|
|
minerva*
Özge Yardımsever
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +137/-0
trajikomik hayat aldın bizi bizden!
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 20, 2010, 03:30:24 ÖÖ » |
0
|
|
|
|
|
|
|
.. bu son senfonim .. 
|
|
|
haydunyadabiryıl
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +73/-1
Bilin bakalım yeni KSKS hocanız kim? Acaba?? (:
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 20, 2010, 02:50:25 ÖS » |
0
|
Tipsizlere bağ helee  Snipimin daha çok fanartı var. Ona da özel başlık isterük! Banne banne! x(
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 20, 2010, 02:51:21 ÖS Gönderen: haydunyadabiryıl »
|
|
 Ulan!!! Git git, hiç görmedin James'i çünkü... Gel de yolma, gel de tiftikleme saçlarından.. Snape'im hele şu son üç karede çok tatlı ya.. Herkesin Severus'tan nefret ettiğinin kanıtlarını maddeler halinde sıraıyor. Ben yirim seni.... Not ekle, "istisnalar kaideyi bozmaz. Melodi her türlü hastasım" yaz oraya  Halene gurban 
|
|
|
Elem_Kelem

Kazan Pastası Puanı +17/-0
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 20, 2010, 06:20:26 ÖS » |
0
|
|
|
|
|
|
|
İki ama tek . •The Beatles• 87,88
|
|
|
|
Clem
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 20, 2010, 07:13:20 ÖS » |
0
|
Tipsizlere bağ helee  Snipimin daha çok fanartı var. Ona da özel başlık isterük! Banne banne! x( Canım onu diğer çizimlere ekleyebilirsin istersen =D ^^ Atıl özellikle 3. çok güzel. Teşekkürler paylaşım için = )
|
|
|
|
|
|
ÖSS'YE KADAR GİTTİ GELECEK!
|
|
|
haydunyadabiryıl

|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 20, 2010, 07:30:44 ÖS » |
0
|
Tipsizlere bağ helee  Snipimin daha çok fanartı var. Ona da özel başlık isterük! Banne banne! x( Canım onu diğer çizimlere ekleyebilirsin istersen =D ^^ Atıl özellikle 3. çok güzel. Teşekkürler paylaşım için = ) Ben de onu diyorum, Snape niye "Diğer" de, Çapulcular "Özel"?? Şike var!!
|
|
|
|
|
|
 Ulan!!! Git git, hiç görmedin James'i çünkü... Gel de yolma, gel de tiftikleme saçlarından.. Snape'im hele şu son üç karede çok tatlı ya.. Herkesin Severus'tan nefret ettiğinin kanıtlarını maddeler halinde sıraıyor. Ben yirim seni.... Not ekle, "istisnalar kaideyi bozmaz. Melodi her türlü hastasım" yaz oraya  Halene gurban 
|
|
|
|
Clem
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 20, 2010, 07:48:20 ÖS » |
0
|
Tipsizlere bağ helee  Snipimin daha çok fanartı var. Ona da özel başlık isterük! Banne banne! x( Canım onu diğer çizimlere ekleyebilirsin istersen =D ^^ Atıl özellikle 3. çok güzel. Teşekkürler paylaşım için = ) Ben de onu diyorum, Snape niye "Diğer" de, Çapulcular "Özel"?? Şike var!! Çünkü Çapulcular da bir grup. Tek kişiye özel sabit başlık açmam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nimueh
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +2/-0
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 20, 2010, 07:59:16 ÖS » |
0
|
bence çapulcular süper. çok hoş resimler. ellerinize sağlık gerçekten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Clem
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 20, 2010, 08:04:21 ÖS » |
0
|
bence çapulcular süper. çok hoş resimler. ellerinize sağlık gerçekten
Sağol canım = )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GrimReaper
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +17/-0
D ∞
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 20, 2010, 08:09:41 ÖS » |
0
|
Süper konu olmuş Dilara. (Y) Bunlar da benden :   Çapulcular... 
|
|
|
|
|
|
+hayar bebeğim geleceğimsin........ -duygulandım....... +ne sandın........ -beni bıraktın sanmıştım........ +yok lan...... -hiç mi....... +hiç .......... -çok seviyom....... +ben da..........
insan dünya kadar sever mi? sever.
|
|
|
Merlin Ambrosius
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +35/-0
Peeta M.
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 20, 2010, 08:14:09 ÖS » |
0
|
Hepsi ayrı bi' güzel. Herkese teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Geri dönmek çok güzel ...
|
|
|
|
Clem
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 20, 2010, 08:18:06 ÖS » |
0
|
Grimo'm, resimler süper canım, teşekkürler paylaşım için. Hepsi ayrı bi' güzel. Herkese teşekkürler.
Ne demek efm, görevimiz = )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haydunyadabiryıl

|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 20, 2010, 10:08:23 ÖS » |
0
|
Heh  O zaman Zümrüdüanka'ya ayrı, Ölümyiyenlere ayrı grup açın. Ayrıca Snape tek kişilik dev kadro değil mi? Olmadı Snape-Dumby ikisine ayrı başlık olsun? Hı? O ikisi ayrı başlarına bir gruptu, Zümrüdü Anka'dan ayrı olarak... Ha yok ben illa gruba isim istiyorum diyorsan, Triomuzun da ismi yok! Bi,z koyduk onlara Trio diye isim. O zaman Dumby ve Snape'e de "Kankagiller" diyelim. Snape'mizi ezdirmeyelim! Ya da Lily ve Snape çizimleri diye başlık açılabilir. O ikisinin bi sürü fanartı var. Adları da "Ölümüne Kankayız" olsun  Ama bence Snape'in ayrı başlığı olmalı, dediğim gibi o tek başına yeter, adı da Melez Prens olur  Ahhh ah  <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artemis Ψ
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +2/-0
Be safe :(
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 20, 2010, 10:14:12 ÖS » |
0
|
çok teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Be could have had it all Rolling in the deep You had my heart and soul And you played it To the beat... "Adele"
|
|
|
minerva*
Özge Yardımsever
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +137/-0
trajikomik hayat aldın bizi bizden!
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 20, 2010, 10:41:35 ÖS » |
0
|
Heh  O zaman Zümrüdüanka'ya ayrı, Ölümyiyenlere ayrı grup açın. Ayrıca Snape tek kişilik dev kadro değil mi? Olmadı Snape-Dumby ikisine ayrı başlık olsun? Hı? O ikisi ayrı başlarına bir gruptu, Zümrüdü Anka'dan ayrı olarak... Ha yok ben illa gruba isim istiyorum diyorsan, Triomuzun da ismi yok! Bi,z koyduk onlara Trio diye isim. O zaman Dumby ve Snape'e de "Kankagiller" diyelim. Snape'mizi ezdirmeyelim! Ya da Lily ve Snape çizimleri diye başlık açılabilir. O ikisinin bi sürü fanartı var. Adları da "Ölümüne Kankayız" olsun  Ama bence Snape'in ayrı başlığı olmalı, dediğim gibi o tek başına yeter, adı da Melez Prens olur  Ahhh ah  <3 Takıntıda son nokta bu da efm.  Diğer kişiler başlığında bir Snape bombardımanı olursa -hakederse- ayrı başlık belki o zaman düşünülebilir. Duygusal yaklaşırsak ben de Hagrid çok sevimli yaptığı iyilikler saymakla bitmez diye devam edebilirim. Lütfen makul olalım. Hem bu kadar istiyorsanız paylaşımlarınızla şenlendirin lütfenn.. 
|
|
|
|
|
|
.. bu son senfonim .. 
|
|
|
|