wsymw
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-0
I don't want to be anything other than me...
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 06, 2010, 08:24:28 ÖS » |
|
Off ya üzülmezmi insan  Kitap bitince içime öküz oturmuştu zaten. Film bitince ne oturcak bilmiyorum x( katılmamak içten değil 
|
|
|
|
|
aleynaay
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +24/-0
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 06, 2010, 08:44:17 ÖS » |
|
Üzülmekte haklı..Bizler herşeyi dışarıdan izlememize rağmen bizler dahi çok üzülüyoruz oysa o herşeyin içindeydi o kadar anı yaşadı.. Bu arada çeviri için emeğine sağlık...
|
|
|
|
harward
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +9/-0
MOVE YOUR BODY ♥
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 07, 2010, 11:49:18 ÖÖ » |
|
Çok haklı ya. Resmen bu filmlerle gözümüzün önünde büyüdü. Çok bağlanmış olmalı. Ben de kitap bittiğinde ağlamıştım. Filmler bittiğinde de çok üzülücem kesin. Ama Harry'nin yerini kimse dolduramaz. Hep beraber üzülüyoruz Dan, merak etme.  Çeviri için sağol.
|
I like to move it, move it He likes to move it, move it She likes to move it, move it We like to MOVE IT!!!
|
|
|
Artemis Ψ

Kazan Pastası Puanı +2/-0
Be safe :(
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 07, 2010, 06:53:43 ÖS » |
|
uzun zamandır hp haytımda hep yeni kitabını filmini filen bekliom bitince nolcak bilmiorum  öksüz kalcam herhalde 
|
Be could have had it all Rolling in the deep You had my heart and soul And you played it To the beat... "Adele"
|
|
|
~BuRocK~
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +6/-0
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 10, 2010, 10:50:34 ÖS » |
|
Dan, çekimleri bitirdi mi? Saçmalık!
|
|
|
|
|
|
|
sCreeT~person
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +1/-0
"Bryan Adams"
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 12, 2010, 08:13:55 ÖS » |
|
Gerçekten insanın zoruna gidiyor.Biz Harry Potter'ı hayatımızın büyük bölümüne ayırmışken onlar için daha kötüdür hem de çok kötü. Cidden son kitapta içimde bir boşluk kalmıştı ve cidden bunu doldurabilcek bir seri asla da olamayacak...İleride de işte bugünlerimizi hatırlayıp,ne kadar sevdiğimizi daha iyi anlayabileceğimize inanıyorum. 
|
for Lupin(us) .Pink // Lupinus - sCreeT~person // Beyonce. Sen ve senin olduğun her şeyde,seninleyim.  "Shadow of The Day." En büyük hayalimdin,hiç gerçekleşmeyeceğine inanarak kurduğum... İspanya ile Latin ezgileri...  Rumda de Barcelona. 
|
|
|
ss_angel

Kazan Pastası Puanı +84/-0
Güzel Prensesim benim :)
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 12, 2010, 08:20:06 ÖS » |
|
Ciddi anlam da üzücü. Neredeyse o sette büyüdü. Yokluğunu fazlasıyla hisseder bence...
|
Yeditepenin Etrafı Miski Anber Rayihası Yanımda Güzeller Güzelinin Has EDA'sı... Yani ELİF'te İki Şahsiyet Mi Var Diyorsunuz? İki ELİF...
İlki Yanağına Tokadı Yiyince Ötekini Uzatan, İkincisi İse Bir Yanağına Tokadı Yiyince Karşılığını Veren ELİF Öyle Mi ?
Hayır ! Böyle Bir İkilikten Söz Edilemez.
ELİF Tokatta Yemez, Tokatta Atmaz... !!!
Daphne&ss_A_ngel Tüm sorular
|
|
|
|
HarryBuki
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 13, 2010, 09:28:06 ÖS » |
|
|
Sadece Masum Bir Duygu ♥Just A Innocent Emotion ♥
|
|
|
Reneesme Cullen

Kazan Pastası Puanı +19/-5
BYB Okuyucu
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 14, 2010, 03:36:32 ÖS » |
|
Filim bitince sıkı ağlayacağıma inanıyorum. Çok kötü ya. Kaç yıldır hayatım oldu o filimler.
|
Got a secret,can you keep it?
|
|
|
La Reine

Kazan Pastası Puanı +3/-0
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 19, 2010, 04:27:54 ÖS » |
|
Benim ne kadar üzüldüğümü düşününce onunkini hayal bile edemiyorum...
|
Anne Hathaway♥
|
|
|
Ginevra®
since 2007

Kazan Pastası Puanı +18/-0
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 22, 2010, 03:04:41 ÖS » |
|
Cok duygulandim. Ben duygulandiysam oyuncular napsin. Keske hayranlar hakkinda da iki birsey söyleseydin biz de üzülüyoruz burda  Hem sizi biz ünlendirdik.... Bir seri ne kadar güzel olursa olsun, mutlaka sona ermek zorunda (alinti degil  ) 11 yasimdaydim sanirim ilk filmine gittigimde. Hey gidi günler! HP serisi bitince hayatimda kocaman bir bosluk olacak eminim....Bu Daniel büyüdükce cirkinlesti yalniz (alakasiz  )
|
beni istiyorsun, bahçeni sulayayım diye. sonra o tomurcuklar biraz ben.. sonra o çiçekler biraz ben.. sonra o yemişler biraz ben.. ve bir öğle sıcağında yapraklarımın gölgesinde avaz avaz sen.
|
|
|
//Alone//

Kazan Pastası Puanı +14/-0
Suits <3
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 18, 2010, 03:24:28 ÖS » |
|
Eh , herkes gibi o da üzgündür.Doğal bir şey aslında.Şuan bende çok üzgünüm serinin biteceği için ya of.
|
Mike: If I hit this button right here I call Michael Jordan? Harvey: That’s kinda how a phone works. Speed dial 23. Mike: I’m doing it. Harvey: Go for it. Mike: I’m gonna ask him about baseball. Harvey: Do not ask him about baseball. Mike: asdfkjhg!! wro wrong numer. (hangs up) You’re kidding me! Oh my God. Who are you?
|
|
|
Emm*

Kazan Pastası Puanı +12/-0
barney stinson,legendary person
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 18, 2010, 03:29:43 ÖS » |
|
Ay kıyamam 
|
~~ S U I T U P !
|
|
|
ÖzgürKemalist

Kazan Pastası Puanı +1/-0
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 18, 2010, 03:33:39 ÖS » |
|
Hala inanmak istemiyorum biteceğine hala bir umut var içimde 
|
 Dumby: Uslan len artık. Bak geliyor beş kardeş   Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey, bilinmezliktir başka bir şey değil. By Professor Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore
|
|
|
|