Queen B.
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +11/-0
EatmeVilleDrinkmeVille
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 10, 2010, 08:54:51 ÖS » |
0
|
Jedi 
|
|
|
|
|
|

You make me wanna die I'll never be good enough You make me wanna die And everything you love Will burn up in the light And everytime I look inside your eyes You make me wanna die.
'The Pretty Reckless.
|
|
|
OranGe
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +1/-0
ωє яєтυяη нσмє!
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 11, 2010, 06:34:04 ÖS » |
0
|
Aslında gücün gri tarafını kullananlar var. Onlar Sith'lerden sayılıyor, ancak ne tam olarak Sith'ler, ne de Jedi. Ama bana göre Jedi'a daha yakınlar. Çünkü amaçları iyiliği ve düzeni sağlamak. Ancak bunu yaparken de, Jedilar gibi herşey düzelecek diye düşünüp üç maymunu oynayarak yapmıyorlar. Onlar düzen uğruna, gerektiğinde karşılarındakini yokedebiliyorlar, gerekirse korkmadan savaş açabiliyor ya da kendilerini hızla uçurumdan aşağı atabiliyorlar. Gri tarafın en bariz örneği ise, Anakin'in gücün karanlık tarafına geçmeden önceki zamanını gösterebiliriz sanırım. Ancak o seçenek olmadığı için, Jedi. 
|
|
|
|
|
|
Başlık Kuralı
Hikaye İsmi | Bölüm İsmi | Bölümün Sayısı
|
|
|
ss_angel
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +84/-0
Güzel Prensesim benim :)
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 12, 2010, 07:23:26 ÖS » |
0
|
Sith Lordu dedim 
|
|
|
|
|
|
Yeditepenin Etrafı Miski Anber Rayihası Yanımda Güzeller Güzelinin Has EDA'sı... Yani ELİF'te İki Şahsiyet Mi Var Diyorsunuz? İki ELİF...
İlki Yanağına Tokadı Yiyince Ötekini Uzatan, İkincisi İse Bir Yanağına Tokadı Yiyince Karşılığını Veren ELİF Öyle Mi ?
Hayır ! Böyle Bir İkilikten Söz Edilemez.
ELİF Tokatta Yemez, Tokatta Atmaz... !!!
Daphne&ss_A_ngel Tüm sorular
|
|
|
Harry-GinnyPotter
Kazan Pastası Puanı +0/-1
BYB OKUYUCU
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 09, 2010, 09:54:30 ÖÖ » |
0
|
Jedi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reneesme Cullen

Kazan Pastası Puanı +19/-5
BYB Okuyucu
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 14, 2010, 10:01:57 ÖS » |
0
|
Jedi olmak isterdim. Ne bileyim beyaz rengi severim 
|
|
|
|
|
|
Got a secret,can you keep it?
|
|
|
ss_angel

Kazan Pastası Puanı +84/-0
Güzel Prensesim benim :)
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 25, 2010, 12:27:31 ÖÖ » |
0
|
O zaman benim ruhum karanlık galiba  Sith dedim çünkü, hımm siyahı da severim 
|
|
|
|
|
|
Yeditepenin Etrafı Miski Anber Rayihası Yanımda Güzeller Güzelinin Has EDA'sı... Yani ELİF'te İki Şahsiyet Mi Var Diyorsunuz? İki ELİF...
İlki Yanağına Tokadı Yiyince Ötekini Uzatan, İkincisi İse Bir Yanağına Tokadı Yiyince Karşılığını Veren ELİF Öyle Mi ?
Hayır ! Böyle Bir İkilikten Söz Edilemez.
ELİF Tokatta Yemez, Tokatta Atmaz... !!!
Daphne&ss_A_ngel Tüm sorular
|
|
|
|
L30DR0S
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 25, 2010, 08:38:51 ÖÖ » |
0
|
Aslında gücün gri tarafını kullananlar var. Onlar Sith'lerden sayılıyor, ancak ne tam olarak Sith'ler, ne de Jedi. Ama bana göre Jedi'a daha yakınlar. Çünkü amaçları iyiliği ve düzeni sağlamak. Ancak bunu yaparken de, Jedilar gibi herşey düzelecek diye düşünüp üç maymunu oynayarak yapmıyorlar. Onlar düzen uğruna, gerektiğinde karşılarındakini yokedebiliyorlar, gerekirse korkmadan savaş açabiliyor ya da kendilerini hızla uçurumdan aşağı atabiliyorlar. Gri tarafın en bariz örneği ise, Anakin'in gücün karanlık tarafına geçmeden önceki zamanını gösterebiliriz sanırım. Ancak o seçenek olmadığı için, Jedi.  Gri tarafın en güçlü temsilcisi Cade Skywalkerdır. Adam 3 kere insanları hayattan döndürdü. Darth Kraul tarafından karanlk tarafa çekilmek istendi ama başaramadı. O yüzden hala gri tarafta...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Corin
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 29, 2010, 06:28:31 ÖS » |
0
|
Aslında gücün gri tarafını kullananlar var. Onlar Sith'lerden sayılıyor, ancak ne tam olarak Sith'ler, ne de Jedi. Ama bana göre Jedi'a daha yakınlar. Çünkü amaçları iyiliği ve düzeni sağlamak. Ancak bunu yaparken de, Jedilar gibi herşey düzelecek diye düşünüp üç maymunu oynayarak yapmıyorlar. Onlar düzen uğruna, gerektiğinde karşılarındakini yokedebiliyorlar, gerekirse korkmadan savaş açabiliyor ya da kendilerini hızla uçurumdan aşağı atabiliyorlar. Gri tarafın en bariz örneği ise, Anakin'in gücün karanlık tarafına geçmeden önceki zamanını gösterebiliriz sanırım. Ancak o seçenek olmadığı için, Jedi.  Gri tarafın en güçlü temsilcisi Cade Skywalkerdır. Adam 3 kere insanları hayattan döndürdü. Darth Kraul tarafından karanlk tarafa çekilmek istendi ama başaramadı. O yüzden hala gri tarafta... Gri taraftan kastınız Shadowlar değil mi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
L30DR0S
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 29, 2010, 06:43:51 ÖS » |
0
|
Hayır. Cade Skywalker jedi olarak eğitildi. Sonra Sithler tapınağa saldırdıklarında, içgüdüsel bir şekilde ustasını ölümden geri getirdi. Bu da bir karanlık taraf gücüdür. Umarım farkı anlamışsındır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evanna lovegood

|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 29, 2010, 06:45:39 ÖS » |
0
|
Sith . 
|
|
|
|
|
|
Bize insanları değil fikirleri hatırlamamız söylendi. Çünkü bir adam yenilebilir, yakalanabilir, öldürülebilir, unutulabilir. Fakat bir fikir 400 yıl sonra bile hala dünyayı değiştirebilir..
|
|
|
Corin
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 01, 2010, 05:51:00 ÖS » |
0
|
Hayır. Cade Skywalker jedi olarak eğitildi. Sonra Sithler tapınağa saldırdıklarında, içgüdüsel bir şekilde ustasını ölümden geri getirdi. Bu da bir karanlık taraf gücüdür. Umarım farkı anlamışsındır.
Hmm henüz okumadım o kitapları.7 yıldır okumak istiyorum ama bi türlü okuyamadım neyse.Ee o zaman Kyle Katarn'da öyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
quidditchmaniac

Kazan Pastası Puanı +28/-0
YOU HAVE NO IDEA !
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 01, 2010, 07:26:24 ÖS » |
0
|
Ben kesinlikle Jedi !! Hem de light side ötesi !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_-_LunA_-_
I won't let you Evanna & Dan
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 03, 2010, 05:22:17 ÖS » |
0
|
Bnce Jedi ustası olmak çok şey bi şey yani nasıl desem Mükemmelliyet sunan bişi,ve kolay kolay ulaşamayacağın bi konum ...Ama sith lordu ...Anakin kolay yolu seçti karanlık tarafa geçti onu asla affedemicem desem yalan olur  :D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PhoenixGirl
Come una fenice è saggio, coraggioso e forte.
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 15, 2010, 01:07:42 ÖS » |
0
|
Jedi ustası olmak müthiş bir şey ya... Sith Lord pekala tamam onlar da büyük savaşçılar biliyorum  Ama yine de Jedi onun içimde ayrı bir yeri var.
|
|
|
|
|
|
Yürüsem bile sabitim. Işık yandığında bile ben karanlıktayım. Ve sen geldiğinde bile ben yalnızım. 
|
|
|
Leydi

Kazan Pastası Puanı +2/-0
Freer than anyone...
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 15, 2010, 01:47:28 ÖS » |
0
|