Lumos_Maxima
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-0
Dünya 2 Kişilik/Bense Üçüncü Tekilkişilik.
|
 |
« : Ağustos 02, 2009, 01:55:59 ÖÖ » |
0
|
Ben Sith Lordu olmak isterdim
|
|
|
|
|
|
  Nobody knows it but you've got a secret smile And you use it only for me Nobody knows it but you've got a secret smile And you use it only for me ------------------------------------------------------------------ I can't touch you, I can't feel you... But I can just watch you.
|
|
|
RiC RiCiaN
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +28/-4
0.000007
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 04, 2009, 10:39:02 ÖÖ » |
0
|
Jedi bambaşka bi yeri var bence.Buna göre 'usta' seviyesine ulaşmak çok ayrı bir şey olmalı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lumos_Maxima
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 04, 2009, 01:43:05 ÖS » |
0
|
Jedi bambaşka bi yeri var bence.Buna göre 'usta' seviyesine ulaşmak çok ayrı bir şey olmalı.
Sithlerde de kolay değil ki Lord olmak.
|
|
|
|
|
|
  Nobody knows it but you've got a secret smile And you use it only for me Nobody knows it but you've got a secret smile And you use it only for me ------------------------------------------------------------------ I can't touch you, I can't feel you... But I can just watch you.
|
|
|
RiC RiCiaN

0.000007
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 04, 2009, 01:58:54 ÖS » |
0
|
Kolay değil tabii ama onların amaçları genelde hep aynı.Galaksiyi ele geçirmek, Jedi'lerin kökünü kazımak ve birkaç şey daha.Bunun aksine Jedi'lar hep haklı konumdalar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lumos_Maxima
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 04, 2009, 02:04:42 ÖS » |
0
|
Kolay değil tabii ama onların amaçları genelde hep aynı.Galaksiyi ele geçirmek, Jedi'lerin kökünü kazımak ve birkaç şey daha.Bunun aksine Jedi'lar hep haklı konumdalar.
Öyle bakmamak lazım. Bazı Sithler Jedilardan çok daha haklı durumda olmuşlardır. Ayrıca her zaman en büyük savaşcılar Sithlerden çıkmışlardır. Sithler hep birbirlerini sattıkları için bu duruma gelmişler. Yoksa Jediler asla Sithleri yok edemezlerdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RiC RiCiaN

0.000007
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 04, 2009, 02:24:16 ÖS » |
0
|
Doğru noktası orası, iyi yakaladın.  Sith'ler daha cesur ve ilgilendikleri alana , yani Güç'e, daha kapsamlı bir açıdan baktıkları için en güçlü savaşçıların onlardan çıktığı fikrine katılıyorum.Ama filmlerin hikayelerinde de görüldüğü gibi en sonunda Kont Dooku da, Darth Vader da karanlık tarafın ihanetine uğramış ve doğru olan tarafı görebilmişlerdir.He rne kadar ikisi de ölüm anlarından birkaç dakika ya da saniye önce bunu anlasalar da.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allana
5. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +106/-0
Eye of the Tiger!
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 04, 2009, 10:07:40 ÖS » |
0
|
Dooku'dan çok Caedus desek...
şimdi Sith2inde Sith'i var..-Jedi'larda ayrı birşey ama- yani Lumiya gibi bir sith olmak istemezdim...
Ve dikkat ederseniz Maul falan değil ama Tyranus, Vader, Caeudus ve diğerleri Jedi'lıktan nasibini almış insanlar ve kodun kısıtlamsı nedeniyle Sith'liğe dönmüşler. Beinm sith'lerin katılmadığım yönü güce olan açlıkları yani bir süre sonra kaybediyorlar. Vader karısını ölümden kurtarmak yerine ölüme götürdü. Jacen ailesini korumak için mara'yı öldürdü. Allana'yı kaçırıp Falcon'a ateş açtı. KAranlık tarafın tehlikeleri karşısında Jedi olmanın katı kanunları .... insan karar veremiyor..
|
|
|
|
|
|
It's the eye of the tiger, it's the cream of the fight Risin' up to the challenge of our rival And the last known survivor stalks his prey in the night And he's watchin' us all in the eye of the tiger
|
|
|
RiC RiCiaN

0.000007
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 04, 2009, 10:13:37 ÖS » |
0
|
Karanlık Jedi mı oluyor onlar o zaman?Bence hayır.Bahsettiğin kişiler güce geniş bir bakış açısından bakmış kişiler.Bu bağlamda kendileri için doğru olanı yapmış ve bu yüzden benim saygımı kazanmış kişiler.Ayrıca Jedi olmanın katı kurallarına da uyan uyabiliyor.Yeni Jedi Düzeni'ni saymazsak bunun disiplininin sağlandığını görebiliriz.Gerçi Yeni Jedi Düzeni'nde eğitilen kişiler çok ileri yaşlarda eğitimlerine başlamış kişiler.Belki bu yüzden karanlık tarafın çekimine normalden daha fazla kişi kapılmıştır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lumos_Maxima
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 04, 2009, 10:19:51 ÖS » |
0
|
Aslına bakarsanız İmparatorluk dönemi'nin sonuna kadar yani Yeni Cumhuriyetin kurulumuna ve Luke Skywalker'ın kurduğu yeni Jedi düzenine kadar, Jediler hep hata yaptılar. Hep Jediları kısıtladılar. Bu yüzden Sithler daha güçlüydü. Bu kısıtlamalar yüzünden Jediler karanlık tarafın cazibesine kapılıp karanlık sith lordu oldular.Ama yeni düzende, Luke'un getirdiği bu serbestcilik, Jedilerin Sithler karşısında güçlenmelerine neden oldu. Ben karanlık tarafı daha çok beğeniyorum açıkcası. Karanlık taraf her zaman daha çekici gelmiştir.Jedi olsaydım kesinlikle Sith olurdum heralde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allana

Eye of the Tiger!
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 04, 2009, 10:33:23 ÖS » |
0
|
Eh bir yerde haklısın her ne olursa olsun ve Daala'ya sağ olsun Jedi falan kalmadı ortalıkta. Yine de Star Wars evreni gereği yenilen tarafın hep Sith olduğu gerçeyi Jedi olma isteğini arttıyor. Yani bu Harry değil de Voldemort olmak istiyorum demek gibi bir şey... İyilik her zaman yener olgusu sağ olsun Jedi'larda iyilik meleği sanıldığından ...
|
|
|
|
|
|
It's the eye of the tiger, it's the cream of the fight Risin' up to the challenge of our rival And the last known survivor stalks his prey in the night And he's watchin' us all in the eye of the tiger
|
|
|
Lumos_Maxima
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 06, 2009, 07:12:05 ÖS » |
0
|
Eh bir yerde haklısın her ne olursa olsun ve Daala'ya sağ olsun Jedi falan kalmadı ortalıkta. Yine de Star Wars evreni gereği yenilen tarafın hep Sith olduğu gerçeyi Jedi olma isteğini arttıyor. Yani bu Harry değil de Voldemort olmak istiyorum demek gibi bir şey... İyilik her zaman yener olgusu sağ olsun Jedi'larda iyilik meleği sanıldığından ...
Katılıyorum ama şöyle de bir şey var ki, Zaten bir çok Jedi'ın içinde sanıldığından daha çok kötülük var.Bu sadece bize anlatılan Cumhuriyet ve İmparatorluk döneminde değil, daha önce ki savaşlarda da Jediler Jedileri, Sithler Sithleri sürekli satmış. Heralde çok nadiren çıkan Jediler katıksız iyiliğin peşinde oluyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allana

Eye of the Tiger!
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 06, 2009, 08:21:57 ÖS » |
0
|
Şimdi herkesi suçlamak istememe tabi ama gerek ilk düzendeki katı disiplinden gerek yenisindeki bağımsızlıktan olsa gerek...Yani Luke skywalker'ın içinde kötülük yoksa ne olayım. Tutupta karını öldüren birinden nefret edersin yani, başlka yolu yok. İnsanlığın yada uzaylılığın dünyası sonuçta..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_-_ReVaN_-_
Kazan Pastası Puanı +1/-0
Dark Lord Of The SiTH [IMG]http://images3.wi[/img]
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 08, 2009, 09:16:30 ÖS » |
0
|
Sith Lordu Hatta sithlerin en kudretli lordu olmak isterdim Dark Lord of the Sith olmak her zaman
|
|
|
|
|
|
Aslında Sen Ve Ben Farklı Degiliz, Kendi Adaletimiz İçin Savaşıyoruz,Benim Dünya ya Verdigim Adaletle Senin Bana Verdigin Adalet Aynı.Bizler Adalet Adı Altında İntikam Almak İsteyen Sıradan İnsanlarız.Aptal,kafasız bir çocuk bile acının ne demek olduğunu öğrendiği zaman büyür.  
|
|
|
burcuhenryrupert
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Supernatural
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 08, 2009, 09:58:14 ÖS » |
0
|
Ben Jedi olmak isterim 
|
|
|
|
|
|
---Mazide kalmış izler nasıl bulunur yeniden? Nasıl devam edersiniz artık yüreğinizde geri dönüşü olmadığını anlamaya başlayınca. Zamanın merhem olamayacağı yaralar vardır. Hele bazısı çok derindir, iz bıraır.---
|
|
|
Mrs. Malfoy
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +10/-2
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 10, 2010, 08:43:28 ÖS » |
0
|
Jedi.