Çok önemli hatalar(film hataları) - yok artık dedirtiyor

Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Çok önemli hatalar(film hataları) - yok artık dedirtiyor  (Okunma Sayısı 3006 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
harryandginny
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +4/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Love to the death

« : Ağustos 13, 2009, 08:57:15 ÖS »
0

-bir Quidditch takımı 1 tutucu,2 vurucu,3 kovalayıcı ve 1 arayıcıdan oluşur(toplam 7 kişi).Bunu hem kitaplardan hem de ilk 3 filmden biliyoruz.Harry Potter'da arayıcı yani snitch'i arar,takımdan ayrı gezer.şimdi 6.filme bakalım

ama Harry Potter ve Melez Prens filminde Gryfindoor-Slyhterin maçına dikkat ederseniz Ron'un kaleci(dikkat tutucu değil kaleci) olmasıyla takım 6 kişi.bu durumda Harry'nin snitchi araması ve takımın sahada 5 kişi olması gerekir.vurucuları sayma hadi onlara da kovalayıcı say 5 kovalayıcı.

ama sayı atmak için atak yapan Gryfindoor'da 6 oyuncu var ve dikkat edilirse Harry'nin sayı yaptığı anlaşılır.Ama bu imkansız.

-bir de ölüm yiyenlere ruh emici denmesi.hiç dublaj hatası demeyin.bugün ingilizcesine baktım.Draco için 'Dementor' diyor.Ne zamandan beri Dementorlar Hogwarts'ta okuyor? Smiley bu da çok komik bir hata olmuş yani.

-Astronomi Kulesi sahnesine gelelim.mantık hatası var.Harry mazgalın altında olan biteni izliyor.Bir kere Draco geldiğinde bir Silahsızlandırma ile Dumbledore'u yenmesi tamamen mantıksız.ama esas mantıksızlık şu.Dumbledore aşağıya Harry'e göz atıyor sürekli.Snape geliyor ve Harry'e sus işareti yapıp yukarı çıkıyor.Sonra Dumbledore'u öldürüyor.

Burada Harry'nin şunu anlaması lazımdı.Dumbledore,Snape konusunda haklıydı aslında iyi.Sadece yapması gerekeni yaptı.O zaman niye Harry etmedik laf bırakmadı Snape'e.

Kendi adıma aşkı tek cümlede özetleyebilirim... <3 Tuğçe <3
MeLaNi
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +17/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Elimde Silah Yoktu ,, Kafamda ceset Çoktu -MeLaNi-

« Yanıtla #1 : Ağustos 13, 2009, 09:05:02 ÖS »
0

İlk   Quidditch konusundan hiç bir şey anlamadım. Hatta Snape konusundan da...

.::£uropa & MeLaNi::.  
ecem_buse
Muggle

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Felix Felicis

« Yanıtla #2 : Ağustos 14, 2009, 06:03:54 ÖS »
0

bende... ama ruh emiciler konusunda haklısın...

Küçük Bir Pıtırcık / But I'm a Chosen One
harryandginny

Çevrimdışı Çevrimdışı

Love to the death

« Yanıtla #3 : Ağustos 15, 2009, 03:29:52 ÖS »
0

Harry bir arayıcı.takımla birlikte uçup sayı yapmaması gerekir.onun snitch arıyor olması lazım.ama o sayı yapıyor

fLoWeR
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
*

Kazan Pastası Puanı +2/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Dramione ♥ Parry

« Yanıtla #4 : Ağustos 20, 2009, 05:28:26 ÖS »
0

Sonuna katılmıyorum. Harry, Snape'in Dumbledore'u karanlık tarafa hizmet ettiği için öldürdüğünü düşünmüş olabilir. Zaten bunun önceden planlanmış bir şey olduğunu anlaması imkansızdı.  Draco'ya gelince, buna izin veren Dumbledore'du bu açıktı. Yoksa onun ustaca bir şekilde Draco'yu yenebileceğini hepimiz biliyoruz.

papatya

Kazan Pastası Puanı +2/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

BoraBoraBoraaa*

« Yanıtla #5 : Ağustos 21, 2009, 11:51:54 ÖÖ »
0

-Astronomi Kulesi sahnesine gelelim.mantık hatası var.Harry mazgalın altında olan biteni izliyor.Bir kere Draco geldiğinde bir Silahsızlandırma ile Dumbledore'u yenmesi tamamen mantıksız.ama esas mantıksızlık şu.Dumbledore aşağıya Harry'e göz atıyor sürekli.Snape geliyor ve Harry'e sus işareti yapıp yukarı çıkıyor.Sonra Dumbledore'u öldürüyor.

Burada Harry'nin şunu anlaması lazımdı.Dumbledore,Snape konusunda haklıydı aslında iyi.Sadece yapması gerekeni yaptı.O zaman niye Harry etmedik laf bırakmadı Snape'e.

Çünkü,Sirius da öldükten sonra Harry sadece Dumbledore'ye yakın hissetti kendini.Tamam aradaşları var ama birine htiyaç duyuyordu.Dumbledore'u da Snape öldürünce kendini iyice yalnız hissetmiş olabilir... Wink

Yani ben bunun bir mantıksızlı olduğunu düşünmüyorum ama diğerlerinde haklısın... Smiley
Paylaşım için teşekkürler... Smiley

Anla anla cansın seeeen !

harward

Kazan Pastası Puanı +9/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

MOVE YOUR BODY ♥

« Yanıtla #6 : Ağustos 23, 2009, 04:58:40 ÖS »
0

Dumbledore Draco'ya  karşı gelmedi. Bilinçli yaptı bunu. Harry'ninde bunun bir oyun olduğunu anlaması-helede o karışıklıkta-çok zor. Snape'i Voldi'ye hizmet eden ve rölünü iyi oynayan bir casus olarak düşünmüştür. O sus işaretine tabiki uydu. Çünkü Dumbledore Snape güveniyordu. Sonra gözlerinin önünde öldürülünce sus işartininde Snape'in kötü oyununun bir parçsı sanması muhtemel.
Yalnız ruh emici kısmına katılıyorum. Beni çok rahatsız etti. Güzel bir balık yerken azına batan kılçık gibiydi. Qudditch sahnesine dikkat etmemiştim. Ama böyle bir hata varsa çok kötü. Qudditch takımının eksik olması bir nebze ama Harry'nin sayı yapması baya saçma. Bu arada paylaşım için sağol. Yazdığın öykü içinde tekrar tebrikler. grin

I like to move it, move it
He likes to move it, move it
She likes to move it, move it
We like to
MOVE IT!!!
 Afro  
harryandginny

Çevrimdışı Çevrimdışı

Love to the death

« Yanıtla #7 : Ağustos 28, 2009, 08:43:25 ÖS »
0

Ruh emici kısmı gerçekten berbattı. Katılıyorum sana bu konuda. Hem de film hatası. Dublaj hatası da değil.

Quidditch sahnesini CD çıkınca tekrar izlersen görürsün. Zaten Harry diğerleriyle birlikte uçamaz da. O bir arayıcı. Hatta Vurucu'ların bile grup halinde uçuşa katılmamaları gerekir. Yani 3 kovalayıcı beraber uçabilir maksimum.

Öykümü okuduğun için ben de seni tebrik ediyorum Smiley

harward

Kazan Pastası Puanı +9/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

MOVE YOUR BODY ♥

« Yanıtla #8 : Ağustos 29, 2009, 12:03:44 ÖÖ »
0

Ruh emici kısmı gerçekten berbattı. Katılıyorum sana bu konuda. Hem de film hatası. Dublaj hatası da değil.

Quidditch sahnesini CD çıkınca tekrar izlersen görürsün. Zaten Harry diğerleriyle birlikte uçamaz da. O bir arayıcı. Hatta Vurucu'ların bile grup halinde uçuşa katılmamaları gerekir. Yani 3 kovalayıcı beraber uçabilir maksimum.

Öykümü okuduğun için ben de seni tebrik ediyorum Smiley

Teşekkürler. CD çıkınca izlicem. Yalnız böyle bir hatayı yakaladıysan seni yılın Quidditch eleştirmeni seçiyorum. Hehe. Şaka bir yana baya dikkatlisin.grin grin grin

I like to move it, move it
He likes to move it, move it
She likes to move it, move it
We like to
MOVE IT!!!
 Afro  
Serenay~

Kazan Pastası Puanı +6/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Ağustos 29, 2009, 10:25:09 ÖS »
0

O ruh emici kısmı filmi izlerken beni de deli etmişti. Sorun orjinalinde olabilir ama dublaj yapılırken ruh emici ölüm yiyen olarak değiştirilebilirdi.
Astronomi kulesi sahnesi kitaptan fazlasıyla kopuk çekilmiş. Bizim bildiğimiz Harry Dumbledore zor durumdayken aşağıda uslu uslu beklemez.
Paylaşım için teşekkürler.
New_Moon
Muggle

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Ağustos 30, 2009, 05:44:46 ÖS »
0

o ölüüm yiyenler hatası acayip saçmaydı gulucuk
miss.potter.15
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
*

Kazan Pastası Puanı +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

hazinen neredeyse ,kalbin de orada olacak...

« Yanıtla #11 : Eylül 11, 2009, 04:07:57 ÖS »
0

bir de ölüm yiyenlere ruh emici denmesi.hiç dublaj hatası demeyin.bugün ingilizcesine baktım.Draco için 'Dementor' diyor.Ne zamandan beri Dementorlar Hogwarts'ta okuyor?  bu da çok komik bir hata olmuş yani.
 ewt

Serpensortia_CmR
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Kazan Pastası Puanı +8/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

DRaco MaLfoY <3

Site
« Yanıtla #12 : Eylül 11, 2009, 08:21:03 ÖS »
0

Bence de ölüm yiyenlere ruh emici denmesi berbattı.
Zaten bu evil kardeşlerimizin çekmediği kalmadı. gulucuk Önce ölü yiyici sonra ruh emici Tongue
Artık iflah olmaz bunlar Tongue gulucuk

Tiptoe Through the Tulips with Me...

harryandginny

Çevrimdışı Çevrimdışı

Love to the death

« Yanıtla #13 : Eylül 11, 2009, 09:51:47 ÖS »
0

O ruh emici kısmı filmi izlerken beni de deli etmişti. Sorun orjinalinde olabilir ama dublaj yapılırken ruh emici ölüm yiyen olarak değiştirilebilirdi.
Astronomi kulesi sahnesi kitaptan fazlasıyla kopuk çekilmiş. Bizim bildiğimiz Harry Dumbledore zor durumdayken aşağıda uslu uslu beklemez.
Paylaşım için teşekkürler.

valla o konuyu hiç düşünmemiştim. Harry gerçekten de eli kolu bağlı beklemezdi. Gider ve savaşırdı. Saçma olmuş.

haydunyadabiryıl

Kazan Pastası Puanı +73/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bilin bakalım yeni KSKS hocanız kim? Acaba?? (:

« Yanıtla #14 : Kasım 19, 2009, 04:31:03 ÖS »
0

Mantık hatası doluydu, ölümyiyen ruh emici karışıklığı adamı hasta etmeye yeterdi. Dumblkedore'un okuldan cisimlenmesi ve bunu da 'biz müdürlerin ayrıcalıkları' olarak tanımlaması 'YuH' dedirtti.
Gerçi ne bekliyoruz ki, bi önceki filmdede daha du bismillah ilk zihinbend dersinde Harry çotanak diye Snape'in zihnine dalmıştı. Sanki karşısında Snape değil, Mundungus duruyo yuha!
Kovuk'un yanması çok gereksizdi, düğün nerede yapılacak?? Sonra Snape elini kolunu sallaya sallaya, Dumby'i öldürdü, Harry de mal mal seyretti. Sonra başladı Snape'in peşinden koşmaya... E yuh ki ne yuh! Herif ihtiyarı öldürürken neredeydin? Senaristler ne yapmaya çalışıyo bilmiyorum, Dumbledore, Harry'i kilitlese zamandan mı çalınacaktı??
Narcissa Malfoy ne çirkin şeydi lan öyle? Hani o zarif yumuşak kadın? 5. filmde Sirius Black'in gençliğini oynayan maydanoza rahmet okuttu.
Tom Riddle anılarının çoğu eksikti. Olanlarda da oyunculuğa bir şey demiyorum (zira çok inceleyemedik) ancak bir yakışıklılık göremedim. Nerde o ikinci filmdeki çocuğun (Christian Coulson) Johnny Deppvari tipi, nerde bu filmdeki Adolf Hitler kılıklı çocuk. Gözleri resmen maviydi, Tom Riddle'ın göz rengi kahverengidir alooo? Hoş Harry de mavi gözlü be3nim de sorduğum şeye bak, artık Snape ölürken 'Look.. at... me...' yerine 'Dont look at me maviş' der töbe töbe... (ya da 7. filmde Dan'ın gözleri birden yeşeriverir, 'Küçüğükene maviydi, giderek açıldı renkleri' der, te allamm.
Sonra Hogwarts savaşından bir şey anlamadım, bu hata değil, eksiklik diyebilirsiniz ama hatadır bence. Oh keyfimiz isteyince Hogwartsa da gireriz, ortamları da yaparız, kimse de karşı koyamaz. Elimiz değmişken Dumby'i de öldürürüz.
Filmin adı da niye 'Melez Prens'ti anlayamadım, ortada Melez Prens yoktu ki?? Harry Potter ve Lavender'in Kaprisleri olaydı. Ne Melez Prens gördük, ne onun dahiyane büyülerini, icatlarını.
Ayrıca filmin başında Harry kızın tekini eve atmaya çalışıyordu. YUh! Yuh! YUh! Olm o bizim harry lan! Hem Sirius daha yeni ölmüş, çocuk depresyonda naaptınız siz??
Bir de Dumbledore Harry ile Hermione'nin arasını yapmaya kalkışıyordu ki, aman aman hiç değinmeyeyim. Yani Warner Bros ben size ne diyeyim???

Ulan!!! Git git, hiç görmedin James'i çünkü... Gel de yolma, gel de tiftikleme saçlarından..
Snape'im hele şu son üç karede çok tatlı ya.. Herkesin Severus'tan nefret ettiğinin kanıtlarını maddeler halinde sıraıyor. Ben yirim seni.... Not ekle, "istisnalar kaideyi bozmaz. Melodi her türlü hastasım" yaz oraya Smiley Halene gurban Smiley
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

(C) Hortkuluk Avcısı | harry potter | sitemap | BAKNUS Bedava Hosting Domain Hizmetleri

Tasarım: lynndelione & LaVioRtH_cL & Endar