Papa Het
Buraya bakma, ayaklarına işiyorsun.
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +92/-0
|
 |
« Yanıtla #30 : Temmuz 24, 2009, 06:03:11 ÖS » |
0
|
Böyle bir karar alınması gerçekten çok yerinde olmuş Sitemizin daha hoş gözükmesi için zaten böyle bir uygulama gerekliydi bence Ayrıca bir sorum olacak, farkedilmeden yapılmış imla hataları harf eksiklikleri, noktalama işaretlerinin unutulması vs. vs. herhangi bir sorun oluşturur mu acaba? Yani farkında olmadan yaptığımız imla hataları? Soruma cevap yazarsanız sevinirim arkadaşlar  Tabii ki dalgınlıkla yapılmış hataları çok vahim olmadığı sürece gözardı ediyoruz, vahim olsa da nazikçe PM yoluyla uyarırız. Herkes hata yapabilir sonuçta.
|
|
|
|
|
|
Papa Het = Schwarz = Sylar = Neo / Evet çok sıkılganım, fakat bu son nick değişimi.
|
|
|
|
fall awake
|
 |
« Yanıtla #31 : Temmuz 24, 2009, 06:16:19 ÖS » |
0
|
Bu zorunlu kural ile sanırım birçok arkadaşımızın imzasını düzenlemesi gerekiyor. Gözüme çok fazla kural ihlali durum çarptı.
|
|
|
|
|
|
Şuan itibariyle dünya üzerinde 6,470,818,671 kişi yaşıyor. Kimisi korku içinde kaçıyor. Kimisi evine dönüyor. Kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor. Diğerleri gerçekle tam şuanda yüzleşiyor. Bazıları kötü insanlar, iyiyle savaş halinde. Kimileri iyi, kötüye karşı mücadele ediyor. Dünyada yaşıyan 6 milyar insan, 6 milyar ruh ve bazen tek ihtiyacımız olan içlerinden biri.Friend With Benefit
|
|
|
fatefuL
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +22/-3
|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 24, 2009, 08:24:42 ÖS » |
0
|
Üyelerin bu kuralları dikkate almaları gerekiyor...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 24, 2009, 08:25:32 ÖS Gönderen: fatefuL »
|
|
Sizce,sadece göründüğü gibiyiz.
|
|
|
|
|
|
Ceyzi*M
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 24, 2009, 08:35:07 ÖS » |
0
|
Evet sonun da...Uymaya çalışıyordum...Artık daha da dikkatli olucam  Tüm arkadaşlara başarılar 
|
|
|
|
|
|
Seni Sevmeyi Sevdigim Kadar, Beni Sevmeni Sevdim Belkide...
|
|
|
Endlees_Love
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +0/-1
xD xD xD
|
 |
« Yanıtla #35 : Temmuz 25, 2009, 12:20:54 ÖS » |
0
|
Şimdiye kadar hep o kurallara uymayarak yorumlar yazardım. Ama bu kurallar sayesinde msnde ve diğer yerlerde yazılarımda da daha özen göstericeğim. Bu kurallar ve doğru kararınız için hepinize teşekkür ederim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 29, 2009, 11:20:39 ÖÖ Gönderen: Neo »
|
|
|
|
|
HarryPotter7
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Bir Efsanenin Sonu..:)
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 25, 2009, 12:25:12 ÖS » |
0
|
Kurallar varsa uyulması gerekir.Bence yerinde bir karar Türkçe'yi iyi kullanmalıyız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginnyweasley98
Kofti
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 25, 2009, 04:49:32 ÖS » |
0
|
Çok detayına kadar yazılması biraz fazla katı bir kural değil mi? Biraz hafifletsek: Mesela nokta koymasak, virgüllerin sonrasına boşluk koymasak olmaz mı?
|
|
|
|
|
|
Güneş gibi doğan Bir tek site var hayatımda Hortkuluk avcısı 1 numara
|
|
|
eDwarDicle
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +2/-0
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 25, 2009, 06:48:39 ÖS » |
0
|
Foruma geldiğim ilk zamanlarda kullanmadığım sesli harfler ve w,ß,L,q gibi harflerle attığım mesajları hatırlayınca gerçekten utanıyorum kendimden... Zaten uzun süredir bu kuralların hepsine dikkat ediyorum yine de çok yerinde bir karar olmuş, tebrikler. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva*
Özge Yardımsever
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +137/-0
trajikomik hayat aldın bizi bizden!
|
 |
« Yanıtla #39 : Temmuz 25, 2009, 07:16:00 ÖS » |
0
|
Çok detayına kadar yazılması biraz fazla katı bir kural değil mi? Biraz hafifletsek: Mesela nokta koymasak, virgüllerin sonrasına boşluk koymasak olmaz mı?
Bak ne güzel yazmışsın bu cümleyi işte, aynen devam! 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 25, 2009, 07:16:52 ÖS Gönderen: minerva* »
|
|
.. bu son senfonim .. 
|
|
|
Gümüş MaraL~
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +10/-0
I feel you Johanna... I'll stive you Johanna...
|
 |
« Yanıtla #40 : Temmuz 25, 2009, 08:45:28 ÖS » |
0
|
güMüş_maRaL, kesme işaretinden sonra boşluk bırakmak gerekmiyor.  O bir istisna. Şimdi diğer kuralları da inceleyince fark ettin. Haklısın. Ama ben hep bıraktığım için aksi kullanım gözüme yanlış gibi geldi bir an. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shuvhani
Kofti
|
 |
« Yanıtla #41 : Temmuz 27, 2009, 01:59:48 ÖS » |
0
|
Yeni okudum. :$ Okumadığım için de uyarı almışım. Çok doğru bir uygulama Dikkat edeceğim.
|
|
|
|
|
|
"Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır."
|
|
|
Harry_and_Ginny
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-1
|
 |
« Yanıtla #42 : Temmuz 27, 2009, 02:54:58 ÖS » |
0
|
Peki anladım. aAdınlatmanız için teşekkür ederim arkadaşlar.  Hepinize kolay gelsin .. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rock_metal
Kofti
|
 |
« Yanıtla #43 : Temmuz 27, 2009, 06:01:22 ÖS » |
0
|
Tamam herşey çok güzelde her noktalama işaretlerine ve eklerin yazımına nasıl harfi harfiyen dikkat edebiliriz ki bence biraz abartı olmuş önemli olan türkçeyi kötü konuşmamak değil mi harfleri yerinde ve doğru kullanıyorsak bu kadar noktalama işareti takıntısı olmaması gerek bence.Ama yinede türkçeyi düzgün kullanmak için güzel bir uygulama.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papa Het
Buraya bakma, ayaklarına işiyorsun.
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +92/-0
|
 |
« Yanıtla #44 : Temmuz 28, 2009, 09:29:19 ÖÖ » |
0
|
Tamam herşey çok güzelde her noktalama işaretlerine ve eklerin yazımına nasıl harfi harfiyen dikkat edebiliriz ki bence biraz abartı olmuş önemli olan türkçeyi kötü konuşmamak değil mi harfleri yerinde ve doğru kullanıyorsak bu kadar noktalama işareti takıntısı olmaması gerek bence.Ama yinede türkçeyi düzgün kullanmak için güzel bir uygulama.
Hayır, çok fazla değil. Aslında herkesin ihlal ettiği çoğu kuralı da koymadık. (-mi soru ekinin her zaman ayrı yazılması, kişi zamiri olan -ki ekinin birleşik, diğer -ki'lerin ayrı yazılması, özel isimlere gelen eklerin kesme işaretiyle ayrılması vb) Bu arada, Türkçe'nin "t"si de büyük olacak. 
|
|
|
|
|
|
Papa Het = Schwarz = Sylar = Neo / Evet çok sıkılganım, fakat bu son nick değişimi.
|
|
|
|