Artemis Ψ
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +2/-0
Be safe :(
|
 |
« Yanıtla #60 : Eylül 03, 2010, 04:17:46 ÖS » |
0
|
Gale Katnissin arkadasdıyken iyi öyle kalsın 
|
|
|
|
|
|
Be could have had it all Rolling in the deep You had my heart and soul And you played it To the beat... "Adele"
|
|
|
james and lily

Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #61 : Eylül 03, 2010, 04:40:14 ÖS » |
0
|
Gale Katnissin arkadasdıyken iyi öyle kalsın  Evet öyle kalsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cadikazanniii
Kofti
|
 |
« Yanıtla #62 : Eylül 03, 2010, 04:43:30 ÖS » |
0
|
Hayır hayır öyle kalmasın. Katniss Gale'i seçmeli onlar birbirine çok yakışıyor. Eğer Peeta'i seçerse Gale yıkılır mahvolur. Edit : Mesajlarınızda lütfen yazım ve noktalamaya dikkat ediniz. (:
Celebrindal.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 04, 2010, 05:41:14 ÖS Gönderen: CeLebrindaL »
|
|
 "look... at... me..." işte budur Severus Snape.
|
|
|
bell[A]slı
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +3/-0
' My Angel ~ Nilmandra ..
|
 |
« Yanıtla #63 : Eylül 04, 2010, 08:57:43 ÖS » |
0
|
Gale Katnissin arkadasdıyken iyi öyle kalsın  Kesinlikle katılıyorum arkadaş olarak gayet iyiler 
|
|
|
|
|
|
Ve yine onu düşünmekten gözüne uyku girmez.. Yastığına birkaç damla yaş düşer.. Gece hiç bitmez.. Onu düşünürken canın yanıyor değil mi? Üzülme.. Alışırsın
Thetis~ & annabeth- & Catherine Cordell & Volo~Rae ♥
|
|
|
Celebrindal
Kategori Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +26/-0
DS*
|
 |
« Yanıtla #64 : Eylül 05, 2010, 03:08:09 ÖS » |
0
|
Zaten herkes aynı karakteri sevemez değil mi ? Ben Gale , sizde Peeta demeye devam edelim. Konu dışına çok çıkmadan bunu burda sonlandıralım. Çünkü ne siz ne de ben sevdiğimiz karakterden vazgeçmeyeceğiz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cadikazanniii
Kofti
|
 |
« Yanıtla #65 : Eylül 07, 2010, 01:57:52 ÖS » |
0
|
burada kitabı okuyan var mı ya ben okudum ama hiçbir yerde yorum yapamıyorum hiçkimse okumamış heryerde alaycı kuş hakkında yorum yapmak yasak içimi dökmem lazım tutamıyorum artıııkkkkkk 
|
|
|
|
|
|
 "look... at... me..." işte budur Severus Snape.
|
|
|
james and lily

|
 |
« Yanıtla #66 : Eylül 07, 2010, 06:03:31 ÖS » |
0
|
Sınavlarım yüzünden ben daha okuyamadım ama okuyanlar var  Açıkçası okuyanlar sonun kötü olduğunu söyelediği için okumaktan korkuyorum :S
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 07, 2010, 06:04:50 ÖS Gönderen: james and lily »
|
|
|
|
|
Lynne

Kazan Pastası Puanı +1/-0
Çok pis anlaşılamaz hissetmek ~
|
 |
« Yanıtla #67 : Eylül 07, 2010, 06:05:30 ÖS » |
0
|
burada kitabı okuyan var mı ya ben okudum ama hiçbir yerde yorum yapamıyorum hiçkimse okumamış heryerde alaycı kuş hakkında yorum yapmak yasak içimi dökmem lazım tutamıyorum artıııkkkkkk  Açlık Oyunları Hayran Kulübüne kos hemen  Bence en harika kitap Alaycı Kus'tu. Sindirmek uzun zaman alıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NymphadoraJr
Cadı Gündemi Baş Yazarı
Bölüm Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +56/-0
MarilynMonroe.
|
 |
« Yanıtla #68 : Eylül 07, 2010, 06:06:21 ÖS » |
0
|
Ben okudum. Sonu insanın içine oturuyor. Devamlı onu düşünüyorsun. Özellikle son söz çok etkileyici olmuş. İnsanı çok duygulandırıyor. Hiç beklenmedik sürprizlerle karşılaşıyorsunuz. Tek kelimeyle harikaydı. Her dakika bir aksiyon var. Başında biraz sıkılabilirsiniz ama hert şey son noktada kopuyor. Artık son 100-70 sayfada sayfaları nasıl çevirdiğinizi anlamıyorsunuz. Sonuncu kitap olmasına o kadar çok üzüldüm ki. Ama hakkıyla bitirmiş kitabı. İnsan keşke Gale hakkında biraz daha detaya inseydi diyor ama, o kadarı da olsun. (:
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 07, 2010, 06:07:29 ÖS Gönderen: NymphadoraJr »
|
|
O N L Y Q U E E N I N T H E W O R L D Sometimes I think it would be easier to avoid old age, to die, young, but then you'd never complete your life,would you? You’d never wholly know yourself.
|
|
|
EileenPrince

Kazan Pastası Puanı +35/-0
" oracles always lie"
|
 |
« Yanıtla #69 : Eylül 07, 2010, 09:49:49 ÖS » |
0
|
Henüz okumadım. Elimde bitmemiş sıkıcı bir kitapla geziyorum çünkü. Ama merak duygusu tavan yaptı şuanda.
|
|
|
|
|
|
"Lo there do I see my father Lo,there do I see my mother And my sisters and my brothers Lo,there do I see the line of my people Back to the beginning Lo,there do they call to me And bid me to take my place amongst them In the Halls of Valhalla Where the brave may live forever"
|
|
|
Celebrindal
Kategori Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +26/-0
DS*
|
 |
« Yanıtla #70 : Eylül 08, 2010, 10:59:49 ÖÖ » |
0
|
burada kitabı okuyan var mı ya ben okudum ama hiçbir yerde yorum yapamıyorum hiçkimse okumamış heryerde alaycı kuş hakkında yorum yapmak yasak içimi dökmem lazım tutamıyorum artıııkkkkkk  Kitabı okuyanlardan biri de benim. Düşüncelerini paylaşmak istiyorsan ve okumayan kişilerinde görmesini istemiyorsan düşüncelerini spoiler tuşu içine alarak yazabilirsin. Şu şekilde ; Ayrıca daha öncede uyardım.Lütfem mesajlarımızda Forumda Uyulması Zorunlu Yazım Kuralları' na uyalım.=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allana
5. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +106/-0
Eye of the Tiger!
|
 |
« Yanıtla #71 : Eylül 12, 2010, 12:08:19 ÖÖ » |
0
|
Yeni okuyucu  Açlık Oyunlarının ingilizcesini 4,5 saatte bitirerekten gece uykumu o gün mahvetmiş olmaktan gurur duyuyorum.
|
|
|
|
|
|
It's the eye of the tiger, it's the cream of the fight Risin' up to the challenge of our rival And the last known survivor stalks his prey in the night And he's watchin' us all in the eye of the tiger
|
|
|
james and lily

|
 |
« Yanıtla #72 : Eylül 27, 2010, 10:19:59 ÖS » |
0
|
Kitabın ortasındayım ve Peeta olanlar beni çok üzdü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bell[A]slı

Kazan Pastası Puanı +3/-0
' My Angel ~ Nilmandra ..
|
 |
« Yanıtla #73 : Eylül 28, 2010, 01:54:07 ÖS » |
0
|
Bende bitirdim kitabı dün ama nasıl desem yazara baya kızdım kitabın sonu yüzünden  ya Prim'in Finnick'in ölümüne üzülmekten Peeta ve Katniss'e sevinemedim bile  Finnick Odair benim favori karakterlerimden biriydi ayrıca Gale'e ne olduğunu merak etmemekte elde değil yani başka biriyle mi evlendi acaba ??
|
|
|
|
|
|
Ve yine onu düşünmekten gözüne uyku girmez.. Yastığına birkaç damla yaş düşer.. Gece hiç bitmez.. Onu düşünürken canın yanıyor değil mi? Üzülme.. Alışırsın
Thetis~ & annabeth- & Catherine Cordell & Volo~Rae ♥
|
|
|
Nilmandra

Kazan Pastası Puanı +20/-0
Gebedir her sükut bir yükselişe...
|
 |
« Yanıtla #74 : Ekim 28, 2010, 03:31:51 ÖS » |
0
|
3.Kitabını geçen hafta bitirdim ama sonu beni pek tatmin etmedi açıkcası...
|
|
|
|
|
|
 Bir ekim ayında Ankara sonbaharla sımsıkı sarılmışken bana... O'nu bırakmak çok zor... Ama yolculuklar gerek yeniden şarkılar söylemek için. Keşke sesim burdan söylediğimde gitmek istediğim yerlerde duyulabilecek kadar güçlü olsaydı. Ya da sevdiğim herkesi, herşeyi içine doldurup öyle gidebileceğimiz dev bir karavanım olsaydı.
|
|
|
|