Of, muhteşem! Tek kelimeyle harika. Yani bunu görmek harika. Yoksa fragmanların çok daha güzel olacağından, gündeme bomba gibi oturacağından eminim. Bu kısacık teaserı görmek bile beni oldukça sevindirdi.
Harry ve Hermione'yi gördüğüme sevindim ayrıca. Ron biraz daha fazla görünseymiş keşke.
O düğün ne öyle ya hoplaya zıplaya! Biraz ağırbaşlı olur insan.

Oğlum Bill! Yol yordam öğren azıcık ya! Fransız kızın yanında çifte telli oynar gibi. Hop oraya hop buraya. Kızı da takmış koluna. Garibim ne olduğundan da haberi yok Fleur'un da.

Evleniyor ya, herşeyi silmiş kafadan bırakmış kendini Bill'in kollarına ordan oraya hopluyor o da. Millet de gülüyor el çırpıyor. Aa, güzel birşey yapıyorum herhalde diyor. Nasıl olsa evde kalmadım, sevdiğime kavuştum atlıyayım zıplayayım havalarında... Birşey değil, yakışıklı adamsın karizmayı falan çizdin ona yanıyorum yani Bill.
Hiç böyle hayal etmemiştim. Şöyle açıkhavada, yeşillikler arasında güzel bir düğün çizmiştim kafamda. Gerçi Weasley'lerin bahçede de tavukların arasında amma güzel, klas bir düğün yapılır ya neyse.

Onlar böyle de harikalar.

Tek kısma takılıp kalmayalım genele bakarak konuşuyorum. Diğre sahnelerde on kere telafi ederler bu sahneyi benim gözümde. Merakla bekliyoruz bakalım. İki part da çok meşgul olacağım dönemlere denk geliyor ya, hadi hayırlısı. Bu yola baş koydum. Bir şekilde mutlaka izleyeceğim.