Forumda Uyulması Zorunlu Olan Yazım Kuralları

Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Forumda Uyulması Zorunlu Olan Yazım Kuralları  (Okunma Sayısı 47579 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Jack Dawson
Site Sahibi
*

Kazan Pastası Puanı +31/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yine de bir şey yapabildim diyemem hatırana..

Site
« Yanıtla #45 : Ağustos 13, 2009, 11:03:14 ÖS »
+1

Forumdaki ilk dönemlerinde çok sık yaptığım hatalardı bunlar ama, çok uzun bir süreden beri dikkat ederek örnek teşkil etmeye çalışıyorum. Zaten Messenger, Facebook vb. chat ve arkadaşlık platformlarında da sanal ve yozlaşmış bir dil kullanma gibi bir alışkanlığım yok.

Yalnız eklemek istediğim bir şey var; Koray'ın da dediği gibi üyeler eski mesajlarını da yanlışlara rastladıkça değiştirirlerse hoş olur. Ben denk geldiğimde içeriğine dokunmaksızın (ki samimiyet için bu çok önemli) noktalama ve imlâ değişikliklerinde bulunmaya çalışıyorum. Umarım herkes bu topicte yer alan çağrılara duyarlı yaklaşır. smiley
« Son Düzenleme: Ağustos 13, 2009, 11:04:40 ÖS Gönderen: Jack Dawson » Kayıtlı

L30DR0S
6. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +40/-38
Çevrimdışı Çevrimdışı

Vae Victis!

Site
« Yanıtla #46 : Ağustos 24, 2009, 09:26:58 ÖÖ »
0

Iyy nefretlik insan.

Lütfen; böyle cümleleride yasaklayalım...  Gıcık, sinir vs vs... Hepsi "bla" sınıfına girdiğinden düzenleme gerektirir...

DarLy OpuS
Hogwarts Mezunu

Kazan Pastası Puanı +300/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu oyunda yokum.

Site
« Yanıtla #47 : Eylül 01, 2009, 12:20:00 ÖÖ »
0

Iyy nefretlik insan.

Lütfen; böyle cümleleride yasaklayalım...  Gıcık, sinir vs vs... Hepsi "bla" sınıfına girdiğinden düzenleme gerektirir...

Abartmayalım.

2006'dan beri... - y'opus
kreacher
Muggle

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #48 : Ekim 31, 2009, 04:56:41 ÖS »
0

Bence de iyi olmuş bu.

"I don't go looking for trouble. Trouble usually finds me."
"I solemnly swear that I am up to no good."
"You should have died! Died rather than betray your friends, as we would have done for you!"
"The true master does not run away from Death. He accepts that he must die and knows that there are far, far worse things in the living world than dying."
"Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?"
"So it all comes down to this, doesn’t it? Does the wand in your hand know its last master was Disarmed? Because if it does … I am the true master of the Elder Wand."
Papa Het
Buraya bakma, ayaklarına işiyorsun.
Site Sahibi
*

Kazan Pastası Puanı +92/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #49 : Aralık 18, 2010, 02:48:50 ÖS »
+1

Sırf cool gözükmek için cümlenin sonuna nokta koymayın. Bunu forumda çok fazla görüyorum.

İnanın, o cümleye büyük harfle başlamadığınız sürece tüm karizmanız(!) yerle yeksan olmakta.
« Son Düzenleme: Aralık 18, 2010, 02:49:22 ÖS Gönderen: Neo » Kayıtlı

Papa Het = Schwarz = Sylar = Neo / Evet çok sıkılganım, fakat bu son nick değişimi.
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

(C) Hortkuluk Avcısı | harry potter | sitemap | BAKNUS Bedava Hosting Domain Hizmetleri

Tasarım: lynndelione & LaVioRtH_cL & Endar