Mantık hatası doluydu, ölümyiyen ruh emici karışıklığı adamı hasta etmeye yeterdi. Dumblkedore'un okuldan cisimlenmesi ve bunu da 'biz müdürlerin ayrıcalıkları' olarak tanımlaması 'YuH' dedirtti.
Gerçi ne bekliyoruz ki, bi önceki filmdede daha du bismillah ilk zihinbend dersinde Harry çotanak diye Snape'in zihnine dalmıştı. Sanki karşısında Snape değil, Mundungus duruyo yuha!
Kovuk'un yanması çok gereksizdi, düğün nerede yapılacak?? Sonra Snape elini kolunu sallaya sallaya, Dumby'i öldürdü, Harry de mal mal seyretti. Sonra başladı Snape'in peşinden koşmaya... E yuh ki ne yuh! Herif ihtiyarı öldürürken neredeydin? Senaristler ne yapmaya çalışıyo bilmiyorum, Dumbledore, Harry'i kilitlese zamandan mı çalınacaktı??
Narcissa Malfoy ne çirkin şeydi lan öyle? Hani o zarif yumuşak kadın? 5. filmde Sirius Black'in gençliğini oynayan maydanoza rahmet okuttu.
Tom Riddle anılarının çoğu eksikti. Olanlarda da oyunculuğa bir şey demiyorum (zira çok inceleyemedik) ancak bir yakışıklılık göremedim. Nerde o ikinci filmdeki çocuğun (Christian Coulson) Johnny Deppvari tipi, nerde bu filmdeki Adolf Hitler kılıklı çocuk. Gözleri resmen maviydi, Tom Riddle'ın göz rengi kahverengidir alooo? Hoş Harry de mavi gözlü be3nim de sorduğum şeye bak, artık Snape ölürken 'Look.. at... me...' yerine 'Dont look at me maviş' der töbe töbe... (ya da 7. filmde Dan'ın gözleri birden yeşeriverir, 'Küçüğükene maviydi, giderek açıldı renkleri' der, te allamm.
Sonra Hogwarts savaşından bir şey anlamadım, bu hata değil, eksiklik diyebilirsiniz ama hatadır bence. Oh keyfimiz isteyince Hogwartsa da gireriz, ortamları da yaparız, kimse de karşı koyamaz. Elimiz değmişken Dumby'i de öldürürüz.
Filmin adı da niye 'Melez Prens'ti anlayamadım, ortada Melez Prens yoktu ki?? Harry Potter ve Lavender'in Kaprisleri olaydı. Ne Melez Prens gördük, ne onun dahiyane büyülerini, icatlarını.
Ayrıca filmin başında Harry kızın tekini eve atmaya çalışıyordu. YUh! Yuh! YUh! Olm o bizim harry lan! Hem Sirius daha yeni ölmüş, çocuk depresyonda naaptınız siz??
Bir de Dumbledore Harry ile Hermione'nin arasını yapmaya kalkışıyordu ki, aman aman hiç değinmeyeyim. Yani Warner Bros ben size ne diyeyim???
Ne kadar dikkatlisiniz be .d
Ben hicbirini farkedememisim o heyecnla .d
Farkettiklerin gercekten onemli seyler,tesekkurler bu uzuuun yorum icin .d