Photoshop ve Çizimler

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 7 8   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Photoshop ve Çizimler  (Okunma Sayısı 5785 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
haydunyadabiryıl
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +73/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bilin bakalım yeni KSKS hocanız kim? Acaba?? (:

« Yanıtla #15 : Şubat 20, 2010, 11:10:01 ÖS »
0

Heh Sad O zaman Zümrüdüanka'ya ayrı, Ölümyiyenlere ayrı grup açın. Ayrıca Snape tek kişilik dev kadro değil mi? Olmadı Snape-Dumby ikisine ayrı başlık olsun? Hı? O ikisi ayrı başlarına bir gruptu, Zümrüdü Anka'dan ayrı olarak... Ha yok ben illa gruba isim istiyorum diyorsan, Triomuzun da ismi yok! Bi,z koyduk onlara Trio diye isim. O zaman Dumby ve Snape'e de "Kankagiller" diyelim. Snape'mizi ezdirmeyelim! Ya da Lily ve Snape çizimleri diye başlık açılabilir. O ikisinin bi sürü fanartı var. Adları da "Ölümüne Kankayız" olsun Smiley Ama bence Snape'in ayrı başlığı olmalı, dediğim gibi o tek başına yeter, adı da Melez Prens olur Smiley Ahhh ah Smiley <3

Takıntıda son nokta bu da efm.  xD
Diğer kişiler başlığında bir Snape bombardımanı olursa -hakederse- ayrı başlık belki o zaman düşünülebilir. Duygusal yaklaşırsak ben de Hagrid çok sevimli yaptığı iyilikler saymakla bitmez diye devam edebilirim. Lütfen makul olalım. Hem bu kadar istiyorsanız paylaşımlarınızla şenlendirin lütfenn.. xD

Hmm aslında ben bayağı Snape resmi paylaştım, hıh "Diğer" de Sad Diğermiş. Neyse, aslında çok vaktim yok, ama ben Snapeçi arkadaşlara mesaj atıyım madem, bombardımana tutalım??

Ulan!!! Git git, hiç görmedin James'i çünkü... Gel de yolma, gel de tiftikleme saçlarından..
Snape'im hele şu son üç karede çok tatlı ya.. Herkesin Severus'tan nefret ettiğinin kanıtlarını maddeler halinde sıraıyor. Ben yirim seni.... Not ekle, "istisnalar kaideyi bozmaz. Melodi her türlü hastasım" yaz oraya Smiley Halene gurban Smiley
minerva*
Özge Yardımsever
Site Sahibi
*

Kazan Pastası Puanı +137/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

trajikomik hayat aldın bizi bizden!

« Yanıtla #16 : Şubat 20, 2010, 11:54:03 ÖS »
0

Aslında bir de şöyle düşünmek gerek, sen ve Snape sever bir iki arkadaşının mücadelesi sadece sizin içinizde kalabilir, yani önemli olan bir kaç kişi değil pek çok kişi için istek noktası olması. Yeni bir Snape başlığı açılması da sadece birkaçınızı ilgilendireceğinden toplu bir istek olmayacak. O bakımdan akışına bırakmak en iyisi. Yoksa başlıklarımız ego tatmin alanlarına dönüşecek efm.  smiley

.. bu son senfonim ..

Sayfamdan haberin var mı ..

Limon Şerbeti*
harward
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +9/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

MOVE YOUR BODY ♥

« Yanıtla #17 : Şubat 21, 2010, 12:04:56 ÖÖ »
0

Çapulcular... rolleyes

Başak harika bu ya. Benim Snitch'e zaafım var zaten. Bide James'in elinde bu şekilde durunca. Of aktın beni müthiş bu.

Bence çok güzel konu olmuş. Paylaşım yapan tüm arkadaşlara atrı ayır teşekkürler. Hepsi birbirinden güzel.

I like to move it, move it
He likes to move it, move it
She likes to move it, move it
We like to
MOVE IT!!!
 Afro  
Clem
Cadı Gündemi Editörü
5. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +150/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #18 : Şubat 21, 2010, 01:45:25 ÖS »
0

Heh Sad O zaman Zümrüdüanka'ya ayrı, Ölümyiyenlere ayrı grup açın. Ayrıca Snape tek kişilik dev kadro değil mi? Olmadı Snape-Dumby ikisine ayrı başlık olsun? Hı? O ikisi ayrı başlarına bir gruptu, Zümrüdü Anka'dan ayrı olarak... Ha yok ben illa gruba isim istiyorum diyorsan, Triomuzun da ismi yok! Bi,z koyduk onlara Trio diye isim. O zaman Dumby ve Snape'e de "Kankagiller" diyelim. Snape'mizi ezdirmeyelim! Ya da Lily ve Snape çizimleri diye başlık açılabilir. O ikisinin bi sürü fanartı var. Adları da "Ölümüne Kankayız" olsun Smiley Ama bence Snape'in ayrı başlığı olmalı, dediğim gibi o tek başına yeter, adı da Melez Prens olur Smiley Ahhh ah Smiley <3

Diğer kişiler başlığında bir Snape bombardımanı olursa -hakederse- ayrı başlık belki o zaman düşünülebilir. Duygusal yaklaşırsak ben de Hagrid çok sevimli yaptığı iyilikler saymakla bitmez diye devam edebilirim. Lütfen makul olalım. Hem bu kadar istiyorsanız paylaşımlarınızla şenlendirin lütfenn.. xD

Hmm aslında ben bayağı Snape resmi paylaştım, hıh "Diğer" de Sad Diğermiş. Neyse, aslında çok vaktim yok, ama ben Snapeçi arkadaşlara mesaj atıyım madem, bombardımana tutalım??

Bak ben de Bellatrix'i çok seviyorum. Onun da yüzlerce fan artı var. Ama ayrı başlık açmıyorum değil mi? İstesem açarım, sonuçta ben açıyorum bu başlıkları. Ayrıca Snape'e ayrı bir başlık açacaksın da ne olacak? İstersen "Diğer" bölümünde paylaşımını yaparsın, yok efendim eğer ben özel başlık olmadan yapmam diyorsan da yapmazsın. Burası bir paylaşım alanı "Sevdiğimiz karakterlerin avukatlığını yapalım" alanı değil. Bir daha burada paylaşımlar ve paylaşımlar hakkında yorumlar dışında alakasız atışmalar istemiyorum. Sen bu kadar diretmeseydin, ben ileride yoğun paylaşım olunca, ayrı bir başlık açardım. Fakat alakasız bir alanda boş yere yaygara yapman bunu engelledi. Herkesin sevdiği karaktere özel bölüm açamam.
Nokta.
^^
Paylaşım yapan arkadaşlara teşekkürler = )

ÖSS'YE KADAR GİTTİ GELECEK!
Reneesme Cullen
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Kazan Pastası Puanı +19/-5
Çevrimdışı Çevrimdışı

BYB Okuyucu

« Yanıtla #19 : Şubat 26, 2010, 10:02:18 ÖS »
0

Ağzımın suyu aktı şu anda gulucuk gulucuk
Paylaşım için teşekkürler gulucuk

Got a secret,can you keep it?
haydunyadabiryıl

Kazan Pastası Puanı +73/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bilin bakalım yeni KSKS hocanız kim? Acaba?? (:

« Yanıtla #20 : Şubat 28, 2010, 07:21:25 ÖS »
0

Bak ben de Bellatrix'i çok seviyorum. Onun da yüzlerce fan artı var. Ama ayrı başlık açmıyorum değil mi? İstesem açarım, sonuçta ben açıyorum bu başlıkları. Ayrıca Snape'e ayrı bir başlık açacaksın da ne olacak? İstersen "Diğer" bölümünde paylaşımını yaparsın, yok efendim eğer ben özel başlık olmadan yapmam diyorsan da yapmazsın. Burası bir paylaşım alanı "Sevdiğimiz karakterlerin avukatlığını yapalım" alanı değil. Bir daha burada paylaşımlar ve paylaşımlar hakkında yorumlar dışında alakasız atışmalar istemiyorum. Sen bu kadar diretmeseydin, ben ileride yoğun paylaşım olunca, ayrı bir başlık açardım. Fakat alakasız bir alanda boş yere yaygara yapman bunu engelledi. Herkesin sevdiği karaktere özel bölüm açamam.
Nokta.
^^
Paylaşım yapan arkadaşlara teşekkürler = )

Hah bak bunu şimdi görüyorum. Aslında bir eksi oy almış olup da, nedenini merak etmesem görmeyecektim. Bu kadar sinir yapılacak ne yazmışım anlayamadım. "Heyo Snape'mizi ezdirmeyelim" derken, sadece şaka yapıyordum. "Diğer" bölümünde paylaşımımı da yaptım zaten, bunu belirtmişim de... Ayrıca hiçbir üyeye mesaj atıp, "hadi isyan çıkaralım, Snape'e ayrı başlık açtıralım" da demedim, gayet lafın gelişi bir cümleydi. Yani "yaygara" koparttığımız yok. Zaten öyle bir niyetim olsaydı, bu cevabı da bu kadar geç görmezdim sanırım. Daha önceden gelirdim "yaygara" kopartmaya...

Ha ayrıca Snape'e takıntım olduğu doğru olabilir. Ancak kimseyi kıracak üzecek bir yorumda bulunduğumu düşünmüyorum. "Snape'e başlık açmazsanız, tası tarağı toplar giderim. Müthiş paylaşımlarımdan da mahrum kalırsınız!" gibi bir tehditte de bulunmadım. Sadece işin gırgırıydı.

Ha olabilir, yanlış anlaşılabilir ya da "daha fazla uzatma" denmek istenebilir. Ama bunu da "minerva*" gibi belirtebiliriz değil mi? Bu uslüp hiç hoşuma gitmedi. Karmayı fazla da önemsemiyorum, ama böylesi basit bir konuda hem de sevdiğim bir üye tarafından eksilenmek kalbimi kırdı. İstemezseniz, girmeyiz elbette başlıklarınıza... Sadece resim atmayıp, arada yorum da yapayım diyordum. E benim Çapulcuları her zaman birazcık(!) yerdiğim bilinir zaten? (Aslında onları da severim de neyse) Sitede kargaşa çıkarmışım gibi davranılmasına gerek yoktu. Çok üzüldüm gerçekten.

Öyle olsun madem, bir daha da gelip buralarda "yaygara" koparmam öyleyse...

Keyifli paylaşımlar...

Ulan!!! Git git, hiç görmedin James'i çünkü... Gel de yolma, gel de tiftikleme saçlarından..
Snape'im hele şu son üç karede çok tatlı ya.. Herkesin Severus'tan nefret ettiğinin kanıtlarını maddeler halinde sıraıyor. Ben yirim seni.... Not ekle, "istisnalar kaideyi bozmaz. Melodi her türlü hastasım" yaz oraya Smiley Halene gurban Smiley
Clem
Cadı Gündemi Editörü

Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #21 : Mart 03, 2010, 06:45:44 ÖS »
0

James Potter :

Yılbaşında Çapulcular gulucuk

minerva*
Özge Yardımsever
Site Sahibi
*

Kazan Pastası Puanı +137/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

trajikomik hayat aldın bizi bizden!

« Yanıtla #22 : Mart 03, 2010, 06:50:20 ÖS »
0

Ouvv James'e bakk, ilki de pek bir güzelmiş.

.. bu son senfonim ..

Sayfamdan haberin var mı ..

Limon Şerbeti*
Elem_Kelem

Kazan Pastası Puanı +17/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #23 : Mart 03, 2010, 06:59:45 ÖS »
0

İki ama tek

•The Beatles
87,88 
Clem
Cadı Gündemi Editörü

Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #24 : Mart 04, 2010, 08:33:35 ÖS »
0

Çok hoşlar, sağolunuz efm paylaşm için = ) Yanız 1. resmi "Diğer Çizimler" kısmına eklesek daha iyi olur sanki.

Elem_Kelem

Kazan Pastası Puanı +17/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #25 : Mart 05, 2010, 04:55:53 ÖS »
0

Tema Çapulcular olunca buraya koyayım dedim.
« Son Düzenleme: Mart 05, 2010, 04:57:27 ÖS Gönderen: Elem_Kelem » Kayıtlı

İki ama tek

•The Beatles
87,88 
harward
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +9/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

MOVE YOUR BODY ♥

« Yanıtla #26 : Mart 07, 2010, 11:26:45 ÖÖ »
0

James'e bakın ya. İşte Harry kimin oğlu. grin

I like to move it, move it
He likes to move it, move it
She likes to move it, move it
We like to
MOVE IT!!!
 Afro  
Reneesme Cullen
**

Kazan Pastası Puanı +19/-5
Çevrimdışı Çevrimdışı

BYB Okuyucu

« Yanıtla #27 : Mart 07, 2010, 10:19:50 ÖS »
0

Sirius ya saldırmış direk Severus'a Tongue
Paylaşım için teşekkürler gulucuk

Got a secret,can you keep it?
Clem
Cadı Gündemi Editörü

Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #28 : Mart 07, 2010, 10:26:06 ÖS »
0

Tema Çapulcular olunca buraya koyayım dedim.

Öyle olsun o zaman Wink

sezin
Cadı Gündemi Yazarı
**

Kazan Pastası Puanı +7/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Eski sezin_harrypotter

Site
« Yanıtla #29 : Mart 08, 2010, 03:36:52 ÖS »
0

Fazla korkutucular. Ama sagolun, yine de begendim Smiley

Guzellik 'bu'dur.
İmzamı değiştirmek istiyorum ama üşeniyorum. gulucuk
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 7 8   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

(C) Hortkuluk Avcısı | harry potter | sitemap | BAKNUS Bedava Hosting Domain Hizmetleri

Tasarım: lynndelione & LaVioRtH_cL & Endar