Celebrindal
Kategori Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +26/-0
DS*
|
 |
« Yanıtla #45 : Ağustos 31, 2010, 04:52:15 ÖS » |
0
|
Seriyi okuyan herkese müjde !
Açlık Oyunları'nın 3. kitabı olan Alaycı Kuş 2 Eylül'de Pegasus Yayınları tarafından çıkarılıyor.
Uzun zamandır bekliyorduk. Artık kavuşuyoruz. =) 3 Eylül günü sabah kalkınca yapacağım ilk işi biliyorum artık. Gidip onu almak ! 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 31, 2010, 07:53:09 ÖS Gönderen: CeLebrindaL »
|
|
|
|
|
bell[A]slı
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +3/-0
' My Angel ~ Nilmandra ..
|
 |
« Yanıtla #46 : Ağustos 31, 2010, 09:05:20 ÖS » |
0
|
Ben 3. kütabın isminin Galipler olucağını sanıyordum Neyse Alaycı Kuş daha güzel bir isim olmuş kitap için 
|
|
|
|
|
|
Ve yine onu düşünmekten gözüne uyku girmez.. Yastığına birkaç damla yaş düşer.. Gece hiç bitmez.. Onu düşünürken canın yanıyor değil mi? Üzülme.. Alışırsın
Thetis~ & annabeth- & Catherine Cordell & Volo~Rae ♥
|
|
|
Pesnap
Bölüm Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +76/-1
Seni unutmayacağız, Prens...
|
 |
« Yanıtla #47 : Ağustos 31, 2010, 11:54:53 ÖS » |
0
|
Hmm.. Daha ikinciyi okuma firsatim olmadi ya uff.. :/ Alayci Kus, Katniss'e verilen rozetti degil mi? Hmm  Merak ediyorum ya, biran once ikiyi okuyayimda dorduncu cikmadan yetiseyim abi =P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Celebrindal
Kategori Sorumlusu
DS*
|
 |
« Yanıtla #48 : Eylül 01, 2010, 10:30:10 ÖÖ » |
0
|
3. kitabın isminin ''The Victors'' yani ''Galipler'' olduğu yönünde haberler çıktıysa da daha sonradan ''Mockingjay'' yani ''Alaycı Kuş'' olduğu belirlendi. : )
Hmm.. Daha ikinciyi okuma firsatim olmadi ya uff.. :/ Alayci Kus, Katniss'e verilen rozetti degil mi? Hmm  Merak ediyorum ya, biran once ikiyi okuyayimda dorduncu cikmadan yetiseyim abi =P Evet , Madge'nin ona verdiği rozet alaycı kuş şeklindeydi. Açlık Oyunları üç kitaplık bir seri. 4. kitabı olmayacak.
Kitapla ilgili kısa bir süre yayınlanan bir resim. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 01, 2010, 10:36:32 ÖÖ Gönderen: CeLebrindaL »
|
|
|
|
|
|
Calypso
|
 |
« Yanıtla #49 : Eylül 01, 2010, 10:41:13 ÖÖ » |
0
|
Niye çıkmadı diye çıldıracaktım.  Yarın çıkıyor yani oley. Teşekkürler. 
|
|
|
|
|
|
 Malfoy Family
|
|
|
bell[A]slı

|
 |
« Yanıtla #50 : Eylül 01, 2010, 10:48:28 ÖÖ » |
0
|
Evet bir an önce çıksın 3. kitap Ve filmide merakla bekliyorum özellikle Cinna'nın kostümlerini çok merak ediyorum 
|
|
|
|
|
|
Ve yine onu düşünmekten gözüne uyku girmez.. Yastığına birkaç damla yaş düşer.. Gece hiç bitmez.. Onu düşünürken canın yanıyor değil mi? Üzülme.. Alışırsın
|
|
|
Pesnap
Bölüm Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +76/-1
Seni unutmayacağız, Prens...
|
 |
« Yanıtla #51 : Eylül 01, 2010, 02:39:16 ÖS » |
0
|
Aaa.. Dorduncunun olmamasina uzuldum. Guzel bir seriydi oysa. Neyse filmi yapilacakmis, bak iste bu buyuk teselli dogrusu =) Sabirsizlikla bekliyorum filmi. Epey heyecanlandirir bu seri benim gibi filmkolikleri 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Celebrindal
Kategori Sorumlusu
DS*
|
 |
« Yanıtla #52 : Eylül 02, 2010, 10:24:44 ÖÖ » |
0
|
Açlık Oyunları’nın Nefesinizi Kesecek Yeni Kitabı !  Bütün engellere rağmen, Katniss Everdeen Açlık Oyunları’ndan iki kez sağ çıkmıştır. Ama şimdi kanlı arenadan sağ çıkmayı başardığı halde hâlâ güvende değildir. Capitol kızgındır. Capitol rövanş istemektedir. Uğradıkları bozgunun bedelini ödetmek istedikleri kişi kimdir? Katniss. Daha da beteri, Başkan Snow başka hiç kimsenin de güvende olmadığını açıkça belirtmiştir. Ne Katniss’in ailesi, ne arkadaşları, ne de 12. Mıntıka halkı. Suzanne Collins’in gerilim romanı Açlık Oyunları üçlemesinin bu güçlü ve heyecan verici finali yılın en çok sözü edilen kitabı olmayı vaat ediyor.
" En heyecanlı yerinde kesilen mükemmel kitap okurları üçüncü cilt için feryat ederken bırakacak. "
– Kirkus reviews
" Edward’ı ya da Jacob’u unutun... okurlar taraf tutacak: Peeta mı, yoksa Gale mi? "
– Publishers Weekly
“ Katniss ustalıkla öldürürken, Collins vurucu yeteneğiyle yazıyor. ”
– Time dergisi
" Kusursuz ilerleme hızı ve heyecan verici bir dünyanın inşa edilmesi. "
– Booklist
" Ardında yeterince yanıtlanmamış soru bırakarak okurları kıvrandırıp ümitsizce bir sonraki bölümü beklemelerini sağlıyor. "
– School Library Journal * * * Özellikle Publishers Weekly’nin yorumu da görünce iyice meraklanmaya başladım. Artık daha ne kadar meraklanabilirsem.  Umarım hayak kırıklığı yaşamam , yaşamayız. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bell[A]slı

|
 |
« Yanıtla #53 : Eylül 02, 2010, 11:02:49 ÖÖ » |
0
|
Ben hayal kırıklığı yaşıyacağımızı düşünmüyorum  İlk iki kitap mükemmeldi eminim 3. kitapta öyledir ve meraktan ölücem  Sanırım ben tarafımı belirledim bile  Lover boy Peeta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Celebrindal
Kategori Sorumlusu
DS*
|
 |
« Yanıtla #54 : Eylül 02, 2010, 11:07:00 ÖÖ » |
0
|
Yapma bunu bell[A]slı yapma. Peeta' da kimmiş Gale'in yanında ?! =D Sonuna kadar Gale !  Ben hayal kırıklığını kitabın sonunda Katniss'in seçeceği kişiye bağlı olarak yaşıcam yada yaşamıcam. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 02, 2010, 11:13:38 ÖÖ Gönderen: CeLebrindaL »
|
|
|
|
|
bell[A]slı

|
 |
« Yanıtla #55 : Eylül 02, 2010, 11:40:59 ÖÖ » |
0
|
Gale'de iyi ama bilmiyorum bana Peeta daha sempatik biriymiş gibi geldi  Peeta'nin Katniss için yaptıkları etkileyiciydi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
james and lily
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #56 : Eylül 02, 2010, 09:40:59 ÖS » |
0
|
Ben hayal kırıklığı yaşıyacağımızı düşünmüyorum  İlk iki kitap mükemmeldi eminim 3. kitapta öyledir ve meraktan ölücem  Sanırım ben tarafımı belirledim bile  Lover boy Peeta  Arkandayım,kesinlikle Peeta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cadikazanniii
Kofti
|
 |
« Yanıtla #57 : Eylül 03, 2010, 08:12:52 ÖÖ » |
0
|
bence gale  tamam peeta katniss için yaptıkları harika şeyler kendi canını verebilecek kadar çok seviyor onu ama ne bileyim sanki bana kara kediymiş gibi geliyor. önce gale vardı sonra peeta geldi ve bütün işi bozdu gibime geliiyor  peeta'i seviyorum sevmesine ama onu seçerse çok üzülürüm gale gale GALE 
|
|
|
|
|
|
 "look... at... me..." işte budur Severus Snape.
|
|
|
Celebrindal
Kategori Sorumlusu
DS*
|
 |
« Yanıtla #58 : Eylül 03, 2010, 01:23:38 ÖS » |
0
|
Katniss'in Peeta'ya olan hisleri bana minnettarlıktan öte bir şeymiş gibi gelmiyor. Çünkü Peeta ona ekmek veren çocuk. O yüzden onu üzmek istemiyor. Ama Gale onun hayatında hep vardı. Ve olmamasına dayanamaz. Kitapta 2. oğlan durumunda kalsa da biraz umarım sonunda 1. oğlan rolüne yükselir. =D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
james and lily
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

|
 |
« Yanıtla #59 : Eylül 03, 2010, 03:21:02 ÖS » |
0
|
Ancak Açlık Oyunlarında Katnissin yanında Peate vardı Gale yoktu yani onların ortak yönü çok, gördükleri kabuslar,galip gelmeleri ,bence birbirinin denkleri tamam Gale da iyi biri ama Katniss Peate den daha çok hoşlanıyo sonuçta Peate inanılmaz biri (bana göre:D)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 03, 2010, 04:39:29 ÖS Gönderen: james and lily »
|
|
|
|
|
|