendi kendime, sorun yazar kaynaklı. Her neyse, demek istediğim şu ki, başına bakıp da aldanmayın.
|
|
|
|
|
|
LUMOS MAXİMA!
Kapanacak Gibi... İleri dönüş; NİHAYET!... Dipçik: Astoria[a]cağızım, yeni gördüm profildekini, kusura bakma. 
|
|
|
Neases
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +112/-0
Neysis ~
|
 |
« Yanıtla #53 : Eylül 16, 2010, 04:33:47 ÖS » |
0
|
E yok artık ya. Almadan da duramam. Türkiye'ye gelirse alırımm ki bu kadar çıkmış madem gelsin yani. JKR cılkını cıkartmaz inşallah derken baska biri cıkartma kararı almıs ne de hoş (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HP_Çılgını
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
The Highest Heights
|
 |
« Yanıtla #54 : Kasım 13, 2010, 12:01:40 ÖÖ » |
0
|
J.K. Rowling'in kabul edip etmediği belli değil. Asparagastır bu haber bence . Olur mu öyle şey ya. Harry Potter bitti. Savaş falanda. Ayrıce Harry nin tek çocuğu yokki. Rowling'in kabul edeceğini sanmıyorum. Kabul etmemeli bence. O zaman ben de yazayım Lord Voldemort dirildi savaş sırasına yine hortkuluk yaptı falan diye. Saçmalık.
|
|
|
|
|
|
ϟ Mutluluk Cesaret Verir ϟ Goethe   ve Harry, Hagrid'in kucağından atlar, Voldemort'un yüz hali.... görülmeye değer....
|
|
|
Zeyna-rock
Muggle
|
 |
« Yanıtla #55 : Kasım 29, 2010, 09:54:54 ÖS » |
0
|
ilk defa duyuyorum.J.K Rowling neden yazmamışta bir fanın yazmasına izin vermiş. Harry Potter kadar güzel olacağını pek sanmıyorum....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
headbang

Kazan Pastası Puanı +24/-0
- Headbang Today -
|
 |
« Yanıtla #56 : Aralık 01, 2010, 11:20:38 ÖS » |
0
|
Duymuştum bunu. İlginç bir şeye benziyor. Ama ben bu yazar olsam, kafamdaki kurguyu geliştirip bağımsız bir kitap yazardım. Fan fictionları çok seviyorum, ama kitap çıkarmak başka...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sley
Bölüm Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +17/-0
Çünkü iki kişiydik.
|
 |
« Yanıtla #57 : Aralık 02, 2010, 05:50:21 ÖS » |
0
|
Ne güzel. =)
|
|
|
|
|
|
"O eski heyecan ölür, an gelir, biter muhabbet.
|
|
|
melez-prens

Kazan Pastası Puanı +2/-0
|
 |
« Yanıtla #58 : Aralık 02, 2010, 09:49:30 ÖS » |
0
|
Harry Potter her zaman daha iyidir James Potter'dan  Ama yinede okuyacağım bu seriyi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ualis
Kofti
|
 |
« Yanıtla #59 : Aralık 03, 2010, 03:42:19 ÖS » |
0
|
Bence bu doğru değil. Eğer doğru olsaydı. Satışa sunulurdu. Jk'in bunu kabul ettiğini hiç sanmıyorum.
Kesinlikle katılıyorum ve yazar farklıysa da kitabın o kadar güzel olacağını zannetmiyorum. Ayrıca Rowling 8. kitabı yazıyormuş ya? Neden bu serinin çıkmasına izin versin? Harry potter dünya çapında bir seri. Hem ayrıca gerçek olsaydı James'i değil, Albus'u anlatması gerekirdi. Telif hakkı diye bir şey var ya! Kitap Amerika'da satılıyor, izin alınmasaydı nasıl basılırdı bir düşünsenize ?
|
|
|
|
|
|
Harry Potter Fan
|
|
|
|