"Kefaret Öyküleri" - Bir Harry Potter Hayran Hikayesi Yarışması! | Sonuçlandı!*

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: "Kefaret Öyküleri" - Bir Harry Potter Hayran Hikayesi Yarışması! | Sonuçlandı!*  (Okunma Sayısı 3356 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Danger
Ali Yalın
Lord
*

Kazan Pastası Puanı +59/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #30 : Şubat 28, 2010, 11:55:24 ÖÖ »
0

Tebrik Ederim kazananları Smiley.
Daniella
5. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +80/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

evet senden bahsediyoruz.

« Yanıtla #31 : Şubat 28, 2010, 07:09:24 ÖS »
0

Herkesi tebrik ediyoruum Smiley

Sing us a song, you're the piano girl.
Sing us a song tonight...
DarLy OpuS
Hogwarts Mezunu

Kazan Pastası Puanı +300/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu oyunda yokum.

Site
« Yanıtla #32 : Mart 10, 2010, 06:29:22 ÖS »
0

Sizler için düzenlediğimiz Harry Potter Hayran Hikayesi yarışmamız geçtiğimiz günlerde sonuçlanmıştı. Birinciliği “Bazı Güzellikler” adlı öyküsüyle Gülsüm M. Parlak, ikinciliği “Düş(üş)” ile Metehan Bayburtlu ve üçüncülüğü ise “Cehennem Başkalarıdır” adlı öyküsüyle Dilara Elbir sırtlamıştı.

İşte hem o dereceye giren öyküleri, hem de daha fazlasını okumak şimdi parmaklarınızın ucunda!

Yarışmaya katılan öykülere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Katılan herkesi tebrik ediyoruz. Dileriz başka yarışmalarda yeniden görüşebiliriz.

2006'dan beri... - y'opus
aleynaay
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Kazan Pastası Puanı +24/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #33 : Mart 10, 2010, 06:59:54 ÖS »
0

Melodi'ciğim az önce senin öykünü okudum..Okumak ne kelime kendimi kaybettim satır aralarında..Öyle güzel yazmışsın ki!Birinciliği hak eden bir öykü olmuş..Hala tüylerim diken diken;sonunda kuş öldüğünde gözlerim dolu dolu oldu..
Tekrar tebrik ederim..Yeni öykülerini okumayı çok isterim(Özellikle Terry işin içindeyse  wink )

Camenta.
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

wampire_girl artık Camenta.

Site
« Yanıtla #34 : Mart 10, 2010, 07:27:39 ÖS »
0

Melodi Ablacığım. Az önce hikayeni okudum. Çok dokunaklı bir hikayeydi, özellikle kuşun öldüğü yer.
Gerçekten birinciliği hakketmişsin ve almışsın. smiley
Ve hikaye yazmaya devam etmelisin. smiley
haydunyadabiryıl

Kazan Pastası Puanı +73/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bilin bakalım yeni KSKS hocanız kim? Acaba?? (:

« Yanıtla #35 : Mart 10, 2010, 08:06:08 ÖS »
0

Çok teşekkür ederim. Ben de şimdi yayınlanmaya başladığını farkettim, gidip okuyacağım hikayeleri. Yalnız hikayenin sonunu söylemişsiniz yahu! Smiley

Teşekkürler...

Düzenleme: Şimdi iki hikayeyi okudum ve evet ikisi de çok güzel, harika. Ama Clem'in hikayesi beni çok vurdu. Bu konuda ayrıntılı yorum yapmak için, içim içimni yiyor ama hikayeyi okuyacakların keyfini kaçırmayayım. Bayıldım, çok hoş diyorum. Cehennem Başkalarıdır, hmm yalnız bu uzatılabilir bir konuymuş yahu... Ayh, gerçekten çok beğendim. (Diğerlerini de ilk fırsatta okuyacağım.)

Düzenleme: "Benim Kabusum" da harikaymış. Hatta şu anda favorim. Ayh, içinde Snape var, hem de başrolde, daha ne olsun? Ama gerçekten güzel yazılmış. Çok beğendim.
« Son Düzenleme: Mart 10, 2010, 08:45:07 ÖS Gönderen: haydunyadabiryıl » Kayıtlı

Ulan!!! Git git, hiç görmedin James'i çünkü... Gel de yolma, gel de tiftikleme saçlarından..
Snape'im hele şu son üç karede çok tatlı ya.. Herkesin Severus'tan nefret ettiğinin kanıtlarını maddeler halinde sıraıyor. Ben yirim seni.... Not ekle, "istisnalar kaideyi bozmaz. Melodi her türlü hastasım" yaz oraya Smiley Halene gurban Smiley
L30DR0S
6. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +40/-38
Çevrimdışı Çevrimdışı

Vae Victis!

Site
« Yanıtla #36 : Mart 10, 2010, 09:33:05 ÖS »
0

Bir dakika! Ayın yazarı! Her ay yeniden mi seçilecek manasına geliyor bu? Eğer değilse seçkin yazar gibi bir şey ile değiştirilirse daha uygun olur. Ayrıca şu anda hikayeleri okumaya zamanım yok. Yorum yazamadığım için özür dilerim.

Clem
Cadı Gündemi Editörü

Kazan Pastası Puanı +150/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #37 : Mart 10, 2010, 09:47:32 ÖS »
0

Şimdilik Melodi'nin hikayesini okudum. Çok özenli ve çok hoş yazılmış. Daha ayrıntılı bir yorum yapmak istiyorum en kısa zamanda.
Bu arada dediğin gibi o konu daha çok uzatılabilirdi ve daha güzel yazılabilirdi ama son 2 saatte yazdığım içün pek olmadı gulucuk

ÖSS'YE KADAR GİTTİ GELECEK!
minerva*
Özge Yardımsever
Site Sahibi
*

Kazan Pastası Puanı +137/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

trajikomik hayat aldın bizi bizden!

« Yanıtla #38 : Mart 10, 2010, 10:47:04 ÖS »
0

Bir dakika! Ayın yazarı! Her ay yeniden mi seçilecek manasına geliyor bu? Eğer değilse seçkin yazar gibi bir şey ile değiştirilirse daha uygun olur. Ayrıca şu anda hikayeleri okumaya zamanım yok. Yorum yazamadığım için özür dilerim.

Efm istediği ünvanı seçmekde serbestti, ben asrın yazarını bile önerdim ama ayın yazarı olmak istedi.  xD

.. bu son senfonim ..

Sayfamdan haberin var mı ..

Limon Şerbeti*
aleynaay
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Kazan Pastası Puanı +24/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #39 : Mart 11, 2010, 01:07:03 ÖÖ »
0

Efm istediği ünvanı seçmekde serbestti, ben asrın yazarını bile önerdim ama ayın yazarı olmak istedi.  xD

Heleee' !Böyle de alçak gönüllüdür işte.....

Niki
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +19/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

always..

Site
« Yanıtla #40 : Mart 11, 2010, 02:02:10 ÖS »
0

Üçünü de tek tek okuyacağım zamanım olduğunda. Tebrikleri hepinize. Smiley

harward
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +9/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

MOVE YOUR BODY ♥

« Yanıtla #41 : Mart 11, 2010, 06:55:08 ÖS »
0

Ben de hepsini okumak istiyorum. Kazanan herkesi tebrik ediyorum. grin

I like to move it, move it
He likes to move it, move it
She likes to move it, move it
We like to
MOVE IT!!!
 Afro  
Allana

Kazan Pastası Puanı +106/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Eye of the Tiger!

« Yanıtla #42 : Mart 11, 2010, 06:57:53 ÖS »
0

Tebrikler herkese, Cehennem Başkalarıdırı okuma şerefine eriştim ama diğerlerini e okumak isterim.

It's the eye of the tiger, it's the cream of the fight
Risin' up to the challenge of our rival
And the last known survivor stalks his prey in the night
And he's watchin' us all in the eye of the tiger

Pesnap
Bölüm Sorumlusu
*

Kazan Pastası Puanı +76/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Seni unutmayacağız, Prens...

Site
« Yanıtla #43 : Mart 11, 2010, 11:46:40 ÖS »
0

Hikayelerin hepsini okudum. Hepsi ayrı güzeldi gerçekten.. Herkesin hakettiği sıralamayı aldığı kanısındayım ve tebrik ediyorum. Okurken büyük keyif aldım çünkü çoğunlukla Severus'luydu  angel Diğerleri de ilginçti tabii. Draco ve Harry vardı. Yalnız Harry'nin o şekilde ölmesi oldukça garipti. Bilemiyorum, özelliklede onun ihanet etmiş olması.. Yani alışık olmadığım bir durum, sonuçta herkes onu kahraman belledi yedi kitap boyunca. Herneyse! Tekrar tebrikler!

NOT: Bu arada 4. hikaye benim  rolleyes ve teşekkürler herkese..
« Son Düzenleme: Mart 14, 2010, 06:21:12 ÖS Gönderen: pesnap » Kayıtlı

Severus Snape.

Twitter
céline~

Kazan Pastası Puanı +14/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #44 : Mart 13, 2010, 06:26:53 ÖS »
0

Melodi' nin hikayesini okuduğumda eminim Severus' tur dedim...Sonra bir kadın çıktı ortaya Lily'dir diye düşündüm...Ama sonradan Liv diye bir şey gördüm, tekrar okudum çünkü anlamamıştım...Ama hikaye 1. olmaya layık bir hikaye...Hiç kimse bu kadar güzel anlatamazdı Sev'i,  kendi bile... Tebrikler...Öbür hikayleride hafife almamak lazım hepsi değerli...Ve de dikkatimi çeken bir olay ise ne kadar Severus hayranı varmış... :sAdamın bütün yaptıkları yine boşa çıktı... :-PSanırım herkes anladı, bütün kefareti Sev'in çektiğini bir tek onun mutlu sona bir türlü erişemediğini...
« Son Düzenleme: Mart 13, 2010, 06:51:24 ÖS Gönderen: harry_hermonie_ronald » Kayıtlı

Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

(C) Hortkuluk Avcısı | harry potter | sitemap | BAKNUS Bedava Hosting Domain Hizmetleri

Tasarım: lynndelione & LaVioRtH_cL & Endar