|
Clem
|
 |
« : Ekim 15, 2009, 10:17:05 ÖÖ » |
0
|
'Harry Potter ve Ölüm Yadigarları : Bölüm 2' Malfoy Malikanesi'nde başlayacak! IMDB ve Rupert Grint'in sitesineki habere göre, Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Bölüm1; Harry,Ron ve Hermione'nin 'Voldemort' adını çok anması ve bu yüzden Ölüm Yiyenler tarafından yakalanmasıyla son bulacak. Bölüm2 Malfoy Malikanesi'nde başlayacak. kaynak
|
ÖSS'YE KADAR GİTTİ GELECEK!
|
|
|
snm_HP
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +20/-1
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 15, 2009, 03:18:21 ÖS » |
0
|
Hmm... erken ayrılmış gibi geldi bana.Ya da şöyle diyim 2.film daha çok olay içercek.Bütün hortkuluklar ona kalmış.Umarım güzel olur her ikisi de.
|
raytraytleftraytleftleftleft...   Möğliin :p Deyviis Bluum  sen kısaca doomsday ama ben sana uzun uzun seni seviyorum desem?  )
|
|
|
Igor Karkaroff
Seyit Fidan
Lord
Kazan Pastası Puanı +55/-0
Buğulu camlara yazdık adını.
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 15, 2009, 04:35:13 ÖS » |
0
|
Hmm... erken ayrılmış gibi geldi bana.Ya da şöyle diyim 2.film daha çok olay içercek.Bütün hortkuluklar ona kalmış.Umarım güzel olur her ikisi de.
Erken değil de sanki uzun sürecek.  Çok güzel bir haber bu. Galiba bu film istediğimiz gibi olacak. Haber için teşekkürler. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 15, 2009, 04:36:03 ÖS Gönderen: Igor Karkaroff »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
Merlin Ambrosius
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +35/-0
Peeta M.
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 15, 2009, 07:40:52 ÖS » |
0
|
Ben kılıcın bulunma sahnesinde ayırırlar diye düşünmüştüm, aynı zamanda Ron'un gelme sahnesinde. Etkileyici bir bitiş olurdu. Malfoy Malikenisine kadar sürecekse, kılıcı bulduktan sonra daha da devam edecektir demek. Çünkü kılıç, Malfoy Malikanesine gitmeden öne bulunuyordu. Aslında güzel bir kesim yeri seçmişler. Paylaşım için sağol.
|
Geri dönmek çok güzel ...
|
|
|
harward
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +9/-0
MOVE YOUR BODY ♥
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 15, 2009, 08:06:37 ÖS » |
0
|
Güzel bir kesim yeri seçilmiş. Kitabı okumyanlar için. Harry'i tanıyabilecekler mi? Harry ölecek mi? Bu soruların cevabı 2. bölümde havasında bir kesim yeri olmuş. Hahaha. Paylaşım için sağol.
|
I like to move it, move it He likes to move it, move it She likes to move it, move it We like to MOVE IT!!!
|
|
|
HarryPotter7
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Bir Efsanenin Sonu..:)
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 16, 2009, 07:45:27 ÖS » |
0
|
Güzel ve heyecanlı bir yerde kesmişler ama part 1'in bitirişi çok merak ediyorum doğrusu.
|
|
|
|
Ignotus Peverell

Kazan Pastası Puanı +204/-0
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 16, 2009, 07:54:49 ÖS » |
0
|
Ben açıkçası dobby'nin ölümünü düşünüyordum. daha etkileyici bi son olurdu bence. Eğer filme yeni sahneler eklenmiyecekse ilk film biraz basit kalacak ve başındaki privet drive ve düğünden kaçış sahneleri dışında sıkıcı bir film olacak gibi görünüyor. Film heyecanlı başlayıp sakin bitecek galiba. Dobby'nin ölümüyle bitirip daha etkili bitebilirdi. 2 filmde kötü olsun ama hogwarts savaşı iyi olsun asgari dileğim 
|
|
|
|
lily evans_potter

Galatasaray'mm ve Arda'mm..
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 17, 2009, 04:41:21 ÖS » |
0
|
Çok gitmişler bence daha önce kesilmeliydi. 410.sayfadan kesmişler zaten kitap 690 sayfa . Ama belki de Hogwars Savaşı'nın daha detaylı olması içindir. Yine de paylaşımın için sağol...
|
arda arda turannnnn büyük büyük kaptannnn.....
|
|
|
burcuhenryrupert

Supernatural
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 17, 2009, 07:16:01 ÖS » |
0
|
Hımm harry voldemort diyecek ve adamlar gelecek ve orada bitecek sanırım... Güzel olur inşallah diyorum ama gün gün eriyor bu isteğim sanki güzel olmayacakmış gibi 
|
---Mazide kalmış izler nasıl bulunur yeniden? Nasıl devam edersiniz artık yüreğinizde geri dönüşü olmadığını anlamaya başlayınca. Zamanın merhem olamayacağı yaralar vardır. Hele bazısı çok derindir, iz bıraır.---
|
|
|
Serpensortia_CmR

Kazan Pastası Puanı +8/-0
DRaco MaLfoY <3
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 18, 2009, 08:57:13 ÖÖ » |
0
|
Uff kötü yerde kesmişler ya.  Çok heyecanlı bitecek ben şimdi dan diye yarıda bitince sinirden kuduracağım kesin filmi izlerken.  Şu sabırsızlık berbat birşey. Tek film olsa şöyle bir oturuşta 6-7 saat izlesem ne güzel olurdu be, oh mis. Daha ne isterim ki... Neyse sahneler kesilmiyor ya başka birşey istemem. Kendimi avutabileceğim tek şey bu zaten. İki film olsun güzel olsun.
|
Tiptoe Through the Tulips with Me...
|
|
|
Allegra
Kofti
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 18, 2009, 07:02:37 ÖS » |
0
|
Çok gitmişler bence daha önce kesilmeliydi. 410.sayfadan kesmişler zaten kitap 690 sayfa . Ama belki de Hogwars Savaşı'nın daha detaylı olması içindir. Yine de paylaşımın için sağol...
Duyduğuma göre sırf Hogwarts Savaşı yarım saat sürecekmiş... Umarım bu yüzdendir. Kitaptaki asıl hareket zaten Malfoy Malikanesi ve sonrasında. Yani en çok görmek istediğim yerler için 2011'i beklemek zorunda olsam da uzuuun uzuuuun tutmaları tek tesellim
|
|
|
|
|
Clem
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 18, 2009, 10:27:44 ÖS » |
0
|
Bence de Hogwarts Savaşı'nın uzun tutulması için kesim böyle bir yerde yapıldı. Ama umarım o kadar çok sayfayı tek bir bölüme ayırırken önceki gibi hüsrana uğramayız. Ben Hogwarts Savaşı'nın hiçbir sahnesini kaçırmak istemem. Ayrıca eğer toplantıda Bella'nın Voldeort'a hafiften yavşamış olduğu sahne doğru düzgün, hatta isterlerse biraz abartarak (  ) çekilmezse yönetmenin benden çekeceği var =D Ayrıca 19 yıl sonrasının da nasıl çekileceği ve çocukları kimlerin oynayacağı da önemli bence. O bölüme de değerli bir vakit ayırılmalı.
|
ÖSS'YE KADAR GİTTİ GELECEK!
|
|
|
AvengeR VendeTTa

Kazan Pastası Puanı +7/-3
Sinirlendirirseniz, giderimizi yaparız gideriz de
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 28, 2009, 01:41:48 ÖS » |
0
|
benim part 2 deki tahminimhogwarts savaşı nın 2. evresinde başlayacaktı ama yanılmışım ii bekliyoruz seni ölüm yadigarları
|
'O' benim herşeyimm♥ 'O' benim bitanem ♥ 'O' benim hayatım ♥ 'O' benim nefesimm♥ 'O' benim kalbimm♥ 'O' benim canımm ♥ 'O' benim kanımm ♥ 'O' benim dünyam ♥ 'O' benim varımm ~ yoğumm .♥ 'O' benim ömrümm ♥ 'O' benim gerçeğim..♥ 'O' Camenta. ♥ ♥ ♥
Birkan♥~♥Irmak
|
|
|
Lynne

Kazan Pastası Puanı +1/-0
Çok pis anlaşılamaz hissetmek ~
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 26, 2009, 09:48:06 ÖÖ » |
0
|
hmm yeni duydum.. ama yakalandıkları yerde bitecek ve biz meraktan çattt  neyse umarım güzel olacak... bekliyoruz seni ölüm yadigarları
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 26, 2009, 11:17:32 ÖÖ Gönderen: Lynne »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
Bülin_KellanLover

Kazan Pastası Puanı +6/-0
Winchester's ♥
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 30, 2009, 11:12:03 ÖS » |
0
|
Bence iyi olmuş, daha güzel bir yerde de kesebilirlerdi. Ama Hogwarts Savaşı'nın uzun tutulması ve daha ayrıntılı bir şekilde anlatılması için Malfoy Malikanesinde kesmiş olabilirler. Dobby'nin ölümüde 2.bölüme kaldı. Aslında Dobby'nin ölümüyle de bitirebilirlerdi ama o zaman da Dumby'nin ki gibi olacaktı ve gene üzülücektik =( (Sanki daha sonra olsa üzülmeyeceğiz de =P)
|
iyi ki dogdun askım ♥ Jensen Ackles ♥ ~ 1 Mart ~ Lei ♥
|
|
|
|