DSE
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +3/-0
BağımsızYorumcularBirliği-YorumcuÜye (BYB)
|
 |
« : Ağustos 27, 2009, 08:43:17 ÖS » |
0
|
 Suzanne Collins PEGASUS YAYINLARI ETKİLEYİCİ BİR FANTASTİK DÜNYA, BİTMEK BİLMEYEN BİR AKSİYON AÇLIK OYUNLARI’NDA BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇMEK İÇİN SABIRSIZLANACAKSINIZ ETRAFINIZDAKİ BAŞKA HERKES SABAHI GÖREMEYECEĞİNİZDEN EMİNKEN VAHŞİ BİR ORTAMDA KENDİ BAŞINIZA HAYATTA KALABİLİR MİSİNİZ? “Bu kitaba o kadar bağımlı kaldım ki, yemeğe çıktığımda bile kitabı yanımda taşıdım ve masanın altında okumaya devam ettim. Hikayesi beni birçok gece uykusuz bıraktı çünkü bitirdiğimde bile, yatakta bu kitabı düşünmeye devam ettim. Açlık Oyunları kesinlikle büyüleyici.” —Stephenie Meyer “Elimden bir türlü bırakamadım… Bağımlısı oldum.” —Stephen King KAZANMAK ÜN VE TALİH, KAYBETMEK İSE KESİN ÖLÜM ANLAMINA GELİR. BU OYUNUN GALİBİNİN KARNI DOYACAK KAYBEDEN İSE ÖLÜMLE TANIŞACAK… AÇLIK OYUNLARI BAŞLASIN . . . İddia ediyoruz Açlık Oyunları’nın bağımlısı olacaksınız ve bir sonraki kitabı sabırsızlıkla bekleyeceksiniz… Alıntı...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 17, 2010, 10:47:36 ÖÖ Gönderen: CeLebrindaL »
|
|
 Now hes gone, I dont know why Şimdi o gitti, bilmiyorum neden And till this day, sometimes I cry Ve bugün bile, ağlıyorum bazen He didnt even say goodbye Hoşça kal bile demedi He didnt take the time to lie. Yalan söylemek için bile beklemedi
|
|
|
~Harmony~
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +2/-0
Harry - Hermione
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 03, 2009, 03:07:14 ÖS » |
0
|
Açlık Oyunları'nı daha yeni bitirdim ve bitirdiğim anda keşke ikincisi hemen çıksa diye düşündüm. Şimdiye kadar okuduğum kitaplar içerisinde, Harry Potter ve Ölüm Yadigarları'nı saymazsak, başından sonuna kadar elimden bırakmak istemediğim tek kitap diyebilirim. Hatta şimdi düşününce Ölüm Yadigarları'nın bile sıkıcı yerleri vardı ama bu kitapta tempo hiç düşmüyor aksine gittikçe daha çok artıyor. Tabii ki bu seriyle Harry Potter serisinin konusu arasında hiçbir benzerlik yok. Özellikle baş karakterin kız olması beni çok sevindirdi. İlk başta anlatım tarzını yadırgasam da, şimdiki zaman kullanılarak anlatılmış, bir süre sonra ne kadar doğru bir seçim olduğunu anladım ve Açlık Oyunları'nı herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
|
|
|
|
|
|
Harry - Hermione, Because It's Always Nice To Hear HARMONY... FIRE IS BLOOD WATER IS TEARS EARTH IS MY SHADOW AND YOU ARE MY AIREmma Watson
|
|
|
DSE

|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 03, 2009, 06:32:57 ÖS » |
0
|
Aynen katılıyorum. Alacakaranlık bile yanında sönük kaldı. Çok beğendim. Hiç elimden düşmedi. Ama bitirmeye korkuyordum. 
|
|
|
|
|
|
 Now hes gone, I dont know why Şimdi o gitti, bilmiyorum neden And till this day, sometimes I cry Ve bugün bile, ağlıyorum bazen He didnt even say goodbye Hoşça kal bile demedi He didnt take the time to lie. Yalan söylemek için bile beklemedi
|
|
|
~Harmony~
Harry - Hermione
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 03, 2009, 10:22:59 ÖS » |
0
|
CAPITOL MUTSUZ, HUZURSUZLUK ARTIYOR, ATEŞLE DANS EDEN KIZ BİR KIVILCIM YAKTI, YERİN ALTINDAN YÜKSELEN İSYAN ŞİMDİ PATLAMA NOKTASINDA! KIVILCIMLAR PARLIYOR, ALEVLER YAYILIYOR VE CAPITOL İNTİKAM İSTİYOR SUZANNE COLLINS'IN ÇOK SATAN AÇLIK OYUNLARI'NIN İKİNCİ KİTABI ATEŞİ YAKALAMAK 5 EYLÜL'DE ÇIKIYOR 'Açlık Oyunları Serisi, insanı meraktan çatlatan, gerilim dolu, müthiş akıcı ve inanılmaz sarsıcı… Elimden bir türlü bırakamadım. Bağımlısı oldum!' -Stephen King Sabırsızlıkla çıkmasını beklediğim fenomen kitap Açlık Oyunları'nın devamı olan Ateşi Yakalamak kitabını erkenden okuma fırsatı buldum.. Benim yüksek beklentilerimi haklı çıkartmakla kalmamakla birlikte bunun çok üstüne çıktı. Bu kitap Açlık Oyunları kadar heyecanlı fakat daha bir yürek burkucu çünkü zaten karakterleri tanıyorsunuz, zaten onlarla birlikte zorluklara göğüs germiştiniz. Suzanne hikayenin gerçekleştiği yerleri ummadığım yerlere taşımış ve o bu çok zor yerleri seçmekten hiç çekinmemiş. Olağanüstü. Bu kitabı okurken uykunuzu erteleyeceksiniz. Çıktığı andan itibaren listeleri altüst edecek. Tavsiyem o sabah için hazırlanın ve takviminizi ona göre ayarlayın. -Stephenie Meyer 'Zekice kurgulanmış ve çok akıcı bir kitap… Büyüleyici.' -John Green 'Bilimkurgu, heyecan, gerilim ve aşkın muhteşem bir karışımı.' -USA Today 'Nefes Kesiyor' Publisher Weekly 'Aksiyon, Entrika, Aşk. Kesinlikle mükemmel.' Kirkus Reviews Bunlar da benden olsun. Resim biraz küçük oldu ama bulabildiğim en iyisi buydu. Kitap 15 Eylül'de çıkıyor. Açıkçası çok sabırsızlanıyorum. Keşke o kadar hızlı okumasaydım. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 04, 2009, 04:18:34 ÖS Gönderen: H/Hr »
|
|
Harry - Hermione, Because It's Always Nice To Hear HARMONY... FIRE IS BLOOD WATER IS TEARS EARTH IS MY SHADOW AND YOU ARE MY AIREmma Watson
|
|
|
DSE

|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 04, 2009, 06:14:42 ÖS » |
0
|
Evet ben de tam bunu ekleyecektim, sağol. Tanıtımı okuyunca çok heyecanlandım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~Harmony~
Harry - Hermione
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 08, 2009, 02:00:35 ÖS » |
0
|
Ben de çok heyecanlandım ama dişimi sıkıyorum. Bir hafta kaldı ondan sonra kitabımıza kavuşuyoruz:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DSE

|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 08, 2009, 08:10:40 ÖS » |
0
|
Yo ben kitabı aldım ve bitirdim. Piyasada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Draco***m

Eric.Eric.Eric.
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 08, 2009, 10:11:35 ÖS » |
0
|
wow demek 2. kitap çıktı? eylülde çıkacağını biliyordum ama çıkmış olduğundan haberim yoktu, teşekkürler DSE.  çok hoşuma gitmişti bu arada kitap, konu güzel olmuş eline sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DSE

|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 09, 2009, 09:47:33 ÖÖ » |
0
|
 Önemli değil. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~Harmony~
Harry - Hermione
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 09, 2009, 02:54:25 ÖS » |
0
|
Yo ben kitabı aldım ve bitirdim. Piyasada.
Ben internetten sipariş ettim ama dershane başladığı için fazla vaktim yok. Bayram tatilinde okuyacağım. Kitap nasıl, diğerine göre daha mı iyi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DSE

|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 09, 2009, 06:38:23 ÖS » |
0
|
Ben daha çok beğendim ikincisini. Bana hüzünlü geldi biraz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~Harmony~
Harry - Hermione
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 22, 2009, 08:49:51 ÖS » |
0
|
Ateşi Yakalamak'ı bitirdim ama açıkçası kitap biraz yarım bırakılmış gibi geldi. Tabii bu güzel değil anlamına gelmiyor. Bu kitapta en az diğeri kadar güzeldi ama dediğim gibi pek bitmiş hissi uyandırmadı. Başlar yavaş yavaş giderken son bölümde birden hızlanmaya başladı. Tabii bu benden kaynaklanıyor da olabilir  Belki de yazar bizi baştan sona hareketli kitaplara alıştırdığı içindir  Çok güzel bir kitap. Herkese tavsiye ederim, tabii önce birincisini okumak şartıyla  Serinin üçüncü ve son kitabını heyecanla bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
thechemist
Muggle
Kazan Pastası Puanı +0/-0
İksirci KİMYAGER
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 09, 2009, 06:16:30 ÖS » |
0
|
Harika Bir Üçleme , Gerçi 3. Kştabı Hala Çıkmadı ama Süpper bir Eser... Mutlaka OKUYUN MUTLAKAAA... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Serpensortia_CmR

Kazan Pastası Puanı +8/-0
DRaco MaLfoY <3
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 30, 2009, 07:58:26 ÖS » |
0
|
Açlık Oyunları'nı üç hafta önce aldım. Çünkü kitap stoğum hızla tükeniyordu. Yazılılar dersane derken kitaba üç haftadır elimi bile sürememiştim. Gerçek anlamda kitaba üç gün önce başlayabildim. Şuan kitabın ortalarında bir yerlerdeyim. Bu yüzden Ateşi Yakalamak ile ilgili haberleri okumadım. Çünkü bu kitap bitince onu alacağım. Aslında kitaı alışımın tuhaf bir öyküsü var. Aceleyle daldım kitapçıya ve şansıma hangi kitap gelirse hangisinin kapağı, tanıtım yazısı hoşuma giderse artık. Vaktim de kısıtlı. Birden kendimi Açlık Oyunları'na sarılmış buldum. Görevli kız elime tutuşturuverdi ben nasıl birşey istediğimi anlatınca. Ben de ücreti ödedim ve çıktım. Deli şansı cidden.  Kitaba gelirsek evet Harry Potter'la alakası yok. Diğerleri gibi bu da kesinlikle HP nin yerini dolduramazdı benim için ve doldurmadı da zaten. Ama hoşuma gittiğini kabul etmeliyim. Başlarda hikayenin gidişatı bana saçma geldi ve hala saçma gelen yerleri var. Özellikle Capitol... Dünyamızı 2900'lerde nasıl görüyorsunuz derler de hemen ortaya klişe görüşler atılır ya... Uçan arabalar, düğmeye bastığınız anda karşınıza gelen yiyecekler, yüksek teknoloji ürünü olan ekipmanlar cart curt. İşte bunlar gibi şeylerdi benim şimdiye kadar hikayede gördüklerim. Evet bunlar bana saçma geldi. Ama elimden bırakamıyorum.  İyi ki almışım. İşte şimdilik benim durum böyle. Heyecanla neler olacak diye bekliyorum.  Rue'ya da bayıldım. 
|
|
|
|
|
|
Tiptoe Through the Tulips with Me...
|
|
|
Hev.
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +26/-0
bir avuç tozdaki korku..
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 08, 2009, 09:41:12 ÖS » |
0
|
İki kitabı iki haftalık bir sürede bitirdim ve 3. kitabı heycanla beklemekteyim, kurgusu çok hoşuma gitti. 
|
|
|
|
|
|
 "Git öyleyse.. Bundan başka dünyalar da var."
|
|
|
|